設為首頁收藏本站
1234567Next
Return Post new threads

個人Points:3225   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-9 00:13:25

" b6 F- }2 o* h/ |. ~$ ?$ h9 o
MemoriesKaSi 發表於 2017-2-9 00:05
* \+ C# T) y$ G; n( o; [:
4 O3 a& P8 {0 {唔通我殺到邊個邊個又同你講咩....

3 Y' z; n' ?& O, ^無人要你交代你殺到邊個 不過你話你玩左幾年) `/ V# m! B+ S0 F- w7 c
改紋咁叉耐的事你果時唔講
$ Z+ B' X3 }, Q1 q; m& N+ }9 }宜家改番法C你又拎出黎講 仲跟post跟足咁耐
2 b9 b" y* V, @唔岩你咪自己開個服囉 唔通你代表到個服叫改就改咩
& ^& b& l$ P9 A( @7 Z1 P咁係咁架啦 你覺得我咁都叫扮左代表咪你點話點好囉, q4 Z5 h9 [# |# h; E/ n, [/ B. {3 e
咁低攻都係咁架啦 齊哂裝又用金披 220技個數字都係咁7 E# p1 [6 D( n  w1 ?; J
可以點丫 你話我聽仲有乜可以加丫 唔愛紅AC轉紅攻囉' {1 F6 \" @/ N0 k
唔愛傳說愛把五轉弓囉/ Q  _% X' D% g9 ~1 e3 D
咁係咪威啲阿 講啦 你隻弓殺到人WO 實知可以點先係最威
4 w$ G$ e, X  b/ B3 W! n2 n  g: @0 H* H2 h7 N% F
題外話 我自己覺得係度幾有影響力 好耐無出現
4 ^# d, H1 j  \" C. z一出現又吸引番某啲大傑國元老 如果你話我認屎認屁幾叻
. h/ \% i% E4 U! ^4 Z+ D其實都好生鬼 皆因每次都有人聞到我啲屎屁味就飛扑出黎(但係佢本身又唔會有其他post架喎)
5 t8 D# l7 ^% ~' l' |& B! P我唸成個服係得我咁撚有代表性 咁撚有味去刺激班友仔
/ l, H! G2 B' P% T6 Y
# U7 C9 t. Z" P9 Q) o

Comment

MemoriesKaSi  至於 你係咪真係識字 都係一個迷........... 又要上黎答爹...又唔爬文..又要講到點配裝點玩..幾咁架勢!!!!!!!!!!!!!!! 你收左人錢...做搶手呀?! 講野講到離晒題 博乜????????? 你當左自己係管理員.....  !detail! Reply Post on 2017-2-9 00:24
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:541   Rank: 4  高級會員

文章日期:2017-2-9 00:24:29

KS021217 發表於 2017-2-9 00:13
. K$ ?3 Y8 w7 r無人要你交代你殺到邊個 不過你話你玩左幾年  @7 {- V) ?! J1 O
改紋咁叉耐的事你果時唔講3 t. V2 ?1 X) t  W: O6 g
宜家改番法C你又拎出黎講 仲跟p ...
0 {" r' I. Y/ s* p6 C
至於 你係咪真係識字 都係一個迷............ R  |3 ^# y: F$ R: E9 P8 J5 s
7 A! ^$ x/ D3 ?
又要上黎答爹...又唔爬文..又要講到點配裝點玩..幾咁架勢!!!!!!!!!!!!!!!
" C% C- S) ~2 w" ?, J, \& ?
; s8 Z' e5 t, @. X  @( f你收左人錢...做搶手呀?!   講野講到離晒題 博乜?????????& o, n/ F! v' f) a* m
* G4 b# C+ r0 _! l

* U% C3 n# d: }: O0 Y& I6 ]你當左自己係管理員......  - H) |$ w0 _" K8 ?3 M

& z2 ?( {1 ?9 a/ y  E+ }! l8 y定係呢到係詢問處......!??????
3 @( d& F4 q* r) {2 T! Q

Comment

KS021217  驚你唔識喳 原來咁就幾咁架勢 咁我答多幾句 你係咪會認我做契哥阿? 至於你問我識唔識字 你對眼生係屎眼度? 我唔識字打出黎果啲若然唔係字咁係乜黎架? 你又睇得明既? 咁唔通你都懷疑緊你自己識唔識字? 你  !detail! Reply Post on 2017-2-9 00:37

個人Points:3225   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-9 00:37:48

本帖最後由 KS021217 於 2017-2-9 00:40 編輯 ' q2 D7 u" v6 @  [( h; y0 U! B
MemoriesKaSi 發表於 2017-2-9 00:24 : C! j* n4 O8 y% n
至於 你係咪真係識字 都係一個迷...........3 G$ `5 d4 E' }# D5 o9 C% s
& z6 h, m8 N6 p$ p& L* t
又要上黎答爹...又唔爬文..又要講到點配裝點玩..幾咁架勢 ...

, Y) c* n' Q4 M- B& i/ H驚你唔識喳 原來咁就幾咁架勢 咁我答多幾句 你係咪會認我做契哥阿? " W/ D% ^% C) P: p- J+ @
至於你問我識唔識字 你對眼生係屎眼度?' o1 ]9 J; K  R( ^
我唔識字打出黎果啲若然唔係字咁係乜黎架?
" r( |% b- }1 z9 G' l/ ^  @你又睇得明既? 咁唔通你都懷疑緊你自己識唔識字?
4 O; F8 F3 @" ]) _' E. M) l
2 `- H5 b$ ]' Y6 \你覺得我收左錢係咩意思 你疾妒我收到錢? 你自己無錢喳話 出去乞咪有囉$ k! U7 H5 l7 i  C3 A' N
係費城 做乞衣仲收入多過白領 你可以去試下做"費人" 有錢有番自信丫 + g, [1 @$ e8 i8 v
都唔洗成日驚香港福利被人分左啦- g+ X2 Q' j( Z; p# M& e1 E
亦唔洗再下下覺得呢個收邊個錢 果個又收呢個錢啦
' P- U9 `7 V- @6 c/ U2 x) I詢問處係隔離 你見你自己本身都當呢度係I.c. 係度問改唔改得弓手
# N7 i  P, i- H; D3 n4 m$ H都係學你喳 你唔咁post邊有機會俾我扮下代表 又扮下管理員去答你1 J! O# r( X% I% k
仲答得你覺得幾架勢 都幾撚高興 真係多撚謝你$ V* B6 }  `8 k% t8 a- S7 S* U, o

* }3 ?2 |' z0 x2 l
$ T: h" G6 E/ u) i& R4 r, s8 Z

Comment

MemoriesKaSi  又要話識字 但自己講入唔到話題 你唔識字咪認左佢咁又無人話你既..... 就連你普通常識你都唔識..仲好意思講咩 你對眼生係屎眼到??? 讀多幾年書啦.. 對眼生起邊你都未知.... 做人做到你咁低智商..返去  !detail! Reply Post on 2017-2-9 01:21

文章日期:2017-2-9 01:21:10

KS021217 發表於 2017-2-9 00:37
& V+ }4 y3 ]6 I) _" E+ i5 u4 j驚你唔識喳 原來咁就幾咁架勢 咁我答多幾句 你係咪會認我做契哥阿?
# ^" |: o, q! R至於你問我識唔識字 你對眼生係屎眼 ...
5 Q  h: M( q- |0 h' b( I
又要話識字 但自己講入唔到話題
4 |4 ?, A: [, g& |  n2 H' J2 `4 u9 q& h) z/ |" }' F4 S! \: d
你唔識字咪認左佢咁又無人話你既.....) Q" L0 ^, l+ J/ u* @
- J" x3 D  O- |
就連你普通常識你都唔識..仲好意思講咩 你對眼生係屎眼到???: u! q  t% I( ]  p+ o
) |/ T8 l7 C: J# N9 ?; `! R
讀多幾年書啦..     對眼生起邊你都未知....' x- p9 N1 o; a( u# b! _) V

5 @% c+ z% M& i  {: W( a6 u做人做到你咁低智商..返去搵你媽飲奶啦算啦 個腦都仲未識諗野.....( m) m+ y0 z# A. F, Q- z/ j

, s# S* G  Y2 T& Z/ d8 r係都要死雞撐飯蓋.都話左你六師弟嫁啦...
$ w" b; X! p7 `& R% T: z8 @( W6 a2 n  j6 F4 F' {
仲契乜春呀?!   都唔知你理解能太差定係真係唔識字3 r" }4 Q5 W! t% ^; b+ H

( Z# ?* t/ d* X2 d爬清楚D啦 !!!!!!!!!!!!                師弟+ x3 ~' L: k2 u& ]
/ g, P$ J7 j8 W

Comment

KS021217  算啦,葡下頭又撞到個瀨係高智商的人, 話人扮代表又係你,問我係咪管理員又係你, 答下你又話我架勢,話你對眼生係屎眼度又扮傻仔問番我知唔知對眼生係邊。 而且我咁樣就叫低智商,叫做唔識唸野,仲叫人番去飲阿  !detail! Reply Post on 2017-2-9 01:46

文章日期:2017-2-9 01:46:36

本帖最後由 KS021217 於 2017-2-9 01:48 編輯 - N( {4 z7 Y1 ?; l& C5 r6 p
MemoriesKaSi 發表於 2017-2-9 01:21
' W$ r0 L) \6 \1 y) |* x- o又要話識字 但自己講入唔到話題7 X& o  n% \" |) W4 ?' o, z

f2 F4 b7 u/ b# D你唔識字咪認左佢咁又無人話你既.....

* }2 c7 r* H  o( Z算啦,葡下頭又撞到個瀨係高智商的人,
3 f0 [. m; O4 s+ y# p3 U, S( z話人扮代表又係你,問我係咪管理員又係你,
5 B' K' E9 B9 X" n, c& w: i答下你又話我架勢,話你對眼生係屎眼度又扮傻仔問番我知唔知對眼生係邊。. F0 u; T3 t. x+ ^
而且我咁樣就叫低智商,叫做唔識唸野,仲叫人番去飲阿媽奶,明哂,
2 R7 N6 e2 k0 M  Q7 D; c+ Q咁你咁撚柒醒係咪飲得Auntie啲奶多先咁撚識唸野? 到宜家斷左未丫?
/ L" H! ~! x7 [" s+ a9 j" s" d睇黎你覺得你自己最撚醒又最撚威,一定未斷啦,真係有啲驚你智商爆哂燈,突破埋常人都唸唔到的野出黎,
7 o( U, g7 ~/ j/ C4 ~, B7 Q會唔遲下又係Auntie身上除左啜奶仲有第二招繼續爆智商咁話?
6 K2 j/ a) S2 C; X+ Q' n# {梗肯屌 .你 .老 .母啦,唔洗講出黎,唔阻你屌 .你 .老 .母,夜媽媽慢慢屌,屌到出新奇異品種,造福全世界,5 [% n1 N5 \1 Q
到時YC可能見你咁撚有貢獻,幫你還原弓手都唔出奇,反正你到時連飲你阿媽個奶,屌 .你 .老 .母,新奇異品種都做得出,少少野點會唔幫你做出黎丫,到時細草唔幫你搞,我都拎錢出黎幫你轉左個紋佢,屌 .你 .老 .母WO,咁勁抽既野都做得出我無理由唔拜服。
: }5 ]/ P4 c9 @" t* B& Q
' D: d6 p: d/ m8 }: p) h- T1 X
+ d( g* t% G) R/ n2 s+ ~6 V! i6 t, z" C$ A  e4 d2 M

Comment

MemoriesKaSi  你學壞了師弟 修養你已經無啦.. 連家教都無埋.. 唯一你有既係咩~? 知唔知? 等我話你知啦 不知廉恥.不知所謂 起社會裡面 知唔知點稱呼你呢種人!? 敗類...正一爛仔 諗清楚先好講野啦 低能兒童  !detail! Reply Post on 2017-2-9 02:04

文章日期:2017-2-9 02:04:59

KS021217 發表於 2017-2-9 01:46
+ n( F( W' E' i2 x) H& B算啦,葡下頭又撞到個瀨係高智商的人,
0 V) Y& s5 j- a3 N5 a, F話人扮代表又係你,問我係咪管理員又係你,
, E5 f) I* q; Z; V9 X% E7 F4 U答下你又話我架勢, ...
1 o9 L8 v4 [9 c; c: G
你學壞了師弟7 t2 L- O: A* D$ A. I& t( n
4 ^, C' W. r/ z* _  g5 N3 S
修養你已經無啦.. 連家教都無埋..1 o7 D- V0 \+ G/ j; p1 {( s/ E

% c5 |7 z2 m% j6 P9 Z1 `2 o; F* k' W1 t6 I2 O; V
唯一你有既係咩~? 知唔知?  等我話你知啦 ' V8 A/ J/ ~; [: }# H. I
: Y, L- H- b! I- S* @
不知廉恥.不知所謂" z& G) g* ^6 E: H

6 u0 p9 b( k: O* w( a" z起社會裡面 知唔知點稱呼你呢種人!? 5 X& K8 s! i/ K$ m8 O& m  C

* Q6 ^- [8 R" m$ J* M敗類...爛仔
8 L1 N4 a! J+ G. n" k' X/ _3 i$ v" V$ M8 B7 k- ?
諗清楚先好講野啦 低能兒童  C  F6 [- p+ R  M* n/ `

Comment

KS021217  真係唔知喎,果啲平時我係出面用黎話番果啲生活似隻狗的人, 不過見你係咁叫我六師弟,你點會似隻狗呢,二師兄,就算係頂多唔洗交稅姐,不過勢估唔到你會飲Auntie個奶。 咁又點阿,我以為你啜開你阿媽  !detail! Reply Post on 2017-2-9 02:24

文章日期:2017-2-9 02:24:59

MemoriesKaSi 發表於 2017-2-9 02:04 / T/ C: Z+ D9 n5 U2 t' H: ^$ y+ `
你學壞了師弟
* k* W8 K8 K, u7 u7 M
- A/ N3 Z+ P8 x! Q6 K修養你已經無啦.. 連家教都無埋..
; P8 T6 X- w4 \  M+ i! U4 T
真係唔知喎,果啲平時我係出面用黎話番果啲生活似隻狗的人,* i/ }- \  K- G9 a( y
不過見你係咁叫我六師弟,你點會似隻狗呢,二師兄,就算係頂多唔洗交稅姐,不過勢估唔到你會飲Auntie個奶。
+ D2 L- C4 x5 P, F2 z% U# n咁又點阿,我以為你啜開你阿媽個奶,驚你屌 .你 .老 .母,咁就當我爛仔,有後果架,你咬9我牙?
  R1 u5 n* f/ o" e2 t5 G$ i' Z至於有無唸清楚,我都唸得好清楚先講野,無理由要學你飲阿媽個奶,仲要屌 .你 .老 .母. l' P0 E2 e) A  j6 s/ Z; L
咁敗類既事我真係做唔出,如果要我做,我寧願做低能兒童好過,
2 V+ k; h. d4 \/ H" }! J5 j/ I  p認真丫,飲阿媽個奶本身其實就係敗類先講到,1 B6 l7 h1 j/ e4 A2 V
因為未飲過又點會知飲完會提高智商呢,二師兄? 以前係後欄度飲唔少啦,
4 K' o- M5 d; M3 N. r你知你啦,無人性架,真係會屌 .你 .老 .母唔出奇。
$ K: ^2 H% ~; K. @% c

Comment

MemoriesKaSi  你真係無得救  !detail! Reply Post on 2017-2-9 02:30
There's 1 ratedM2 Fun Hide Reason
beanlun + 6 讚好!

Total: M2 Fun + 6   View rating log

文章日期:2017-2-9 02:30:59

KS021217 發表於 2017-2-9 02:24 7 O+ ^5 }, R) N% y  _3 ?' l
真係唔知喎,果啲平時我係出面用黎話番果啲生活似隻狗的人,
7 k5 \- w$ m4 ]3 a# m不過見你係咁叫我六師弟,你點 ...

* `( ^1 E& a( @; P# _- M你真係無得救
5 J- Z' M+ F5 b7 _  M6 e  M

個人Points:3759   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-9 12:54:04

打個遊戲而已 , 放鬆一點心情吧 , 打遊戲是給我們輕鬆玩的 , 不喜歡就打電腦關一關或者是換別遊戲好啦。, Q/ M) s) L5 G, W) m( J' N

" S) d# A; Z) N7 ?/ S% r而討論區是給大家發表各自觀點的 , 當然有時會意見不合 , 但既然在同一個yc龍族裡面總算是一個緣分 , 何必太在意呢?

個人Points:11190   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-9 16:17:27

能用看的懂的語法吵嗎?

Comment

089457  https://yue.micblo.com/ 香港話翻譯機  !detail! Reply Post on 2017-2-9 17:31
1234567Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-15 12:12 , Processed in 0.115865 second(s), 24 queries , Gzip On.