設為首頁收藏本站

個人Points:2697    禁止訪問

文章日期:2012-7-17 02:37:54

Tips: The author has been banned or deleted, content has been banned automatically
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:538   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-7-17 02:40:05

本文章最後由 半支煙 於 2012-7-17 02:43 編輯 & M& U2 m. M! S5 K! Z. `! Z
Johnny 發表於 2012-7-17 02:28 ' V+ G! `6 @; \  T- z/ z$ m
你睇下Gm
6 s7 ~; [7 z9 U4 l( D點解改先啦 on9
+ @3 q1 ^) ^% }+ k2 u8 g. T  E“兩國仇恨到高危呀“
; Y4 k/ T* R: B" O4 B2 Z6 p
GM意思係,兩國仇恨高危,搞到你斬我,我斬你,破壞遊戲平衡,所以先改迷宮,唔係為左解決仇恨
# C# y" g1 R3 T" H) V0 K0 u7 p
1 a& g6 F# a: `+ D% d, V- V  r乜你真係以為gm咁撚on9,改迷為左解仇恨?6 d8 Z; n3 X% h0 j2 h( k

) w" L( }0 ?; t4 X8 i你講戈d野,完全係覺得gm係為解仇恨而開迷宮咁.........0 U; v& Z1 K0 T. c/ `
唉.你真係on9到上心口
" y9 a' g6 O- w: x

文章日期:2012-7-17 02:45:13

Tips: The author has been banned or deleted, content has been banned automatically

個人Points:84196   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-7-17 02:59:46

1.
# H7 o# ^' ]) k8 K# d國家得 2個  拜國 同 傑國 (有人) ,
$ ]6 `1 u% }6 D' |  M! y# zEC 不能做肥雞餐 ,  有不公平 ?
) o& I$ D3 e  f; o- o一諾千金, 要是拜/傑國日日贏也不會開放EC 的獎勵 !" `1 Q3 }4 u' z3 ?
9 k' d7 }$ e9 ^
. S/ v6 R: V7 Q
2.
5 P+ e9 q3 J  M6 Y7 ^# d) W8 n迷宮時間 單日 傑 雙日 拜 國家得2個
0 p0 X+ I1 g( b有不公平嗎?
1 T( c  O! D% M( l6 ~) c% L6 n一諾千金, 要是拜/傑國變強 迷宮 獨立進行也定案不改!不公平?
$ U. s! R  \" {! g
3. 競技場有3個, 每個國家佔一個主場有不公平嗎?這避免你們無聊霸場! 霸著不開始競賽!4 P; R% F$ c- L: H( T) b

# w6 F. ^( r# t9 Z( O$ Y
如果每樣各一半也不公平我想不到怎樣才公平, j6 c: v0 ^2 y! t( }) L$ K" i- W
% L' M0 |. e1 q2 h$ _0 a5 }

5 N& q) V' I& L6 F( |8 R" l( [* N, h4 }0 D$ I2 s7 j# B
. F6 Z: r4 Q, l/ i: Y8 a1 Z4 }% C
0 `. q7 G; ]' k8 b1 W) {

5 l9 K' f* k- _+ L
2 Z/ R9 z4 B7 B+ X  A4 G0 `5 X: C0 L' X. y5 x8 j, o2 L
7 r* E7 w9 l: M5 E8 N# Q% x* I

個人Points:443   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-7-17 05:24:25

見到有人話拜國人用雙視bug......簡單一句:我睇住保羅用雙視bug..除左呢招之外..1轉jc點解可以跑得快過賊同弓手而係閃閃下??" N# ]/ w- I/ h, V
話gm唔跟進用雙視bug呢d問題??咁gm有冇跟進傑國人用33+冰甲同電盾??邊個問題緊要d??咁大個仔自己識分啦係咪呀..多士仔
7 R# y& y0 p2 b
) f0 n0 P  x( `: Z" k3 h有人又話拜國人技術差...請問差係邊??6 f/ r+ q1 ~0 V2 T
打邊戰有打邊戰既一套...pk有pk既一套....我諗你講緊既係打邊戰技術差....睇西林成日都冇傑人就知
% R; T. ~  Z# z- Z0 N邊戰講人多.....50個1轉打石都可以快過20個5轉...邊邊人多邊邊人少.....問gm拎數據睇就知. X- f# E9 g! v, k; D6 A% |
我都唔想再聽到有人話:傑國好多人掛企架....淨係寒大哥都唔知5,6,7個啦9 p' \2 |/ p7 W) J$ d
我王鼻子夠膽講我打咁耐邊戰冇1次見到寒大哥5,6,7個人出晒黎!打ec果陣我就唔知喇
/ x& u3 [" g/ o6 b: q+ A同埋每次我守既時候最多都唔夠5個人係掛企係到唔郁...個個都識郁識走..乜掛名聲df唔係要係粒石隔黎架咩??????????# n- p# O1 K- y1 T  ]
你話你地多人掛企等名聲...掛係城到?定掛係大草?
: j0 M5 S/ n4 u2 U唔好意思..我睇到既數字只係大草..修山..修河既數字.., k' j5 f) Q+ O: l# L/ e
你傑國打邊戰掛城既數字係計入大草個數字入面??呢個我唔知喇....如果計埋既我say sorry
' A8 t) U* ?( T# z
1 w# P" |# T- |8 K9 s* c, Bgm改d野就話有利拜國...冇有利傑國?gm都話傑國可以投票選擇邊個時段開迷宮.....你地冇著數?睇野咪淨係睇一面啦7 o: D( Z( g$ O& D3 p3 k
又話gm只係偏向有比錢果面??自己問gm拜國比錢多d定傑國啦
+ Y' b! i! A# M  U# M
7 v# K( d- ?6 a$ m  O有我立場...gm咁做對雙方都有利..唔好只係將有利果面指向去拜國唔該1 |  y( x8 V- S7 V
另我睇落去覺得傑國係輸唔起; m# I3 ?9 Q5 D
仲有某部份傑國人咪乜都係到賴啦..
( J5 ]: \1 l7 {  N3 H2 m, n輸唔起既死唔起既咪玩龍族啦

個人Points:1675   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-7-17 09:12:04

細草 發表於 2012-7-17 02:35
* k8 A2 N4 d. D第一點:
/ C0 ?" M: J& T0 W" @2 I8 c4 l2 M你們問準你們  卡莉兒 ,  
! M' n& `1 O+ g9 M8 E- A是他當初提議 活動 等分國進行, 不要共通,  將會很好喔
2 y* i' M3 a6 v8 x
細草你還真敢說. F2 s' ?6 Q6 p/ D3 {% u# `
1.你也知道是當初喔~是多久了?至少快3個月了現在才拿出來講?很會拼圖喔* ]) j6 Z5 B9 a( C1 _. Z5 r
2.我ㄧ堆建議都是客觀性的你怎不跟進只會找目前拜有好處的建議翻出來做?4 \) P# O, z6 i# D8 L
3.拜國會變成這樣請回去反省自己別整天只會講別人的不是
) l0 B, c8 ]# Z* O( g4.有空改這改那的麻煩先把遊戲基本設定改好無問題再來做這些讓人笑掉牙的事情
9 C$ I* y4 v" t; S

個人Points:196   Rank: 2  註冊會員

文章日期:2012-7-17 09:59:16

我作為一個拜人,我唔支持迷宮分國進行,一來拜既人數打大迷應該有難度,二來龍族本身就係一個種族鬥爭既遊戲,邊個國人多勢眾自就惡哂架啦,以前港龍一樣有迷宮封門,我地都係咁玩,反而我係認認為係弱果一方仲梗加有挑戰性,只係希望拜人爭氣D,總有一日我地會打返佢地轉頭。另外PVP果度點解會變左屈分地方既?乜唔係用黎較量下既咩?如果除消用PVP分轉職咪解決個問題囉。

Comment

consiu  加上我自己就是喜愛挑戰性 我一直留拜...一轉到四轉沒有走過...人家叫走我也留他..官龍2個人數平衡所以你說的自然可以WORK 到...PVP分不嬲都係屈....無人唔會屈轉職..不建議取消...傑國便會不用..因為他們的名聲多  Post on 2012-7-17 13:32
consiu  不斷爭執是沒有意義...你日日上線去打大迷就會明白..如果遊戲的EXP 1X 的設定..我十分同意你講法...奈何設定本身不同不可能用官龍果一套照搬來做  Post on 2012-7-17 13:29

個人Points:541   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-7-17 11:19:39

其實我覺得D野基本上跟返官龍會好好多囉....有時太過克意去改反而會令好多玩家反感....好似我以前官龍係玩EC既....係迷宮永遠都會有人特登開PK MODE黎打...咁唔通又要分開晒三個國家係唔同時間黎打迷宮啦WO一係就係迷宮開唔到PK MODE....咁樣變左係到等第二層開既時候真係會好悶.....同埋有時可能一個國家唔夠人入迷宮就要靠第二個國家既人幫手打咁先可以係指定時間完成到迷宮....國戰邊戰EC永遠都WIN唔到咁又點算...只可以怪EC D人唔強爭氣唔夠團體精神.....所以我真係覺得GM冇必要去咁樣克意去分開兩國既打迷宮時間~~~+ U  B# h5 ]. n; F0 I: o- A
同埋我其實覺得宜家呢個龍族冇左以前個種人情味...# b  u4 w+ E; h: V6 P5 e) l0 k3 j
例如..有時想搵JC幫手減下EXP..個個都唔肯...一係D人就打死係執你D野...問下D升LV位置又或者係其他地方既位置..個個都話唔知....咁樣真係對D新玩個D會好難玩囉~~2 o7 Q  [- w/ Q
以上只係我個人玩左咁耐龍族既個人意見, 不喜勿小....9 [) Z# V9 U$ K/ K" J6 Y1 l5 F

Comment

consiu  只想問...你要的人情味是什麼呢?  Post on 2012-7-17 13:26

個人Points:1024   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-7-17 11:47:07

簡單的說 , 傑國人不滿意迷宮分國 , 是因為在大迷不能PK拜人 , 不能看見拜國一直衰落下去

文章日期:2012-7-17 13:35:32

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-5 05:46 , Processed in 0.116879 second(s), 30 queries , Gzip On.