設為首頁收藏本站

個人Points:8500   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2014-7-24 14:52:04

ryan626 發表於 2014-7-23 13:57
9 \) K: k: I9 X* |" y& T是不平衡沒錯 弓盜 提升戰技和換五轉武器之後實在太痛$ h1 \8 U& s) u( |7 d. X7 ]
我是不曉得反對的人有沒有練到五轉 有沒有玩過五轉法 ...
& @" D+ ?/ P7 [: h' R2 z1 e
弓盜打巫師2 3千一下  反而巫電落黎弓盜就訓低
& u0 p) r& ?8 p  v巫師要殺戰士祭師難?弓盜就易嗎?
' Z* M- V6 k2 D5 |$ T  F2 w吾明d人點解話弓盜勁   其實最冇用就係弓盜- P! F" i0 G; X; t
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:8500   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2014-7-25 08:46:58

lkh1302 發表於 2014-7-24 19:15 5 W+ M' [- ?4 f7 a* \0 g
講真, 弓手我就不會作評論A_A...賊仔真係勁..因為有冰山...又可以隱形...賊仔加左耐力後血電唔破魔都係難 ...
+ G4 h* h# S1 r1 N% z& s& O* |6 @
你一定未玩過賊打邊戰    血電吾易死   
" L& p& q2 M% {% G5 ~6 {

文章日期:2014-7-25 15:19:34

lkh1302 發表於 2014-7-25 13:42 % ]! a' {) |: n! H" e( g
我都有玩賊,易死?其實邊戰時都係好混亂,咩職都易死,加上又lag機,巫比jc吸一吸都收得工,巫同賊我覺得 ...

5 x, s+ a# ~8 W# p! g3 l  K3 B賊用左魔法要等成分鍾先出到技…出左之黎呢埋定係用鏢一鏢鏢鏢人?
$ e+ O% B( x# F* l. `) L4 y) @) G用賊係甘玩冰山我不如玩戰士。。係啊攻好似高啊,,但係邊戰血電陣你未打到人成日俾人電死。。5 r; Y  l' {& @# R/ L
祭師佢係殺你吾到。。吾通你又影殺佢= =: b: J" ]  y( R7 I

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-18 23:00 , Processed in 0.071414 second(s), 27 queries , Gzip On.