設為首頁收藏本站

個人Points:1299   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-18 20:39:55

大陸仔就返大陸啦 . 係金融條友上次話唔組佢就要清晒我地場. 唔通我地坐以待斃? 你地大陸人初初見個SER無人 玩左一陣就唔玩,而家你見拜國有番D人, 又過黎搵對手 . 我講得唔岩? 我清你都係清CC 或以上既. 你就清一個2X LV戰士仔 . 笑了
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:1299   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 16:51:51

Screw 發表於 2012-4-18 19:21 ' x4 ]  u4 s/ f$ |7 B
你噶意思系我系度趕緊人走啦?   我唔玩就1天都光曬啦···  ·我年紀唔大·先得25···但系我玩龍族已經 ...

$ R4 I. i) Q% J8 f: a回應番Screw哥哥先._." ! M! C* `2 u) }3 R! B' v7 r! d
首先 你都係唔明白 成個服重要定個人重要. 如果你覺得個人問題(3轉)非常急切 咁我改變唔到你個想法, 而家個ser仲有好多群眾既問題去處理, 你自身既利益暫時會延後處理, 而家開服1個月多,仲有好多變更同設定要進行 同埋大陸人黎左仲加多野去查(外掛,改DATA,加速)<---唔好話我屈你,之前係EC你地已經BAN左. 唔好咁自私好唔好 阿大哥哥
$ M6 D! m* d" E3 Y! w- a3 q2 V
/ t1 L9 E$ X3 c5 [8 h& y! G第2, 係人都知龍族玩PK玩技術, 但有必要殺2X LV既戰士仔? 你見拜國既人就殺? 我殺你個會果D都係CC或以上, 合情理嗎?) L9 e5 V1 g+ y4 H# B8 Q1 @

: Q6 x" C% o5 A- D第3, 岩岩開服果陣未開放材料做CLASS, 但你都要日屠夜屠去整CLASS 去裝備自己 為左咩!? 你估而家上班上學既人都似你咁多時間去屠皮整CLASS? 我地已經同GM有共識開放材料(售價係高D), 係得你一個人唔同意之嘛, 拿...SC哥哥...你又唔顧及全體既聲音同利益, 自私嗎? 仲有 如果你覺得1日14件CLASS唔夠..你大可以開多D新手做CLASS(你都係掛之嘛) 我唔信你屠皮快得過咁做=]' u& Q- w+ ?, o  e' K

4 ^: M1 |: R5 a+ d  b+ i3 ^第4, 如果你覺得現時GM做法唔恰當或者佢無資格做GM,咁點解仲玩落去?叫你班技術高超既frd搵人開個ser自己玩啦^_^
" r* F. @. c) q3 O
% x% B. s1 P* h6 S+ OP.S 你個 laugh前幾日係西林打熊開加速啵^_^
% }5 y; T& y2 h; K. e5 G: j

文章日期:2012-4-19 17:01:45

Screw 發表於 2012-4-19 16:32 0 A& e6 D* {" u7 X
講多MO用有圖有真相·

+ _. z) m; h* h我發既信有咩唔明白地方?_____?# F4 w4 ?0 w/ u, H% n1 x# y9 A
之前"Only"都好憎你班大陸人成日玩外掛 唔係話玩針對 而係你地有前科4 |. e7 [$ @( I' x, r: f+ K( ?  y) ~' B
原來唔組隊就=以後清場  我而家先明白@@   大陸人真係惡 以為自己玩晒" f: e. C% X9 {$ K& O3 t
我而家唔清你真係對唔住自己
9 K" w* |/ B. `0 H4 S  l: c! D# @) {0 O4 ]" C8 H9 G
冰山-food 玩埋duel + trade .你地強項=] 唔夠你地玩LU
7 n6 @% S! W; }+ L

文章日期:2012-4-19 17:15:09

Screw 我相信仲有好多人品唔錯既大陸人 但唔會係你地 我知道你黎香港做野, 但我真係擔心你做緊果間公司, 因為你可以係office hour 玩足80%時間, 對唔對得住你間公司? 你仲玩得多過我哩個放緊study leave bba既人. 出糧唔係咁架 可能我唔知你勤力果一面啦...加油吧 同你D FD繼續玩多D私服 你地大把時間=]

文章日期:2012-4-19 17:30:31

Screw 發表於 2012-4-19 17:25
* ^3 V8 ]) t) X8 M! R迷宮任務5夠我地打就只識系度吠 SO SAD

7 _  j3 Y7 |5 |5 R8 Z知你地人多 4 隻冰山 -FOOD  同埋最重要係 封門^_^  次次都人多蝦人少=]
: Q3 d, e* X( g+ A" j; B% d我地D人返工返學無你咁多時間 無得比你過PK癮 真係唔好意思
+ W% E, h' N) {  @' _$ G希望下次我係西林 可以再次同你地1打5 ^^ 你又可以同樣冰山同-FOOD我 咁我先可以過到癮 THX& C% M3 ?0 a, j, B  }

& b) Y2 b% ^' [: n" ?4 x難道你覺得我地講野無道理T^T? 25歲人啦你都 思路都要闊D 係要比位人入都無計
; X$ M+ h% B# C3 U3 i

文章日期:2012-4-19 17:54:22

笑左...乜我有話唔比你地用冰山-FOOD? 我好enjoy 1v5 你地+冰山 - FOOD. 以我地香港慣例係唔會用既, 好新奇好有趣~
- `# T9 e% U. V# C另外有時我用"大陸仔"既字眼黎形容你地 唔代表貶低你 之不過係我地潛移默化左, 覺得大陸既事物都唔係好野 , even 你自己都覺得比人話大陸仔係唔好既事, 事實上台灣仔或者香港仔又唔同感覺~__~ 不過有時興興地果陣會加個"西"字係後面姐

文章日期:2012-4-21 09:38:42

大陸人係咁-_-" 唔好同佢理論咁多 我地失身份 根本無理性的心態
: k3 d, w% c/ X' ?" a7 |

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-1 14:54 , Processed in 0.080844 second(s), 25 queries , Gzip On.