設為首頁收藏本站

個人Points:2428   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2013-8-9 07:43:52

感謝細草的用心
酉鬼(已淡出)
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2428   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2013-8-19 08:20:37

a1 j  I( q* X* F1 ?-food的技也是可以保留,但將使用的mp或是cp量大大提升(如500mp,80cp),這樣也不失原生設定,但使用者卻要付出較大的代價即可,請細草參考
酉鬼(已淡出)

文章日期:2013-8-19 14:44:18

電盾和冰甲若加入22效果,是否同系技能依然可以使用,這樣是否會造成技能使用的不公平呢

Comment

kelwinski  我估GM係指電盾同冰甲冇變, 但係用左電盾or冰甲之後人地凹唔到你SS... 但係如果你凹左SFD, 人地都可以SS你. @bravop98031 120CP -food太多鳥. 60-80可能會好D.. 你100魅力先得210 CP, 你full cp先用得三次  !detail! Reply Post on 2013-8-20 10:33
酉鬼(已淡出)

文章日期:2013-8-20 16:50:28

kelwinski 發表於 2013-8-20 10:33 1 O  W# H4 Q' N
我估GM係指電盾同冰甲冇變, 但係用左電盾or冰甲之後人地凹唔到你SS...   c$ Z& d* s) _1 E! w2 _( H3 @
但係如果你凹左SFD, 人地都可以S ...
3 ~, q: X# x' ?% X
: B3 o  T0 z, W+ }  l
我系指cp up用量,係請細草參考,唔係我地話幾多就算,如升LV比D5轉打,就搵人打反囉,XD
: k! ?+ r& v3 D+ ]4 b" e
酉鬼(已淡出)

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-15 17:56 , Processed in 0.098465 second(s), 24 queries , Gzip On.