設為首頁收藏本站

個人Points:2734   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-10 17:00:11

細草 發表於 2022-6-10 15:15 ! H5 q& i0 B, F6 Q2 `
我只會跟你說,這邊的統計三國實際玩家數目一向都是以大草原 各國人數再減除擋石預計數目. # {- q* O8 {) p
當晚 拜 9 ...
; h3 S! R  I- v4 i* L. ~0 L
那我也會回:
: x" E% ]+ w3 k9 D, F; V3 v5 Q& q您覺得開敵軍充數目有問題,加入規則禁止該行為都沒毛病
9 J, O; y" ~( o7 S8 w3 I沒禁止沒毛病的事小題大作,沒事找事?% i* E2 h5 ~9 k/ E4 P5 P; Q9 d4 s

- g% b4 s" c& h- x8 v6 s& l多人好奇喊著公開資訊你怎沒反應?詳細數據你都有
( f: L" M' z& A! q1 P" L+ Q" @" T6 H是忘記了還是害怕想起 "拜國壞會開了30+ 傑國間諜"你分不清楚誰是誰?0 L' x" w# B4 _' Q8 A8 q3 n; A5 c3 W
拜國壞會開了伊斯間諜怎不說?
% `. a' C4 g+ Y2 y) x+ S1 `; \傑國壞會開了伊斯間諜怎不說?
2 M' U9 |' g) \9 Q+ Q% _' h( q7 D伊國壞會開了傑國間諜怎不說?4 g9 Q8 j. n2 ]0 U
通通公開了吧。
' g' j% E7 `+ o  Y4 C( F
- x! X7 C5 F1 V* S' [% [/ _! ?想搞新模式就搞吧. 不用一直說是壞會的原因. 大家都了解你有多講道德" a% Q, B- X  C! w+ q: Z3 t

Comment

spinach_eric  其實敵軍充人數在我立場問題不大,你開1000個在角落我也不會投訴 但如果你開來充人數,再在自己國家大呼小叫「對方很多人啊!」來製造假象令其他玩家覺得真的人很多這就是問題 對拜國其他玩家看來「傑、伊人數  !detail! Reply Post on 2022-6-10 18:33
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2617   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-10 17:08:48

細草 發表於 2022-6-10 15:15 3 }* }, q. |$ d; P
我只會跟你說,這邊的統計三國實際玩家數目一向都是以大草原 各國人數再減除擋石預計數目.
. L2 U8 i9 M* B7 i" E% p& i! K當晚 拜 9 ...
* F9 c- }3 e6 y' v
小熊維尼∼∼∼∼∼∼
: \8 a' A) I. W" C6 N2 R

個人Points:84062   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2022-6-10 17:29:02

elaine 發表於 2022-6-10 17:00
6 S+ \# m- y3 b& w4 }9 C& C) p那我也會回:
/ R% w; y7 j! I: b" n0 h# H您覺得開敵軍充數目有問題,加入規則禁止該行為都沒毛病* M, z0 f2 x% X9 a& g
沒禁止沒毛病的事小題大作,沒事找 ...

# Q" A' f+ W1 Z7 {2 e
6 i) M0 W8 a8 ], I
  • #城城#
  • $______$
  • (國寶)救人專用
  • *Klaus*
  • .老大.
  • =AlexLin=
  • =柏木由紀=
  • 100LV
  • 700壯士18
  • 91anC
  • A549
  • aiya
  • Alcmene
  • AYA
  • bbbkui
  • bnt99
  • Bule艾利斯and
  • ChiChi
  • chotwdes
  • CITIZEN(星辰)
  • Crayon-Priest
  • F5
  • GUARD
  • hoiwhan
  • HotChick
  • I.Know.U.Love.Me
  • iThief
  • iWarrior
  • Klaus
  • LAB
  • Legend[力王
  • Legend[木倉
  • Legend[名劍
  • Legend[武神
  • Letting_GO
  • MARS箭神
  • MDCK
  • MimiHuang
  • Mita(映晨)
  • MushroomChien
  • Mushroom-Chien
  • ngkim
  • ngting
  • PK_Tang_721
  • Shield
  • SOD魔鏡號
  • Sparta01
  • Sparta02
  • Sparta03
  • Sparta04
  • Sparta05
  • Sparta08
  • Special-D
  • ss寒
  • Super=G
  • Super-G
  • tako
  • TJS
  • Tsubasa湯姆熊
  • UNDEADCHUNKE
  • Y1
  • Yamasisly
  • 大晴天
  • 小孬蛋
  • 小菜雞
  • 小鴨蛋
  • 五前
  • 五錢
  • 五錢(CITIZEN)
  • 六道輪迴-滅
  • 天華公主
  • 少嘴認真玩
  • 少穎
  • 心冷〃如冰
  • 木偶
  • 冬瓜喊媽媽
  • 古道綠茶
  • 幼稚園o工友
  • 正義鋼彈
  • 母夜叉
  • 玄日癡狂
  • 玉山高粱酒
  • 玉荷綠茶
  • 甲K孝連家
  • 白翌秋
  • 丟系董事長
  • 伊貝姐姐
  • 冰狼吸獅
  • 名利
  • 好累
  • 如初夏
  • 如夢似幻
  • 托斯卡尼尼
  • 有生之蓮
  • 污污的蘑菇
  • 羽楓
  • 老女人
  • 老豬大明神
  • 血印
  • 佐野万次郎
  • 余東尼
  • 冷無情
  • 吹個0波
  • 吹爆個啵
  • 囧囧囧囧囧法
  • 囧囧囧囧囧祭
  • 宋智孝
  • 巫毒娃娃
  • 我是爛貨c
  • 技聖
  • 投資客
  • 沒關係是愛情阿!
  • 赤蛇
  • 彼岸
  • 征服未來
  • 拈花
  • 昕天使
  • 東引高粱酒
  • 松鼠
  • 林仔a
  • 法術烏魔多
  • 狗官包龍星
  • 肥博
  • 花蓮王-崑琪
  • 金勾盃
  • 金紓芙
  • 金聖氣
  • 金豬
  • 阿芬
  • 阿德列企鵝
  • 哈啦天神
  • 星瀧流星
  • 洛克
  • 為什麼不死哥
  • 玲瓏筱筱雪
  • 要你命4000
  • 計算紙
  • 風城我漂泊
  • 風書柳
  • 風爾安
  • 風醉易
  • 風憶凡
  • 飛行魔毯
  • 飛來橫禍
  • 飛雁
  • 凌涼蕾
  • 原萃
  • 哥安寺僧
  • 哲學家亞里士多德
  • 夏子嫣
  • 娜塔莉波曼
  • 師兄
  • 捌貳壹
  • 海邊走走
  • 消夜吃海底撈
  • 神戶和牛
  • 神巫
  • 神鬼至尊
  • 神旋風
  • 神經柏金遜
  • 神翼
  • 荒野女巫
  • 袁艾菲
  • 軒然大波
  • 迷你毛公仔
  • 追憶
  • 逆我者死
  • 鬼盜
  • 張力
  • 敏別
  • 殺人不需要理由
  • 移動神主牌位
  • 莫再提
  • 陷阱02
  • 陷阱專家
  • 陸寶
  • 魚仔餅0
  • 博啟天尊
  • 寒靜
  • 晴兒、
  • 晴夜星空
  • 無法無天
  • 無想祭司
  • 焱邦
  • 番茄炒蛋
  • 盜-獨角麒麟
  • 紫*葉楠妹
  • 紫*蝴蝶蘭
  • 紫*薰衣草
  • 紫*鬱金香
  • 紫小嵐
  • 紫菱邪尊-玉偕飛
  • 虛空歌姬
  • 超級香港腳
  • 越金來了
  • 越越金融
  • 進擊你菊花
  • 雅典娜
  • 雲端戰神
  • 黃金歲月
  • 黑羊
  • -黑老大-
  • 黑蛇
  • 催始源
  • 傲蕉
  • 傻孩子
  • 塞爾達
  • 微笑甜心〃維尼
  • 新阿豪
  • 楊州炒飯
  • 楓葉飄落
  • 聖誕樹
  • 落葉飄零
  • 葛大妮
  • 裝酷
  • 賊眉賊眼
  • 雷知月
  • 嘆茶
  • 禍從天降
  • 種田真肝苦
  • 維克
  • 綿綿
  • 與我無關∼
  • 蓮生
  • 請你舅父屌姨媽
  • 戰神!雄霸天下
  • 戰神老大
  • 戰賊
  • 樹蛙尼逃
  • 橫行霸道
  • 橫禍
  • 獨步_葛
  • 積積陰陰德
  • 糖心
  • 薄荷
  • 曚眼的天秤
  • 歸剛欸!
  • 藍色綿羊
  • 蟲蟲唷
  • 鎮魂神魔曲
  • 雜娛
  • 雞泡魚
  • 魔弓*傳說
  • 靈芸
  • ㊣死神㊣0 S: A" P& d2 R" w
* L! J9 ?+ b* [5 b
7 T# \$ o: K8 X9 |
當日有出現過在大草原的角色名單,  不過沒有記錄停留了多久 停留位置在那裡. 4 b) o+ \& S) ^' x5 @) b' v+ E
咁鐘意睇名單咪自己問下自己有咩係拜國有咩係伊斯有咩係傑國. 9 U8 R+ }) {: ^9 `. f4 U! X& k1 W
( k4 k$ F) o% i* B
我都話都明我當時沒係大草原門口進行過記錄. ! r( D4 ^* `# I. ]
所以壘係入口果3x個係咩人真係唔會知.
9 W* D8 l4 Q' r* H8 _" }2 \
  j( U5 ^  W4 Q. v. }! y只係知道有幾個公會logo 特別顯眼.  
3 c0 ^1 Z5 f" P/ U  VA549 是 紅色 心形圖案 . 在深入查一下原來是  壞會 松鼠  開的 . 6 c; Q' H# p+ \$ |% U

0 ^) p% n3 j/ P2 `7 R4 X- c% R% \! w# ~0 Y

8 V! N7 |) F: M( d) X

Comment

傑少  "我都話都明我當時沒係大草原門口進行過記錄. : m7 x. D8 J! J( ~. [1 E' z W 所以壘係入口果3x個係咩人真係唔會知" 見到一個紅心,所以就直接當3X個都係壞會? 1.如果係違規,請問違咩規,管理原則邊一項? 2.如  !detail! Reply Post on 2022-6-10 18:29

個人Points:84062   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2022-6-10 17:35:23

拜國其實認為玩間諜戰沒問題就玩間諜模式. . B8 a1 l- d4 @  M$ @% ~
唔該拜國唔好成日問邊個係唔係間諜.  " ^0 y; |5 J( h- k

% L, Z- c# }! B. {呢幾日個模式幾好.  就係要開多d間諜先有著數.  5 j( S, G0 y! P4 l' j
你想開就開飽佢. 開到滿意.  玩間諜就玩盡d.
; ^8 V% B1 L- S4 N0 t7 X開夠幾千個幾萬個. 塞滿敵國的大草原門口洗都億億聲既分數先好停.
7 s- c# O! h% f) f6 K  l3 t2 L

個人Points:1301   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-10 17:45:54

人不要臉天下毛敵。

個人Points:2617   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-10 18:08:40

三國誰沒開間諜啊?
  g) ]4 j! t; p! [5 k' X5 K或人物

Comment

spinach_eric  我只想說⋯⋯⋯我開哪國人說幫哪國打算不算是間諜😂  !detail! Reply Post on 2022-6-10 18:21

個人Points:3700   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2022-6-10 18:21:33

stop74813522 發表於 2022-6-10 18:08
, R. o9 n0 r1 i$ ?* G三國誰沒開間諜啊?
7 Z1 Y" j8 |4 M' }" t, {3 |4 ?* O或人物
3 {- U! l  C5 y6 A2 a% n" [$ H$ x& [
我只想說⋯⋯⋯我開哪國人說幫哪國打算不算是間諜😂, i' T/ ^" \& N" s" |0 M! ?) l' L. j# g

個人Points:4486   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-10 18:29:56

細草 發表於 2022-6-10 17:29
  • #城城#
  • $______$
  • # C% m  Q% M4 g, N2 e
    "我都話都明我當時沒係大草原門口進行過記錄. : m7 x. D8 J! J( ~. [1 E' z  W- O" T' x7 I1 m1 ?- R& Y
    所以壘係入口果3x個係咩人真係唔會知"$ v4 P; g  A& ^

+ V* b* k& N  u5 z% i8 x# o7 |& Y見到一個紅心,所以就直接當3X個都係壞會?
    ; ~( q- a& _$ z. q: R4 Q- o' D, `
    7 d& [0 K+ L3 Q& S, E1.如果係違規,請問違咩規,管理原則邊一項?. z& j% M( M/ a% H
    2.如果冇違規,咁有幾多人o係邊度o既門口,點解要強調?
    # G: p9 }: y* O3 z& |6 x; b3.然後冇睇清楚,直接當晒3X個人係壞會? 對壞會作出指控但係自己都未睇清楚幾多個係壞會...2 a1 H/ ~  y3 d2 N& c7 u5 W

n: Q6 `2 c6 g7 K. {5 O2 U+ q如果禁止洗分,你可以寫明禁止洗分
    ( `* o1 s9 p& z如果禁止開別國人物,你大可以禁止邊戰時間開多過一國的角色 (你的電腦技術我從來沒有懷疑)
    # \7 s# i: B. x, l- L9 W3 v# F* j/ j0 U4 v, C6 V+ ~2 O
    你作為管理者要用什麼心態,什麼方法管理,玩家唔會改變到
    / N# \7 A+ u* M! i$ E% p/ Y但係一直用意氣用事o既態度對玩家,玩家自然會用相同o既態度對你* e9 _! l) ]6 K+ f: G

$ H, T( c% S' ]# H" s& ]以前o既邊戰唔需要大改,長時間贏幾個月之後自然就會風水輪流轉,因為人數會自然改變,各國自己會改變策略
    " m" M7 d, S5 k7 \& ?1 U最近你一直為jp ec 大改邊戰 (至少在我的角度看是如此), JP EC 仲會大花心思去考慮如何去贏嗎,我係佢地,我寧願等到你改到可以贏先再打.; x6 _* j' p' }! V

+ Z3 A6 M0 D+ ]% n3 N: o我相信大家玩o左咁耐,都想個server好,我唯一o既建議係訂好規則,然後各國自由發展,唔好再為所謂"三國平衡"東改改西改改+ j- Y! Z9 c  E5 ]7 m7 e& H
    9 ]! }( b0 f; H8 l- J+ o8 l
    祝各下業務蒸蒸日上! V7 n6 g, P. }2 `8 V* ^

4 S& L  Z( k$ E: s- J6 w不用回覆我,我亦不打算繼續參與各位的罵戰
    , O, G, X8 p# E: f, a' ]* d1 s; M, _; P6 j7 N
    -

個人Points:3700   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2022-6-10 18:33:29

elaine 發表於 2022-6-10 17:00 / M) I7 p1 T6 C5 `
    那我也會回:/ k  Y. c0 D7 C0 M8 _8 a; e5 U  n( m3 a
    您覺得開敵軍充數目有問題,加入規則禁止該行為都沒毛病
    5 B" S) c' _: s) r( b沒禁止沒毛病的事小題大作,沒事找 ...
    / M2 y  O1 M1 j! {& h7 b
    其實敵軍充人數在我立場問題不大,你開1000個在角落我也不會投訴( B. {; n) ^' L
    4 M% z# J! r( h2 M' I" U
    但如果你開來充人數,再在自己國家大呼小叫「對方很多人啊!」來製造假象令其他玩家覺得真的人很多這就是問題
    ( n$ V) [  `4 K5 G1 `5 o! x% U& f3 T  h0 X
    對拜國其他玩家看來「傑、伊人數(真)的很多」% K5 q- g7 g1 g: A% j# M' N
    對傑、伊來說以為有很多戰友(當然正常看不到拜國國頻)# ~7 P8 ~* h9 `) ^

! M* E2 N9 W( U5 [他朝有傑、伊來拜國開300個分身,再大聲地說「人數不平衡」請問如果細草沒看見,強衡將拜國150人分到另一邊你會不嘈?
    " ?* |1 f1 L8 D3 H( I
    4 |& C5 T, u4 E* ]$ p" O$ v* ^# G2 x8 H% R

Comment

elaine  很好啊,你不投訴沒毛病阿~ 重點公開點名+證據 哪一個達到指定條件: [開30+] & [國家大呼小叫「對方很多人啊] 是誰那麼厲害我也想知道 另外: 照理管理者公開出現過在大草名單 沒鑑定過誰屬拜/傑/伊我是不信,  !detail! Reply Post on 2022-6-10 19:16
    zlq1lmn  袂生牽拖厝邊  !detail! Reply Post on 2022-6-10 19:03

個人Points:1457   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-10 19:03:12

朝思暮想龍魂使的張力 幫QQ

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-4-28 17:33 , Processed in 0.106387 second(s), 24 queries , Gzip On.