設為首頁收藏本站

個人Points:2972   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2024-3-4 22:23:31

a1456233 發表於 2024-2-28 21:42
5 J& _1 }( z3 n1 L- ^/ v9 q我告訴你吧 這是你的想法罷了 你以為打手進去不會有人追 還可以安心的射鯊魚?
$ O0 y! h' i5 ?; b  g( e( ?* |那法師怎麼射、戰士怎麼射 ...
: A& K& K8 A# E3 P" T
拜國人愛洗分係事實 懶理版本改D咩7 n  Q2 m+ C/ w7 q$ Q% `2 L
管理員能嚴懲洗分垃圾 改咩我都沒意見... 拜國有幾多英雄好漢 正面對戰 我地心知肚明
! V- M! r* o/ x& w) A+ O每日WP分 人人都有眼睇
1 R% I. q- h* s- T
7 F" n4 r' s7 @& ~. W& F人數多過人幾倍 仲要洗分 係咩玩法* u& Y* `, z: K# y
我都唔介意 比拜國人開蠟燭黎圍毆...; ]4 f4 S- g4 v$ u
點解我要接受佢地鍾意明擺著洗分既事實?
8 K7 f1 m+ F6 a+ q# G" @" {  U
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2972   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2024-3-5 11:55:35

傑少 發表於 2024-3-5 00:21
6 ]5 J0 p5 O- m, f0 J. z看來閣下打邊戰都不會出現在防守那邊
. Z. O5 z8 S, F) k% o; t. l; {- P) q. J) N
提示一下,你可以去看一下自己國家開多少封門,開多少擋石擋在大 ...

0 H& N) m' a" l) g; w4 U傑少兄 你少來模糊視線吧
* t  t$ Y- I5 y; N! ]- r& Y傑有傑開誇張封門, 你就咁肯定所有傑國封門都係傑國人去開?
. I, Y  G; J. l% N你拜國都唔少間諜去開封門 我地有不斷去洗?洗到頭幾位都係我地?  A% y+ b  ^. g# v, R) m( R* t

' w5 D0 r2 m9 t本來我就唔贊成洗分衝門 邊個開都已經唔岩數....更何況你地國既洗分垃圾?
' D3 C' W; ^/ v5 N- ?! @, l唔好合理化自已既行徑 原理就好似 裙短就要比人視姦既心態去做事吧
) X6 }3 ]. P$ L; Q/ a我既言論從來都係對準唔贊成洗分衝門, 多過你講開幾多封門吧
0 v: |: U5 e  c" y0 O我地開封門既能耐點及得上你貴會幾個主力吧 一個人控2X 到3X 隻弓手 法師" o7 r- d- U6 E, E2 g& _
: X/ e6 H: Y/ ~) T
我唯一比較欣賞小菜雞果D衝門 祭司 一次衝門死97次 起碼人地實實在在衝門? 你呢?! m( e5 b, x7 H, u! U' j

文章日期:2024-3-5 12:06:02

細草 發表於 2024-3-5 01:08
$ I0 y6 U2 w' {$ b9 p$ z洗GF (WP) 是目前衝門免費復活的最直接方法,這個也是一個免費為國家付出衝門的貢獻,! M! H8 l+ G# B( X  H6 o4 `4 Q4 ]' r- F
當然如果對在大 ...

; l3 J2 }1 c+ O9 W8 L同意...大草原實在太多人開封門 導致分數失衝6 G7 p$ ]! c0 G, ~/ q* x& j
免得拜國合理化自己洗分行為7 q' d+ ^* h% Y, D5 \* g( U1 O
大草殺人不算分是一個好方法: E4 q0 M; |$ a1 e0 L* w. h
反正每日係門口找樂子既拜國人都唔會介意吧? 洗分既人 我就唔知啦5 u0 x1 s* @  p2 x, @* F" V6 \
* k0 ]/ ?* k) M0 `1 c1 f

文章日期:2024-3-5 19:04:46

傑少 發表於 2024-3-5 13:44   F& m; k: k' i. Y% O
只是提示一下怨氣大的人要留意一下,不是所有問題都來自拜國) t% ~3 k+ B! \0 g7 ^
# w3 C# n. w' ]2 C' {  w
不要一邊說傑國封門都傑國人開? 然後另一邊 ...
' N* \# d6 f1 ]2 i3 q4 m
有人講過所有問題都出自你拜國咩? 你都幾搞笑) S, u3 n0 D) G) p1 B' K. b( p
話你地國洗分又扯到將所有問題歸咎係你地身上
( [. X% Q6 O1 n# Q8 t+ ~. V有被害妄想症既人我先唔想覆。你唔想覆 你自己先走黎回覆我託咩
3 L7 b4 W( D/ K! o( C" u3 L' d+ Q  k
6 o& p" g% _; H你玩咩角色?我會有咩意見姐! j% L- u9 L. p; |$ x- }' h
明明係管理員建議每人都練一隻祭司 我跟住講落去而已
" K7 ?/ x2 T' a/ Q, R喺你眼中又變成我對你玩什麼角色有咩意見
5 V) X  `: V" B; t. d0 d
" l! B$ m7 i5 m, q4 ]你要我講,我只會講
) z  D: ~$ M# y: H對啲廢人玩咩角色都無咩意見 連你自己拜巫師點水一半程度都無* q) [, i. h& o
我就真係唔識比意見啦) G8 x; E% R- n& z4 m
0 A6 w; ?) Q' H" ~

6 M. R+ b* z* K/ u) D6 m0 v7 F1 |  c* ?5 W" R9 Z0 s* x

( p! ]7 [9 F& L& g

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-8 07:00 , Processed in 0.106889 second(s), 24 queries , Gzip On.