設為首頁收藏本站
12345678Next
Return Post new threads

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:36:52

GOD如果你5滿意呢遊戲可以5玩·····你可以穩D無冰山無-FOOD噶遊戲··講真冰山同-FOOD都系龍族噶特色·····你地就MO冰山MO-FOOD??我地有MO好似你甘··日日系度吠?
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:37:53

唔該GM··。。。。。。

個人Points:1299   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:54:22

笑左...乜我有話唔比你地用冰山-FOOD? 我好enjoy 1v5 你地+冰山 - FOOD. 以我地香港慣例係唔會用既, 好新奇好有趣~' T$ e. t& u% X6 p
另外有時我用"大陸仔"既字眼黎形容你地 唔代表貶低你 之不過係我地潛移默化左, 覺得大陸既事物都唔係好野 , even 你自己都覺得比人話大陸仔係唔好既事, 事實上台灣仔或者香港仔又唔同感覺~__~ 不過有時興興地果陣會加個"西"字係後面姐

文章日期:2012-4-19 17:57:11

系論壇度吵都MO用··遊戲見啦強姦犯

個人Points:1057   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 19:05:18

本文章最後由 最強是狼 於 2012-4-19 19:05 編輯
. H+ {1 `1 q& J0 K& d
- C! A! o; n. y( @睇完你地d討論,,我真係笑了.... _- J2 E% c3 a9 r
我日日4~5點就見到server 又lag 又斷... !!& a) B. p% ]. _0 `4 ~/ ?% _
有沒用外掛升..心照啦你地.....
% d. c/ A! {. O個個時間唔係沒人嫁.....我有眼睇....  !!. Y) j, ]; g1 r: Y: N
呢到大把問題要跟進, 你當自己係大爺呀? 一定要理你先?
, _0 w8 A7 z% ]呢到本應就唔係pk服... 你講到pk 搶野就係遊戲特色?( p% W& |! b+ A0 H  K- e8 y' o
我想答你唔係囉, 呢到係一個體驗服, 係體驗龍族這個遊戲,0 @5 d/ ?) w* s. F( ~
pk當然係其中一種體驗既野, 但其他既體驗你已經影響其他人/ s/ V' P! s8 d$ x
打迷宮, 本應就唔係一個比人搶野既地方, 係一齊體驗打寶品既樂趣
% a; H7 K5 Q1 G5 S而唔係在迷宮體驗pk既樂趣....
0 D) a) v! m; d4 ]
. v# z1 \$ I0 }9 X1 C6 k. A強調呢到唔係一個pk服, 唔係比你用來殺人搶寶品.....
There's 1 ratedM2 Fun Hide Reason
fushau + 10 讚好!

Total: M2 Fun + 10   View rating log

文章日期:2012-4-19 19:40:47

我想問下你··如果呢2晚迷宮系我地輸左呢??你地贏左噶話我念你唔會講埋呢D甘噶野·!0 v; @3 j$ T" [+ [' \0 _1 M

! _! f( W0 L" z7 c服務器LAG就系我地用外掛??我念4~5點得你一個人上線·系用外掛果個系你自己都5定!  我好肯定你用外掛添···你地班人最中意最系9UP
1 I# Z  J3 k1 K7 p4 [! p+ D* `9 s2 @( L
我MO話我自己系大爺·我只系一個普通玩家!1 V4 Y. H: H/ {4 n) X  v8 P1 m7 ?; B. {

4 n& ]( S% p: {/ i' m& j你覺得出售高級材料都系一種體驗咯??MO曬龍族本身噶意義?請問邊一fuck似體驗服?

fushau  

View fushau's posts fushau From mobile phone

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 20:30:12

最強是狼昵次講得好有道理,體驗服講得好,十卜十卜!!!
5 s/ q; ~2 C6 N- H7 ]3 v
1 u1 k; C3 A( O% V甘下次對壘鬥冰山一食物,減完玩帳,既然輸吾起就。

個人Points:1675   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 23:26:25

不是有2個伺服器?0 P5 K9 B" O% P
細草不如讓不想PK的玩家轉移至不PK伺服器6 D" \0 z) a4 e% I( u. H, y
該伺服器設定應是 除了邊境.國戰.競技場外其餘地圖無法開PK模式
6 [3 x4 w1 m9 x: S1 n* e( q讓該類玩家可以享受安靜的龍族

Comment

fushau  GM連開多個地圖都唔很...而家仲要多個SER比D卜街, 兩邊走, 有冇可能? 而班含家剷你好言對待, 佢就惡言相向 真係唔直得  !detail! Reply Post on 2012-4-20 00:14

個人Points:2400   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 00:13:41

本文章最後由 stan1012 於 2012-4-20 00:15 編輯
! s, D) I3 }- y& u, I2 J# H
3 U) h! R7 ~* G* x其實嘈落去又有咩結果呢?
+ u6 b6 e8 N$ @有人講到此遊戲係「弱肉強食」既世界。, t* _: @1 U; r, N
黎一點我認同,但係想問一句。$ w) m" w1 k& a+ w
若然黎個世界,甚或現實中都一樣,
3 ~( ~" K; M; v3 N$ W& r9 w只得某些人或物強到一面倒,
; Y) F# f2 M2 B; y( }% K4 b弱的會如何?我想必然是放棄(遊戲)或死亡(現實)。
2 f- H7 X( G# @4 y* w" q6 }/ [1 c: c6 Z那樣強的如何?佢強的只是一時,不會是長久。3 X; C- X9 ?6 k0 T0 C
正好因為如此,遊戲內才有兩個國家,
* w; J/ W- G* o. H於一定時間有邊境戰、國戰。  c( @# j" R# a# k$ z
好樣別人一比高下。
+ }$ R' F0 q$ T所以我認為弱肉強食,係人與遊戲比拼。
4 }% F0 B. i. J: r5 |另一方面,在中立地區上演「弱肉強食」。5 l3 ?# s0 b) e
我認為唔係話唔可以PK,: d7 Y+ L  F& N8 k( k+ o. f
但人若然每時每刻來襲,0 r4 g4 ~- a' j7 s% h. c7 V
別人又如何來交戲?5 q; ]+ X3 M- T" B" y2 \
對一個無對手的人來講,
9 u+ i/ V1 a' V0 B2 D這樣會有樂趣?' O: W/ f3 n( M9 x
我相信兩者都很快悶落黎。4 H) G. [" |( R
所以我認為這要適可而止。& h/ }( S% g% \2 _2 F: r& a! k5 b
(任務內一樣,若然死亡又如何繼續玩?如何升級?如何繼續一轉以後的路?)+ A6 i' I1 L+ H) w8 ?& `
我相信任何一個人都唔想玩一個單機版的online game。

Comment

fushau  若然你比人封殺到升LV都升唔到邊戰10個打你1個 未打迷官已經比人封門 你認為你番說話行唔行得通呢? 社會係講汰弱留強, 係被動,間接的 畜生先講弱肉強食, 係主動, 直接的 前者係你汁寶唔夠人快, 但都叫有機會  !detail! Reply Post on 2012-4-20 00:39

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 00:14:03

ricky125 發表於 2012-4-19 23:26 : Z- Q1 N3 M$ Y
不是有2個伺服器?
: U8 u  h  G! J" U6 r; j細草不如讓不想PK的玩家轉移至不PK伺服器. u7 M3 _4 V2 g' L
該伺服器設定應是 除了邊境.國戰.競技場外其餘 ...
" o  E, W1 s' N* c- k( x' O
GM連開多個地圖都唔很...而家仲要多個SER比D卜街,
9 s; x7 l, _- {; h# b: Y8 C兩邊走, 有冇可能? % w3 I! \: J& L; o& N
而班含家剷你好言對待, 佢就惡言相向
- u& f# W7 ]/ {* b8 Y, ^真係唔直得
0 f: L: N, k: K' d9 {  D# q5 V5 I& w
12345678Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-18 21:28 , Processed in 0.097493 second(s), 25 queries , Gzip On.