設為首頁收藏本站

個人Points:4569   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-8 00:54:41

其實30開的間諜是誰,不要隨便誣陷我們
-
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:4569   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-8 18:48:09

spinach_eric 發表於 2022-6-8 16:53
: x* j" O) o9 F$ o: l  z1 a其實細草現在最好就係咩都唔講、唔做、都唔做任何修改
  ~" f- D% F4 h* b4 S
8 a+ M4 j, p: k) V6 Y" q7 G除左違規外咩都唔理,由現在YC的玩家自己幫遊戲去 ...
$ J! ~4 h& Z1 N+ C
問題係,所謂既規則,很多時都是看GM的心情, [+ H# u; Z% D/ d+ _

+ o) @" B4 C; z6 y( R4 _邊戰洗分存在了多少年,如果是禁止的,為什麼不明文規定不可以,7 k* B, L6 j& {, g
. O& c' M" F: X+ a
為什麼忽然"我覺得不應該開",所以現在有人開了就是錯? 如果有JP開,GM會不會也跑出來罵個幾句? + E& Z8 e  `1 d5 K! G3 X5 Y
1 p1 m/ ?4 Y; y6 a' ^8 k- m+ ?
-

文章日期:2022-6-8 19:22:03

原來洗分可以洗到冇人想玩,咁真係幾勁
-

文章日期:2022-6-8 19:55:09

你自己想搞新模式就搞吧. 不用一直說是壞會的原因. 大家都了解你有多講道德

Comment

spinach_eric  細草說壞會就是因為當晚壞會開一堆木頭人 接住拜國就在國頻大聲疾呼「他們很多人啊!」 請問了解問題嗎?完!  !detail! Reply Post on 2022-6-10 08:36
-

文章日期:2022-6-10 18:29:56

細草 發表於 2022-6-10 17:29
  • #城城#
  • $______$

• & }& c$ _4 d) G: i( r) r"我都話都明我當時沒係大草原門口進行過記錄. : m7 x. D8 J! J( ~. [1 E' z  W
    8 N/ p0 ^. I! u所以壘係入口果3x個係咩人真係唔會知"
    ; o& b/ u: O0 u1 x1 v# D! l! G5 H0 v# G
    見到一個紅心,所以就直接當3X個都係壞會?
    ( T- z0 M9 w! ~; g4 |3 h" o1 B( [$ y& k& g. Z0 h: _$ i, d/ f
    1.如果係違規,請問違咩規,管理原則邊一項?1 w. m' C# E/ x7 S
    2.如果冇違規,咁有幾多人o係邊度o既門口,點解要強調?
    ) D7 A; ?9 v) B! ]0 W3.然後冇睇清楚,直接當晒3X個人係壞會? 對壞會作出指控但係自己都未睇清楚幾多個係壞會...& A# c1 |$ Z7 A+ {# S9 w3 F
    8 y* N! p, j7 x. z; B7 D
    如果禁止洗分,你可以寫明禁止洗分
    : u/ d, ?& o$ c- n8 b: }& w6 W如果禁止開別國人物,你大可以禁止邊戰時間開多過一國的角色 (你的電腦技術我從來沒有懷疑)  |9 _$ N7 z+ w/ o# M8 l. W4 R
    $ z. H  F  i) S# G, Y$ i
    你作為管理者要用什麼心態,什麼方法管理,玩家唔會改變到7 |+ s8 }3 f1 f; M# b9 a) I
    但係一直用意氣用事o既態度對玩家,玩家自然會用相同o既態度對你
    , j6 V. d. |+ E0 p* `6 l5 i
    ( `# L  S1 ~* z以前o既邊戰唔需要大改,長時間贏幾個月之後自然就會風水輪流轉,因為人數會自然改變,各國自己會改變策略
    ( Z, g0 J, K5 X3 j最近你一直為jp ec 大改邊戰 (至少在我的角度看是如此), JP EC 仲會大花心思去考慮如何去贏嗎,我係佢地,我寧願等到你改到可以贏先再打.
    & {8 m' a7 P1 C" {4 ]$ f1 q; z( A
    - R, o! S, D; U5 |$ [! U6 N) j我相信大家玩o左咁耐,都想個server好,我唯一o既建議係訂好規則,然後各國自由發展,唔好再為所謂"三國平衡"東改改西改改
    1 T' t8 ?  u; Q1 x' A3 P8 q1 ^# l2 f, h7 ~9 J
    祝各下業務蒸蒸日上  m9 n/ f5 g5 U
    ) {( ]" I9 X1 Y8 h: ]! a8 @
    不用回覆我,我亦不打算繼續參與各位的罵戰5 B. y8 R5 u4 n8 L+ ~$ n5 r! G

) b( r7 ]8 M3 {' M' h! }8 H& J
    -

文章日期:2022-6-12 13:16:15

rock743030 發表於 2022-6-12 11:31 - P1 x4 n2 w2 J
    小心唷  會長教唆會員去玩無盡龍族  他還是會長沒有以身作者 他還跑去玩 小心惹系草生氣唷  還是你們無所 ...

; J# d# |1 J3 }8 h* \謝謝洛克告訴我們有其他選擇
    + M3 [" w: ]+ s8 I- A- t/ D; s
    -

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-17 12:27 , Processed in 0.097538 second(s), 28 queries , Gzip On.