設為首頁收藏本站
Return Post new threads

個人Points:2970   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-7-19 01:15:44

本文章最後由 consiu 於 2012-7-19 01:23 編輯
: @6 v* f* }: s# Y
多士 發表於 2012-7-18 22:09
7 h/ c; ~+ M& l, t$ J9 @你的言論令人不爽,8國每次改,每次輸
3 ~7 v! I2 Z7 W" V8 [  n+ n6 ?; O" R當然gm要出來交代吧,只會去8國去城討論,傑國呢?

$ i! N, O; z3 T* F+ y* j( T2 E除了技術差 這些廢話以後 找不到其他東西可以說吧?* ~. e  C: j4 N' z6 ~" K$ B
0 P) L/ \4 ?+ V1 N! L' g! p
我是得益者?! 哈哈哈哈哈哈..... 你問一下GM 我 進了多少次大迷官吧? 只有3次; w" m# }! H( m2 b
我想我自己?? 何來我變得益者....?, N/ m+ k) p) J# ?' b
我有傳武也沒有用....我覺得傳武不是什麼很重要的東西...你問GM 我跟GM 也是這樣說
( U; T8 {4 ?3 q1 W' b龍片? 我已經4轉...比上不足 比下有餘....我是為自己想的話 會不會叫GM 這樣開迷官比人打?
$ j( f: y0 G9 Y0 g6 @+ k: U如果我怕其他人升上4轉的話 我該跟你們是受害者...: a) H# g3 j7 h  I1 ?
我不是這麼的想......人人也可以參與迷官任務 遊戲才會長久
# }' o& Q( {. d3 ]% q我也說了 我不怕給你們殺....始終一個SERVER 去到一定時候 總會有玩家練滿要PK...
# s2 L7 ~! z0 }9 g, F. f9 r1 k我從來沒有否認.....所以你們的狗主人說出來好合理 我也有贊同的地方....1 |  M7 Z' }1 p2 \2 _
我不贊同的是 愛PK的人 又說不是 口口聲聲奪了你傑國的權利....你為的真的是傑國玩家的權利 作總體考慮? 不是完全沒有.....可是不見太多....說成2日大迷官也是你們的權利也太過份吧....那你跟惡霸搶地...強估民女 有什麼分別?
8 J$ g! C2 Z$ u( r& U( S可是那些剛剛從別服來到這裡玩的人 就是因為他們選拜國 便要給你們拿走應有的權利嗎?/ f0 N! i  I% ~. u. ]+ J2 r8 L* T
我們公會有很多這些的人, 我不知道你們那裡有沒有......  q/ i) H7 x' ]5 ?5 ^. u& \
你們只想你們自己.....其他人呢?.....沒有怪你們, 我只覺得玩遊戲 只是為開心 識朋友 聊聊天.....不打迷官...沒有可以發展的空間便走LO.........有很多GAME 可以玩 你家狗狗喧也想說這東西吧4 j* L/ d$ F) F% M4 q: ]
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2970   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-7-20 01:12:17

本文章最後由 consiu 於 2012-7-20 01:12 編輯 9 }8 h! T3 ~2 ^! Y
多士 發表於 2012-7-19 21:30 : J! b; x4 w, [7 B
我從來沒有否認.....所以你們的狗主人說出來好合理 我也有贊同的地方
/ _( d- S4 {, K- ]: d, d' `7 i4 v; X! G
有很多GAME 可以玩 你家狗狗喧也想 ...
5 f0 @0 _3 g. w' Y2 L1 k
是我出口的..... q3 [4 y/ P% Y0 \
不過前提是... 你們說不玩嗎....
2 z' O! m7 J8 ~有很多遊戲比龍族好嗎.... 我才說的....7 W' l$ n5 N$ C3 {1 E
斷章取義來剪接 要我的說請引文吧...: W6 ?' O# p8 Y+ `  s4 I0 G. q
不盡不實在吠....$ Q# p& w: h: W, N
我也可以說你不爽所以屈GM 說他不公平LO
7 ~# N  I8 }: r6 o" M說話空洞又說三推四=.,=
+ n7 F8 ]6 {3 Q# Y% ]. x你們不玩便不要做無聊東西來
& \; l  Q+ d9 u+ }1 H) l* N

文章日期:2012-7-22 03:15:03

本文章最後由 consiu 於 2012-7-22 03:20 編輯 9 k4 U; L5 \9 Z7 S: n1 z
多士 發表於 2012-7-21 14:23
9 n& X/ E% c3 n9 ^6 K朋友,討論區的作用是什麼呢,有是討論東西吧
8 m4 n" W. }! O. o' y# t6 M你看到別人的言論和你可合,就說別人不ONLINE,走之類,  o* S- y: d* n. O
那樣 ...

$ h) F3 w1 `% _4 B# m0 g; ?& E0 H請心平氣和的看下去...我別攻擊, 請你也別攻擊 謝謝!% F; _+ g9 k9 q5 m0 c  d
0 c3 l8 _8 r" \1 [8 I/ E6 L
不論誰人覆你貼也會出問題....常常說我騙了天下人
% r+ a+ @6 d3 B1 \1 L4 b真的不想跟你沒結果的說下去.....# l- h% a6 _& q
你有你的道理 我有的道理 那時才可說完?
. o8 e. G. c0 o4 }% z我們不滿意的不是你上線與否....你玩下去我歡迎...可是 你的說不玩 又可必去人拜國主城堵人家傳入來的位置?
6 E! a' x- e; ]不玩乾脆不玩 我聽了你們說了 千篇 萬篇......我們知道了...你愛在FOURUM 說話 可以.....
. x+ a( q& N1 g1 ]8 g, a5 S$ s# O可是你們別做無聊的事.......堵傳點 等等低3下4的手段 殺掛人掛機的手段....6 W0 _0 u9 x5 s% F
要查一定有證據證明是你們做.....我沒有意思跟你說三道四...../ T/ n" z, {5 _* `# N7 Y3 s6 N
不玩 開POST 說不玩 我們恭賀你前程....你愛上線聊天, 沒有所謂...! C5 N. G3 Z+ u# `' B: c
別在玩的時候 又不爽人家怎樣怎樣.....3 t5 W. k. O, G* W' Q$ q1 m6 x: A5 `! y; p
你覺得GM 黑暗便黑暗吧.....
; ]  V7 y" |0 N7 `3 h* _不過我想一個問題是...有一個SERVER 可以給你玩 又不特別收月點($$), 你想GM 會想見到這些情況嗎?4 ^5 \, N3 |1 Y4 w. J; y) X4 q
租借SERVER 要$$ 的...你想我們所有的贊助也可以進了他口袋裡嗎? 玩家的角度當然是吧..."
4 }! r2 S7 [3 y- Q; e. }$ X可是每個月交租SERVER 的費用也不便宜....趕走你們..對他有什麼好處? 有腦袋的人也會想.......8 ?: l5 X5 e$ t7 }
GM 每天把他收回了的$$/蚊 用來解決 連線問題 由 1/2GB 改成 8GB 等等...也是為了你/你們想...$ c9 g( c" i; a
可是換來是什麼? 就是你們說他黑暗....故意令你們LAG 機.......(喜憨兒說的)2 u  j5 B6 A7 A, H$ |; ~  S
一次也算了....喧小小 說沒有蚊蚊 什麼也玩不下去.....現在GM沒有封你A/C 你可以上線殺你想殺的人...還說GM黑暗怎麼怎麼...- C& L7 E7 ]. y# q; ]* C
沒有蚊 不給你玩 一早給你封脹.便解決了....可是GM 還是沒有惡言面對你們的指摘.....GM 也是人 你也是人... 你用玩家/顧客心態想GM 也好.... 也該休諒他一下吧....
( S# k- \5 s% s& p% i沒有心營運SERVER 又怎會每月供一個低回報的SERVER 還每天換設備 改善SERVER 質數嗎?8 n& S4 j4 I4 j2 G) u7 Y) b
換了那個是你 你也不會吧..?
( U5 i) T& `4 ?0 X& S4 G; G* {. q8 a7 M% O9 f4 D# C1 Z% S
不斷弄對抗對你對其他玩家對GM 有什麼好處?! n7 r, @: k% J: A5 M, `
我漸漸覺得事情沒有絕對.....只有中庸之道....( G9 m" w9 r9 X& X
真的不滿 可是還想玩的...和平反映吧....不是每天做什麼小動作 說人什麼不玩 又要隠身用其他的ID 破壞 謝謝
( h+ j" {0 ^2 \8 b# e. ]+ i7 n% W- _6 Z" a, W9 U* E% G. [0 Z8 @
至於你不斷在論壇說什麼什麼只是討論等等....真心問一句 不玩要在論壇討論什麼?! ^: K( U' m2 p! F# P: N
司馬昭之心路人皆見......沒有再想攻擊的空間....別在互相攻擊 不斷指摘對SERVER 日後發展也會有不良的影響% b1 {& S; A, g% x9 ^
我不會再在這不斷的回覆不必要話題....因為真心的想玩家不要再作沒需要的對抗
4 U$ |" i1 e2 t  r. y. x

文章日期:2012-7-23 15:43:05

說了不再回應 便不再回應...
3 h! \" C; k# C+ D% S( u" G- ?那怕你是說我是屈我是兇手....1 l! X: ]9 I# E1 I% |4 E8 q" X" d
我不見得沒有人跟我玩.....
( N: G. R: l$ J, r% U那怕你走光...邪惡是你說 不是其他人說& \$ H8 Y! J+ J- {
我才沒有怪誰...那有一天我在論壇怪你趕走了誰?' w* V  c7 w$ a
要走便走.....走還要爽爽快快........% Z' p7 a9 C/ }+ }: R
不玩你有什麼可以說....?' x1 ~) Y/ v& W  B, f( q
如果我有權利決定你生死.... 你早就不在了嗎?0 s8 W, v- R( @* m& H
說不玩 又在玩 誰可恥也沒有知道
9 Z9 x/ d$ X% }! f6 s1 @1 g9 c讓你可以繼續發言繼續吠 是因為讓人可以到你們是多麼小器.......
* ~0 N: ?/ U1 H' M. p" z多麼麻煩... 你以為全世界只有你一班人?9 u% h3 i5 z5 L% y9 j, W
說你聽...那怕 你們全部走光....... J/ C! u, E4 j/ a9 f
我們叫其他SER 的人來填補 空缺....沒有的話....你愛說我們單機嗎.....我們分2批"單機" OK?
  x0 R; g1 D* N% G% ^不用你說 我們"單機"^^.....玩龍族....龍族迷才不會因小事便不玩...

文章日期:2012-8-7 12:22:07

WOW.... 上FOURUM 食花生好睇過入GAME玩
, y1 _" v; U1 g# _; e/ c+ s6 z比人洗腦的小人物 又上來發放笑鳥...
. B) |( T& q8 e3 \$ v) C幾時吹個風話SERVER 比原子彈炸散左呀?
6 G6 @. u$ r. B, I# n0 h比番多少獨立思維啦 上面果幾位-.-

文章日期:2012-8-7 12:28:52

wing 發表於 2012-8-6 22:56
9 C: T1 B. M5 ]# h% n8 f我都想睇下GM點處理A.A
) V/ j' A' m& X; O' LGM上次先聽佢地意見,搞到SERVER冇人A.A$ ?4 Z7 e! ?% Y( u$ X/ C  U( ~# q$ Z
E+又俾佢地玩一獲A.A
$ ^8 |2 U' u8 {8 r9 ^
E+ 呢個PLAN 唔係我地傾出尼.........你有得影相停人權=.=?
, d6 [0 j! \6 o4 j' O自己係到爽YY? 你地有得自己去打迷官?& M! q; t4 [: G. z  C% |/ N7 S
唔好玩啦-.-...比人洗腦 淪為他人的寵物有咩要同你講-.-?
, }# w8 }* g8 v" x% y; N自己係計劃既得益者仲可以出聲係到嘈-.- 比其他花生友係到暗笑你地唔知-.-.....
- K  w2 A0 ~. d. h話人唔用腦去盲攪...你都真係幾有腦WO

文章日期:2012-8-8 16:45:26

本文章最後由 consiu 於 2012-8-8 16:53 編輯
% K& B# ~/ S0 I# R# J- K
hotingfung 發表於 2012-8-8 12:09 / [1 E% W$ \' u& M1 C9 T" t$ E
當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂' F6 V5 E, M1 [
我地公會好多人都睇到
5 D8 x4 a/ Y* _+ S3 U你地慢慢留返係到自欺欺人啦

: C7 V0 ]. d3 q* b9 Q4 I; ~佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.-! N. c) b* Y8 r" `8 @
你公會有幾多人睇咁又點-.-?7 a; z! I) F- u6 u
我地要點樣自欺欺先=.=?
) k' L4 }9 z* N我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地一次打迷 系統有記錄的 又係我屈GM 叫GM 9補比我地=.=? 我地連GM 補唔補已經無所謂.... 都唔覺得補果個大迷係有期.... 大方豪一次比你又點話
* [- d) e% b) L+ m, Q個個4轉晒先勁-.-? 你講緊自己會? 但我覺得你4轉都唔勁得去邊-.-.....你自己同YIN 去比 之前人地4轉你4轉-.-... 你打到咩樣先...其他人有眼睇=.= 我都廢事COMMENT 你-.-" L# K' I3 J6 \& g
自己國DIU 自己國 好似唔關你事GA BO=.=.....我地都未講野 你講乜春-.-... 咪係到玩離間啦傻仔=.=
  @) Y9 {! H1 u+ ^5 K8 j3 _7 ITF 你ON99 我唔怪你... 你唔知我同海盜D人熟到一個地步係有大家既WHATAPPS  你就繼續挑撥離間比人笑啦-.-
: F' b3 r1 @6 ?# l我地打大迷又關你事 即係你當事在埸啦... 我有權 要求GM 調查一下 你當時係唔係混水摸魚入左尼...你自己咁講同踢爆自己在場啦即係....
2 y# k9 v. S9 D; r6 t! v, D: v你係無借D意咁做既 你D兄弟就唔會踢爆你係會到同我講你咁做啦=.= 我地又點會無啦啦諗到你借GM 名聲呢D野去唱我地....* C- O( g: t3 u6 D; y" w" T
呢D叫做..."若要人不知 除非已莫為"
1 Z' f: g" o1 }3 I" l你點叫係你既事... 我唔想理.... 不過你咁講即係代表你有做過呢D舉動去挖人走啦& x& q, c! L) M5 N3 @
80後唔一定成熟過你.... 不過你咁講野法就知好多人一定成熟過你....到現在 我有無唱過你個會D衰野? 無LO) ~3 u7 l5 ?) D) H. ]
我讀大學? 已經畢業啦-.-... 我讀緊MASTER...我驚我MASTER 畢業你YR1 都未讀完=.=唔好講出尼比人笑啦==
* t4 b+ C+ ?6 N0 _# K/ k我打機1D 都唔上心.... 我有好多工作要做GA 叻仔=.= 好似你咁咩 遊手好閒 9UP當秘笈=.=0 ~0 }7 P  I& `2 C3 }: l
我無係GM 面前唱你 係你自己係主城唱 個SER 就尼汁 比GM 自己睇到=.=....我地成班睇到O左.....+ z  w3 ]3 x$ }0 w& {/ \3 H  {9 ?
你估你係邊位 咁得閒唱衰你咩=.= 你唔要面都自己照下鏡啦=.=.....' X" T( b" J% N8 k
我地DIU 佢唔識攪呢個SER=.=? 幾時有DIU 過..? 比證據呀唔該=.=
% x. X8 R3 D4 N6 Z  j我無話你老吹.... 你快D POST 上尼睇下LO 我地都想見識下GM 點講我地..........你咁樣CAP 法即係代表你擺GM 上枱LO
% i: q, D) a* X' [6 o# F  d到時我就真係想知.....GM 會睇清楚咩人啦=.=' z$ S+ p! L) q! o
快快開POST.... 我地等食花生....QQ+ ?5 F$ [& l( e6 F' }" K

文章日期:2012-8-8 17:17:45

私人多口醒多樣野你知....4 T3 t5 f6 q9 X- n# C" \6 V7 X
有好多人覺得你講野好可恥....走尼同我講你係會到點高調講我地呀嗎...我地知8 a3 W% P* _" O$ t% z: b
返去自己調查下你D 靚啦 ^^1 E! a7 Z, \. B: e) D  y
話我地咪扮大佬呀嗎... 我知...我地都笑左好耐....
! ^" t" x% C6 J& n* B好一個人前人後 2個樣呀TF 雙面荃官仔......唔怪之得關於你既趣聞...日日都聽到...唔洗開25過尼都知...多謝你帶咁多歡樂比我地^^

文章日期:2012-8-9 01:30:13

本文章最後由 consiu 於 2012-8-9 01:31 編輯
: f# A2 s& @3 I* h$ |$ l6 ?, P
wing 發表於 2012-8-8 18:35
0 q7 v( G" h: }6 U1 r/ T" nShow time
$ f5 F+ _; a. u. m: Q9 {. G* A8 r# ~: L, m! X# `9 k/ j
GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣

' O. N: i9 D) A我想問張圖代表D咩=.=?
* k. w% \0 G0 `3 f果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.=
" O/ R5 j3 r! ]你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=....  }- I- R1 _0 r5 J2 J
GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦....
: Q" o# r' v* V1 y  S6 s影D 唔影D....追唔到全集要唔要係個會到重演一次比你影呀^^?
" a) n' ]: O! P4 D' t: \
0 k/ z9 M# L1 W9 X" f我要睇既係HO TUNG FUNG 大大聲聲話GM 同佢講佢DIU 我地果D呀...=.= 有未姐....
  ~/ I; J3 H: v1 M; U! [3 P我唔係好想上尼 睇埋D 廢野言論=.=.....8 C% F; a! ^& G$ U$ q5 |- @: Y+ i
我想食花生呀大佬=.=
' v2 C. l- v6 C3 Z: c( Z" k$ Y9 f4 V3 |* w0 v. {# q
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-2 08:15 , Processed in 0.103732 second(s), 27 queries , Gzip On.