設為首頁收藏本站

個人Points:2736   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-10 17:00:11

細草 發表於 2022-6-10 15:15
% i1 N- G% k  D  G7 a7 `; M我只會跟你說,這邊的統計三國實際玩家數目一向都是以大草原 各國人數再減除擋石預計數目.
1 W) F* M) Q7 R/ I6 C當晚 拜 9 ...
+ [7 a# _1 w) {+ I) W( z
那我也會回:( i$ f+ i0 [& Q$ [! |; r
您覺得開敵軍充數目有問題,加入規則禁止該行為都沒毛病
. Y! k# V: X6 R0 M8 u沒禁止沒毛病的事小題大作,沒事找事?# f6 \1 Y1 g$ k% `- _/ e
0 S7 k. @! {. v* S
多人好奇喊著公開資訊你怎沒反應?詳細數據你都有
1 `* \$ s; n4 J9 E' r是忘記了還是害怕想起 "拜國壞會開了30+ 傑國間諜"你分不清楚誰是誰?7 |% a' c4 I8 m# X2 i) Q3 _5 Z
拜國壞會開了伊斯間諜怎不說?
1 b' K' t0 I# q傑國壞會開了伊斯間諜怎不說?
2 M1 r* N5 z5 k, F, X伊國壞會開了傑國間諜怎不說?
; {! d1 V5 d& [+ _1 I8 J9 F通通公開了吧。
' }$ U# n% j. N- R, u; T; I9 V3 k/ P. R- @- L4 c6 C. z
想搞新模式就搞吧. 不用一直說是壞會的原因. 大家都了解你有多講道德' r1 K2 T- J$ K; e! t

Comment

spinach_eric  其實敵軍充人數在我立場問題不大,你開1000個在角落我也不會投訴 但如果你開來充人數,再在自己國家大呼小叫「對方很多人啊!」來製造假象令其他玩家覺得真的人很多這就是問題 對拜國其他玩家看來「傑、伊人數  !detail! Reply Post on 2022-6-10 18:33
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2617   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-10 17:08:48

細草 發表於 2022-6-10 15:15 4 @0 \) i5 i& w
我只會跟你說,這邊的統計三國實際玩家數目一向都是以大草原 各國人數再減除擋石預計數目. ! ]( n" z; _( S' k( I% e
當晚 拜 9 ...
2 l; R0 }6 [3 U1 L
小熊維尼∼∼∼∼∼∼! A+ {; K5 q4 t7 {

個人Points:84264   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2022-6-10 17:29:02

elaine 發表於 2022-6-10 17:00 9 s" A5 @' L6 }6 i' }3 w) [' h. u
那我也會回:( h5 n! u$ p' r1 g
您覺得開敵軍充數目有問題,加入規則禁止該行為都沒毛病3 q5 C8 n! ^1 A2 z8 S. r, r
沒禁止沒毛病的事小題大作,沒事找 ...
8 [. Y( q) G. Q7 c/ }' S
" O9 X& `' R+ G- P1 r0 P$ _
  • #城城#
  • $______$
  • (國寶)救人專用
  • *Klaus*
  • .老大.
  • =AlexLin=
  • =柏木由紀=
  • 100LV
  • 700壯士18
  • 91anC
  • A549
  • aiya
  • Alcmene
  • AYA
  • bbbkui
  • bnt99
  • Bule艾利斯and
  • ChiChi
  • chotwdes
  • CITIZEN(星辰)
  • Crayon-Priest
  • F5
  • GUARD
  • hoiwhan
  • HotChick
  • I.Know.U.Love.Me
  • iThief
  • iWarrior
  • Klaus
  • LAB
  • Legend[力王
  • Legend[木倉
  • Legend[名劍
  • Legend[武神
  • Letting_GO
  • MARS箭神
  • MDCK
  • MimiHuang
  • Mita(映晨)
  • MushroomChien
  • Mushroom-Chien
  • ngkim
  • ngting
  • PK_Tang_721
  • Shield
  • SOD魔鏡號
  • Sparta01
  • Sparta02
  • Sparta03
  • Sparta04
  • Sparta05
  • Sparta08
  • Special-D
  • ss寒
  • Super=G
  • Super-G
  • tako
  • TJS
  • Tsubasa湯姆熊
  • UNDEADCHUNKE
  • Y1
  • Yamasisly
  • 大晴天
  • 小孬蛋
  • 小菜雞
  • 小鴨蛋
  • 五前
  • 五錢
  • 五錢(CITIZEN)
  • 六道輪迴-滅
  • 天華公主
  • 少嘴認真玩
  • 少穎
  • 心冷〃如冰
  • 木偶
  • 冬瓜喊媽媽
  • 古道綠茶
  • 幼稚園o工友
  • 正義鋼彈
  • 母夜叉
  • 玄日癡狂
  • 玉山高粱酒
  • 玉荷綠茶
  • 甲K孝連家
  • 白翌秋
  • 丟系董事長
  • 伊貝姐姐
  • 冰狼吸獅
  • 名利
  • 好累
  • 如初夏
  • 如夢似幻
  • 托斯卡尼尼
  • 有生之蓮
  • 污污的蘑菇
  • 羽楓
  • 老女人
  • 老豬大明神
  • 血印
  • 佐野万次郎
  • 余東尼
  • 冷無情
  • 吹個0波
  • 吹爆個啵
  • 囧囧囧囧囧法
  • 囧囧囧囧囧祭
  • 宋智孝
  • 巫毒娃娃
  • 我是爛貨c
  • 技聖
  • 投資客
  • 沒關係是愛情阿!
  • 赤蛇
  • 彼岸
  • 征服未來
  • 拈花
  • 昕天使
  • 東引高粱酒
  • 松鼠
  • 林仔a
  • 法術烏魔多
  • 狗官包龍星
  • 肥博
  • 花蓮王-崑琪
  • 金勾盃
  • 金紓芙
  • 金聖氣
  • 金豬
  • 阿芬
  • 阿德列企鵝
  • 哈啦天神
  • 星瀧流星
  • 洛克
  • 為什麼不死哥
  • 玲瓏筱筱雪
  • 要你命4000
  • 計算紙
  • 風城我漂泊
  • 風書柳
  • 風爾安
  • 風醉易
  • 風憶凡
  • 飛行魔毯
  • 飛來橫禍
  • 飛雁
  • 凌涼蕾
  • 原萃
  • 哥安寺僧
  • 哲學家亞里士多德
  • 夏子嫣
  • 娜塔莉波曼
  • 師兄
  • 捌貳壹
  • 海邊走走
  • 消夜吃海底撈
  • 神戶和牛
  • 神巫
  • 神鬼至尊
  • 神旋風
  • 神經柏金遜
  • 神翼
  • 荒野女巫
  • 袁艾菲
  • 軒然大波
  • 迷你毛公仔
  • 追憶
  • 逆我者死
  • 鬼盜
  • 張力
  • 敏別
  • 殺人不需要理由
  • 移動神主牌位
  • 莫再提
  • 陷阱02
  • 陷阱專家
  • 陸寶
  • 魚仔餅0
  • 博啟天尊
  • 寒靜
  • 晴兒、
  • 晴夜星空
  • 無法無天
  • 無想祭司
  • 焱邦
  • 番茄炒蛋
  • 盜-獨角麒麟
  • 紫*葉楠妹
  • 紫*蝴蝶蘭
  • 紫*薰衣草
  • 紫*鬱金香
  • 紫小嵐
  • 紫菱邪尊-玉偕飛
  • 虛空歌姬
  • 超級香港腳
  • 越金來了
  • 越越金融
  • 進擊你菊花
  • 雅典娜
  • 雲端戰神
  • 黃金歲月
  • 黑羊
  • -黑老大-
  • 黑蛇
  • 催始源
  • 傲蕉
  • 傻孩子
  • 塞爾達
  • 微笑甜心〃維尼
  • 新阿豪
  • 楊州炒飯
  • 楓葉飄落
  • 聖誕樹
  • 落葉飄零
  • 葛大妮
  • 裝酷
  • 賊眉賊眼
  • 雷知月
  • 嘆茶
  • 禍從天降
  • 種田真肝苦
  • 維克
  • 綿綿
  • 與我無關∼
  • 蓮生
  • 請你舅父屌姨媽
  • 戰神!雄霸天下
  • 戰神老大
  • 戰賊
  • 樹蛙尼逃
  • 橫行霸道
  • 橫禍
  • 獨步_葛
  • 積積陰陰德
  • 糖心
  • 薄荷
  • 曚眼的天秤
  • 歸剛欸!
  • 藍色綿羊
  • 蟲蟲唷
  • 鎮魂神魔曲
  • 雜娛
  • 雞泡魚
  • 魔弓*傳說
  • 靈芸
  • ㊣死神㊣
    ; f8 b. F! j3 L  @- {
) c) L. |$ F- \1 h! l9 i
0 a! J& S+ @8 g' y, \
當日有出現過在大草原的角色名單,  不過沒有記錄停留了多久 停留位置在那裡. , _# f7 _) A/ G+ h% v" \. {
咁鐘意睇名單咪自己問下自己有咩係拜國有咩係伊斯有咩係傑國. - U. r- ]" h$ o

, P# Z8 j9 B$ C. V" ~7 _9 A我都話都明我當時沒係大草原門口進行過記錄. 6 p; |$ d' |, `4 H
所以壘係入口果3x個係咩人真係唔會知. + q; m  V2 K* a

/ V" W2 w$ j& k1 d- O+ H只係知道有幾個公會logo 特別顯眼.  4 X  @: g& Z! D. p/ Q2 A/ b/ L
A549 是 紅色 心形圖案 . 在深入查一下原來是  壞會 松鼠  開的 .
9 u- Y( Y+ m! T: u
1 @! z, x# b# }4 a/ A. b; r: u
6 M  ?, y2 G6 C* c" p
/ s$ f, V, E9 d# O5 i

Comment

傑少  "我都話都明我當時沒係大草原門口進行過記錄. : m7 x. D8 J! J( ~. [1 E' z W 所以壘係入口果3x個係咩人真係唔會知" 見到一個紅心,所以就直接當3X個都係壞會? 1.如果係違規,請問違咩規,管理原則邊一項? 2.如  !detail! Reply Post on 2022-6-10 18:29

個人Points:84264   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2022-6-10 17:35:23

拜國其實認為玩間諜戰沒問題就玩間諜模式. # K- {1 M  q% P% ^1 [+ |- w
唔該拜國唔好成日問邊個係唔係間諜.  0 P) Y, J$ A* F& {4 G% j. Y
5 K! K$ _! c6 \" A; s' U, I" k
呢幾日個模式幾好.  就係要開多d間諜先有著數.  
" U2 k/ x' S5 C你想開就開飽佢. 開到滿意.  玩間諜就玩盡d.
* L9 S7 E/ L8 m開夠幾千個幾萬個. 塞滿敵國的大草原門口洗都億億聲既分數先好停.
9 l% {. h7 B/ X  j" E6 p1 p

個人Points:1319   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-10 17:45:54

人不要臉天下毛敵。

個人Points:2617   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-10 18:08:40

三國誰沒開間諜啊?
+ G) z; ~+ Y' M$ n: m2 `( N' g或人物

Comment

spinach_eric  我只想說⋯⋯⋯我開哪國人說幫哪國打算不算是間諜😂  !detail! Reply Post on 2022-6-10 18:21

個人Points:3700   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2022-6-10 18:21:33

stop74813522 發表於 2022-6-10 18:08 & Q( V7 H2 s# W  x
三國誰沒開間諜啊?
& A' D8 a. X$ P" |% I  o或人物
& }. N6 @+ V$ e) v; F# u1 L# D& ~
我只想說⋯⋯⋯我開哪國人說幫哪國打算不算是間諜😂
0 b+ {" |/ |) G7 G/ {8 e

個人Points:4512   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-10 18:29:56

細草 發表於 2022-6-10 17:29
  • #城城#
  • $______$

• ' H% y" z( l: J6 ~, q"我都話都明我當時沒係大草原門口進行過記錄. : m7 x. D8 J! J( ~. [1 E' z  W' m, W3 X5 b. `8 L: k' Z8 [
    所以壘係入口果3x個係咩人真係唔會知"
    9 Q1 B& {" I$ w4 B  @: D* t7 j9 g8 N& T0 H- Q$ D
    見到一個紅心,所以就直接當3X個都係壞會?
    3 E' L5 |) g- z6 l4 H8 \$ q: f5 J/ N  [: X, W' Q1 b
    1.如果係違規,請問違咩規,管理原則邊一項?
    & Q% m  P+ j' M( R& P, G% ^) X2.如果冇違規,咁有幾多人o係邊度o既門口,點解要強調?+ i! E" r0 Z3 M0 T) L" g
    3.然後冇睇清楚,直接當晒3X個人係壞會? 對壞會作出指控但係自己都未睇清楚幾多個係壞會...
    ( u* l( L4 q4 y5 \* n, Y" [& R) t) d% k- {4 m- k+ }! W
    如果禁止洗分,你可以寫明禁止洗分( s  s8 ^- ?% l% w  s1 l
    如果禁止開別國人物,你大可以禁止邊戰時間開多過一國的角色 (你的電腦技術我從來沒有懷疑)
    0 R' h* ]6 V5 ]3 @, ]& M6 b
    - C6 E. f1 k+ \/ @% V* p你作為管理者要用什麼心態,什麼方法管理,玩家唔會改變到
    0 \' u/ W" e# ]3 S1 @% W但係一直用意氣用事o既態度對玩家,玩家自然會用相同o既態度對你8 _& i: F3 k* v$ R! Y" Z' l; {. e
    3 S* c$ `/ ]# n1 u: s7 S
    以前o既邊戰唔需要大改,長時間贏幾個月之後自然就會風水輪流轉,因為人數會自然改變,各國自己會改變策略/ T4 j. h  d( N6 }2 \. p
    最近你一直為jp ec 大改邊戰 (至少在我的角度看是如此), JP EC 仲會大花心思去考慮如何去贏嗎,我係佢地,我寧願等到你改到可以贏先再打.' W! K7 h0 r: |& {# [

0 ~. A+ ?8 l1 \1 U/ |0 P. B/ K1 Y- |我相信大家玩o左咁耐,都想個server好,我唯一o既建議係訂好規則,然後各國自由發展,唔好再為所謂"三國平衡"東改改西改改( g) Q. v4 ]* @+ s2 x
    7 r+ j& d9 T3 {# O% Q
    祝各下業務蒸蒸日上
    - t  C8 c! w! u3 l
    7 k, F+ N1 S/ X- }不用回覆我,我亦不打算繼續參與各位的罵戰
    + Z* Z% X) v0 u) z' D! w  `- E7 v6 O) L( D% i$ P- D
    -

個人Points:3700   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2022-6-10 18:33:29

elaine 發表於 2022-6-10 17:00 0 ~. \; ?. J) k( T+ V
    那我也會回:& E: C% Y8 H, [6 ^% ?+ h: z
    您覺得開敵軍充數目有問題,加入規則禁止該行為都沒毛病6 S) m) P0 f+ p' t$ }# |
    沒禁止沒毛病的事小題大作,沒事找 ...

) M* h+ z3 ]9 f' g4 v& d/ t% z其實敵軍充人數在我立場問題不大,你開1000個在角落我也不會投訴: F5 Z( R1 W$ G9 ^

6 f. @7 K# T) i1 d: v4 E7 Y但如果你開來充人數,再在自己國家大呼小叫「對方很多人啊!」來製造假象令其他玩家覺得真的人很多這就是問題
    * ~6 g6 P! U# X% J9 w' g9 L8 X. C8 E4 t/ q. f, [
    對拜國其他玩家看來「傑、伊人數(真)的很多」7 z' [0 U3 K5 v8 i! E' C- O
    對傑、伊來說以為有很多戰友(當然正常看不到拜國國頻)6 q) m- d( S; j4 v1 ?' j
    0 i8 N& ?2 x, @  C$ d+ ?, O$ o' b
    他朝有傑、伊來拜國開300個分身,再大聲地說「人數不平衡」請問如果細草沒看見,強衡將拜國150人分到另一邊你會不嘈?
    6 S; e' Z8 v5 T3 l6 Q2 M% A: @! j% z* x  I0 c# ^+ b' c: Q! G
    / U* B5 p" H9 T/ I/ `7 T

Comment

elaine  很好啊,你不投訴沒毛病阿~ 重點公開點名+證據 哪一個達到指定條件: [開30+] & [國家大呼小叫「對方很多人啊] 是誰那麼厲害我也想知道 另外: 照理管理者公開出現過在大草名單 沒鑑定過誰屬拜/傑/伊我是不信,  !detail! Reply Post on 2022-6-10 19:16
    zlq1lmn  袂生牽拖厝邊  !detail! Reply Post on 2022-6-10 19:03

個人Points:1457   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-10 19:03:12

朝思暮想龍魂使的張力 幫QQ

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-12 20:54 , Processed in 0.109148 second(s), 30 queries , Gzip On.