設為首頁收藏本站
1 ...34567891011
Return Post new threads

個人Points:222   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-8-8 18:35:17

Show time ( \* n$ s& D1 i7 i' Z
Save 2012-8-7 0-14(19).jpg Save 2012-8-7 0-10(18).jpg Save 2012-8-7 4-42(189).jpg Save 2012-8-7 4-41(188).jpg Save 2012-8-7 4-39(187).jpg ) l: m6 {8 |, d7 _& r5 p* y
GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣
' ^. n7 x7 g) r  @& `) y

Comment

consiu  我想問張圖代表D咩=.=? 果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.= 你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=.... GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 影D 唔影D....追唔到全集要唔要係  !detail! Reply Post on 2012-8-9 01:30
八目何停風  請問死死氣定DIU GM? 你同TF夾下嘴型WOR T_T  !detail! Reply Post on 2012-8-8 18:45
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:38:01

本文章最後由 八目何停風 於 2012-8-8 18:39 編輯 , G4 J5 v7 j8 C9 o2 Z0 ^: u% Y

' z# H0 M7 e" U7 y2 ~8 i- B) [之前就成日話人開25黎睇你地好on9,睇你地俾面你ja on9
$ x+ [5 C7 F5 w; I( I原來自己就成日開25睇我地,呢D咪口不對心LOR1 [" n& z. W, G+ k# Y
我地大條道理係開25吹咩,邊似你開左25話人開25ON93 [+ _7 b; W0 |( ^+ [- {# }' t
TF你就真係最低能啦
& M0 F, B8 A3 T6 w- S自己係新方案得益者仲要享度DIUDIUDIU都唔知你係咪人格分裂& t9 \  R) C; h  S% V
好心你講野一致D啦牆頭草,係咪食錯藥牙
* |2 }& C+ A: i% g, X最好笑GE唔知邊個4轉都咁廢成日俾人秒,隻YUENYAU 係咁俾人姦(好慘: (  )
7 J9 P7 _0 w+ n4 n話人真言狗唔識開聖鏡GE?最好笑自己冇技術,人地玩得勁不死就話人毒撚
! q  O" V) x- D4 j' W仲係個女仔來T_T好心你反省下自己技術啦
+ Z. w! A# f  N) R! f! M# O我知你最唔毒啦,有女讀書勁又踢波
; H2 P7 K6 e6 j之後成日FF我地打機ge就係毒撚冇女冇學位雙失青年生活不平衡5 H* P& r9 ]) c- p' z, }
你on9架?人地打機你就拉埋現實生活講% H- K2 I2 P$ m5 m/ S: o
享度串人冇大學讀?我想講,我分一粒星) A$ L! t1 t2 a- F2 }: t
都彈死你啦,我唔好意思令到你自信心受到嚴重打擊t_t
( D3 H8 s1 K# J* y. J我都唔好意思哂一哂命,不過同你呢d人真係唔洗哂,因為太哂氣gg.; `2 S4 ~. |' ]; e; B7 V0 i* T
何況唔讀大學就係白痴?你咩心態來
# ~9 \( w( H, J3 ~8 x; ^( ^  t) ~9 o好過你自以為自己有大學收就覺得自己好q成熟咁5 u. i. |. }8 `# v& B
講野自相矛盾----->(拜會)打機勁:毒撚             打機廢: 廢物(rubbish?)* {8 V0 F- b: L9 w+ m8 ?
                                   (tf本人)打機勁:自己叻仔    打機廢: 唔代表自己廢,何況自己現實生活好滿足( r2 P" b1 }! t# \, W
咁你唔好打機啦,陪條女陪多d啦
) H1 p1 k& a1 r又唔知自己會俾我一個人清左幾多次,一條毛都hi唔到我t_t' {/ @9 M3 S9 L* \$ X
d thief又廢wor (唔想再講TINGFUNG同YUENYAU呢兩隻人,秒得太多了zz)
  W2 O7 H; s. F  HGM話個ser唔係幾惦因為冇咩kit人,唔代表會汁ser* p/ S. l% v- O& s
呢個statement係"無從判斷",好心你讀多10年中文啦T_T(算了,唔想再串你讀書,不過咁簡單ge中文logic都唔識真係要369下)
+ N- F, c+ o- n我地打完迷嘈完又關你咩事# v. }& r0 z4 }3 H; n
你唔係男人來?你未同過d兄弟鬧交?噢可能你冇咩朋友真係唔知咩係男人浪漫6 m  q; P  n! |
男人浪漫係互diu完,下左淡氣say個sor,又一條好漢,你呢個step係唔知啫
+ V: V; Y# Z/ z$ E/ k你唔知我地d人有幾熟係咁架啦T_T7 c& `8 w7 x+ R; r* H
唔通好似你咩都咁假,咩都要雙面人
6 j1 U, P3 O  E' N至少我地有不滿就講左出黎先,合作要通過磨合先有成果% ~' r$ G) I. C% R' {  a
不過睇你都唔明架啦gg唉
& a* ^: ]/ E* n! T5 \3 z) [in conclusion:所謂的小朋友,唔係以年齡來區別,係以心智成熟程度黎區別
" ?) h- q& U! w; ^4 e5 ]人都成左年,心智都係小朋友咁,睇你你仲未配做成年人,大把野學牙你. u: j; A7 |' f+ @8 W' J* W

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 18:38:28

oooooooooooo乜依家D 80後變成咁

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:45:06

wing 發表於 2012-8-8 18:35
8 t, l' h* L) T* [Show time 3 G8 _2 y% b9 I+ R9 R  Z7 N# [3 u
" L+ M% j0 a4 N+ n1 V/ G  O  a
9 p$ t' O0 v' r3 p9 r! h* x) U7 n7 v/ l
請問死死氣定DIU GM?
6 V5 k+ J# T4 S% e$ {你同TF夾下嘴型WOR T_T' K& p5 c( a1 z  B

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 19:01:26

wow打字達人 佩服佩服
. U0 b% a% u  x4 W3 y我做你地心目中既ON9仔又有咩所謂:)

個人Points:1626   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 23:34:34

食花生中 哈哈 8 b' [" J8 Z; @5 e! }( }! S
都唔知仲有咩好嘈8 W+ N7 q+ R1 X: e) }4 p
侍服器已經變成咁 * u% `& {7 X' S0 h5 {
而家又話要實行方案3
/ m- N4 @0 v* d6 j. W# C4 z之前又話兩國人數唔平均 點唔會實行方案3
5 q' D3 P2 I, [0 d* E已家咪又係會實行 又不見為左平均而改東改西
9 Y/ g, H4 `- E1 c以前傑人多個陣 好多方案
  ~9 K$ ^: Q8 a; A. p而家又無哂 不要講到真係咁公平啦
$ p2 R3 m" h1 V& P, P6 b諗番張banner 都有反感既感覺, e3 Z: L0 }- {- d+ h0 t  i
% }9 b2 |0 o& _, n( _- x
" }0 t$ [& u, k7 @

- @; V" Y5 F( j$ t

Comment

consiu  我第一個舉手, 我無叫GM 改任何野呀=.="....拜國既玩家都排都少左上線 唔會無啦啦叫GM改LO=.=  Post on 2012-8-9 01:33

個人Points:2970   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-9 01:30:13

本文章最後由 consiu 於 2012-8-9 01:31 編輯
% Z; A$ B  x" l
wing 發表於 2012-8-8 18:35
4 L) u' u1 a  \: HShow time
; j3 |9 T& G" j# X& E: _! B3 |9 c. I# t" f
, Q- k' `- C% b3 N
我想問張圖代表D咩=.=?; h; K2 k6 ^3 W6 f% ?
果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.=  K" E! L$ A4 t3 y
你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=....3 Q  d* x4 F. l6 M# x
GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 1 h# ~& b. c  {
影D 唔影D....追唔到全集要唔要係個會到重演一次比你影呀^^?
; {2 j; G7 Y% i7 T; p/ v! l7 q) j) B1 V, g: r
我要睇既係HO TUNG FUNG 大大聲聲話GM 同佢講佢DIU 我地果D呀...=.= 有未姐....
5 m& B% y- [6 L$ @5 ~% i我唔係好想上尼 睇埋D 廢野言論=.=.....
. H( i4 e2 V# w: Y( I2 C. B我想食花生呀大佬=.=' l9 R7 u0 X2 M) p& X8 k3 h8 G

7 b6 A2 `# [; z( T/ L& O
1 ...34567891011
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-2 06:23 , Processed in 0.095793 second(s), 26 queries , Gzip On.