設為首頁收藏本站

個人Points:2923   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2024-3-4 22:23:31

a1456233 發表於 2024-2-28 21:42
+ _8 w' D2 k) z* I* \( o- j我告訴你吧 這是你的想法罷了 你以為打手進去不會有人追 還可以安心的射鯊魚?( o8 D& d* T7 z
那法師怎麼射、戰士怎麼射 ...

3 h$ `0 L/ Q& J拜國人愛洗分係事實 懶理版本改D咩
; W, `9 `9 a8 i" h: X1 o管理員能嚴懲洗分垃圾 改咩我都沒意見... 拜國有幾多英雄好漢 正面對戰 我地心知肚明* X0 A6 l$ m2 h% X& C2 L- s
每日WP分 人人都有眼睇
& k" P8 r; J0 ~+ Q" g  J( P1 r! x" e3 J; D+ M1 l4 {
人數多過人幾倍 仲要洗分 係咩玩法
$ W% {0 r) j5 p3 p$ E  v6 j+ P+ d5 N我都唔介意 比拜國人開蠟燭黎圍毆...; L6 Z4 o$ N. j, T& T& }
點解我要接受佢地鍾意明擺著洗分既事實?
/ W6 V1 f/ F. s0 k; f
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2923   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2024-3-5 11:55:35

傑少 發表於 2024-3-5 00:21 / l$ M+ j- B7 T0 s
看來閣下打邊戰都不會出現在防守那邊   T; q, n: s$ i( T0 k

& Z: y' ~' U( I) w提示一下,你可以去看一下自己國家開多少封門,開多少擋石擋在大 ...
8 @# _3 ~; _  Z; F
傑少兄 你少來模糊視線吧
* B: i/ \# M0 p, E傑有傑開誇張封門, 你就咁肯定所有傑國封門都係傑國人去開?+ p/ @+ m: [9 K, `5 ]7 N
你拜國都唔少間諜去開封門 我地有不斷去洗?洗到頭幾位都係我地?
& C7 a7 @- }. g4 g1 \# ^. w4 u* q& N, i: I% q
本來我就唔贊成洗分衝門 邊個開都已經唔岩數....更何況你地國既洗分垃圾?' K+ ~  W& l! ^$ C- m0 k- Y
唔好合理化自已既行徑 原理就好似 裙短就要比人視姦既心態去做事吧
* |2 O% f) h+ b/ _, `' n我既言論從來都係對準唔贊成洗分衝門, 多過你講開幾多封門吧2 b* a7 o' e  ?4 a4 `# \* A+ D1 _$ C. `
我地開封門既能耐點及得上你貴會幾個主力吧 一個人控2X 到3X 隻弓手 法師  E0 l9 O; B1 [& ]4 g

# C- G6 s7 G2 j9 z我唯一比較欣賞小菜雞果D衝門 祭司 一次衝門死97次 起碼人地實實在在衝門? 你呢?
+ z5 O. K" V0 p! G/ r0 l2 P

文章日期:2024-3-5 12:06:02

細草 發表於 2024-3-5 01:08
$ o  B3 |: h$ m洗GF (WP) 是目前衝門免費復活的最直接方法,這個也是一個免費為國家付出衝門的貢獻,$ g( C  o% z% z7 X6 Q9 C! Z/ m8 u# P6 k
當然如果對在大 ...

/ ]+ v! J( g- e7 K. }+ b" e同意...大草原實在太多人開封門 導致分數失衝9 [' r. {& b+ i9 h: f! Q
免得拜國合理化自己洗分行為  \' w9 Q" r" g0 m( B
大草殺人不算分是一個好方法
9 O* x4 m% b" s0 ~% r- g反正每日係門口找樂子既拜國人都唔會介意吧? 洗分既人 我就唔知啦
) V3 l( q- b' N7 p1 Z! c8 C8 @
3 Y, y" R2 b" F  Z. S' W

文章日期:2024-3-5 19:04:46

傑少 發表於 2024-3-5 13:44 " ^  @9 n, K- ~$ ]# R# l+ m+ K
只是提示一下怨氣大的人要留意一下,不是所有問題都來自拜國
+ ~, ^7 w$ ~) x8 i" O0 d% Z
. Y) `% f, b% \7 f  K不要一邊說傑國封門都傑國人開? 然後另一邊 ...

5 R) _- i# q4 G有人講過所有問題都出自你拜國咩? 你都幾搞笑& j! h2 b  z% s( H2 D/ h8 s' h
話你地國洗分又扯到將所有問題歸咎係你地身上
; }& r$ }& [" K有被害妄想症既人我先唔想覆。你唔想覆 你自己先走黎回覆我託咩  j; g" x0 u1 a, a
7 h& w' U6 X- Q
你玩咩角色?我會有咩意見姐, o* A- S( f( s8 u. k
明明係管理員建議每人都練一隻祭司 我跟住講落去而已
! o. _8 o, k+ ^. k+ E; ^& l  f% ?; @( s喺你眼中又變成我對你玩什麼角色有咩意見
, _& R' z1 p( a& }' [- A8 H- \
你要我講,我只會講
! \$ L$ h% T0 f. S對啲廢人玩咩角色都無咩意見 連你自己拜巫師點水一半程度都無
8 |% e4 \. l1 B( o, Q1 F: f* P我就真係唔識比意見啦
# I* T: R3 Y4 S) S  y1 k$ [' M
) ]4 _0 A' q& Q6 W, H/ U2 Q
5 e3 e% c+ D5 `0 r4 b$ {+ V: B0 M0 W; T2 A5 l

3 p1 E% r0 O3 \

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-15 06:13 , Processed in 0.104504 second(s), 24 queries , Gzip On.