設為首頁收藏本站
12345678Next
Return Post new threads

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:36:52

GOD如果你5滿意呢遊戲可以5玩·····你可以穩D無冰山無-FOOD噶遊戲··講真冰山同-FOOD都系龍族噶特色·····你地就MO冰山MO-FOOD??我地有MO好似你甘··日日系度吠?
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:37:53

唔該GM··。。。。。。

個人Points:1299   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:54:22

笑左...乜我有話唔比你地用冰山-FOOD? 我好enjoy 1v5 你地+冰山 - FOOD. 以我地香港慣例係唔會用既, 好新奇好有趣~' ~! F+ u* a  \
另外有時我用"大陸仔"既字眼黎形容你地 唔代表貶低你 之不過係我地潛移默化左, 覺得大陸既事物都唔係好野 , even 你自己都覺得比人話大陸仔係唔好既事, 事實上台灣仔或者香港仔又唔同感覺~__~ 不過有時興興地果陣會加個"西"字係後面姐

文章日期:2012-4-19 17:57:11

系論壇度吵都MO用··遊戲見啦強姦犯

個人Points:1057   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 19:05:18

本文章最後由 最強是狼 於 2012-4-19 19:05 編輯
+ k2 \! i  `! a) e2 H2 A9 c6 G3 s) [
睇完你地d討論,,我真係笑了...
+ [0 w. ]" H; ~( G: o6 I3 A我日日4~5點就見到server 又lag 又斷... !!
" k6 h5 h# x8 W' R有沒用外掛升..心照啦你地.....
0 k8 J. h" J# V% h2 H& W2 V$ ~8 K個個時間唔係沒人嫁.....我有眼睇....  !!
1 D& @- e* m, i: v$ E" j; i5 ?5 o$ i呢到大把問題要跟進, 你當自己係大爺呀? 一定要理你先?, |8 v# W; @% p
呢到本應就唔係pk服... 你講到pk 搶野就係遊戲特色?7 s% w6 _. \8 c, z2 [
我想答你唔係囉, 呢到係一個體驗服, 係體驗龍族這個遊戲,
9 a3 }1 k9 |4 I3 J5 v- q6 qpk當然係其中一種體驗既野, 但其他既體驗你已經影響其他人
# A8 y& D/ W& w2 H# K" P打迷宮, 本應就唔係一個比人搶野既地方, 係一齊體驗打寶品既樂趣
4 k5 C( T( B+ V/ U7 i" L而唔係在迷宮體驗pk既樂趣...., W( h" q; u$ j: s
1 [( P' K" r" a
強調呢到唔係一個pk服, 唔係比你用來殺人搶寶品.....
There's 1 ratedM2 Fun Hide Reason
fushau + 10 讚好!

Total: M2 Fun + 10   View rating log

文章日期:2012-4-19 19:40:47

我想問下你··如果呢2晚迷宮系我地輸左呢??你地贏左噶話我念你唔會講埋呢D甘噶野·!; Y# [) ]! F" \% b/ \
2 G" ^4 ~) T$ ~- \. ]. s2 p
服務器LAG就系我地用外掛??我念4~5點得你一個人上線·系用外掛果個系你自己都5定!  我好肯定你用外掛添···你地班人最中意最系9UP
1 w9 N$ \2 @$ L
. C& v# f) s8 }; U我MO話我自己系大爺·我只系一個普通玩家!
' M3 s: o1 f+ y" U6 P7 W* B& t' N; m3 e4 V
你覺得出售高級材料都系一種體驗咯??MO曬龍族本身噶意義?請問邊一fuck似體驗服?

fushau  

View fushau's posts fushau From mobile phone

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 20:30:12

最強是狼昵次講得好有道理,體驗服講得好,十卜十卜!!!# i, {1 j% |0 A  w1 O# ], S2 c
' T, v# O& O6 E& t* O; }1 y" Z
甘下次對壘鬥冰山一食物,減完玩帳,既然輸吾起就。

個人Points:1675   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 23:26:25

不是有2個伺服器?
' F3 r! D; S7 v& ~細草不如讓不想PK的玩家轉移至不PK伺服器
& D0 O3 c8 G0 G! D) M8 e該伺服器設定應是 除了邊境.國戰.競技場外其餘地圖無法開PK模式
& E' ~4 M  h/ j. i讓該類玩家可以享受安靜的龍族

Comment

fushau  GM連開多個地圖都唔很...而家仲要多個SER比D卜街, 兩邊走, 有冇可能? 而班含家剷你好言對待, 佢就惡言相向 真係唔直得  !detail! Reply Post on 2012-4-20 00:14

個人Points:2400   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 00:13:41

本文章最後由 stan1012 於 2012-4-20 00:15 編輯
1 T% t! O& r6 X8 h1 F7 H/ l4 t6 N% t0 N
其實嘈落去又有咩結果呢?- c. t8 Z2 ]3 {$ r7 {
有人講到此遊戲係「弱肉強食」既世界。
- B; H. N2 W, Q3 O黎一點我認同,但係想問一句。' G( b& a" e7 _( b
若然黎個世界,甚或現實中都一樣,
: R8 U" C6 P# i" `' \只得某些人或物強到一面倒,
. M) A  t5 A) R9 X' k弱的會如何?我想必然是放棄(遊戲)或死亡(現實)。
1 s$ d' G! N3 M2 r那樣強的如何?佢強的只是一時,不會是長久。+ J( B1 [( d" o! @
正好因為如此,遊戲內才有兩個國家,
- J. i$ V( v8 b於一定時間有邊境戰、國戰。
( o. C1 t1 [; ?7 g好樣別人一比高下。
/ E& Y' G0 P. i" L# S所以我認為弱肉強食,係人與遊戲比拼。4 e. k7 `% ^$ A2 f9 s( k1 R
另一方面,在中立地區上演「弱肉強食」。
0 I& w4 r& ^7 F7 C% k/ X; O# d9 Z/ n我認為唔係話唔可以PK,
6 @/ o# Y6 N; Z: d2 c  X/ n但人若然每時每刻來襲,: h2 q9 ]" d5 @
別人又如何來交戲?+ ~! C( _. y- B6 v/ d7 `" s( n# J% K
對一個無對手的人來講,8 S- c0 J- V2 M$ a( p  y0 g
這樣會有樂趣?
5 {' _' f3 M; k我相信兩者都很快悶落黎。
) c- s8 L9 q! e! |* V8 d+ s" u所以我認為這要適可而止。
2 W, r' B; \7 v" g1 ?5 d5 W(任務內一樣,若然死亡又如何繼續玩?如何升級?如何繼續一轉以後的路?)
2 f9 X0 k2 s, H2 z  e- Z我相信任何一個人都唔想玩一個單機版的online game。

Comment

fushau  若然你比人封殺到升LV都升唔到邊戰10個打你1個 未打迷官已經比人封門 你認為你番說話行唔行得通呢? 社會係講汰弱留強, 係被動,間接的 畜生先講弱肉強食, 係主動, 直接的 前者係你汁寶唔夠人快, 但都叫有機會  !detail! Reply Post on 2012-4-20 00:39

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 00:14:03

ricky125 發表於 2012-4-19 23:26 2 S' ~! q7 ^/ R5 M8 z6 K8 z
不是有2個伺服器?) a/ W  D. @6 t5 G9 s+ U5 E
細草不如讓不想PK的玩家轉移至不PK伺服器
( a8 u' g, @! M: y' K( |. G該伺服器設定應是 除了邊境.國戰.競技場外其餘 ...

9 ~' q: Y; l3 e; }" T8 S) SGM連開多個地圖都唔很...而家仲要多個SER比D卜街,
# l# Q& ?0 D9 d% w( @6 R1 b5 `  I兩邊走, 有冇可能?
2 N; X! l0 g; F! H" V而班含家剷你好言對待, 佢就惡言相向
3 E- |6 k7 B$ a, s& s  @真係唔直得
- i, ^" Q  r, G4 f7 [% Z7 _0 u
12345678Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-16 02:41 , Processed in 0.098125 second(s), 25 queries , Gzip On.