設為首頁收藏本站
Return Post new threads

個人Points:2929   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-7-19 01:15:44

本文章最後由 consiu 於 2012-7-19 01:23 編輯 4 _& b' |* X6 y* @' J
多士 發表於 2012-7-18 22:09
) }/ M+ l& T: e% l' t9 \& E  l你的言論令人不爽,8國每次改,每次輸- E2 b* j; Z. k  z
當然gm要出來交代吧,只會去8國去城討論,傑國呢?

% ?3 a' S- m" d# Y* i4 h) e, q  i除了技術差 這些廢話以後 找不到其他東西可以說吧?
6 V# E! ^2 J  U! g. t) D
& e9 c- n5 [; `2 N1 n( L* s  a) r我是得益者?! 哈哈哈哈哈哈..... 你問一下GM 我 進了多少次大迷官吧? 只有3次2 J1 m7 A) n: n# _: ~# e
我想我自己?? 何來我變得益者....?
. O% l( L" ^  e( }8 ^  G& t+ t我有傳武也沒有用....我覺得傳武不是什麼很重要的東西...你問GM 我跟GM 也是這樣說
6 M# A; V* u" o$ R' ^! P龍片? 我已經4轉...比上不足 比下有餘....我是為自己想的話 會不會叫GM 這樣開迷官比人打?, K8 {( C: @/ I
如果我怕其他人升上4轉的話 我該跟你們是受害者...
* [& g% l8 |* ~, P+ Y4 L/ K我不是這麼的想......人人也可以參與迷官任務 遊戲才會長久* r/ W# B' P  Y+ W; Y! Z
我也說了 我不怕給你們殺....始終一個SERVER 去到一定時候 總會有玩家練滿要PK...
$ m9 W/ g+ i3 m/ Y我從來沒有否認.....所以你們的狗主人說出來好合理 我也有贊同的地方....
0 I. O" @7 |/ E1 s+ O我不贊同的是 愛PK的人 又說不是 口口聲聲奪了你傑國的權利....你為的真的是傑國玩家的權利 作總體考慮? 不是完全沒有.....可是不見太多....說成2日大迷官也是你們的權利也太過份吧....那你跟惡霸搶地...強估民女 有什麼分別?
8 e3 {  o- k; N) H可是那些剛剛從別服來到這裡玩的人 就是因為他們選拜國 便要給你們拿走應有的權利嗎?
! z1 s' o8 c( Q) {我們公會有很多這些的人, 我不知道你們那裡有沒有......
8 x9 I% c1 R) V% Y3 {9 u; p你們只想你們自己.....其他人呢?.....沒有怪你們, 我只覺得玩遊戲 只是為開心 識朋友 聊聊天.....不打迷官...沒有可以發展的空間便走LO.........有很多GAME 可以玩 你家狗狗喧也想說這東西吧0 B1 k: ?+ N* Y
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2929   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-7-20 01:12:17

本文章最後由 consiu 於 2012-7-20 01:12 編輯   O% W7 @) J* T0 g9 Z
多士 發表於 2012-7-19 21:30 1 D* t" i" Y" a5 G  @+ U
我從來沒有否認.....所以你們的狗主人說出來好合理 我也有贊同的地方# R) c6 T8 Z- E6 x: Q0 w
1 u9 B- v8 B+ G4 Q0 [# x
有很多GAME 可以玩 你家狗狗喧也想 ...

1 q& F; c: o- W是我出口的....
* ^/ J0 {% {" h  V4 _4 H; L不過前提是... 你們說不玩嗎....
7 S: g0 J, }$ G% n- c8 C有很多遊戲比龍族好嗎.... 我才說的....
5 _& Y0 k- S1 f- r9 X5 `  V斷章取義來剪接 要我的說請引文吧...
9 ?: s/ |2 p0 s8 W不盡不實在吠....5 U; p' R% A# e; F
我也可以說你不爽所以屈GM 說他不公平LO3 F; S( g- ^# @1 m6 U" h! i
說話空洞又說三推四=.,=/ D; c+ z6 Q( H+ Q
你們不玩便不要做無聊東西來- m- F) z* b, N1 G8 a4 y  X# H

文章日期:2012-7-22 03:15:03

本文章最後由 consiu 於 2012-7-22 03:20 編輯
3 R  c# _4 f3 Z# ]5 B$ e3 B
多士 發表於 2012-7-21 14:23 8 ]3 e1 r5 z; N& R% W
朋友,討論區的作用是什麼呢,有是討論東西吧8 c6 G" [2 P. F
你看到別人的言論和你可合,就說別人不ONLINE,走之類,
4 W) o6 p; J) ~0 n/ \( L那樣 ...
$ w6 t# h. H5 X' }
請心平氣和的看下去...我別攻擊, 請你也別攻擊 謝謝!/ d' K  c- }6 N

* s* v& ?0 U  R( k& j% R不論誰人覆你貼也會出問題....常常說我騙了天下人
+ d" W% E0 E' P, n; a* m# l) z真的不想跟你沒結果的說下去.....
6 G3 @/ Y1 n% n9 z+ _  q5 n你有你的道理 我有的道理 那時才可說完?
7 Z' w/ S$ Q" Y& K我們不滿意的不是你上線與否....你玩下去我歡迎...可是 你的說不玩 又可必去人拜國主城堵人家傳入來的位置?3 a. E& P- C( K' ~
不玩乾脆不玩 我聽了你們說了 千篇 萬篇......我們知道了...你愛在FOURUM 說話 可以.....: v2 X9 \, V$ p% t
可是你們別做無聊的事.......堵傳點 等等低3下4的手段 殺掛人掛機的手段....
0 {0 w1 S+ Q% G1 E' a9 t4 x! L+ b( k要查一定有證據證明是你們做.....我沒有意思跟你說三道四.....3 ~& `( ]. Y' y0 O4 p
不玩 開POST 說不玩 我們恭賀你前程....你愛上線聊天, 沒有所謂...$ N* @2 b* f3 P5 }1 U# A
別在玩的時候 又不爽人家怎樣怎樣.....
3 K3 e  [0 A4 @6 _0 S! K% C) A3 ~你覺得GM 黑暗便黑暗吧.....' G4 P5 {, y1 k: c# V! f
不過我想一個問題是...有一個SERVER 可以給你玩 又不特別收月點($$), 你想GM 會想見到這些情況嗎?- R* t$ C% L5 V2 r" V
租借SERVER 要$$ 的...你想我們所有的贊助也可以進了他口袋裡嗎? 玩家的角度當然是吧..."
: @8 V% n1 o0 @' L1 w# ]可是每個月交租SERVER 的費用也不便宜....趕走你們..對他有什麼好處? 有腦袋的人也會想.......8 j7 Y, C1 L! `6 Y2 x1 t- E" A
GM 每天把他收回了的$$/蚊 用來解決 連線問題 由 1/2GB 改成 8GB 等等...也是為了你/你們想...3 b% I$ E; e+ W+ T
可是換來是什麼? 就是你們說他黑暗....故意令你們LAG 機.......(喜憨兒說的)
, h% G9 i# ~: A1 h9 Q4 K一次也算了....喧小小 說沒有蚊蚊 什麼也玩不下去.....現在GM沒有封你A/C 你可以上線殺你想殺的人...還說GM黑暗怎麼怎麼...
. q" {  P& c8 \. D' z沒有蚊 不給你玩 一早給你封脹.便解決了....可是GM 還是沒有惡言面對你們的指摘.....GM 也是人 你也是人... 你用玩家/顧客心態想GM 也好.... 也該休諒他一下吧....# z( v4 t# c3 a" O; b4 a
沒有心營運SERVER 又怎會每月供一個低回報的SERVER 還每天換設備 改善SERVER 質數嗎?6 Z! L9 N# v9 I4 ?' ~. r" }/ a
換了那個是你 你也不會吧..?9 p9 d, M2 Z/ o3 c
6 ]# D: t& {" \5 S
不斷弄對抗對你對其他玩家對GM 有什麼好處?. ?% C, h( N5 t9 p: F4 [% d* E
我漸漸覺得事情沒有絕對.....只有中庸之道....( k' F0 E6 M# ?, c
真的不滿 可是還想玩的...和平反映吧....不是每天做什麼小動作 說人什麼不玩 又要隠身用其他的ID 破壞 謝謝
3 h* Z. ]; w+ k- E5 Q
# G; L' [2 p: \: I; h至於你不斷在論壇說什麼什麼只是討論等等....真心問一句 不玩要在論壇討論什麼?
( n* j8 b6 \$ e' V8 K司馬昭之心路人皆見......沒有再想攻擊的空間....別在互相攻擊 不斷指摘對SERVER 日後發展也會有不良的影響
5 S& B9 R' w& H2 @我不會再在這不斷的回覆不必要話題....因為真心的想玩家不要再作沒需要的對抗

" }* ^0 Z! Q) X, _( S" {: [

文章日期:2012-7-23 15:43:05

說了不再回應 便不再回應...
  R, c4 ?: G% d6 p0 w那怕你是說我是屈我是兇手....
, e& Q/ A' d/ b  G! s我不見得沒有人跟我玩.....
, E4 N  w, l5 e6 g- l3 ]那怕你走光...邪惡是你說 不是其他人說
' P" _; B& p0 W7 c- s3 C3 G我才沒有怪誰...那有一天我在論壇怪你趕走了誰?7 D: J7 q6 P& x4 C% i+ `! T
要走便走.....走還要爽爽快快........% ?5 g& h# |5 {' k
不玩你有什麼可以說....?
6 M1 e7 e$ |6 y% I5 l) @; k6 ?/ x如果我有權利決定你生死.... 你早就不在了嗎?: _9 F! X7 }7 d& N( O
說不玩 又在玩 誰可恥也沒有知道
* L, c- ?3 p5 X讓你可以繼續發言繼續吠 是因為讓人可以到你們是多麼小器.......6 F' e' R1 _7 X1 V0 d0 o  k
多麼麻煩... 你以為全世界只有你一班人?( g' M8 Q+ S7 x
說你聽...那怕 你們全部走光......
& e2 ?$ D; ]3 [9 z, u- W3 V; }我們叫其他SER 的人來填補 空缺....沒有的話....你愛說我們單機嗎.....我們分2批"單機" OK?9 e5 X/ y# n8 d( [: \: t$ ?' s
不用你說 我們"單機"^^.....玩龍族....龍族迷才不會因小事便不玩...

文章日期:2012-8-7 12:22:07

WOW.... 上FOURUM 食花生好睇過入GAME玩3 c; Z; o' v' C! b4 ~" E
比人洗腦的小人物 又上來發放笑鳥...# s2 R) m0 h1 _: u6 l$ o9 R
幾時吹個風話SERVER 比原子彈炸散左呀?$ m+ {$ J7 @+ N4 N" V+ O) v
比番多少獨立思維啦 上面果幾位-.-

文章日期:2012-8-7 12:28:52

wing 發表於 2012-8-6 22:56
+ W+ U8 E: _! c2 [' B( r我都想睇下GM點處理A.A
" Z# _/ n6 b, V% gGM上次先聽佢地意見,搞到SERVER冇人A.A
2 o" K  W. C" p( u4 z  L) S9 [E+又俾佢地玩一獲A.A

1 J" B$ {9 H+ Z, @& f8 v2 @8 wE+ 呢個PLAN 唔係我地傾出尼.........你有得影相停人權=.=?
# Y( @8 q( M4 E; h自己係到爽YY? 你地有得自己去打迷官?' z( b( Z. s) U( }8 q; d
唔好玩啦-.-...比人洗腦 淪為他人的寵物有咩要同你講-.-?
* b0 G/ O' @! A& P% Z自己係計劃既得益者仲可以出聲係到嘈-.- 比其他花生友係到暗笑你地唔知-.-.....
2 I  [/ e: Q5 q& `9 O話人唔用腦去盲攪...你都真係幾有腦WO

文章日期:2012-8-8 16:45:26

本文章最後由 consiu 於 2012-8-8 16:53 編輯 5 h/ e' f# L8 P$ ~
hotingfung 發表於 2012-8-8 12:09 5 V, @5 u' h$ D, ^5 Z
當日JOHNNY的確係傑國到話個SER唔掂
5 X! `! Z. x2 \/ {# ~: E* X5 o; H7 i我地公會好多人都睇到
* N$ ^0 l5 \9 k) l: M: {# J你地慢慢留返係到自欺欺人啦
8 I. [$ ~6 h  z
佢點講關我Q事咩-.- 都ON9 既-.- 你咁樣講得JOHNNY 咪即係認左你做人地隻應聲虫囉傻仔-.-9 F6 S$ L! F7 P% ]; G1 I
你公會有幾多人睇咁又點-.-?
4 D9 F. L" o! s7 Q我地要點樣自欺欺先=.=?
2 i' L) s) H! m8 I我地點樣叫GM 補D迷比我地打呀=.,= TF 你地轉國至今 你仲打多左我地一次打迷 系統有記錄的 又係我屈GM 叫GM 9補比我地=.=? 我地連GM 補唔補已經無所謂.... 都唔覺得補果個大迷係有期.... 大方豪一次比你又點話
+ w; k" t7 ]  R( @4 S0 l/ W個個4轉晒先勁-.-? 你講緊自己會? 但我覺得你4轉都唔勁得去邊-.-.....你自己同YIN 去比 之前人地4轉你4轉-.-... 你打到咩樣先...其他人有眼睇=.= 我都廢事COMMENT 你-.-
1 g6 {4 b8 z; b' g, h% r  I/ \1 c自己國DIU 自己國 好似唔關你事GA BO=.=.....我地都未講野 你講乜春-.-... 咪係到玩離間啦傻仔=.=
3 T* ]- @' O* G* [! |* pTF 你ON99 我唔怪你... 你唔知我同海盜D人熟到一個地步係有大家既WHATAPPS  你就繼續挑撥離間比人笑啦-.-
9 g$ m5 @, s6 ?" f6 J( H我地打大迷又關你事 即係你當事在埸啦... 我有權 要求GM 調查一下 你當時係唔係混水摸魚入左尼...你自己咁講同踢爆自己在場啦即係..../ o! N' w# F; U5 z' L2 L. g
你係無借D意咁做既 你D兄弟就唔會踢爆你係會到同我講你咁做啦=.= 我地又點會無啦啦諗到你借GM 名聲呢D野去唱我地....
- C5 M8 E# P+ r5 A呢D叫做..."若要人不知 除非已莫為"
  a+ v, k4 r, j4 e" K你點叫係你既事... 我唔想理.... 不過你咁講即係代表你有做過呢D舉動去挖人走啦; {  w$ ]- A- U. T% j
80後唔一定成熟過你.... 不過你咁講野法就知好多人一定成熟過你....到現在 我有無唱過你個會D衰野? 無LO
& ^0 ^, r) B# j. @4 G我讀大學? 已經畢業啦-.-... 我讀緊MASTER...我驚我MASTER 畢業你YR1 都未讀完=.=唔好講出尼比人笑啦==
2 v0 N6 }- a8 ^+ b" w4 B我打機1D 都唔上心.... 我有好多工作要做GA 叻仔=.= 好似你咁咩 遊手好閒 9UP當秘笈=.=
6 a+ J2 J# Z  o+ @/ w我無係GM 面前唱你 係你自己係主城唱 個SER 就尼汁 比GM 自己睇到=.=....我地成班睇到O左.....# y6 N  ~  k3 T' x( Y: F! |! ]
你估你係邊位 咁得閒唱衰你咩=.= 你唔要面都自己照下鏡啦=.=.....
/ u6 q- P7 A4 C+ }- y3 n3 N我地DIU 佢唔識攪呢個SER=.=? 幾時有DIU 過..? 比證據呀唔該=.=
* j7 Y7 E! p: U& x1 e# y% U我無話你老吹.... 你快D POST 上尼睇下LO 我地都想見識下GM 點講我地..........你咁樣CAP 法即係代表你擺GM 上枱LO0 x4 Q8 i7 M. e# G" ?9 j
到時我就真係想知.....GM 會睇清楚咩人啦=.=
  R# x2 A6 p4 \9 x7 ~快快開POST.... 我地等食花生....QQ3 O2 w+ c% ^. _% g% e% e3 a

文章日期:2012-8-8 17:17:45

私人多口醒多樣野你知....
! f& j6 ?  F4 n- Y有好多人覺得你講野好可恥....走尼同我講你係會到點高調講我地呀嗎...我地知
7 F) P7 O2 \: k0 v% B返去自己調查下你D 靚啦 ^^
" ^4 I8 E3 G- b+ ^) i% r$ L話我地咪扮大佬呀嗎... 我知...我地都笑左好耐....
4 c# J% e0 o) _& u# A好一個人前人後 2個樣呀TF 雙面荃官仔......唔怪之得關於你既趣聞...日日都聽到...唔洗開25過尼都知...多謝你帶咁多歡樂比我地^^

文章日期:2012-8-9 01:30:13

本文章最後由 consiu 於 2012-8-9 01:31 編輯
4 i/ F% c+ ]' A. _
wing 發表於 2012-8-8 18:35 4 _5 Z6 y) d$ C/ _$ Q
Show time
6 e$ N# i# s; c. i. }3 @; v! [. r5 \. A- n3 V' S! N( ?, p: _& T4 m
GM前後同一人??A.A哈哈...要GM幫就死死氣
0 G3 h2 T% l# ~7 T, t
我想問張圖代表D咩=.=?7 B* H- ]/ m* H0 R6 K6 d% S! D
果張圖只係 我問完GM 答番佢地既野=.=) A( L; ^- p5 G5 o
你都真係幾無聊咁樣影完就話 我人前人後一個樣=.=....
2 A# n/ E+ g$ e) Q+ Z4 p, Y& p& J" DGM 睇完都唔會覺得有D咩=.=....你影就影全集比人睇啦....
5 I5 D& g* d; t. |; c; h影D 唔影D....追唔到全集要唔要係個會到重演一次比你影呀^^?
5 O6 Z$ l+ w7 K+ [. V, j* b, `' y2 [1 X' w
我要睇既係HO TUNG FUNG 大大聲聲話GM 同佢講佢DIU 我地果D呀...=.= 有未姐...., n) x; F1 W. f" x- u
我唔係好想上尼 睇埋D 廢野言論=.=.....0 Y8 \* L, m  |- ~' Q: p2 N
我想食花生呀大佬=.=
( O  D! v3 c! L* e- `  b- }
/ X1 b* O& w6 F3 B+ A2 A8 L6 r
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-18 17:35 , Processed in 0.113392 second(s), 27 queries , Gzip On.