設為首頁收藏本站
1 ...34567891011
Return Post new threads

個人Points:222   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-8-8 18:35:17

Show time
- u% e; N- D6 D Save 2012-8-7 0-14(19).jpg Save 2012-8-7 0-10(18).jpg Save 2012-8-7 4-42(189).jpg Save 2012-8-7 4-41(188).jpg Save 2012-8-7 4-39(187).jpg ' h  w; N) O* Z8 r: A" ~, |) g7 L# ~
GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣
( S+ ~8 r+ Z; p4 `* l

Comment

consiu  我想問張圖代表D咩=.=? 果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.= 你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=.... GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 影D 唔影D....追唔到全集要唔要係  !detail! Reply Post on 2012-8-9 01:30
八目何停風  請問死死氣定DIU GM? 你同TF夾下嘴型WOR T_T  !detail! Reply Post on 2012-8-8 18:45
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:38:01

本文章最後由 八目何停風 於 2012-8-8 18:39 編輯 ; w; g, n( E: Q" v5 v
& Z& j) X! K; R" {$ S
之前就成日話人開25黎睇你地好on9,睇你地俾面你ja on90 i9 W$ ]1 j; K2 `2 L
原來自己就成日開25睇我地,呢D咪口不對心LOR
( s- @5 y1 e2 j& m/ t我地大條道理係開25吹咩,邊似你開左25話人開25ON9
3 @6 r1 e5 P& [: G% L( _TF你就真係最低能啦. K' D7 n; z. l
自己係新方案得益者仲要享度DIUDIUDIU都唔知你係咪人格分裂6 A9 c# T8 w6 i' u
好心你講野一致D啦牆頭草,係咪食錯藥牙
) _) S, v' k( l8 o8 ~最好笑GE唔知邊個4轉都咁廢成日俾人秒,隻YUENYAU 係咁俾人姦(好慘: (  )' U, m4 w# W0 v! w" ^- A
話人真言狗唔識開聖鏡GE?最好笑自己冇技術,人地玩得勁不死就話人毒撚
/ @9 g. P& `! |+ Y! E  U  l仲係個女仔來T_T好心你反省下自己技術啦
5 t0 s8 ^4 ]. M我知你最唔毒啦,有女讀書勁又踢波
% x% F, a! G! I" R3 J. k! b之後成日FF我地打機ge就係毒撚冇女冇學位雙失青年生活不平衡
, U& k; h7 c3 Q; |( H* e5 ~1 v# }你on9架?人地打機你就拉埋現實生活講7 Q" K8 n1 A$ Z, ?: W3 _8 b
享度串人冇大學讀?我想講,我分一粒星
# ^0 [0 v0 X8 V  D9 t5 S/ ?$ R都彈死你啦,我唔好意思令到你自信心受到嚴重打擊t_t
) T& Y0 S2 Z' m/ A5 v+ p我都唔好意思哂一哂命,不過同你呢d人真係唔洗哂,因為太哂氣gg.& c9 y4 V- L1 |3 G( B( k4 K7 x" A6 i
何況唔讀大學就係白痴?你咩心態來
6 b! d% h, D* y好過你自以為自己有大學收就覺得自己好q成熟咁
9 T) P7 v8 `: U8 _講野自相矛盾----->(拜會)打機勁:毒撚             打機廢: 廢物(rubbish?); Q6 X9 ^) S( Y6 N" B
                                   (tf本人)打機勁:自己叻仔    打機廢: 唔代表自己廢,何況自己現實生活好滿足
+ k& ?& m$ R, c7 w* i2 Q咁你唔好打機啦,陪條女陪多d啦
# k" j  P& i+ h) a又唔知自己會俾我一個人清左幾多次,一條毛都hi唔到我t_t
- j6 ^5 @3 q2 c4 N. R9 m1 c9 `d thief又廢wor (唔想再講TINGFUNG同YUENYAU呢兩隻人,秒得太多了zz)
" z. K& w; E" s. q9 c4 DGM話個ser唔係幾惦因為冇咩kit人,唔代表會汁ser6 \( [+ O% M( h, T4 Z! M! _( A& E7 B
呢個statement係"無從判斷",好心你讀多10年中文啦T_T(算了,唔想再串你讀書,不過咁簡單ge中文logic都唔識真係要369下)
& H; @% f  O! j+ K我地打完迷嘈完又關你咩事
, t8 F1 ~! x, r; m7 X. n2 C3 w0 }你唔係男人來?你未同過d兄弟鬧交?噢可能你冇咩朋友真係唔知咩係男人浪漫5 V, v5 }9 z1 q! n8 x2 S
男人浪漫係互diu完,下左淡氣say個sor,又一條好漢,你呢個step係唔知啫
# K% c( K: J6 F3 k: Q你唔知我地d人有幾熟係咁架啦T_T
8 H+ H9 M/ i1 ~0 `/ U  U: L" I- r0 \% p1 ]唔通好似你咩都咁假,咩都要雙面人
! l# m8 R/ x9 d# ^0 }: {) o  G至少我地有不滿就講左出黎先,合作要通過磨合先有成果* O+ Z; i5 E; U% }& v
不過睇你都唔明架啦gg唉
! {0 e) ~( D& D3 `3 Z6 ~8 zin conclusion:所謂的小朋友,唔係以年齡來區別,係以心智成熟程度黎區別
4 f# C6 g  ?1 x' ^; g8 t. D# S6 r0 l人都成左年,心智都係小朋友咁,睇你你仲未配做成年人,大把野學牙你
* ?( k$ ^( Y% p) b+ f; n

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 18:38:28

oooooooooooo乜依家D 80後變成咁

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:45:06

wing 發表於 2012-8-8 18:35   c- N2 ~( E& S8 Q1 D) W8 ~0 ]
Show time
5 }  R( C0 }  W7 }
; n  q9 t' @  T  T4 AGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣
7 i# d9 {8 y8 `, o. l2 ^
請問死死氣定DIU GM?
* d2 p+ n) c- ^, e  y你同TF夾下嘴型WOR T_T5 d* n: O4 P" {/ N) q

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 19:01:26

wow打字達人 佩服佩服
$ l, h0 r* [! ^0 I3 Y我做你地心目中既ON9仔又有咩所謂:)

個人Points:1626   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 23:34:34

食花生中 哈哈
$ f" B* e! t' }都唔知仲有咩好嘈
& C+ ?; @. d( [, K: E! s2 S侍服器已經變成咁 $ ^( P" i: O' i) M; G
而家又話要實行方案3
! f/ y) {# `1 r9 b9 \' Z之前又話兩國人數唔平均 點唔會實行方案30 P( S1 B+ i0 r
已家咪又係會實行 又不見為左平均而改東改西 * x6 K' C) ]4 A
以前傑人多個陣 好多方案9 t% X* g) d) i. x" W( N
而家又無哂 不要講到真係咁公平啦 8 [5 j4 O' t7 M) N8 \
諗番張banner 都有反感既感覺
. l$ l5 a/ ^# ^  o( M& n' Y1 |; f

$ E; X% E; T7 U. R& {: `
( m4 r' A" p8 u! t( M

Comment

consiu  我第一個舉手, 我無叫GM 改任何野呀=.="....拜國既玩家都排都少左上線 唔會無啦啦叫GM改LO=.=  Post on 2012-8-9 01:33

個人Points:2934   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-9 01:30:13

本文章最後由 consiu 於 2012-8-9 01:31 編輯
1 Y4 e/ u7 g% T3 v" ~
wing 發表於 2012-8-8 18:35
0 Y( A8 H/ k" j6 z* I, `0 [" Z1 RShow time 3 S3 K( K2 r- S

; k) R6 u0 Z1 `GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣

7 j! `! G' A% p0 e6 N: D) V我想問張圖代表D咩=.=?
0 ]8 m& o7 A2 t9 d% V  r果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.=3 b7 q; Q" {' Y+ p: X' z6 k
你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=....
3 [3 q) U. u- @+ u& ~2 v4 aGM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦....
* L; p9 l1 }4 l& X% D4 R影D 唔影D....追唔到全集要唔要係個會到重演一次比你影呀^^?* h2 q& h& G/ Z. n6 C" k2 m

3 J4 B% M  g" B1 o# _" @  c( b我要睇既係HO TUNG FUNG 大大聲聲話GM 同佢講佢DIU 我地果D呀...=.= 有未姐....0 X2 |# F; S. E! H9 `5 }0 V+ O, W
我唔係好想上尼 睇埋D 廢野言論=.=.....0 V% R# r: Y, M/ I: W4 z( V
我想食花生呀大佬=.=
. [5 Q7 l$ {: X+ r8 H8 P& k; l' N8 [$ A& c2 K* J0 @
1 ...34567891011
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-19 02:18 , Processed in 0.118103 second(s), 26 queries , Gzip On.