設為首頁收藏本站
1234567Next
Return Post new threads

個人Points:2622   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2017-2-8 20:39:30

我有見意,弓手用冰甲時,可以出9火,和多重嗎? 不然用來不知有何用....
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:541   Rank: 4  高級會員

文章日期:2017-2-8 20:50:28

KS021217 發表於 2017-2-8 20:22
8 Z3 r* A! j8 `$ p我想問你幾時玩 係咪7月11日後 咁你識唔識字架?
- y; W/ S$ n5 Y免費改動係針對以前就玩緊的玩家 呢個係對舊玩家"被動改 ...

' B, W; o1 Z' W) L1 x似乎唔識字個個 係你
6 ?! d. G- h* Q) ?大部分紋章也是基於原有效果進行提升 , 並沒有特別的負面改動 ,
+ o) Y/ B, F# H3 Q: c5 M; b" ^而改動較大的紋章的玩家可享有免費重選紋章的機會一次 。
" T# c, `% r0 I5 D% c) ^+ V以下為合資格重選的職系 : 大占卜師 / 超法師 / 大賢者 / 聖者
$ D: [  T/ e, i. e5 w
& y% I& _8 z2 D: N- U你大陸人黎嫁?( {* s- g9 M; D" f
( Y; m# N% \. X8 x# l4 Q& x

3 p! z, h0 E: q7 M  O由大陸過黎香港住一個月 就當左自己係香港人一份子呀?
' e2 G0 U; j' F, ^+ `# g; C8 [& S: B* `. a: r
就想擁有香港福利呀?) @) _% ?) {& o8 F6 W

Comment

KS021217  OK我搞錯左 咁更加無意見啦 咁你又提轉咩AC紋? 你係揀錯紋定係唔鍾意征翼紋同時又想要+AC呢? 弓手係YC龍族本來就高不成低不就 不過有隱形有33可以邊戰單HIT高傷玩陰人 我自己玩賊仔技術廢成日被呢種魔弓陰唔少  !detail! Reply Post on 2017-2-8 23:26

個人Points:5092   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-8 21:57:44

gm...我隻弓手當日都因為你改文章由ac變左加攻。+ y! p! @) ?3 s
係唔係可以由浪人箭神改返做ac?" k; y! X1 k: P

個人Points:5092   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-8 22:00:03

KS021217 發表於 2017-2-8 20:22
- b. L1 x$ |+ C8 m% V我想問你幾時玩 係咪7月11日後 咁你識唔識字架?# J+ a' R3 k2 d3 p+ x- p9 w3 E# u3 @
免費改動係針對以前就玩緊的玩家 呢個係對舊玩家"被動改 ...
; a: e4 d- f3 ^2 K6 s
當時gm講到明邊幾個....係無“浪人箭神”
! j6 F0 k* j) }4 L7 U4 ]建議你先爬文
! }$ P2 }! x* B- X: D/ C# k

個人Points:3225   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-8 23:26:23

本帖最後由 KS021217 於 2017-2-8 23:27 編輯 ; P/ y8 c' e6 F9 l( Y8 G, x
MemoriesKaSi 發表於 2017-2-8 20:50 $ }" J: F  T8 A& A" u8 ?6 h( c8 B
似乎唔識字個個 係你
; J, O7 ~; e. x4 }6 z* J大部分紋章也是基於原有效果進行提升 , 並沒有特別的負面改動 ,
( n3 [: U7 }( A; v* x5 v而改動較大的紋章 ...

& b9 `( x; i1 u2 k1 s9 [) zOK我搞錯左 咁更加無意見啦 咁你又提轉咩AC紋?
$ Z5 A* W2 |% g! p  d3 E0 V% {' {1 A7 b/ J, ?" w
你係揀錯紋定係唔鍾意征翼紋同時又想要+AC呢?, I; }: @! \) {# u4 V# m" D3 s
弓手係YC龍族本來就高不成低不就 不過有隱形有33可以邊戰單HIT高傷玩陰人
0 c1 S, J0 M, i- R* H+ g我自己玩賊仔技術廢成日被呢種魔弓陰唔少 $ A8 c0 z2 o: B. E. M9 d$ f
打公會戰慘啲 魔弓比聖弓同JC壓番住黎打 除非隊友做到野 多打少果陣單HIT又高速就易啲逐個逐個針死
# k$ e$ J% R% G: L基本上弓係最高攻 有箭丫嘛 少左個盾真係無辦法 一直以來就算官服都係咁(除左0.9ver前魔弓屈哂機); D, H7 Z! Y3 y* [5 I8 ^
之後都係咁被人插 玩弓真係靠愛心
( g/ l3 @, q" {" b用得出色就靠個人本事
3 V0 l- d" ^; \, M; H% d1 w) \0 d不過講真 我用左時間睇番你之前講的野 同我當初岩岩玩又向細草九唔搭八的情節一樣+ L/ r5 v! N2 z# h  z- U8 t7 k* |. l
你應該都係岩岩玩 呢度啲人玩聖弓係純粹靠裝 加持幸言同埋聖反 保證多重火中哂9HIT& B3 c* }' ~3 a+ N
至於點加持幸言咁多時間 靠G20祝福裝加完聖技轉番裝 然後等CD時間先用番9火
7 C. W4 y! q! R. D3 E9 }! ?唔係好似舊服咁玩吸血+普攻 無他 呢度上得場面的個個都傳說人手一套' e( g& R& ]1 k9 i4 T
咩G5全套無人用架啦 除非係加持裝就全套G20加持祝福時轉裝用
0 o* @. h  E- f) B' ^& F$ N' t5 ?( a3 j2 s" ^* E+ @9 A
至於你講咩AC問題更不是問題,傻的先會用舊AC紋+40AC,配套裝66AC=106AC
1 ]- R, s: \  w6 l# Z$ b4 Y浪人紋轉左先係好事,可以一件傳裝G8 44AC+征翼套裝66AC=110滿AC& N, q2 M! G; B0 k
命中又係廢既,浪人+長短攻仲好用,用AC紋,少4AC,多舊垃圾命中(幸言100%),% h8 `. y. C  D. {) q1 N
你仲要唔滿物攻G20,長攻高G無用,9火係近攻。
' H/ e" ~. `3 Q  H' @) v
9 v: R6 l6 q8 e* _征翼紋齊裝+土豪金 有190AC 無33情況下唔食中賊仔雙9 單9唔爆擊應該都死唔去(見圖)
9 y( C% M2 g5 M* @* s+ g如果你唔用土豪金用黑披就有203AC 但其實無咩分別 無33食雙9都係升天
; l' E  N0 e% N' r3 v7 X, B% S" D, R" C
所以我睇唔出你的要求理由在那裡 但如果你話弓手弱勢要改強 其實一直都有呢個問題既啦4 R. T: B! C# {' D: @
呢部大部分玩家都接受左 各有各玩法既姐 所以你的聲音都係哂氣
0 j) L6 u) E  Z7 T8 A2 B7 n' }' n) q! A4 @# X
至於講到話我咩香港 你又調轉左啦 其實我本來都好想做享受香港福利果個 但就一直係做交錢俾政府搞福利專養廢人果個 真係無解 不過唔緊要啦 我宜家番大陸市場長駐 唔使再同一班腥港人被當成一分子 你宜家享受緊福利咪繼續享受 唔洗覺得分俾我好似益左我 3 Y: D: U7 W. m4 d" b1 @* g

Comment

MemoriesKaSi  都叫你爬下文先嫁啦 姐係咁你玩成點我唔會理會......亦無打算過問 你有你玩法 我有我有玩法 至於你玩成點你問題..... 我玩成點...我殺到人我本事!!! 完!!!!!!!!!!!!!  !detail! Reply Post on 2017-2-8 23:40

文章日期:2017-2-8 23:40:07

9 }$ V  x' t6 z
KS021217 發表於 2017-2-8 23:26
  h/ w9 H% i& EOK我搞錯左 咁更加無意見啦 咁你又提轉咩AC紋?, O! ^2 M$ p7 C: D2 r( z; e* l
2 k' v( K# _' Z/ e4 g8 ^' X
你係揀錯紋定係唔鍾意征翼紋同時又想要+AC呢?

+ B- P  r* R/ E7 M都叫你爬下文先嫁啦
) B  o8 g0 i+ k5 c/ V+ @$ X& z
' N4 `5 g; S9 a, k5 R( {又要唔爬清楚... 爬d唔爬d......
  [0 }% d6 n! z# `' I( T! a
6 H# z0 L3 e3 a, Z. E9 f姐係咁你玩成點我唔會理會......亦無打算過問
1 Y. ?( ]& p2 {2 p, G2 e5 O; o6 ?: t) U2 g- e6 `
你有你玩法 我有我有玩法
" k' y* J+ @3 P/ W# l1 R
0 b) V! F+ ]% {7 j3 Z: ^! o至於你玩成點你問題.....4 N, x/ y. G( G
% u8 p6 b& U4 j) X: J: ^. d9 m, M5 U
我玩成點...我殺到人我本事!!!
& T8 E8 P$ N/ u+ |" g) A6 r% C
8 |8 S8 E" y1 v8 T8 L請不要把弓手職業當成專家....
( x* c) |2 O9 @$ Y( m; [2 i5 S% S, Z) I% E+ k* v
唔好自命清高!! 你唔係!!!! 6 N, K% V" D( Q! U  L0 U$ ?, U6 N

- P  F. t9 t& o' J
) O$ }( H4 ]/ I! R
% ?! R% q  |$ g3 g完!!!!!!!!!!!!! . }3 b9 V3 H: \, |  V* k

& O$ o' u! u8 p; c! ?( L
) A9 w$ Z7 V6 x# s' G

Comment

dicklsn168  M 哥 冇謂同隻狗講野喇 你講佢聽唔明架喇  !detail! Reply Post on 2017-2-9 00:04
KS021217  10個玩弓有幾多個殺到人 我自問殺唔到啦 裝買黎鋪塵 手殘唯有玩法祭戰 都係我自己算玩得好的職 亦係點解咁多人玩 弓賊除左愛心 技術先係首要 你都話你殺到人 仲有乜好要求 果些殺唔到而放棄的都唔出聲啦:shu  !detail! Reply Post on 2017-2-8 23:51

個人Points:3225   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2017-2-8 23:41:34

呢個服不嬲係魔祭戰大行其道,盜賊仲有市場既而且常見果幾個都係用賊高手黎。$ l" i9 h3 e" K, n/ Z% r5 V, g
至於弓手真係sorry abt,除左拜國好幾個例如袁X非呢個男扮女呃感情的PK用得好,其他真係無人用2 X, D/ w  m3 E, k/ p' x% J
(主要拜國啦,傑國常見係得個天子會成日認大佬的輔子用,不過用得好廢,同我隻賊有番咁上下水準)
4 z* u0 K# `1 F) }  Q唔係公會戰籌旗拎去用,就係邊戰開程式放陷阱 ~.~$ y3 W, c) z% \, V/ I
, N& X' g- X  T. ~1 g" `9 h
雖然你話你玩左幾年 但見你提既野同岩岩玩的無分別 所以講多少少 有怪莫怪
4 d8 q- G# l. j咩防改左比低攻仲慘 我睇唔到改唔改紋都係咁上下防 都係可以滿AC
% x9 ~+ Q  y' Y4 p6 X  d  U都唔會提咩聖弓用聖法打人咁Q弱智的野-.-0 X- ]' ?+ e. S0 |$ w9 B. I' `
玩聖弓=純弓 就係用9火秒人架啦3 Q; H( t) Y7 c4 Z: |0 h0 [
玩魔弓就係陰人 會戰打到人地消水消極快 一個個屈住黎殺
: I( y' s# Q3 E9 V% b講多左少少 如果係多餘你一早知的 就有怪莫怪 % m# G# T4 ?, t7 {8 m5 h* M
(早知你仲問 你又唔係唔知呢個服既野)
3 [3 B+ e, y! R: `
9 l" e( o, V" G6 j- t' M5 ~! |8 v, b; ^) Q, \5 f1 D- l' ~5 H

4 h" p5 h* E5 @2 O2 K

文章日期:2017-2-8 23:51:05

, ^  u4 V$ G( F1 X, ?8 y2 E8 a# x" [, e
MemoriesKaSi 發表於 2017-2-8 23:40
! U, t  K5 P: X5 r$ K* ?! @都叫你爬下文先嫁啦" ~9 |$ f* j$ C) y) n. Y% k& Q# J8 |
* a) f( h  Z9 ~. J$ j, O- C/ k( I
姐係咁你玩成點我唔會理會......亦無打算過問

- I8 t9 `0 Q7 w, ]% _+ }/ n3 U 10個玩弓有幾多個殺到人 我自問殺唔到啦 裝買黎鋪塵
7 k4 _( |2 q* N" }9 P手殘唯有玩法祭戰 都係我自己算玩得好的職 亦係點解咁多人玩
- O* k/ }$ T6 k, d  ^) r! [弓賊除左愛心 技術先係首要$ m5 [3 ?0 n+ k

% x$ u8 d6 f- {& X2 Z3 g" O你都話你殺到人 仲有乜好要求 果些殺唔到而放棄的都唔出聲啦6 |# y) E; ?8 _
3 x; j% Z; y7 g; g: b9 y: Y2 A! l
話我扮窮就話姐 話我扮清高 唔乃係丫話' J  z: U8 T% s- g; C' S$ h) P
& `. m& V4 F! Q( X& \0 ~4 M

5 E. R) F7 h' p1 V$ a+ o& Z5 ?) Z2 V" q: g9 `, |5 |2 j

d  @' T3 r: |2 w8 I/ M* u$ ?( _$ |

個人Points:7372   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2017-2-9 00:04:22

MemoriesKaSi 發表於 2017-2-8 23:40 1 Q& P+ R4 R( M# f+ f  y
都叫你爬下文先嫁啦
$ j& s/ t+ f( S' h8 `& K$ H: ?  d9 n+ Z) o4 d! k
又要唔爬清楚... 爬d唔爬d......

) |9 ?0 O6 k! w7 b( {& U( ~M 哥5 w5 C- ?) U. U" A+ v: t( z9 O

2 w' F! F; x4 r$ e/ v9 {冇謂同隻狗講野喇  
; k0 }6 j3 }' c, ]/ e( U+ W/ c, d' O" j% @3 M
你講佢聽唔明架喇* ~, V. ?7 u; O' u, e& Y$ Z2 X

文章日期:2017-2-9 00:05:27

:
- ^+ v2 L* Q1 p0 |" _3 K唔通我殺到邊個邊個又同你講咩....
! `( S, U) {* \9 U& q; ^& E& p; t
9 a0 q4 P3 m( r% D6 e' n: e- c3 d% V3 I! V# s0 o$ D% N
你真係當左自己 係yc 入面 人像代表呀????
$ ]5 l) x# w# B( _5 f. h" W+ s$ O( c, A) }9 ?% Z
你會唔會想太多呀....六師弟...
4 h! r( D( `/ c3 ]$ p4 A8 }' U4 I, J, |; `
就睇你而家張相   用傅說得190ac 仲要得1m8 攻
. P2 Z6 k3 Q8 c4 o6 b$ |你都幾威水hahaha! a5 j* N' }4 Z% a
0 _) F6 l" q$ t/ n
認屎認屁你就叻.......
( D2 Q" s' f' v

Comment

KS021217  無人要你交代你殺到邊個 不過你話你玩左幾年 改紋咁叉耐的事你果時唔講 宜家改番法C你又拎出黎講 仲跟post跟足咁耐 唔岩你咪自己開個服囉 唔通你代表到個服叫改就改咩 咁係咁架啦 你覺得我咁都叫扮左代表咪你點話  !detail! Reply Post on 2017-2-9 00:13
There's 2 ratedM2 Fun Hide Reason
kamk12 + 6 讚好!
dicklsn168 + 7 佢有個好兄弟 人稱左右瀨屎眼護法 哈哈

Total: M2 Fun + 13   View rating log

1234567Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-1 15:31 , Processed in 0.106959 second(s), 26 queries , Gzip On.