設為首頁收藏本站
1 ...34567891011Next
Return Post new threads

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-7 00:58:17

算啦人地咁強陣容; M2 ^6 j3 y3 }! S6 H  Q1 u. E
入到去都係打到龍心回左4次血就俾人滅撚左團T_T3 }% u0 n3 i& o9 u- A
好慘呀
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:84318   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-8-7 01:08:28

方案 3 不會實施! 因為人數已不平衡! 無需實施!
# L% |" G; a" J8 e5 r, {: v% N不過有圖有實相, 當然會停權!

文章日期:2012-8-7 01:16:05

英明~~~~~~

文章日期:2012-8-7 01:44:03

仲有opower 喬巴醫生 蒙奇D路飛

Save 2012-8-6 22-42(164).jpg (163.04 KB, Downloads: 391)

Save 2012-8-6 22-42(164).jpg

Save 2012-8-6 22-42(161).jpg (175.35 KB, Downloads: 384)

Save 2012-8-6 22-42(161).jpg

個人Points:2929   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-7 12:22:07

WOW.... 上FOURUM 食花生好睇過入GAME玩
, Q6 H6 D$ j+ [8 n比人洗腦的小人物 又上來發放笑鳥...
& {9 q. R! n* P$ K, O* Z2 n幾時吹個風話SERVER 比原子彈炸散左呀?
2 q  ?7 z" ]  d" n& k- S7 C比番多少獨立思維啦 上面果幾位-.-

個人Points:2929   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-7 12:28:52

wing 發表於 2012-8-6 22:56
  I, F* x, ~+ r  N7 c" }, a我都想睇下GM點處理A.A5 ]+ z* }& [+ t
GM上次先聽佢地意見,搞到SERVER冇人A.A
3 M6 ?$ T9 }$ F: S% WE+又俾佢地玩一獲A.A

5 O5 a2 n, r8 M8 o2 `  M$ qE+ 呢個PLAN 唔係我地傾出尼.........你有得影相停人權=.=?
: u, `7 N8 e  m# z9 Y自己係到爽YY? 你地有得自己去打迷官?
9 S% C& _2 V: T2 ?% M/ U唔好玩啦-.-...比人洗腦 淪為他人的寵物有咩要同你講-.-?* C1 W: @: \8 r
自己係計劃既得益者仲可以出聲係到嘈-.- 比其他花生友係到暗笑你地唔知-.-.....
3 x# |6 @% }" _/ G7 S$ F  U話人唔用腦去盲攪...你都真係幾有腦WO

個人Points:2143   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 01:40:26

周圍同人講話gm同佢講個服就關
, y1 ~- i" X6 p1 J% E# k* qHotingfung哩個人真係鳩up當秘
- ~' y6 C: K. p2 S又要屈得就屈# w: o8 F* \7 j# Z/ z( L/ @
打個機都要日日講大話
& m4 B8 ?2 i  H8 a鳩吹 抹黑 咩都做齊4 f' K; @, y3 n$ [* F
乜而加小朋友已經變成咁
$ _+ u4 T! {% `. \0 k90後 ah ah good

文章日期:2012-8-8 12:09:25

當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂
5 K6 k1 u0 O7 u; f$ |我地公會好多人都睇到
4 Y  b$ ?! \$ z5 \7 c: o: r5 e5 q你地慢慢留返係到自欺欺人啦9 o) k  F/ q1 W: G; {2 i
叫GM星期一至星期日 日日都補D大迷俾你地打啦* A5 @5 e7 x7 R1 ?; M; d6 l
個個4轉曬先勁呀嘛9 e/ e( L* ]* s/ M: g( G/ m
廢事好似琴日咁啦
. j9 X9 Z; o7 x+ \自己國diu自己國
  Y0 _6 _4 @: b6 m% R9 I% }3 P話就話齊心打大迷
* w- R. [/ {/ A1 X* f打完又係咁diuHOLYTHIEF<<<親眼見住yiubrother話要打鳩海盜會. i  b" e0 `' F" W
又屌呀SAM<自己會既都diu
$ p; D# u4 A1 O' |3 j- l- R好心你地啦# J! m/ A: S. T% h
打完俾人汁曬野又唔鋸就唔好用d咁既方法打龍心呀
+ g7 b* Z, @. L8 \# s' e, Q又話我抹黑" O% L; X; \7 o1 [2 O
借gm名義係到轉國0 g" z6 W) A$ H- ~" s. \2 @5 g' E, f
講真啦GM
' f3 z8 t8 |, R4 i- C! d- ?如果人地真心覺得依個"拜會"好既( k; z' C6 E! l" @! r; D
有心留係到既+ I5 Y0 |* m* l: {% U% l
我點叫都唔會走啦3 M$ u$ K$ g3 ?# e+ C6 G  x. m/ v
係到話我洗腦5 ~) W) Q& q$ \! ^& F! r
以為自己80後就成熟d?8 e) W3 i) F4 T+ g1 v: V7 h: N
讀下大學先啦8 i1 O: w7 z" j9 B; n: \$ [
我都廢事同你嘈
0 k7 F. u( ~/ W0 @& v( g打機打到咁上心
% ^- J3 S' f3 F. y$ d. w5 v2 H抹黑果個係你自己呀2 u6 S$ r2 _" Y5 O
係咁係gm面前唱衰我
! k2 w+ _  p. g: ^5 q唱完又係GM背後diu佢唔識搞個ser  Q3 U/ h$ F. |& O" m: m- e$ `
又diu佢唔補返大迷俾你
% V" I  g' z; ]  l6 Y2 v3 JGM睇清楚依班人啦
6 ]6 o" M; d+ K, j3 H你唔好話我老吹9 Y8 s1 Y. d6 R; k1 [5 d6 F; Y
佢地diu你既每一句我都cap曬圖; v4 ]' Q5 K& H+ G# F
你想睇既咪同我講囉~

Comment

consiu  佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.- 你公會有幾多人睇咁又點-.-? 我地要點樣自欺欺先=.=? 我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地  !detail! Reply Post on 2012-8-8 16:45

文章日期:2012-8-8 16:45:26

本文章最後由 consiu 於 2012-8-8 16:53 編輯
6 K- k9 F1 r9 E& r
hotingfung 發表於 2012-8-8 12:09
( e' _$ P4 m, Z$ O" e當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂3 L4 X+ Z6 C$ L$ H1 B4 {  f* A
我地公會好多人都睇到
9 Z3 Z. S: v, t  ?" E你地慢慢留返係到自欺欺人啦

1 D7 O- m! u' C% H$ @/ {" j* e佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.-; z9 q+ h+ N" M7 _% j$ S
你公會有幾多人睇咁又點-.-?, p% E  ~- Q* H. ?6 j! v" [
我地要點樣自欺欺先=.=?# t. T$ X' Z8 M7 _
我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地一次打迷 系統有記錄的 又係我屈GM 叫GM 9補比我地=.=? 我地連GM 補唔補已經無所謂.... 都唔覺得補果個大迷係有期.... 大方豪一次比你又點話  L, l. b2 E; E" O4 ^
個個4轉晒先勁-.-? 你講緊自己會? 但我覺得你4轉都唔勁得去邊-.-.....你自己同YIN 去比 之前人地4轉你4轉-.-... 你打到咩樣先...其他人有眼睇=.= 我都廢事COMMENT 你-.-0 c7 B4 t9 a+ ]* h
自己國DIU 自己國 好似唔關你事GA BO=.=.....我地都未講野 你講乜春-.-... 咪係到玩離間啦傻仔=.=
# o* W# _2 \9 n/ U/ ]  I5 }TF 你ON99 我唔怪你... 你唔知我同海盜D人熟到一個地步係有大家既WHATAPPS  你就繼續挑撥離間比人笑啦-.-9 f1 W$ ?; C( r$ j, ~7 ]# T; \
我地打大迷又關你事 即係你當事在埸啦... 我有權 要求GM 調查一下 你當時係唔係混水摸魚入左尼...你自己咁講同踢爆自己在場啦即係....
  E: a% E0 z) k) ?7 |8 |( f# E你係無借D意咁做既 你D兄弟就唔會踢爆你係會到同我講你咁做啦=.= 我地又點會無啦啦諗到你借GM 名聲呢D野去唱我地....
, |# r& {$ }" k7 H# v呢D叫做..."若要人不知 除非已莫為"  u; E  ]( b. c, Z
你點叫係你既事... 我唔想理.... 不過你咁講即係代表你有做過呢D舉動去挖人走啦
& B& e# [9 ~* r' X80後唔一定成熟過你.... 不過你咁講野法就知好多人一定成熟過你....到現在 我有無唱過你個會D衰野? 無LO/ {0 y( @6 |3 M
我讀大學? 已經畢業啦-.-... 我讀緊MASTER...我驚我MASTER 畢業你YR1 都未讀完=.=唔好講出尼比人笑啦==
) k! Z2 e- M( X/ n& H* [5 h我打機1D 都唔上心.... 我有好多工作要做GA 叻仔=.= 好似你咁咩 遊手好閒 9UP當秘笈=.=
  t+ V$ G% K% K- @$ N7 `- U$ D5 q  \" @我無係GM 面前唱你 係你自己係主城唱 個SER 就尼汁 比GM 自己睇到=.=....我地成班睇到O左.....& I3 a( m* m6 @3 O* R6 i7 l8 k4 j7 M
你估你係邊位 咁得閒唱衰你咩=.= 你唔要面都自己照下鏡啦=.=...../ x0 C9 X: j( A% f9 E' a
我地DIU 佢唔識攪呢個SER=.=? 幾時有DIU 過..? 比證據呀唔該=.=5 Y& n+ ^- p7 t, X
我無話你老吹.... 你快D POST 上尼睇下LO 我地都想見識下GM 點講我地..........你咁樣CAP 法即係代表你擺GM 上枱LO" R0 h! ]$ }4 d- ^2 \  J
到時我就真係想知.....GM 會睇清楚咩人啦=.=* v; C, A8 v0 X% s, R
快快開POST.... 我地等食花生....QQ
+ }& U% j3 M8 b4 t& W

文章日期:2012-8-8 17:17:45

私人多口醒多樣野你知....
8 x$ B1 Q4 i# [& a有好多人覺得你講野好可恥....走尼同我講你係會到點高調講我地呀嗎...我地知
5 V: |5 m+ c* f4 k8 E返去自己調查下你D 靚啦 ^^& B, z* ?- A# ?: H
話我地咪扮大佬呀嗎... 我知...我地都笑左好耐....
' z) Z/ I/ V. a) W好一個人前人後 2個樣呀TF 雙面荃官仔......唔怪之得關於你既趣聞...日日都聽到...唔洗開25過尼都知...多謝你帶咁多歡樂比我地^^

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-18 21:29 , Processed in 0.102641 second(s), 26 queries , Gzip On.