設為首頁收藏本站
1234567Next
Return Post new threads

個人Points:2622   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2017-2-8 20:39:30

我有見意,弓手用冰甲時,可以出9火,和多重嗎? 不然用來不知有何用....
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:541   Rank: 4  高級會員

文章日期:2017-2-8 20:50:28

KS021217 發表於 2017-2-8 20:22 % l8 {2 n2 v: J1 x) y
我想問你幾時玩 係咪7月11日後 咁你識唔識字架?6 ]% I1 w. ?/ u& S2 x# n$ {9 `  u
免費改動係針對以前就玩緊的玩家 呢個係對舊玩家"被動改 ...
; B% w$ g6 a2 b  w8 x. g" O
似乎唔識字個個 係你( C3 X; k4 i/ J, i( F" Z8 |
大部分紋章也是基於原有效果進行提升 , 並沒有特別的負面改動 , 3 z& ?. W( b& T  M) O
而改動較大的紋章的玩家可享有免費重選紋章的機會一次 。
# C4 v- P4 c+ B: k8 f5 y以下為合資格重選的職系 : 大占卜師 / 超法師 / 大賢者 / 聖者" p' z6 Y+ Y  B6 S" M- Z! G% U: [( `

- u2 w* H& ~( E6 r9 I7 ?1 l你大陸人黎嫁?" ]( G3 E9 w% D2 ^8 _! z5 B+ z- K
0 V6 W# z5 s, w8 F) _# i+ Z

. c" l: M- }" G! Y* O由大陸過黎香港住一個月 就當左自己係香港人一份子呀?
6 _  l( |6 r2 i5 c7 j6 X% J/ A. o/ M6 d
就想擁有香港福利呀?
! S; o3 u5 R) N7 m/ n6 Y9 H: q+ C

Comment

KS021217  OK我搞錯左 咁更加無意見啦 咁你又提轉咩AC紋? 你係揀錯紋定係唔鍾意征翼紋同時又想要+AC呢? 弓手係YC龍族本來就高不成低不就 不過有隱形有33可以邊戰單HIT高傷玩陰人 我自己玩賊仔技術廢成日被呢種魔弓陰唔少  !detail! Reply Post on 2017-2-8 23:26

個人Points:5092   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-8 21:57:44

gm...我隻弓手當日都因為你改文章由ac變左加攻。
  r5 I& b: L5 u7 L係唔係可以由浪人箭神改返做ac?
" ~+ m- h9 l  b' W2 E

個人Points:5092   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-8 22:00:03

KS021217 發表於 2017-2-8 20:22
. O  s; Z8 q7 u8 r, O) z: e5 p我想問你幾時玩 係咪7月11日後 咁你識唔識字架?
+ }5 O# @6 j2 |* }3 o+ A免費改動係針對以前就玩緊的玩家 呢個係對舊玩家"被動改 ...

9 H( T4 M6 M$ X6 o7 R, K當時gm講到明邊幾個....係無“浪人箭神”* C0 o. y  f# I8 O
建議你先爬文8 c' H8 G1 q2 U5 D5 r8 M7 R

個人Points:3225   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-8 23:26:23

# ]0 U8 h3 M( q" D8 Q
MemoriesKaSi 發表於 2017-2-8 20:50
; x9 z) a5 ?% P! ~$ `似乎唔識字個個 係你
. q  g( {6 e/ b# U大部分紋章也是基於原有效果進行提升 , 並沒有特別的負面改動 ,
% ~) w) y8 F4 ?/ u  ~7 @1 _4 n而改動較大的紋章 ...

- @1 s3 y" a1 i. BOK我搞錯左 咁更加無意見啦 咁你又提轉咩AC紋?
/ p: q. u" k, X4 G' |8 B
& z( S8 D8 d4 [+ n你係揀錯紋定係唔鍾意征翼紋同時又想要+AC呢?
9 ?, S7 R" n% c. K. z6 O" T弓手係YC龍族本來就高不成低不就 不過有隱形有33可以邊戰單HIT高傷玩陰人9 I! N. s. O3 G9 I  a0 O9 l' P$ }
我自己玩賊仔技術廢成日被呢種魔弓陰唔少 % H" ?" f6 O2 q6 |  S' f
打公會戰慘啲 魔弓比聖弓同JC壓番住黎打 除非隊友做到野 多打少果陣單HIT又高速就易啲逐個逐個針死  s# i* q) C: A0 T
基本上弓係最高攻 有箭丫嘛 少左個盾真係無辦法 一直以來就算官服都係咁(除左0.9ver前魔弓屈哂機)
8 C9 p1 [* @4 y  z  q* J- v之後都係咁被人插 玩弓真係靠愛心
' y) Y. E; {& Y7 j) e用得出色就靠個人本事
7 ?7 }8 q7 j4 ?8 F, \+ l9 O不過講真 我用左時間睇番你之前講的野 同我當初岩岩玩又向細草九唔搭八的情節一樣
8 Y; W# l0 `- t; h7 a你應該都係岩岩玩 呢度啲人玩聖弓係純粹靠裝 加持幸言同埋聖反 保證多重火中哂9HIT
2 `7 m( o) G4 v) @# }至於點加持幸言咁多時間 靠G20祝福裝加完聖技轉番裝 然後等CD時間先用番9火" H( ~7 P. x& x4 `- T
唔係好似舊服咁玩吸血+普攻 無他 呢度上得場面的個個都傳說人手一套
6 j& [8 Z( N/ m. i咩G5全套無人用架啦 除非係加持裝就全套G20加持祝福時轉裝用
, y, F0 V7 Z" y2 p
1 \6 m  Y+ X2 X+ n+ T, ]: y4 {8 [至於你講咩AC問題更不是問題,傻的先會用舊AC紋+40AC,配套裝66AC=106AC1 p  f6 U4 @' P! P5 b$ r$ j
浪人紋轉左先係好事,可以一件傳裝G8 44AC+征翼套裝66AC=110滿AC
/ Y2 a& e# D# ?命中又係廢既,浪人+長短攻仲好用,用AC紋,少4AC,多舊垃圾命中(幸言100%),  K, X3 U& P/ {4 s4 J; c
你仲要唔滿物攻G20,長攻高G無用,9火係近攻。
, }5 G" _7 ~( T: r- u& `& F8 \* k$ S
征翼紋齊裝+土豪金 有190AC 無33情況下唔食中賊仔雙9 單9唔爆擊應該都死唔去(見圖)
% D8 ]0 N6 z* Y如果你唔用土豪金用黑披就有203AC 但其實無咩分別 無33食雙9都係升天
& H4 X7 W' ~  O
( P) i* v* u$ B5 H- m1 D1 s所以我睇唔出你的要求理由在那裡 但如果你話弓手弱勢要改強 其實一直都有呢個問題既啦
3 B' z$ p7 x% B6 X, K) ~% C呢部大部分玩家都接受左 各有各玩法既姐 所以你的聲音都係哂氣
8 V  k6 S( f. [  h* Q9 T
/ k2 M4 h4 y" g3 c- d5 W4 B- w+ A$ P" b* p至於講到話我咩香港 你又調轉左啦 其實我本來都好想做享受香港福利果個 但就一直係做交錢俾政府搞福利專養廢人果個 真係無解 不過唔緊要啦 我宜家番大陸市場長駐 唔使再同一班腥港人被當成一分子 你宜家享受緊福利咪繼續享受 唔洗覺得分俾我好似益左我 ' f0 j5 K. P+ k( d) u

Comment

MemoriesKaSi  都叫你爬下文先嫁啦 姐係咁你玩成點我唔會理會......亦無打算過問 你有你玩法 我有我有玩法 至於你玩成點你問題..... 我玩成點...我殺到人我本事!!! 完!!!!!!!!!!!!!  !detail! Reply Post on 2017-2-8 23:40

文章日期:2017-2-8 23:40:07

( K. y# O0 ?1 Z9 B) F7 P% t* d4 [
KS021217 發表於 2017-2-8 23:26
- X( Z; G' y& ]- \* ?; k1 UOK我搞錯左 咁更加無意見啦 咁你又提轉咩AC紋?7 I0 B: Y* ~, Q4 i

& a5 u, `- |; u0 F3 P! |你係揀錯紋定係唔鍾意征翼紋同時又想要+AC呢?
+ Y, F8 R0 s$ i; W* T
都叫你爬下文先嫁啦
- d! _0 Z5 `! ~3 T* ], ~
9 N- t9 U. D7 G$ b5 r# A7 C5 ^又要唔爬清楚... 爬d唔爬d......
, i9 }# n0 ~4 V' {, r) ?, [4 X) \$ }4 C: z
姐係咁你玩成點我唔會理會......亦無打算過問
+ C, W+ H5 w8 B. _
% o2 {9 g. G0 a! J0 J8 ]你有你玩法 我有我有玩法3 `, c# s* _- O0 ~* ~. e1 ^

& r  e, L3 _  D2 x8 m3 W' O/ s至於你玩成點你問題.....
, D0 R* @8 s' X- ?
# s0 U0 \# L9 q+ j: ]9 H我玩成點...我殺到人我本事!!!
" L: M) |6 @* {/ T
3 r2 p& k) O% o- b, P' F請不要把弓手職業當成專家....
5 W/ ^" D6 ^  e: F; Z! Y8 w6 C! H3 g/ n: E3 S6 A3 z1 f* G; ~
唔好自命清高!! 你唔係!!!! - d- V8 R& e9 {* g/ f& j. a

, R% _3 V) l' \+ s/ P4 }- o) E) K# g  `( x1 J" {3 c( f

' U6 ~- o0 m6 {完!!!!!!!!!!!!!
# I6 P/ y- m* W! }& v7 Y
7 T  ^5 s, g5 [  [% `! _" {
( @* k, s0 a/ }8 ]) c

Comment

dicklsn168  M 哥 冇謂同隻狗講野喇 你講佢聽唔明架喇  !detail! Reply Post on 2017-2-9 00:04
KS021217  10個玩弓有幾多個殺到人 我自問殺唔到啦 裝買黎鋪塵 手殘唯有玩法祭戰 都係我自己算玩得好的職 亦係點解咁多人玩 弓賊除左愛心 技術先係首要 你都話你殺到人 仲有乜好要求 果些殺唔到而放棄的都唔出聲啦:shu  !detail! Reply Post on 2017-2-8 23:51

個人Points:3225   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-8 23:41:34

呢個服不嬲係魔祭戰大行其道,盜賊仲有市場既而且常見果幾個都係用賊高手黎。
5 A( A7 D" H' W至於弓手真係sorry abt,除左拜國好幾個例如袁X非呢個男扮女呃感情的PK用得好,其他真係無人用
& T1 z. p+ u; F" X* ~0 E7 B$ O(主要拜國啦,傑國常見係得個天子會成日認大佬的輔子用,不過用得好廢,同我隻賊有番咁上下水準)
% s* K5 q7 l: K7 ]! Q8 W# i唔係公會戰籌旗拎去用,就係邊戰開程式放陷阱 ~.~4 ^0 r$ n  b& C6 ]1 _5 N3 G* v' B

; U' b7 L  J' N& d( t. A; G雖然你話你玩左幾年 但見你提既野同岩岩玩的無分別 所以講多少少 有怪莫怪
$ D2 f. \. A- l: P# a7 r咩防改左比低攻仲慘 我睇唔到改唔改紋都係咁上下防 都係可以滿AC
6 G# E, z+ \% g# @  {( |都唔會提咩聖弓用聖法打人咁Q弱智的野-.-
5 B( l. C; j! c; J' x玩聖弓=純弓 就係用9火秒人架啦
! h% Z8 o9 x' l/ ^玩魔弓就係陰人 會戰打到人地消水消極快 一個個屈住黎殺
) v6 s2 z5 w9 F8 O$ {% V* `講多左少少 如果係多餘你一早知的 就有怪莫怪
2 @9 Q: x% p4 Y8 p3 H) I(早知你仲問 你又唔係唔知呢個服既野)
) v5 \  r( D% p: G1 T: q
2 {9 `) {& Z3 l' _: J$ @$ t6 \3 [& J0 s# L  x' w- @$ i
4 n5 q( ]+ p4 c; k' `/ w/ C7 V

文章日期:2017-2-8 23:51:05

MemoriesKaSi 發表於 2017-2-8 23:40 9 x7 s" R& ^5 B" S7 ^7 D
都叫你爬下文先嫁啦6 H: B. t+ |  q, ~' J! m2 R* Z. G. L
3 V. `) W& j& X7 Q' V( j
姐係咁你玩成點我唔會理會......亦無打算過問

% s  l1 R3 D7 ~0 q 10個玩弓有幾多個殺到人 我自問殺唔到啦 裝買黎鋪塵; c; O* t' w3 g1 u1 G$ |
手殘唯有玩法祭戰 都係我自己算玩得好的職 亦係點解咁多人玩0 \+ Z& ?* ~% P+ i
弓賊除左愛心 技術先係首要
7 m- @! x7 o6 W. s5 w. z- H" k2 J0 {) ?# m7 N
你都話你殺到人 仲有乜好要求 果些殺唔到而放棄的都唔出聲啦
. p9 f( m! d* |: C" X+ y7 l' [* N# m
( ^$ w" ^% M5 ?+ t1 i話我扮窮就話姐 話我扮清高 唔乃係丫話
* }6 `+ Y: _7 g9 m* E% M& D2 n/ [2 w3 x) V7 v, q6 D; i! m# p

3 N2 G0 ?5 V# J2 }3 x! f. m* A0 @. q" p  v" r  |- h4 x
7 [* |! A7 B7 c" m. h/ l% |4 c7 v

個人Points:7361   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2017-2-9 00:04:22

MemoriesKaSi 發表於 2017-2-8 23:40
! r) d) m" x! p) G5 R都叫你爬下文先嫁啦- u. g  u5 L8 N- r( y- z* h; W
4 Q: P1 U3 N$ W- ]" T
又要唔爬清楚... 爬d唔爬d......

# s6 C$ B) e3 n' k  UM 哥
6 R. M3 F& V% N( v5 a) W# k+ o, B6 y3 ^7 W0 ]6 a9 H( I
冇謂同隻狗講野喇  1 Z7 \2 T$ B1 q8 A  i
  j- Z- K& c! G  V& `
你講佢聽唔明架喇
* y! p; ?: R; q

文章日期:2017-2-9 00:05:27

:
7 T1 [1 m. \! r' q; o, ]/ M4 R唔通我殺到邊個邊個又同你講咩....4 D2 N. n2 s; Z" `; m
" v2 ~% }! K5 v& [, `. e% t. x% p, B4 T

- K  s6 F. M- w7 O你真係當左自己 係yc 入面 人像代表呀????, ?6 e' f0 x; _; `/ x
9 P6 J9 O- R+ l1 G
你會唔會想太多呀....六師弟...6 q8 Y7 B% w# [6 ]% l" ^

0 ?% @7 o7 c3 [# y1 d1 a6 f就睇你而家張相   用傅說得190ac 仲要得1m8 攻
) \2 K1 Q8 G$ M2 u你都幾威水hahaha
. M4 D- }2 I: V( b& ]- c, E. I; |+ y6 W% Y9 _
認屎認屁你就叻.......4 g  }+ `. A0 {4 g

Comment

KS021217  無人要你交代你殺到邊個 不過你話你玩左幾年 改紋咁叉耐的事你果時唔講 宜家改番法C你又拎出黎講 仲跟post跟足咁耐 唔岩你咪自己開個服囉 唔通你代表到個服叫改就改咩 咁係咁架啦 你覺得我咁都叫扮左代表咪你點話  !detail! Reply Post on 2017-2-9 00:13
There's 2 ratedM2 Fun Hide Reason
kamk12 + 6 讚好!
dicklsn168 + 7 佢有個好兄弟 人稱左右瀨屎眼護法 哈哈

Total: M2 Fun + 13   View rating log

1234567Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-18 10:05 , Processed in 0.095032 second(s), 26 queries , Gzip On.