設為首頁收藏本站
1 ...34567891011
Return Post new threads

個人Points:222   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-8-8 18:35:17

Show time
+ \- p3 i! @% E4 D8 T# p& k Save 2012-8-7 0-14(19).jpg Save 2012-8-7 0-10(18).jpg Save 2012-8-7 4-42(189).jpg Save 2012-8-7 4-41(188).jpg Save 2012-8-7 4-39(187).jpg
0 W3 T' d3 T6 }GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣- }+ q3 ?4 D7 J1 W& r

Comment

consiu  我想問張圖代表D咩=.=? 果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.= 你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=.... GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 影D 唔影D....追唔到全集要唔要係  !detail! Reply Post on 2012-8-9 01:30
八目何停風  請問死死氣定DIU GM? 你同TF夾下嘴型WOR T_T  !detail! Reply Post on 2012-8-8 18:45
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:38:01

本文章最後由 八目何停風 於 2012-8-8 18:39 編輯
& g$ R" c! [+ Q. p& R+ J* _! p7 A
之前就成日話人開25黎睇你地好on9,睇你地俾面你ja on9* \/ f9 R2 y0 v' c1 k4 p; ]1 T
原來自己就成日開25睇我地,呢D咪口不對心LOR4 t+ G5 `& V, D- o& |
我地大條道理係開25吹咩,邊似你開左25話人開25ON9
( i' v7 Q9 l$ _TF你就真係最低能啦
+ u* y2 G2 G0 B7 f) l自己係新方案得益者仲要享度DIUDIUDIU都唔知你係咪人格分裂  F, l; T: k* Z/ R. z
好心你講野一致D啦牆頭草,係咪食錯藥牙* U; p0 m, y7 t& I
最好笑GE唔知邊個4轉都咁廢成日俾人秒,隻YUENYAU 係咁俾人姦(好慘: (  )2 h3 ?, k) o! Z, A$ O7 M; X
話人真言狗唔識開聖鏡GE?最好笑自己冇技術,人地玩得勁不死就話人毒撚  Q0 C! u; R: S& E* N* c5 g* |
仲係個女仔來T_T好心你反省下自己技術啦) m2 @; G2 l# n3 a) w
我知你最唔毒啦,有女讀書勁又踢波
: D! E5 @* d, T* _4 E  L8 m之後成日FF我地打機ge就係毒撚冇女冇學位雙失青年生活不平衡7 d0 z# c; P) {3 ]. y6 f- {, b
你on9架?人地打機你就拉埋現實生活講5 ^/ O! q6 |/ ?# M
享度串人冇大學讀?我想講,我分一粒星
" E' {  I% V% _- o, s1 c* e* Q都彈死你啦,我唔好意思令到你自信心受到嚴重打擊t_t
* A7 W, g+ `& [+ i0 F+ t+ Q0 L# ?( Z我都唔好意思哂一哂命,不過同你呢d人真係唔洗哂,因為太哂氣gg.( i' A& h2 @2 `6 k' r& L
何況唔讀大學就係白痴?你咩心態來
2 `9 V& o7 B# \  f  a好過你自以為自己有大學收就覺得自己好q成熟咁
" ]6 p. H* N+ R講野自相矛盾----->(拜會)打機勁:毒撚             打機廢: 廢物(rubbish?)
$ F3 z7 ^; S1 C- b& ]/ m                                   (tf本人)打機勁:自己叻仔    打機廢: 唔代表自己廢,何況自己現實生活好滿足
& _  D% U/ O/ l' w7 n1 o+ _/ g咁你唔好打機啦,陪條女陪多d啦* S+ }4 W* G+ G- q$ n1 N6 e0 [
又唔知自己會俾我一個人清左幾多次,一條毛都hi唔到我t_t. f4 [, [8 [/ m* I$ k7 _
d thief又廢wor (唔想再講TINGFUNG同YUENYAU呢兩隻人,秒得太多了zz)1 E$ w1 Z: s& _
GM話個ser唔係幾惦因為冇咩kit人,唔代表會汁ser% d5 _$ @* ~- ~& ?3 [; C
呢個statement係"無從判斷",好心你讀多10年中文啦T_T(算了,唔想再串你讀書,不過咁簡單ge中文logic都唔識真係要369下)* s  ~. p8 b: k1 ]. }
我地打完迷嘈完又關你咩事
% m* A; J. u6 _你唔係男人來?你未同過d兄弟鬧交?噢可能你冇咩朋友真係唔知咩係男人浪漫; s7 V( F* [  o+ U
男人浪漫係互diu完,下左淡氣say個sor,又一條好漢,你呢個step係唔知啫
, m& b" e4 ^( S1 L你唔知我地d人有幾熟係咁架啦T_T, P1 x& _4 f: D) \* H4 {
唔通好似你咩都咁假,咩都要雙面人
- C2 o7 G$ U4 ?+ }7 G. x7 ]7 k$ k至少我地有不滿就講左出黎先,合作要通過磨合先有成果* Y( X, V# D5 \7 m! C$ i
不過睇你都唔明架啦gg唉
# Q. o8 E, F; Y6 R3 g" [7 Din conclusion:所謂的小朋友,唔係以年齡來區別,係以心智成熟程度黎區別
( f- F0 T  P- v8 ^人都成左年,心智都係小朋友咁,睇你你仲未配做成年人,大把野學牙你; S6 _6 h' C" I. `! Y  x1 C# P

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 18:38:28

oooooooooooo乜依家D 80後變成咁

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:45:06

wing 發表於 2012-8-8 18:35 1 o, a, v; c- U! a! x) |$ U2 D$ d" L) D+ X
Show time
# ?0 u& M4 s, M2 S) |
6 i( L. ]) ]4 M$ xGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣

" h# d- o" c4 c0 U* Y% b0 h6 u請問死死氣定DIU GM?# M3 c6 m) J0 a" R
你同TF夾下嘴型WOR T_T! U: \' z/ t: t* H6 x: i  M

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 19:01:26

wow打字達人 佩服佩服
7 i8 g9 a+ m7 |; a  j我做你地心目中既ON9仔又有咩所謂:)

個人Points:1626   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 23:34:34

食花生中 哈哈
3 n6 @9 k) v! n# @7 p" d8 i都唔知仲有咩好嘈* n/ R+ G) B4 G, W& S( Y
侍服器已經變成咁 4 q  ^3 m' x6 e+ g7 K5 ^! T
而家又話要實行方案3
2 S8 v3 x1 V% B7 m  X1 P: k之前又話兩國人數唔平均 點唔會實行方案38 x/ _1 ~& Q# H, Q
已家咪又係會實行 又不見為左平均而改東改西 ! @) L* g1 S/ f0 V9 s+ X$ K. r
以前傑人多個陣 好多方案  f3 L: N" |9 }, w, b- `
而家又無哂 不要講到真係咁公平啦 & _4 L; Z1 e9 a7 r
諗番張banner 都有反感既感覺& i& p) V9 `: x# ]
$ e2 ?9 x; z: a8 x# P' |5 n

4 V- ]6 q# `  I) L; u) F) v" W, V- ?' d( g9 b

Comment

consiu  我第一個舉手, 我無叫GM 改任何野呀=.="....拜國既玩家都排都少左上線 唔會無啦啦叫GM改LO=.=  Post on 2012-8-9 01:33

個人Points:2940   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-9 01:30:13

本文章最後由 consiu 於 2012-8-9 01:31 編輯 " p4 A  b9 w4 U- E+ H0 ?% u3 ^
wing 發表於 2012-8-8 18:35
& A% C6 f# S; A- B5 T; J& eShow time
3 V& q( p  Q7 H2 c6 q- j' ^0 w0 y, k) G5 D  A% O0 c
GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣
9 G, I) x/ _/ h# ]/ J8 ]3 n
我想問張圖代表D咩=.=?
( }/ V+ w- Q- L4 y5 g果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.=# z$ A8 \4 B7 F  I  P4 B) B
你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=....
5 T7 x3 h; L- _1 |6 BGM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦....
; \% O- ~% K8 Y6 W影D 唔影D....追唔到全集要唔要係個會到重演一次比你影呀^^?% S2 Q2 h. S: E9 I0 M/ E
2 a. D9 ^. s! Z1 P7 W. @! ~& \
我要睇既係HO TUNG FUNG 大大聲聲話GM 同佢講佢DIU 我地果D呀...=.= 有未姐....
( _" V" K+ Z( M  i; s( z我唔係好想上尼 睇埋D 廢野言論=.=.....
% _. z7 a  d) O  o( E/ X, U' g: I我想食花生呀大佬=.=. q  R1 ^, O5 V% A" X
8 p9 {, s5 C( a& W+ c- v- ?! }
1 ...34567891011
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-20 22:06 , Processed in 0.111482 second(s), 26 queries , Gzip On.