設為首頁收藏本站
12345678Next
Return Post new threads

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:36:52

GOD如果你5滿意呢遊戲可以5玩·····你可以穩D無冰山無-FOOD噶遊戲··講真冰山同-FOOD都系龍族噶特色·····你地就MO冰山MO-FOOD??我地有MO好似你甘··日日系度吠?
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:37:53

唔該GM··。。。。。。

個人Points:1299   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:54:22

笑左...乜我有話唔比你地用冰山-FOOD? 我好enjoy 1v5 你地+冰山 - FOOD. 以我地香港慣例係唔會用既, 好新奇好有趣~$ S1 R* g: j4 t8 o
另外有時我用"大陸仔"既字眼黎形容你地 唔代表貶低你 之不過係我地潛移默化左, 覺得大陸既事物都唔係好野 , even 你自己都覺得比人話大陸仔係唔好既事, 事實上台灣仔或者香港仔又唔同感覺~__~ 不過有時興興地果陣會加個"西"字係後面姐

文章日期:2012-4-19 17:57:11

系論壇度吵都MO用··遊戲見啦強姦犯

個人Points:1057   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 19:05:18

本文章最後由 最強是狼 於 2012-4-19 19:05 編輯
1 E* Z! ^) \1 F4 b# x' p! N0 }
6 K: B. A6 U$ u7 n' ~5 O睇完你地d討論,,我真係笑了...
3 G; }0 r, L8 A8 _我日日4~5點就見到server 又lag 又斷... !!
( }0 U) ?7 J2 c; d& m5 E# j有沒用外掛升..心照啦你地.....
* V6 W2 z* U  j0 N! \) d個個時間唔係沒人嫁.....我有眼睇....  !!3 Y1 q; y& `* X9 \( u( P
呢到大把問題要跟進, 你當自己係大爺呀? 一定要理你先?9 K9 ]+ ]# s1 V
呢到本應就唔係pk服... 你講到pk 搶野就係遊戲特色?6 a* N7 D- W! r8 U4 M
我想答你唔係囉, 呢到係一個體驗服, 係體驗龍族這個遊戲,
+ W* I; X* e+ {; c! f2 Vpk當然係其中一種體驗既野, 但其他既體驗你已經影響其他人
, x/ J5 ~6 e3 h- j8 E( L打迷宮, 本應就唔係一個比人搶野既地方, 係一齊體驗打寶品既樂趣& L8 o2 G  j) G6 T, K
而唔係在迷宮體驗pk既樂趣....$ q5 Y2 q8 g  d6 C

9 [* L- W# |3 A; s, [! g  h+ t強調呢到唔係一個pk服, 唔係比你用來殺人搶寶品.....
There's 1 ratedM2 Fun Hide Reason
fushau + 10 讚好!

Total: M2 Fun + 10   View rating log

文章日期:2012-4-19 19:40:47

我想問下你··如果呢2晚迷宮系我地輸左呢??你地贏左噶話我念你唔會講埋呢D甘噶野·!8 G( F' L" ?8 C& n! e

g) D# o8 W. ~4 Q+ V6 R. k2 |服務器LAG就系我地用外掛??我念4~5點得你一個人上線·系用外掛果個系你自己都5定!  我好肯定你用外掛添···你地班人最中意最系9UP+ O- G! x1 |/ G' F& c+ r3 U; ^% H

! ]3 }& k- `# D( w& Y- Z我MO話我自己系大爺·我只系一個普通玩家!
  s/ W6 x; E' x7 n: E. E" D
2 J( T: @# k. _/ m你覺得出售高級材料都系一種體驗咯??MO曬龍族本身噶意義?請問邊一fuck似體驗服?

fushau  

View fushau's posts fushau From mobile phone

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 20:30:12

最強是狼昵次講得好有道理,體驗服講得好,十卜十卜!!!, o/ e2 v" \) W. p

. J) U1 |. }7 M4 J6 u' l/ h) Q8 \甘下次對壘鬥冰山一食物,減完玩帳,既然輸吾起就。

個人Points:1675   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 23:26:25

不是有2個伺服器?
: l& C( w5 y9 t, |. O( r8 Z細草不如讓不想PK的玩家轉移至不PK伺服器
  X6 ^+ f/ B6 Z, n" r, O4 u該伺服器設定應是 除了邊境.國戰.競技場外其餘地圖無法開PK模式/ W! Q& V& Q8 H" z. x! u" T
讓該類玩家可以享受安靜的龍族

Comment

fushau  GM連開多個地圖都唔很...而家仲要多個SER比D卜街, 兩邊走, 有冇可能? 而班含家剷你好言對待, 佢就惡言相向 真係唔直得  !detail! Reply Post on 2012-4-20 00:14

個人Points:2400   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 00:13:41

本文章最後由 stan1012 於 2012-4-20 00:15 編輯
# x# R' f* z1 ~" X; h
( _* J" p! g" G  [其實嘈落去又有咩結果呢?
/ g( Q( Q. r1 S6 J有人講到此遊戲係「弱肉強食」既世界。
( z+ V" H6 W+ l" a* E黎一點我認同,但係想問一句。
1 ]1 ~7 z% u& u: e若然黎個世界,甚或現實中都一樣,: T6 D# F$ ~) e5 u- u5 z
只得某些人或物強到一面倒,9 ]: h  X* e$ J/ o9 j
弱的會如何?我想必然是放棄(遊戲)或死亡(現實)。: ]6 a' l. m2 R: i7 b
那樣強的如何?佢強的只是一時,不會是長久。! [& K' P2 |0 r2 e9 z1 k) _/ O9 d
正好因為如此,遊戲內才有兩個國家,
6 U# e4 r/ }- X* o4 ]" @9 @於一定時間有邊境戰、國戰。
# s1 u9 |/ o, n0 t( _: ]- g好樣別人一比高下。& w- b* ~5 [6 b* V  l
所以我認為弱肉強食,係人與遊戲比拼。! x, U; G5 }& Z5 x# {
另一方面,在中立地區上演「弱肉強食」。. _. k; m6 s: @/ |9 a$ e. E
我認為唔係話唔可以PK,  u* C' O7 v; [" I+ n9 p
但人若然每時每刻來襲,' w8 X. r) [* V0 h& p% `) r
別人又如何來交戲?
' K, ?# t) j$ K4 }; d. R2 x對一個無對手的人來講,
, B8 w( `7 p" ?- l+ E6 q這樣會有樂趣?3 l8 A- x" r3 v/ ?! p/ i. r
我相信兩者都很快悶落黎。
) u2 s5 {8 v, {/ F7 ?所以我認為這要適可而止。
5 e6 K- o" l, B6 O/ w+ A+ g(任務內一樣,若然死亡又如何繼續玩?如何升級?如何繼續一轉以後的路?)5 D4 g" U" E/ R& |; r0 ]
我相信任何一個人都唔想玩一個單機版的online game。

Comment

fushau  若然你比人封殺到升LV都升唔到邊戰10個打你1個 未打迷官已經比人封門 你認為你番說話行唔行得通呢? 社會係講汰弱留強, 係被動,間接的 畜生先講弱肉強食, 係主動, 直接的 前者係你汁寶唔夠人快, 但都叫有機會  !detail! Reply Post on 2012-4-20 00:39

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 00:14:03

ricky125 發表於 2012-4-19 23:26   z6 h# x3 r* M1 r2 O6 F% ^" m! f
不是有2個伺服器?
( l' V1 W; Z/ l" @$ B2 `細草不如讓不想PK的玩家轉移至不PK伺服器: h1 l6 m% s* n4 C+ ]/ i
該伺服器設定應是 除了邊境.國戰.競技場外其餘 ...

, Q# J/ d4 P7 H( Z- q1 W# N. ~; @GM連開多個地圖都唔很...而家仲要多個SER比D卜街,
* k9 O1 U+ M) d; G$ c5 L! b兩邊走, 有冇可能? % t6 p6 h, V1 t( O( a+ p6 G& U
而班含家剷你好言對待, 佢就惡言相向4 i. Q% Y2 a; d# y1 P3 u& V2 f
真係唔直得
6 `; f+ z% n# ~# b
12345678Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-10 00:59 , Processed in 0.100330 second(s), 25 queries , Gzip On.