設為首頁收藏本站
1 ...34567891011Next
Return Post new threads

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-7 00:58:17

算啦人地咁強陣容
9 ~3 m9 Q+ H" ]1 E入到去都係打到龍心回左4次血就俾人滅撚左團T_T
6 ]3 w5 w) E% s3 z3 J3 ~; _好慘呀
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:84590   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-8-7 01:08:28

方案 3 不會實施! 因為人數已不平衡! 無需實施!
3 p% r- R* E0 P8 {- T+ _6 h" @不過有圖有實相, 當然會停權!

文章日期:2012-8-7 01:16:05

英明~~~~~~

文章日期:2012-8-7 01:44:03

仲有opower 喬巴醫生 蒙奇D路飛

Save 2012-8-6 22-42(164).jpg (163.04 KB, Downloads: 401)

Save 2012-8-6 22-42(164).jpg

Save 2012-8-6 22-42(161).jpg (175.35 KB, Downloads: 394)

Save 2012-8-6 22-42(161).jpg

個人Points:2970   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-7 12:22:07

WOW.... 上FOURUM 食花生好睇過入GAME玩
; R3 {: z1 b; @3 e3 ~6 j/ u3 G' n比人洗腦的小人物 又上來發放笑鳥...1 ?$ V3 I" j. u+ g8 \
幾時吹個風話SERVER 比原子彈炸散左呀?
, G8 c" t: d% ~  w) C7 o比番多少獨立思維啦 上面果幾位-.-

個人Points:2970   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-7 12:28:52

wing 發表於 2012-8-6 22:56 . @0 N# c0 d- v6 k
我都想睇下GM點處理A.A
2 a. R9 t* q+ \) O. _7 DGM上次先聽佢地意見,搞到SERVER冇人A.A
' j& T  Y6 O, z* [) R: @E+又俾佢地玩一獲A.A
% G; E5 j/ P$ d1 u
E+ 呢個PLAN 唔係我地傾出尼.........你有得影相停人權=.=? : `2 D3 b4 |  _4 \* E
自己係到爽YY? 你地有得自己去打迷官?4 \/ r6 O2 A/ e9 D9 Z. E) h, L
唔好玩啦-.-...比人洗腦 淪為他人的寵物有咩要同你講-.-?( O( J+ i! O) u# _
自己係計劃既得益者仲可以出聲係到嘈-.- 比其他花生友係到暗笑你地唔知-.-.....
: u3 y- [% R! {  w( a* r0 u, O- L話人唔用腦去盲攪...你都真係幾有腦WO

個人Points:2143   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 01:40:26

周圍同人講話gm同佢講個服就關
8 D( ^/ [3 x1 X3 b6 w2 [. GHotingfung哩個人真係鳩up當秘 2 w: \% K- D8 l# p9 E& q; |) K
又要屈得就屈
9 o, d2 I/ I2 x6 Y8 r/ O打個機都要日日講大話
" G1 ?/ U8 u  m鳩吹 抹黑 咩都做齊0 Z* |8 q+ y& A" s3 I4 W
乜而加小朋友已經變成咁. t- G4 f1 Q3 E# Q  W
90後 ah ah good

文章日期:2012-8-8 12:09:25

當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂
/ @/ F/ u  M: A2 K+ U% ]3 q我地公會好多人都睇到
! n% Z  P" n/ m; Y" W) c' r8 I你地慢慢留返係到自欺欺人啦
) P" f1 b# V5 X: j+ ^" e% Q+ t8 a# ^叫GM星期一至星期日 日日都補D大迷俾你地打啦
% @4 t/ ?& I7 f9 ]個個4轉曬先勁呀嘛
6 B# y* V4 a; Y  i6 r廢事好似琴日咁啦! O$ e3 O( H0 x# ~
自己國diu自己國. A2 L" T1 I$ Y
話就話齊心打大迷9 O) s9 s( K1 \9 w" I
打完又係咁diuHOLYTHIEF<<<親眼見住yiubrother話要打鳩海盜會+ f/ H; G4 R" y! T* q# c8 |/ i
又屌呀SAM<自己會既都diu
. v9 w0 b0 K* v) P+ `# H1 K好心你地啦' e2 h7 X  f7 q  X* E
打完俾人汁曬野又唔鋸就唔好用d咁既方法打龍心呀
, A, v: N1 @7 Q+ b0 c又話我抹黑4 |8 F$ j2 r6 N2 e  b9 S
借gm名義係到轉國
9 f* ]5 D7 w8 A/ e1 b3 m1 j' c/ l4 s講真啦GM/ ]  W' {, R+ |
如果人地真心覺得依個"拜會"好既
7 O5 H+ w8 V7 Y; ]! \有心留係到既3 t! }. f; |2 Q0 z3 [9 I* I6 g8 Y
我點叫都唔會走啦
0 q( u, O$ x9 i6 ]係到話我洗腦
# U( `# B9 w% V* ?9 f2 k3 ~以為自己80後就成熟d?
9 s& @( ^$ N$ r讀下大學先啦! G% h3 v& A) P) ]: _8 h
我都廢事同你嘈5 l9 \9 J2 {: ]* T8 K
打機打到咁上心$ [6 Y4 E% r& [2 A/ K
抹黑果個係你自己呀* u/ {9 V" ]. D: ~
係咁係gm面前唱衰我6 A0 ?9 @/ \" J* G  X
唱完又係GM背後diu佢唔識搞個ser) Q4 |& T' ^8 i$ E: k2 s6 Z
又diu佢唔補返大迷俾你
) }3 c; \6 t6 l8 {; T5 vGM睇清楚依班人啦+ p! x' E* R+ p
你唔好話我老吹( u( \5 T* t, I$ i0 s- E
佢地diu你既每一句我都cap曬圖
! m6 @& v9 K5 U3 Z) m' D你想睇既咪同我講囉~

Comment

consiu  佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.- 你公會有幾多人睇咁又點-.-? 我地要點樣自欺欺先=.=? 我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地  !detail! Reply Post on 2012-8-8 16:45

文章日期:2012-8-8 16:45:26

本文章最後由 consiu 於 2012-8-8 16:53 編輯 2 M: N7 S6 s8 m6 x
hotingfung 發表於 2012-8-8 12:09 4 a) ?9 _# h* J# [- J( \2 h3 i* @- i+ \
當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂
2 X# @% @& X: s; Q5 l6 h" H" T+ P我地公會好多人都睇到9 H& q8 n4 L; ^5 _, t
你地慢慢留返係到自欺欺人啦
* x3 }/ c1 e! |2 t0 Y# C) m
佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.-
% t7 \5 F4 i$ P$ z+ W( M你公會有幾多人睇咁又點-.-?0 t( F9 \0 c/ O. B
我地要點樣自欺欺先=.=?- @( `  F" C7 B% W) a/ j: [. a
我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地一次打迷 系統有記錄的 又係我屈GM 叫GM 9補比我地=.=? 我地連GM 補唔補已經無所謂.... 都唔覺得補果個大迷係有期.... 大方豪一次比你又點話% \; \; Q; D- z, f% f6 J
個個4轉晒先勁-.-? 你講緊自己會? 但我覺得你4轉都唔勁得去邊-.-.....你自己同YIN 去比 之前人地4轉你4轉-.-... 你打到咩樣先...其他人有眼睇=.= 我都廢事COMMENT 你-.-  @2 v4 R: G/ B* w
自己國DIU 自己國 好似唔關你事GA BO=.=.....我地都未講野 你講乜春-.-... 咪係到玩離間啦傻仔=.=- b" ^5 L8 C- L& M# l# X5 b& M9 g
TF 你ON99 我唔怪你... 你唔知我同海盜D人熟到一個地步係有大家既WHATAPPS  你就繼續挑撥離間比人笑啦-.-0 i- l- c5 W1 P! ]1 Z, u3 g
我地打大迷又關你事 即係你當事在埸啦... 我有權 要求GM 調查一下 你當時係唔係混水摸魚入左尼...你自己咁講同踢爆自己在場啦即係....
9 r7 x2 s/ @$ a9 p6 ^你係無借D意咁做既 你D兄弟就唔會踢爆你係會到同我講你咁做啦=.= 我地又點會無啦啦諗到你借GM 名聲呢D野去唱我地....6 Q$ c. {2 d0 K  e7 d
呢D叫做..."若要人不知 除非已莫為"
7 j* U5 _6 B0 f( l2 O  w你點叫係你既事... 我唔想理.... 不過你咁講即係代表你有做過呢D舉動去挖人走啦4 u9 u) P% R& U5 c( ~& V- k1 b
80後唔一定成熟過你.... 不過你咁講野法就知好多人一定成熟過你....到現在 我有無唱過你個會D衰野? 無LO0 J/ S) M9 z3 }2 F! q
我讀大學? 已經畢業啦-.-... 我讀緊MASTER...我驚我MASTER 畢業你YR1 都未讀完=.=唔好講出尼比人笑啦==
( b2 {! i. J! z我打機1D 都唔上心.... 我有好多工作要做GA 叻仔=.= 好似你咁咩 遊手好閒 9UP當秘笈=.=  b- p0 L# B% i$ W4 D7 ^
我無係GM 面前唱你 係你自己係主城唱 個SER 就尼汁 比GM 自己睇到=.=....我地成班睇到O左....." o" D3 {8 Y, l4 `. n1 I4 E+ N
你估你係邊位 咁得閒唱衰你咩=.= 你唔要面都自己照下鏡啦=.=.....0 y$ w9 B3 P& O9 l0 m/ N
我地DIU 佢唔識攪呢個SER=.=? 幾時有DIU 過..? 比證據呀唔該=.=
! `' a1 B9 S2 _8 ?我無話你老吹.... 你快D POST 上尼睇下LO 我地都想見識下GM 點講我地..........你咁樣CAP 法即係代表你擺GM 上枱LO# K0 @' t! j/ @
到時我就真係想知.....GM 會睇清楚咩人啦=.=5 N& c% g8 Q6 T# Z6 ~2 f. ]
快快開POST.... 我地等食花生....QQ
/ k5 Q+ E6 L" l  s/ @

文章日期:2012-8-8 17:17:45

私人多口醒多樣野你知....
4 Y" B" r6 m$ S. `3 \有好多人覺得你講野好可恥....走尼同我講你係會到點高調講我地呀嗎...我地知% A7 D5 M" ?2 D. y  X: o9 y
返去自己調查下你D 靚啦 ^^! j9 N$ j8 z! z& ?1 n
話我地咪扮大佬呀嗎... 我知...我地都笑左好耐....
- S& L$ w- ^: Z8 R+ K6 r& ^1 d( w好一個人前人後 2個樣呀TF 雙面荃官仔......唔怪之得關於你既趣聞...日日都聽到...唔洗開25過尼都知...多謝你帶咁多歡樂比我地^^

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-1 22:22 , Processed in 0.116049 second(s), 26 queries , Gzip On.