設為首頁收藏本站

個人Points:38   Rank: 2  註冊會員

文章日期:2022-8-8 19:05:47

Sukinam 發表於 2022-8-8 18:43
9 K& j: p/ f- k* O你呢啲死窮閪有幾多錢數?我就日日數到手軟我唔知你haha
; C5 D2 [9 A% Z5 P! _/ Q: q
再次支持我大傑彭帝國 玄日麾下第一猛將-騷娘2 W2 Y) ^: T* X2 N' n
傑彭有錢人多到你會怕- f& X8 q: x2 J9 U; C& S8 B
只靠我們一國的消費能力,就能供應草皇聖上一世人的開銷
* a, g& S) t; o( B/ {不要以為低價收你們傳說是我們沒錢?4 o" |4 T/ L/ U' X
我們不買還有誰要買?
3 j$ k& E2 \4 k5 V% L五折收已經不錯了,不要得了便宜還賣乖
4 v9 P9 w# }. Q0 ?- M, X" d) y* A' T% T- r4 P; ~9 Z# F
知道打知道
% c7 I% D  D# p& Z
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:52   Rank: 2  註冊會員

文章日期:2022-8-8 19:05:52

Sukinam 發表於 2022-8-8 19:01 : x! @3 @4 H/ l( i* m, ~0 T6 y
冇錢就收斂啲,揼低頭望龜頭?知道未?
7 H  b) M! I6 ~0 ~% U- b! v
1 D, @* _) A6 t+ f
大哥盜用公款會被警察抓的...勸你及早回頭  去自守吧
( N7 y( V' W' H9 i8 p4 O) W3 }% }不要再把別人的錢當自己的啦  o  e# _/ Y) _" [* k/ u9 X7 P

Comment

Sukinam  係呀係呀,你見識少我唔怪你,我日日瞓醒就四點幾,覺得好悶,唔似你,我都好羡慕你咁樣一樣好辛苦咁返工,我都覺得自己生活好悶。加油  !detail! Reply Post on 2022-8-8 19:15

個人Points:242    禁止訪問

文章日期:2022-8-8 19:10:27

Tips: The author has been banned or deleted, content has been banned automatically

個人Points:58   Rank: 2  註冊會員

文章日期:2022-8-8 19:13:26

grassistrash 發表於 2022-8-8 19:10
) Z: w( o' \+ M6 t' a* o% C其實是因為你老婆偷吃我們才一堆人不玩的.....
6 m% r- b' f8 N
聽說藍國某會有人喜歡阿姨...) {# v& Y- a8 X" j4 ]$ D
這位大哥這麼緊張...哪個偷..的阿姨該不會是他老母親吧6 E2 s: m0 m: d

個人Points:1324   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-8-8 19:15:34

6uodragongrass 發表於 2022-8-8 19:05
; M/ @) G& q- j大哥盜用公款會被警察抓的...勸你及早回頭  去自守吧
5 Z% X5 n- B$ A1 q0 M9 v不要再把別人的錢當自己的啦

, l1 T) C& p  z6 w1 F0 H) e係呀係呀,你見識少我唔怪你,我日日瞓醒就四點幾,覺得好悶,唔似你,我都好羡慕你咁樣一樣好辛苦咁返工,我都覺得自己生活好悶。加油
+ r  S- Y: k- @

Comment

CountMoneyGrass  原來是個躺平的無能男 不取笑你啦數錢哥  !detail! Reply Post on 2022-8-8 19:18

文章日期:2022-8-8 19:18:24

Sukinam 發表於 2022-8-8 19:15 , ?2 H: Q8 p$ s5 X) \
係呀係呀,你見識少我唔怪你,我日日瞓醒就四點幾,覺得好悶,唔似你,我都好羡慕你咁樣一樣好辛苦 ...
2 O5 O6 j2 b; O. @
原來是個躺平的無能男" [$ d. I' @6 e% K7 |" s/ F
不取笑你啦數錢哥
7 {1 r6 P' L; H, }! e4 l# u5 X" ?) w& i$ k, [
# A0 w/ s: s3 v. ~" O2 ~- N! B: |

Comment

Sukinam  係呀,你係咪餐餐只有半碗滷肉飯?另外果半碗留返第二朝早餐?過時過節有一隻海蝦haha?  !detail! Reply Post on 2022-8-8 19:24

個人Points:1324   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-8-8 19:24:54

CountMoneyGrass 發表於 2022-8-8 19:18 . b( m+ R7 D8 U# T: x" M' B
原來是個躺平的無能男0 W. ~- M3 O/ H. v, p) J  `. p- c
不取笑你啦數錢哥

' Z* l& O* K& n( Z' T係呀,你係咪餐餐只有半碗滷肉飯?另外果半碗留返第二朝早餐?過時過節有一隻海蝦haha?' u6 j3 c1 A* c5 v

Comment

CountMoneyGrass  天啊你在井內也知到別的地方風俗呀  !detail! Reply Post on 2022-8-8 19:28

文章日期:2022-8-8 19:28:02

Sukinam 發表於 2022-8-8 19:24
" y0 D; {/ X( [( l5 G係呀,你係咪餐餐只有半碗滷肉飯?另外果半碗留返第二朝早餐?過時過節有一隻海蝦haha?
3 T' n/ u+ v6 y: a3 z8 A3 z
天啊你在井內也知到別的地方風俗呀
4 l8 D) }+ g3 e; C7 t5 Y9 i1 R
6 }( K' u2 g+ |

個人Points:242    禁止訪問

文章日期:2022-8-8 19:36:46

Tips: The author has been banned or deleted, content has been banned automatically

個人Points:1507   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-8-8 19:43:28

grassistrash 發表於 2022-8-8 19:10 ' `8 R' v0 L; T# R$ q( l
其實是因為你老婆偷吃我們才一堆人不玩的.....
) f8 r" [+ o$ Q7 `
先不說是不是你老婆紅杏出牆~~~
- H1 Y9 h+ _# n+ w4 m+ u0 H首先事件是因為一個無敵位置引起,現在已經修復,大家還可以說什麼9 p! V& G% i2 z/ E7 ?! o- ?
難度想自家多幾個無敵位置,大家不要再嘴這件事了~~~~~~~2 y) f9 N9 v- R0 C. g
現在沒AI草兄消耗小了伺服快了不好嗎!?
/ @7 P. k2 x4 k( [8 z外掛自動飲水問題,如果已經快過人手飲水當然要禁5 k2 ^7 I; q; o( p. i2 _& Y: c/ G3 m
YC龍族是秒人的就是看誰手快,如果可以快過人手飲水,不如取消水箱血量加大100倍4 p3 j8 W) P9 m% B2 l' X
現在沒AI沒封門全人手難度不好嗎!?9 z% d, \  M% P) x' R( |: `4 J
如果有人是真的想開掛打邊戰,要想想如何平衡伺服消耗和費用7 ~* d1 B! T8 j1 I$ F/ u
水電師傅~~~~~~~~

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-4-29 13:20 , Processed in 0.114569 second(s), 32 queries , Gzip On.