設為首頁收藏本站
12345678910... 11Next
Return Post new threads

個人Points:84617   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-7-17 01:18:21

本文章最後由 細草 於 2012-7-17 01:29 編輯
) v3 ~) F" o0 q- v, W% Z) ?% T0 ?
$ q9 p$ F+ D4 D  C$ u任務迷宮之變更
( V2 X% d" d5 @* y% h生效日期 23-7-2012
& u" e; C  r# q, {# ~9 `8 @6 X8 C9 i7 L% B- ?8 G$ o6 w
有關迷宮任務被針對性國家封殺之問題, 現正準備實裝國家分類開放, 如非指定日的玩家不得進場參與, $ d% [% R0 g& f5 [
詳情請繼續閱讀:, C: u: a* c/ T( D# w3 P

0 [$ |" q* w0 i6 Q1 f& x( w, L星期一、三、五 (單日) 列為 傑國迷宮日
0 N5 r) v; N9 p* G. s& T星期二、四、六 (雙日) 列為 拜國迷宮日
+ J* |$ [' ~( J" ~2 a
! N% Y1 X$ ]) P7 x1 K
- 星期一 : 22:00 - 01:00 (傑) 大迷宮
8 {  O0 n( J% j; f% T8 m7 w# q- 星期三 : 22:00 - 00:00 (傑) 深淵魔域迷宮) J& r4 `6 ~5 S; |
- 星期五 : 22:00 - 00:00 (傑) 不死洞窟
' J( n1 v+ J7 W/ _' S$ i3 N$ `( l2 m, i. n3 `$ X; B+ x; E  t1 r
- 星期二 : 22:00 - 01:00 (拜) 大迷宮& Y6 r( v8 J" s0 g  c) Y
- 星期四 : 22:00 - 00:00 (拜) 深淵魔域迷宮: E! K2 M5 F, I- A4 y
- 星期六 : 22:00 - 00:00 (拜) 不死洞窟
6 B- d8 Y1 }+ K+ \
迷宮時間 改變為 晚間進行, 取消 午間 時段之迷宮任務; D$ D; X% {6 S! X$ C
  z& S+ D) U5 k
; X# W+ E2 V4 }- s5 L/ m
* 明文規則 *
; A$ E3 B8 W- O$ ^" ~傑國迷宮日 拜國不能參與或內進,雙反 拜國迷宮日 傑國不能參與或內進,
4 g# I/ I4 w* v6 G3 b- E2 j8 x$ `違規帳號停權處理,同時三大迷宮解除 PK 限制。
3 S6 ?* i' n" @4 @
: H7 Z- |8 w  g! Y* 伊斯國家 如需轉國可向管理員提出申請
, y: u! E! O! J1 h3 K1 k5 w* 如在非主場人士不幸進場, 請於 1分鐘內 離場, 並且在場後不得使用任何攻擊/技能/魔法, 否則將會以上述處分。2 V2 [. [1 @+ J; V$ P6 Z
* 該地圖依然是中立地區不受 PK 限制5 ~$ X& j" j+ [0 n* ^3 Y

. d( @. i6 D: a; T; T0 x  ~5 @8 Z% \1 Q3 q

5 ~0 J% Y- W% b( \" ~$ e
+ w7 M& P) T3 m% z2 z* [, T$ q1 Y

- v2 a& a6 Y  ~* e競技場之變更5 Q$ ^6 P* f8 h
生效日期 23-7-2012
: W/ J2 F9 j4 L* p4 j' o4 L* e; _# ^8 {
有關競技場近日被指被惡意霸佔惡意掛網等拖延行為 , 現正準備實裝國家分類開放, 如非指定國家不能進入專屬競技場 , + w1 ~$ Q9 m  @6 I! R& ~
詳情請繼續閱讀:
& W: g. w' T; K' n$ X% j; J& s0 _0 u! J6 N8 N
中央競技場 將列為 拜國專用 (90級以上角色才能進入)
; r, t. S; F# b9 J3 Z8 A( ?堡壘競技場 將列為 傑國專用 (90級以上角色才能進入)3 v; h2 u& O1 c) r
奪石競技場 不受限制, 自由進出1 }" N. z8 ]- P& D& f

. q, E; G* M  F6 b5 U) g# A" o4 O* l9 z( P1 \
* 明文規則 *- d& j2 u" g4 i2 G
- 惡意霸佔者處分 包括場內比賽人士 刻意 10分鐘以上 無法分出勝負& D. d% `! I; g$ t7 T# }4 z
- 霸佔場地控制權 包括有否回應,  霸佔 10分鐘 或以不進行開始競賽者
0 w4 {1 @  e: {. z+ P( s8 e# F& W違規帳號停權處理3 C1 M) J# S; A& {
! n3 n8 a; k9 L

+ ]; v- w9 H% Z$ X3 W
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2970   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-9 01:30:13

本文章最後由 consiu 於 2012-8-9 01:31 編輯
$ O$ J- Z. Z6 X3 S. B9 C0 I
wing 發表於 2012-8-8 18:35
* ~3 c; b$ n# G) B% }Show time 9 n, b( q) t5 M/ o2 }2 [

7 J( K9 {1 n5 G' V; @4 ^" H3 ZGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣
! B6 H: G) k& O; N# T: O( }: s
我想問張圖代表D咩=.=?
0 E: J5 y, t6 {( E+ d3 W" ^果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.=4 u, M7 r( E$ z6 ?# t+ ?9 _
你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=....* A2 _& Y; c* V0 t
GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦....
0 `! R% q2 \) c9 t) U影D 唔影D....追唔到全集要唔要係個會到重演一次比你影呀^^?. k; P, L  a1 U# i& ^. c
. w3 J3 Z6 t# Z0 v7 S( p
我要睇既係HO TUNG FUNG 大大聲聲話GM 同佢講佢DIU 我地果D呀...=.= 有未姐....2 E* [5 K/ C1 {6 S- f# a
我唔係好想上尼 睇埋D 廢野言論=.=.....
' k! ~9 l3 S& u6 N6 [% _( T4 i我想食花生呀大佬=.=
. k4 K, j0 f& D
( Z# k6 j2 ?6 z! ~/ W

個人Points:1626   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 23:34:34

食花生中 哈哈 ( O0 _: S2 S, }# @  S0 V
都唔知仲有咩好嘈1 J) T" R- u7 Q3 X
侍服器已經變成咁 / P1 O0 k8 k+ q2 P
而家又話要實行方案3 & o$ I2 a# w9 s/ ]5 ?
之前又話兩國人數唔平均 點唔會實行方案3+ v8 I& t7 o% r$ K
已家咪又係會實行 又不見為左平均而改東改西 8 z5 f% I, l, l  w& O
以前傑人多個陣 好多方案
$ V( g$ m, e. u5 p9 T而家又無哂 不要講到真係咁公平啦
: J* p* t8 M1 z" w諗番張banner 都有反感既感覺
5 `. |* J6 E- f1 K& e$ a( I
: @0 F9 O9 e$ l( n- O' J
" _7 _4 u: z" l/ i/ }: K' A! G- `/ `6 E0 L$ I

Comment

consiu  我第一個舉手, 我無叫GM 改任何野呀=.="....拜國既玩家都排都少左上線 唔會無啦啦叫GM改LO=.=  Post on 2012-8-9 01:33

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 19:01:26

wow打字達人 佩服佩服6 @* x6 E/ S3 Z$ s1 g$ ?
我做你地心目中既ON9仔又有咩所謂:)

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:45:06

wing 發表於 2012-8-8 18:35 ' E8 w5 d8 g% c# r1 y4 O/ g
Show time
6 L8 F- B! n0 Q- T- m1 s
* c4 l# K7 F4 k  ^# gGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣

7 z, m# y6 F. |+ J9 g$ H" ?/ I( C請問死死氣定DIU GM?
4 B1 _! y9 R: m0 I" B$ }你同TF夾下嘴型WOR T_T" B6 N! T8 S. y

文章日期:2012-8-8 18:38:28

oooooooooooo乜依家D 80後變成咁

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:38:01

本文章最後由 八目何停風 於 2012-8-8 18:39 編輯
1 N/ H1 c0 H3 v  E0 `
+ H  d: x5 N0 [0 ~之前就成日話人開25黎睇你地好on9,睇你地俾面你ja on9
7 s1 ]4 Y' I+ W" J8 H原來自己就成日開25睇我地,呢D咪口不對心LOR
( U1 U  z; v7 F" ^: g7 X3 ]我地大條道理係開25吹咩,邊似你開左25話人開25ON9- {# K6 g! Q5 k3 {$ V
TF你就真係最低能啦3 X5 K/ Y# o2 `( [$ X* M2 j
自己係新方案得益者仲要享度DIUDIUDIU都唔知你係咪人格分裂
3 z6 ~8 ?- \$ [, V/ F好心你講野一致D啦牆頭草,係咪食錯藥牙/ ]1 N& {% B- {% I: C
最好笑GE唔知邊個4轉都咁廢成日俾人秒,隻YUENYAU 係咁俾人姦(好慘: (  )
9 R1 G5 C0 R- x; F, B話人真言狗唔識開聖鏡GE?最好笑自己冇技術,人地玩得勁不死就話人毒撚
2 M& O. C$ M- W! H: L8 R仲係個女仔來T_T好心你反省下自己技術啦- B( @+ r# R& I4 q
我知你最唔毒啦,有女讀書勁又踢波5 @. k2 v7 W  |7 K/ ]  S7 ]
之後成日FF我地打機ge就係毒撚冇女冇學位雙失青年生活不平衡
1 a6 q" B% d, P2 D" e6 ^你on9架?人地打機你就拉埋現實生活講7 G) Q/ F- `8 @# p7 y
享度串人冇大學讀?我想講,我分一粒星9 ~+ [# p! Z6 w. [2 b2 ~
都彈死你啦,我唔好意思令到你自信心受到嚴重打擊t_t
. g5 U$ {7 A1 `6 z; x! z我都唔好意思哂一哂命,不過同你呢d人真係唔洗哂,因為太哂氣gg.( Y4 M: B* X. x1 K: r. X2 E
何況唔讀大學就係白痴?你咩心態來3 K: \' H$ T1 |
好過你自以為自己有大學收就覺得自己好q成熟咁( G5 b+ {" h* L; |1 H8 V
講野自相矛盾----->(拜會)打機勁:毒撚             打機廢: 廢物(rubbish?)
6 A; \% L! s. [$ }+ g& q                                   (tf本人)打機勁:自己叻仔    打機廢: 唔代表自己廢,何況自己現實生活好滿足# `+ c$ H: s$ ?2 L; r# N
咁你唔好打機啦,陪條女陪多d啦
! X. e, q: o3 P又唔知自己會俾我一個人清左幾多次,一條毛都hi唔到我t_t
) J3 `* P3 H. q7 e8 Pd thief又廢wor (唔想再講TINGFUNG同YUENYAU呢兩隻人,秒得太多了zz)! p  j  R3 R: }
GM話個ser唔係幾惦因為冇咩kit人,唔代表會汁ser% N& f( B) l1 P1 q
呢個statement係"無從判斷",好心你讀多10年中文啦T_T(算了,唔想再串你讀書,不過咁簡單ge中文logic都唔識真係要369下)
1 L1 Y+ m5 J+ p: I我地打完迷嘈完又關你咩事
0 i+ J# Y* v; G8 f: O- J! I' {( P你唔係男人來?你未同過d兄弟鬧交?噢可能你冇咩朋友真係唔知咩係男人浪漫8 K, k! J# f* O2 y. o1 z" d
男人浪漫係互diu完,下左淡氣say個sor,又一條好漢,你呢個step係唔知啫8 z. W8 J8 u3 Z# s
你唔知我地d人有幾熟係咁架啦T_T. Z+ j7 G2 G, ]5 q. K
唔通好似你咩都咁假,咩都要雙面人
/ ?4 x& u2 e+ r至少我地有不滿就講左出黎先,合作要通過磨合先有成果
+ Q5 L0 D2 ?3 P! K; i5 p不過睇你都唔明架啦gg唉
3 h' V  n  H  w+ h  ^7 Cin conclusion:所謂的小朋友,唔係以年齡來區別,係以心智成熟程度黎區別
8 i* F$ g+ D- T' c/ y人都成左年,心智都係小朋友咁,睇你你仲未配做成年人,大把野學牙你
4 U- {& E8 R: f: k

個人Points:222   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-8-8 18:35:17

Show time
' E& S3 c$ v( v. v Save 2012-8-7 0-14(19).jpg Save 2012-8-7 0-10(18).jpg Save 2012-8-7 4-42(189).jpg Save 2012-8-7 4-41(188).jpg Save 2012-8-7 4-39(187).jpg
/ P& T" i1 t- O3 G4 ~7 n6 WGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣, K: `: w5 D& e' [

Comment

consiu  我想問張圖代表D咩=.=? 果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.= 你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=.... GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 影D 唔影D....追唔到全集要唔要係  !detail! Reply Post on 2012-8-9 01:30
八目何停風  請問死死氣定DIU GM? 你同TF夾下嘴型WOR T_T  !detail! Reply Post on 2012-8-8 18:45

個人Points:2970   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 17:17:45

私人多口醒多樣野你知....
5 i6 B: j! t0 q: Y3 q& \有好多人覺得你講野好可恥....走尼同我講你係會到點高調講我地呀嗎...我地知5 v7 s5 |( d9 j
返去自己調查下你D 靚啦 ^^# O* i3 b; N+ I  [- o# p3 U
話我地咪扮大佬呀嗎... 我知...我地都笑左好耐....
: W6 u6 g; a  I7 b4 i$ \好一個人前人後 2個樣呀TF 雙面荃官仔......唔怪之得關於你既趣聞...日日都聽到...唔洗開25過尼都知...多謝你帶咁多歡樂比我地^^

文章日期:2012-8-8 16:45:26

本文章最後由 consiu 於 2012-8-8 16:53 編輯
! e* s/ N- g9 {" _. B; e
hotingfung 發表於 2012-8-8 12:09 7 `$ H" F8 E0 u, s" i0 W0 B5 y
當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂
5 Q" ?2 i- q/ Y6 H3 P我地公會好多人都睇到9 E$ A5 E3 z$ i0 k- ?6 o
你地慢慢留返係到自欺欺人啦
$ {7 x) e. U; b) Y
佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.-
, p, q! t! ^/ Q8 \/ H1 v你公會有幾多人睇咁又點-.-?
8 u' O( O* u7 z7 x! t( K我地要點樣自欺欺先=.=?1 Q$ N9 @6 U8 h; s' X
我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地一次打迷 系統有記錄的 又係我屈GM 叫GM 9補比我地=.=? 我地連GM 補唔補已經無所謂.... 都唔覺得補果個大迷係有期.... 大方豪一次比你又點話
5 E* F) [: M7 S, O3 J5 `個個4轉晒先勁-.-? 你講緊自己會? 但我覺得你4轉都唔勁得去邊-.-.....你自己同YIN 去比 之前人地4轉你4轉-.-... 你打到咩樣先...其他人有眼睇=.= 我都廢事COMMENT 你-.-' @1 ?5 c! _) M1 n* w
自己國DIU 自己國 好似唔關你事GA BO=.=.....我地都未講野 你講乜春-.-... 咪係到玩離間啦傻仔=.=% o4 }2 W- d1 ^5 h5 d4 g2 @1 D! [
TF 你ON99 我唔怪你... 你唔知我同海盜D人熟到一個地步係有大家既WHATAPPS  你就繼續挑撥離間比人笑啦-.-
" \/ m/ l" V- n我地打大迷又關你事 即係你當事在埸啦... 我有權 要求GM 調查一下 你當時係唔係混水摸魚入左尼...你自己咁講同踢爆自己在場啦即係....
9 V/ A# W4 o* E% L6 C5 U& M8 g0 R你係無借D意咁做既 你D兄弟就唔會踢爆你係會到同我講你咁做啦=.= 我地又點會無啦啦諗到你借GM 名聲呢D野去唱我地....
/ s* P* I+ r0 |" ]呢D叫做..."若要人不知 除非已莫為") Z: w8 M1 u! w1 e
你點叫係你既事... 我唔想理.... 不過你咁講即係代表你有做過呢D舉動去挖人走啦
9 n9 c- g5 _% t80後唔一定成熟過你.... 不過你咁講野法就知好多人一定成熟過你....到現在 我有無唱過你個會D衰野? 無LO
5 _$ G7 |% G* |; N# a我讀大學? 已經畢業啦-.-... 我讀緊MASTER...我驚我MASTER 畢業你YR1 都未讀完=.=唔好講出尼比人笑啦==
+ Z# L8 k/ s  i( c0 c. }# t我打機1D 都唔上心.... 我有好多工作要做GA 叻仔=.= 好似你咁咩 遊手好閒 9UP當秘笈=.=; j6 |3 y6 R) M- S0 q
我無係GM 面前唱你 係你自己係主城唱 個SER 就尼汁 比GM 自己睇到=.=....我地成班睇到O左.....1 a( K5 O' Z3 {( T' y0 h. u1 C  V
你估你係邊位 咁得閒唱衰你咩=.= 你唔要面都自己照下鏡啦=.=...../ }) S( M2 O" f' o( r* p
我地DIU 佢唔識攪呢個SER=.=? 幾時有DIU 過..? 比證據呀唔該=.=, Y0 Z: N4 D" U" Q6 Q
我無話你老吹.... 你快D POST 上尼睇下LO 我地都想見識下GM 點講我地..........你咁樣CAP 法即係代表你擺GM 上枱LO- d1 [% m4 \- p) a/ J
到時我就真係想知.....GM 會睇清楚咩人啦=.=& B0 g" E: o! Q5 `$ S
快快開POST.... 我地等食花生....QQ+ X3 [. X1 t- U0 W. E" y* s' V2 u

文章日期:2012-8-8 12:09:25

當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂3 `& t9 o1 l  a9 x3 K/ \/ w) A
我地公會好多人都睇到" B% j! g  a0 [* l% b, |; m; j
你地慢慢留返係到自欺欺人啦" H, W$ J! h. }! n4 l7 t  o+ [: W5 r( k
叫GM星期一至星期日 日日都補D大迷俾你地打啦
) {6 e0 B& @# N7 L3 O- a; F6 h) b( R個個4轉曬先勁呀嘛
* l  O* j( k$ n4 t# N. k9 S廢事好似琴日咁啦3 h% D0 `* `% p+ Y1 a$ q
自己國diu自己國+ A$ y0 y, s3 P1 [. N
話就話齊心打大迷6 d( j- l2 n- |
打完又係咁diuHOLYTHIEF<<<親眼見住yiubrother話要打鳩海盜會
2 C6 E: s5 W* I) e+ h# D3 M又屌呀SAM<自己會既都diu
+ S5 ?9 X0 V  ?+ I3 j& N好心你地啦+ C2 g+ D+ A, ~, U- B
打完俾人汁曬野又唔鋸就唔好用d咁既方法打龍心呀
& A8 Z+ q9 X& P8 R# l又話我抹黑
+ E9 W# A0 [, O7 _. n" [7 @- b借gm名義係到轉國: v9 j/ V) c( r' L, V0 k3 S
講真啦GM6 h5 R7 f8 x# E& g7 ]8 U
如果人地真心覺得依個"拜會"好既& ]- D2 S0 K/ |) V2 ?
有心留係到既
; ^3 m4 V/ B/ Z3 ?* v3 g我點叫都唔會走啦0 w* G2 Q! j# T; n4 F
係到話我洗腦
, Z/ `# `9 ?; l5 H以為自己80後就成熟d?" \/ z: F, O$ {; V  ]6 V
讀下大學先啦, c/ X0 X! l" `" T, ~6 r
我都廢事同你嘈7 i( a" b5 q: l* j+ q
打機打到咁上心
( A# r8 }2 G; D0 L2 |抹黑果個係你自己呀, V3 G) L; S+ v6 {5 S
係咁係gm面前唱衰我$ S/ A. N, f8 Q! H, Q( E1 E1 z, p
唱完又係GM背後diu佢唔識搞個ser
; n4 m- g" j3 v; Q又diu佢唔補返大迷俾你
* e$ F4 K; Y+ sGM睇清楚依班人啦
/ @; }! D6 R9 R你唔好話我老吹
, N6 U% a8 e8 g佢地diu你既每一句我都cap曬圖- B) R# }3 u3 L# I; t1 V% a5 H
你想睇既咪同我講囉~

Comment

consiu  佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.- 你公會有幾多人睇咁又點-.-? 我地要點樣自欺欺先=.=? 我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地  !detail! Reply Post on 2012-8-8 16:45

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-2 15:45 , Processed in 0.097135 second(s), 28 queries , Gzip On.