設為首頁收藏本站
12345678910... 11Next
Return Post new threads

個人Points:84434   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-7-17 01:18:21

本文章最後由 細草 於 2012-7-17 01:29 編輯 8 [; ]8 |0 Z2 d8 z5 `) A  w  U

6 E2 q/ B, W+ K1 ~6 p  _: E: i任務迷宮之變更
. Q0 ^2 Q! I% {3 n7 {" {生效日期 23-7-2012
, p/ `/ R6 u( y+ @) o5 D7 e; ]' m, d! w# P/ U
有關迷宮任務被針對性國家封殺之問題, 現正準備實裝國家分類開放, 如非指定日的玩家不得進場參與, # q$ V7 D1 B( Z# B+ C
詳情請繼續閱讀:
9 b, U# R& M" ^
) z% p; U- }% F" Q. |9 K星期一、三、五 (單日) 列為 傑國迷宮日
5 j& S. m& x3 ~0 Z) d. j9 t星期二、四、六 (雙日) 列為 拜國迷宮日
0 ^8 S3 w$ h! Q6 _
* I" ?& z: u% u6 Y# i
- 星期一 : 22:00 - 01:00 (傑) 大迷宮! p4 O- _* S' q- t
- 星期三 : 22:00 - 00:00 (傑) 深淵魔域迷宮
5 V: w; W: n4 P9 ^+ d8 ^- 星期五 : 22:00 - 00:00 (傑) 不死洞窟
# k+ z8 I9 m: c7 L7 H4 M- }# v
, c0 H* k, Y, W4 C; k4 l- 星期二 : 22:00 - 01:00 (拜) 大迷宮6 h) S. v; J3 _3 E, s, H
- 星期四 : 22:00 - 00:00 (拜) 深淵魔域迷宮4 n1 d2 t; b2 T# L! Y' S
- 星期六 : 22:00 - 00:00 (拜) 不死洞窟

- }1 S- C' t' V* v; m" p. q. U7 N1 v迷宮時間 改變為 晚間進行, 取消 午間 時段之迷宮任務
( L5 S+ L# H8 Q. w8 d' h1 N& A  d: a3 k8 c! I* \% v) F
& \/ a; [/ e: {9 w+ |9 d' d" g7 m& _5 U
* 明文規則 *) z* x! d; k+ c2 Z
傑國迷宮日 拜國不能參與或內進,雙反 拜國迷宮日 傑國不能參與或內進,5 V5 {- t$ v7 r* M" M
違規帳號停權處理,同時三大迷宮解除 PK 限制。
8 Z/ {. b' d! {& N1 p2 a4 T; L; w
. F9 S4 @3 R) b+ Z* 伊斯國家 如需轉國可向管理員提出申請
# m3 U" t0 U. L4 X2 O* 如在非主場人士不幸進場, 請於 1分鐘內 離場, 並且在場後不得使用任何攻擊/技能/魔法, 否則將會以上述處分。
2 H3 a5 w, V4 K1 x' x2 L% S# w* 該地圖依然是中立地區不受 PK 限制
) T+ d8 a0 E- b5 q1 X% f: \
$ b: e0 q3 y: u& r2 t
' D  y* x9 P. D, I% m; e1 n, R* z4 C/ F; I

2 Y5 g) O* B& g5 S0 V5 b
. C' b. r8 v, y$ K2 t. n競技場之變更6 p- b5 Y2 a+ W( @3 g
生效日期 23-7-20123 ]3 C  ?+ f* _  x
0 B. _5 R) A2 T; ~. K* Y
有關競技場近日被指被惡意霸佔惡意掛網等拖延行為 , 現正準備實裝國家分類開放, 如非指定國家不能進入專屬競技場 , 6 }7 @- H9 ?% F; n5 T
詳情請繼續閱讀:
9 n  k4 C& ~- J  ^; Z/ H5 @! K( D3 n/ e9 \8 W$ a  J7 a! [# |
中央競技場 將列為 拜國專用 (90級以上角色才能進入)
1 p7 {6 A! s5 C  u堡壘競技場 將列為 傑國專用 (90級以上角色才能進入)
  [/ W( R& W; G2 E: x$ {奪石競技場 不受限制, 自由進出
; R5 I* ?/ E# I: H( W
+ x1 U+ o' `' @6 u( t6 `6 n& t: d2 J- l, \! n/ h
* 明文規則 *
* U5 a7 F& z7 x+ u+ m% g0 L- 惡意霸佔者處分 包括場內比賽人士 刻意 10分鐘以上 無法分出勝負
0 M! y2 E% N/ w  K  |- 霸佔場地控制權 包括有否回應,  霸佔 10分鐘 或以不進行開始競賽者
% K8 h8 V$ M: u& f5 Z+ w, D9 l違規帳號停權處理! H0 O0 g. I5 I; ~5 k5 C- R
7 v1 o( t: F7 H
( P1 ^; l. Z# l' V( |5 F
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2959   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-9 01:30:13

本文章最後由 consiu 於 2012-8-9 01:31 編輯
$ V# k% S. |5 N2 g
wing 發表於 2012-8-8 18:35
5 ]; I" Y& C8 |& g& F/ O2 ~0 C, hShow time 0 `8 O, j8 Y6 j6 @; m) }- J! u

9 I) F0 j8 n+ Q% t, \1 T7 [GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣

7 s+ E: f. T& S8 Z* ]我想問張圖代表D咩=.=?
. |( E0 F- c! L/ w- y果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.=+ E4 F% r/ `% k9 V5 R
你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=....
6 f; n4 j! B2 `$ L- [GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 6 w5 B8 T; K! W+ `
影D 唔影D....追唔到全集要唔要係個會到重演一次比你影呀^^?3 Y/ I: v# \: T  c

- K. q: Y; M2 O$ j& c3 Q8 C我要睇既係HO TUNG FUNG 大大聲聲話GM 同佢講佢DIU 我地果D呀...=.= 有未姐....
, b0 j; U5 [0 W- s6 Z' \我唔係好想上尼 睇埋D 廢野言論=.=.....; D' V, k% l; ]1 O8 O: o/ h4 I
我想食花生呀大佬=.=, n3 x+ r1 Y. I+ n: h

/ q  b6 n# j0 `5 J5 u

個人Points:1626   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 23:34:34

食花生中 哈哈 ' N- b. \3 l, g& ~3 B7 F1 D3 L# A4 d
都唔知仲有咩好嘈
. R9 G6 J9 t2 V1 U  L侍服器已經變成咁
. }7 E8 }+ D% y8 H* t" A( v而家又話要實行方案3 ; c0 b  Y# V( J7 }; K) T1 |1 A
之前又話兩國人數唔平均 點唔會實行方案3
8 J5 s; V/ u1 i8 C已家咪又係會實行 又不見為左平均而改東改西 - P8 E4 s. e* X) s8 m
以前傑人多個陣 好多方案
* m7 Q9 n7 A5 c$ X# @; r# U而家又無哂 不要講到真係咁公平啦
! q7 L* F) D! J) Y' q諗番張banner 都有反感既感覺! c) H1 s; `2 K) M8 k5 a
, E' x+ _% i4 u) K$ E

) ^( e5 r; \+ B5 I4 |7 ]- D$ Z: j/ X- ]6 Z( r5 u2 n' E

Comment

consiu  我第一個舉手, 我無叫GM 改任何野呀=.="....拜國既玩家都排都少左上線 唔會無啦啦叫GM改LO=.=  Post on 2012-8-9 01:33

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-8 19:01:26

wow打字達人 佩服佩服
2 S5 ?" G: d1 O  a- N6 R' y0 N" \* B我做你地心目中既ON9仔又有咩所謂:)

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:45:06

wing 發表於 2012-8-8 18:35
/ \# Q. i$ P6 ?+ Y9 Q5 V0 bShow time 0 S3 ?% s! {2 O' z2 V

% i7 b( A7 ?+ @) {' hGM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣
( a  o. H' C) Y
請問死死氣定DIU GM?& [! C3 b# ]7 H3 L
你同TF夾下嘴型WOR T_T
. I2 Q# j( c0 |

文章日期:2012-8-8 18:38:28

oooooooooooo乜依家D 80後變成咁

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-8 18:38:01

本文章最後由 八目何停風 於 2012-8-8 18:39 編輯
* Q' ?6 [& V( v9 n. N; X$ b* v- Z$ {( e% y' w
之前就成日話人開25黎睇你地好on9,睇你地俾面你ja on9
, q8 s, q' g4 m+ X9 |8 g; y/ W& p原來自己就成日開25睇我地,呢D咪口不對心LOR$ p: A- Q" D" [
我地大條道理係開25吹咩,邊似你開左25話人開25ON9
6 }$ N% X" F  u0 nTF你就真係最低能啦
' ~1 I7 W3 h! F自己係新方案得益者仲要享度DIUDIUDIU都唔知你係咪人格分裂9 B8 y+ S9 c0 {: R2 m+ `
好心你講野一致D啦牆頭草,係咪食錯藥牙. M; `9 s. v* W& d* \' q! y
最好笑GE唔知邊個4轉都咁廢成日俾人秒,隻YUENYAU 係咁俾人姦(好慘: (  )1 f  B) A& j- v0 n, F5 ~; Q6 N
話人真言狗唔識開聖鏡GE?最好笑自己冇技術,人地玩得勁不死就話人毒撚
5 v! q- g! R. C0 _) R2 b仲係個女仔來T_T好心你反省下自己技術啦: }! g9 Z( K9 F9 S/ Q" I
我知你最唔毒啦,有女讀書勁又踢波; H" r( `5 b5 t6 D1 T& l
之後成日FF我地打機ge就係毒撚冇女冇學位雙失青年生活不平衡, Z7 B, C8 `0 h: g/ ~
你on9架?人地打機你就拉埋現實生活講
. I. i# w1 Y7 ?$ v. q% l0 d+ b享度串人冇大學讀?我想講,我分一粒星. f; ]2 z5 [- g9 a/ R
都彈死你啦,我唔好意思令到你自信心受到嚴重打擊t_t  Y) o8 ?9 y: k/ S8 x1 d
我都唔好意思哂一哂命,不過同你呢d人真係唔洗哂,因為太哂氣gg.
7 O! m( Y, A( M3 ~, {何況唔讀大學就係白痴?你咩心態來4 ]" j+ N# x  H4 {$ Q
好過你自以為自己有大學收就覺得自己好q成熟咁
& j% k  g: A8 t; C8 ]) E講野自相矛盾----->(拜會)打機勁:毒撚             打機廢: 廢物(rubbish?)
6 P  p- c' B4 V6 O. K                                   (tf本人)打機勁:自己叻仔    打機廢: 唔代表自己廢,何況自己現實生活好滿足2 Z! h! k. \9 f' O/ s
咁你唔好打機啦,陪條女陪多d啦% Y- a# Q6 X' ]
又唔知自己會俾我一個人清左幾多次,一條毛都hi唔到我t_t
$ _5 r; @0 s3 C3 Ld thief又廢wor (唔想再講TINGFUNG同YUENYAU呢兩隻人,秒得太多了zz)
- E( a  O( F9 B7 G( H0 vGM話個ser唔係幾惦因為冇咩kit人,唔代表會汁ser
% Z0 I+ x" A/ v, x0 q8 I呢個statement係"無從判斷",好心你讀多10年中文啦T_T(算了,唔想再串你讀書,不過咁簡單ge中文logic都唔識真係要369下)
8 a5 v4 s# p5 d1 X/ s7 U: |1 X0 ]) u我地打完迷嘈完又關你咩事+ k, P$ `8 O8 q
你唔係男人來?你未同過d兄弟鬧交?噢可能你冇咩朋友真係唔知咩係男人浪漫# ^+ l/ F* R- J
男人浪漫係互diu完,下左淡氣say個sor,又一條好漢,你呢個step係唔知啫% g$ F& ^' @7 G( @' V
你唔知我地d人有幾熟係咁架啦T_T
3 y! e* i7 N8 a$ \唔通好似你咩都咁假,咩都要雙面人7 k+ L0 c3 K0 B
至少我地有不滿就講左出黎先,合作要通過磨合先有成果- @) [. b1 t3 F4 F1 s5 m- }" C5 Y
不過睇你都唔明架啦gg唉7 U4 s% x  q1 D7 ^
in conclusion:所謂的小朋友,唔係以年齡來區別,係以心智成熟程度黎區別
+ E' e4 `9 }2 m0 Y人都成左年,心智都係小朋友咁,睇你你仲未配做成年人,大把野學牙你" \( c& F1 @2 m

個人Points:222   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-8-8 18:35:17

Show time
# U0 e0 R+ I1 m0 P" {, f: ^ Save 2012-8-7 0-14(19).jpg Save 2012-8-7 0-10(18).jpg Save 2012-8-7 4-42(189).jpg Save 2012-8-7 4-41(188).jpg Save 2012-8-7 4-39(187).jpg 7 h0 l1 L7 l7 w/ q' ]
GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣5 q, i' q, ]' v! p; Q0 ?

Comment

consiu  我想問張圖代表D咩=.=? 果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.= 你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=.... GM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦.... 影D 唔影D....追唔到全集要唔要係  !detail! Reply Post on 2012-8-9 01:30
八目何停風  請問死死氣定DIU GM? 你同TF夾下嘴型WOR T_T  !detail! Reply Post on 2012-8-8 18:45

個人Points:2959   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-8-8 17:17:45

私人多口醒多樣野你知....' l3 P# g' z; }3 w; y
有好多人覺得你講野好可恥....走尼同我講你係會到點高調講我地呀嗎...我地知
, V% m) X# t4 I, c6 z返去自己調查下你D 靚啦 ^^. D% m2 D- K# M6 ]! G& k
話我地咪扮大佬呀嗎... 我知...我地都笑左好耐....
! h" B" ?/ H) R* E好一個人前人後 2個樣呀TF 雙面荃官仔......唔怪之得關於你既趣聞...日日都聽到...唔洗開25過尼都知...多謝你帶咁多歡樂比我地^^

文章日期:2012-8-8 16:45:26

本文章最後由 consiu 於 2012-8-8 16:53 編輯 5 H. K' J% O% B
hotingfung 發表於 2012-8-8 12:09
, F3 E( F9 V! B( K1 U當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂0 r3 `8 G4 Z1 R* T+ P3 D) \
我地公會好多人都睇到3 m, u/ A9 S! E9 }+ a# n% _7 b
你地慢慢留返係到自欺欺人啦
% ?" D1 A2 ~: a* M& b* h
佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.-1 ^4 r% l7 i+ A) g, L( U4 s) X
你公會有幾多人睇咁又點-.-?8 A/ ]7 ]9 w% m' d4 n
我地要點樣自欺欺先=.=?" H. h; v# E# v! p5 q: a' ]8 g& v
我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地一次打迷 系統有記錄的 又係我屈GM 叫GM 9補比我地=.=? 我地連GM 補唔補已經無所謂.... 都唔覺得補果個大迷係有期.... 大方豪一次比你又點話% U: F. X8 m2 @6 b  a" S- O$ E3 _
個個4轉晒先勁-.-? 你講緊自己會? 但我覺得你4轉都唔勁得去邊-.-.....你自己同YIN 去比 之前人地4轉你4轉-.-... 你打到咩樣先...其他人有眼睇=.= 我都廢事COMMENT 你-.-* X3 Z: _" ], T5 Y- m) G
自己國DIU 自己國 好似唔關你事GA BO=.=.....我地都未講野 你講乜春-.-... 咪係到玩離間啦傻仔=.=
8 ^6 R% f& d' ?) N! YTF 你ON99 我唔怪你... 你唔知我同海盜D人熟到一個地步係有大家既WHATAPPS  你就繼續挑撥離間比人笑啦-.-
  T- x" O! m! ?0 m; g0 Z0 ]# K我地打大迷又關你事 即係你當事在埸啦... 我有權 要求GM 調查一下 你當時係唔係混水摸魚入左尼...你自己咁講同踢爆自己在場啦即係....8 g6 M' O# G$ G
你係無借D意咁做既 你D兄弟就唔會踢爆你係會到同我講你咁做啦=.= 我地又點會無啦啦諗到你借GM 名聲呢D野去唱我地....; X% ?! j& _. I' T( N3 C  o
呢D叫做..."若要人不知 除非已莫為"0 r; B2 a) m/ ?8 _/ [% T
你點叫係你既事... 我唔想理.... 不過你咁講即係代表你有做過呢D舉動去挖人走啦* D$ T! T" K6 g) ^. v3 s
80後唔一定成熟過你.... 不過你咁講野法就知好多人一定成熟過你....到現在 我有無唱過你個會D衰野? 無LO2 m, r1 E" i3 N7 R8 r! z
我讀大學? 已經畢業啦-.-... 我讀緊MASTER...我驚我MASTER 畢業你YR1 都未讀完=.=唔好講出尼比人笑啦==
, y# d" m) }; M% Z# ~- Z我打機1D 都唔上心.... 我有好多工作要做GA 叻仔=.= 好似你咁咩 遊手好閒 9UP當秘笈=.=
+ a1 i4 B% }4 [0 o/ @我無係GM 面前唱你 係你自己係主城唱 個SER 就尼汁 比GM 自己睇到=.=....我地成班睇到O左.....0 C/ l4 e$ a$ Q, k
你估你係邊位 咁得閒唱衰你咩=.= 你唔要面都自己照下鏡啦=.=.....
+ u  ]) X. z, {% C* ]" ~2 F我地DIU 佢唔識攪呢個SER=.=? 幾時有DIU 過..? 比證據呀唔該=.=
" _; [# V; V  x4 K0 A% \我無話你老吹.... 你快D POST 上尼睇下LO 我地都想見識下GM 點講我地..........你咁樣CAP 法即係代表你擺GM 上枱LO) H* j7 r( ^/ E( j. J
到時我就真係想知.....GM 會睇清楚咩人啦=.=! t- c6 }% A3 k3 t5 _1 g9 p6 \
快快開POST.... 我地等食花生....QQ/ Z) L* ]1 M9 @0 s* Z, k8 R6 j

文章日期:2012-8-8 12:09:25

當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂
: J& `0 G  Z( T我地公會好多人都睇到
& _* K' V' w( t5 J) ^1 \你地慢慢留返係到自欺欺人啦& Q1 q0 w1 ?9 P7 t3 _2 Z
叫GM星期一至星期日 日日都補D大迷俾你地打啦3 z, y$ F5 e/ K% f% H! k! d( h
個個4轉曬先勁呀嘛
" S9 C! p& t3 }5 W廢事好似琴日咁啦; t$ k5 x) P9 I+ h5 J) W. L
自己國diu自己國* V  E  v/ O% c/ Q. k! ]* M# c1 G
話就話齊心打大迷  i; U  k6 V' _; X- ?0 f; q
打完又係咁diuHOLYTHIEF<<<親眼見住yiubrother話要打鳩海盜會
- q6 D+ b6 n. D7 n3 E$ p又屌呀SAM<自己會既都diu
6 I0 G) A+ D+ m7 w6 r好心你地啦5 o7 Q3 l6 e9 e; `0 u
打完俾人汁曬野又唔鋸就唔好用d咁既方法打龍心呀
. U9 a3 I1 q/ ~2 A( j又話我抹黑
/ ^& [/ S. d% w0 r借gm名義係到轉國
" b! `8 |* ?; c" K+ p! O  b% F講真啦GM
) f5 R, T/ L) r* Y) F! T; G如果人地真心覺得依個"拜會"好既' }" @! ~: ]  |: h4 {
有心留係到既$ u# k  V# ^$ _+ r  ~+ B
我點叫都唔會走啦- @0 C  U$ V. i# U- i1 k
係到話我洗腦' A* V( _3 `' V& G# _- n
以為自己80後就成熟d?$ N& M; g# _( y: Y2 A. ~+ E
讀下大學先啦6 T; j" l& S1 S/ S3 h  Q
我都廢事同你嘈: s: C9 T4 w7 [8 j- e  m7 ~* O9 h
打機打到咁上心
$ o% q9 r" y% s: O抹黑果個係你自己呀
6 V* Q! u& R9 R' f' o8 n! \係咁係gm面前唱衰我
! L7 {2 F5 g8 u: s6 x; ?' b唱完又係GM背後diu佢唔識搞個ser
( J8 K  k8 A+ w2 I5 Y! F又diu佢唔補返大迷俾你
; \+ ~( H% l: c! [" K2 k! m- s3 YGM睇清楚依班人啦; A* y7 M4 j0 d
你唔好話我老吹6 T; V! X  K: O3 r1 ?( r3 J6 u
佢地diu你既每一句我都cap曬圖
/ X# f) B' z& v7 |% U4 v- I你想睇既咪同我講囉~

Comment

consiu  佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.- 你公會有幾多人睇咁又點-.-? 我地要點樣自欺欺先=.=? 我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地  !detail! Reply Post on 2012-8-8 16:45

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-24 04:35 , Processed in 0.074825 second(s), 28 queries , Gzip On.