設為首頁收藏本站
1 ...34567891011
Return Post new threads

個人Points:222   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-8-8 18:35:17

Show time
  j) |) l8 |: }6 Q, h# h Save 2012-8-7 0-14(19).jpg Save 2012-8-7 0-10(18).jpg Save 2012-8-7 4-42(189).jpg Save 2012-8-7 4-41(188).jpg Save 2012-8-7 4-39(187).jpg
" t: D; y, M& \5 V* B% j1 CGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣- \) D  V# S- }4 o) F$ y5 J

Comment

consiu  我想問張圖代表D咩=.=? 果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.= 你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=.... GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 影D 唔影D....追唔到全集要唔要係  !detail! Reply Post on 2012-8-9 01:30
八目何停風  請問死死氣定DIU GM? 你同TF夾下嘴型WOR T_T  !detail! Reply Post on 2012-8-8 18:45
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:38:01

本文章最後由 八目何停風 於 2012-8-8 18:39 編輯 6 b4 z% L" b) q/ P; B
- L( L' b( c' K) e0 k
之前就成日話人開25黎睇你地好on9,睇你地俾面你ja on9
' U: Z; `& X9 T7 _原來自己就成日開25睇我地,呢D咪口不對心LOR+ J, P3 `3 j; I, d; r
我地大條道理係開25吹咩,邊似你開左25話人開25ON9  l. T# U+ V8 D4 g6 ^' F0 W; f
TF你就真係最低能啦
, x) o5 I$ \, d" Q3 j" L2 A2 ]自己係新方案得益者仲要享度DIUDIUDIU都唔知你係咪人格分裂- L, v7 w* K* u! {- D/ x
好心你講野一致D啦牆頭草,係咪食錯藥牙5 F8 M. }8 a: O+ s3 e$ L
最好笑GE唔知邊個4轉都咁廢成日俾人秒,隻YUENYAU 係咁俾人姦(好慘: (  )+ ?! ^) j. s3 s
話人真言狗唔識開聖鏡GE?最好笑自己冇技術,人地玩得勁不死就話人毒撚
) a* M9 q% W/ K2 z* H2 z4 v仲係個女仔來T_T好心你反省下自己技術啦9 j) a) R+ K5 y! f' |* e
我知你最唔毒啦,有女讀書勁又踢波- ^8 C4 H6 k) U! y
之後成日FF我地打機ge就係毒撚冇女冇學位雙失青年生活不平衡
# ^% j0 U. V0 h1 @9 G# W5 W1 R你on9架?人地打機你就拉埋現實生活講: h  B9 y4 O  N  ^7 c" l
享度串人冇大學讀?我想講,我分一粒星  \% {4 t4 Y5 O+ Y# b- h4 o
都彈死你啦,我唔好意思令到你自信心受到嚴重打擊t_t% J( R- J! Z; o2 [3 l2 G3 m3 \$ M
我都唔好意思哂一哂命,不過同你呢d人真係唔洗哂,因為太哂氣gg.
, s) H9 m+ E5 m% l. P何況唔讀大學就係白痴?你咩心態來9 ^; z4 n. O' Y8 R
好過你自以為自己有大學收就覺得自己好q成熟咁/ L4 v: Z4 Y+ z/ t# m8 |
講野自相矛盾----->(拜會)打機勁:毒撚             打機廢: 廢物(rubbish?)' d0 K7 v. \5 a! e% d) l& J9 ]; R
                                   (tf本人)打機勁:自己叻仔    打機廢: 唔代表自己廢,何況自己現實生活好滿足2 o+ [' o% i( @0 P5 E9 Z( F
咁你唔好打機啦,陪條女陪多d啦
2 ~  |) L& B! S+ V5 G又唔知自己會俾我一個人清左幾多次,一條毛都hi唔到我t_t9 R8 W* |( L% `, B% E$ }6 C
d thief又廢wor (唔想再講TINGFUNG同YUENYAU呢兩隻人,秒得太多了zz)
' A! ~' h* @" b9 K3 l6 tGM話個ser唔係幾惦因為冇咩kit人,唔代表會汁ser
7 S& J! x& k0 w3 H4 i- X; J" h呢個statement係"無從判斷",好心你讀多10年中文啦T_T(算了,唔想再串你讀書,不過咁簡單ge中文logic都唔識真係要369下)
7 |9 A2 w. K$ M4 K. h我地打完迷嘈完又關你咩事/ `' C( a  h4 j2 O
你唔係男人來?你未同過d兄弟鬧交?噢可能你冇咩朋友真係唔知咩係男人浪漫8 x* e6 A. O) p. ]
男人浪漫係互diu完,下左淡氣say個sor,又一條好漢,你呢個step係唔知啫$ {$ S0 \7 f0 b" M4 U5 |
你唔知我地d人有幾熟係咁架啦T_T& ^4 O- I5 g( ^& \! Y! y" e
唔通好似你咩都咁假,咩都要雙面人
2 V- A: P7 c$ a" Q3 M) P) U2 W/ H5 n; I至少我地有不滿就講左出黎先,合作要通過磨合先有成果1 x. H% \/ K8 O4 F. s
不過睇你都唔明架啦gg唉% P  |' j0 y4 C, I" N1 C8 _
in conclusion:所謂的小朋友,唔係以年齡來區別,係以心智成熟程度黎區別2 J, y; L0 x, \; I7 O
人都成左年,心智都係小朋友咁,睇你你仲未配做成年人,大把野學牙你
0 [* S/ G8 ]  @. J7 j  P0 h- Y1 w

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 18:38:28

oooooooooooo乜依家D 80後變成咁

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:45:06

wing 發表於 2012-8-8 18:35
% ~# C/ r1 `6 K) t. G5 j# Q7 d6 fShow time
6 n$ p1 q" ]3 e7 |  U+ m5 e# Q! f' ]5 l) j( T  X
GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣
. K1 O0 Q) K( x' E
請問死死氣定DIU GM?
* O: i" z9 J) a你同TF夾下嘴型WOR T_T
, Z/ y  ]4 Z  G. `- _/ j

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 19:01:26

wow打字達人 佩服佩服
' W6 l) k' p3 s6 H3 a* G8 z( a我做你地心目中既ON9仔又有咩所謂:)

個人Points:1626   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 23:34:34

食花生中 哈哈
: r; I: _$ Q$ |& n0 p7 O( A( m都唔知仲有咩好嘈
4 o0 \4 V' m. o5 j2 v; V侍服器已經變成咁
9 g# L% p5 t" o' C+ d5 q0 @而家又話要實行方案3 8 }. D5 r. k; O3 d+ }9 Y
之前又話兩國人數唔平均 點唔會實行方案37 c. U2 ~4 N! Q) `# N6 R) n
已家咪又係會實行 又不見為左平均而改東改西 3 q, r) \6 ^/ W
以前傑人多個陣 好多方案; P- j9 A) h1 k) M2 N+ m$ r" R, N
而家又無哂 不要講到真係咁公平啦 * U) X5 b$ ^' Z* V/ `
諗番張banner 都有反感既感覺$ D& R* C8 }  @; }

3 I0 p5 k2 H! Y7 Q3 G! ~, h, q2 e+ y& p- q* T3 v
9 r. J: H8 r5 Q2 {+ S' J& X

Comment

consiu  我第一個舉手, 我無叫GM 改任何野呀=.="....拜國既玩家都排都少左上線 唔會無啦啦叫GM改LO=.=  Post on 2012-8-9 01:33

個人Points:2913   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-9 01:30:13

本文章最後由 consiu 於 2012-8-9 01:31 編輯 8 S6 h; d( z  m4 Z1 v$ H; X9 J
wing 發表於 2012-8-8 18:35 3 z6 x1 ^0 o) r
Show time 3 }0 l. `8 x# z" s1 {' ^
  G( V% {: [) w5 w5 n! s. r& s
GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣
& Y: E! C. l/ {" W' r) A
我想問張圖代表D咩=.=?
! J. t7 ~+ q. L2 m* h& w  ~# {果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.=
$ b- [) v! O$ c你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=....
  b* B9 V7 a% TGM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... - }" e1 [9 b4 f0 }* u+ F+ G0 v
影D 唔影D....追唔到全集要唔要係個會到重演一次比你影呀^^?/ Y. i3 r, D1 F+ {" q6 L
1 L" O/ t+ ^; z; j$ D+ S# S; U
我要睇既係HO TUNG FUNG 大大聲聲話GM 同佢講佢DIU 我地果D呀...=.= 有未姐....2 h. \! F0 R; u& ?* K& f# g6 o* b$ i
我唔係好想上尼 睇埋D 廢野言論=.=.....6 V! E0 m6 W9 ?
我想食花生呀大佬=.=
2 f( p4 Y; U1 y" }- ]0 Q& Y: c, G2 F4 O4 b4 A
1 ...34567891011
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-5 15:52 , Processed in 0.105164 second(s), 26 queries , Gzip On.