設為首頁收藏本站
1234Next
Return Post new threads

個人Points:196   Rank: 2  註冊會員

文章日期:2012-8-12 02:31:59

比台灣佬贏你地邊戰又唔見你咁多野講 a___a" 宜家人地走哂就攞尾彩? 你地多D4多CLASS就係叫好技術...? 台灣人唔走你估輪唔輪到你地威?9 j" c" [  K# n: n: [
幾個小朋友郁D就拎人個名出黎開個AC係度串~都唔係話係幾個小朋友,只係果3兄弟...大既又唔教好D細..細既又ON9...大個點算!!?

Comment

半支煙  台灣佬贏邊戰贏人海姐我地今鋪人數同你地一樣架 邊個話我地戈時唔多野講? 我地西林打撚到佢地唔敢出城wor 乜戈時你唔係拜會架咩? 做乜又拎台灣人出黎大我地,輸唔起呀,小朋友?  !detail! Reply Post on 2012-8-12 14:06
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-12 03:16:55

第一人地台灣人識打,好過有d人殺左人一次就覺得自己好撚勁T_T第二你地咪又係咁多野講你地咪又係因為台灣人走哂先benefit到xd
+ S- r: U" ?$ O! Q: J% p( K  n, y第三多唔多class就唔知啦好過d人pk都要g20ac好q怕死咁T_T叫你地白裝vs出來pk又淆底wu8 G4 F  c' O$ |# A' L' L( v
唔夠人打又搬台灣人出來講野,當初台灣人走哂你冇份笑既,不過你地過kit ge係咁架啦牆頭草T_T
' L4 b- g. T% S0 ]5 P哎呀打機點小朋友又關你差事咩T_T6 n6 p8 h2 w8 L$ N
人地三兄弟點做關你差事,你係佢地牙爸牙媽咩T_T你地唔夠人打,冇技術就享度ff人現實生活得唔到滿足成個毒撚唔識同人相處T_T仲話我地讀大學先好出來啦T_T呢招慣架啦,叫你地tf會長唔好以為成績好屈機就係咁串人啦小朋友T_T

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-12 13:13:25

又打字達人 一睇你就知唔撚鋸啦:s8 l, T* N; i8 [' N7 H1 ^) X
打機打到咁上心
  c* y3 G' }9 U* Y+ ^打到做特首都冇撚用t_t0 n: n+ c0 L" l$ S; p
睇下你又打幾多字先下次;)

Comment

半支煙  低能仔,你講野經下大腦啦打機點會打到做特首呀 識用把口話人無L用, 咁識唔識用翻把口話自己無撚用先,何霆鋒小朋友  !detail! Reply Post on 2012-8-12 14:12

個人Points:538   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-12 14:06:38

loklok14 發表於 2012-8-12 02:31
. h, M$ ]. W% X  H0 Z7 Z比台灣佬贏你地邊戰又唔見你咁多野講 a___a" 宜家人地走哂就攞尾彩? 你地多D4多CLASS就係叫好技術... ...

1 m( J. [6 Y: d8 w台灣佬贏邊戰贏人海姐我地今鋪人數同你地一樣架
/ ^+ t7 N4 N  |/ }( Q

9 h: _1 k& T2 v# Q5 C邊個話我地戈時唔多野講?5 a0 E8 ]' s3 }' }* @: P
我地西林打撚到佢地唔敢出城wor# Y2 o# ^# h; R
乜戈時你唔係拜會架咩?9 i5 v- A6 _; ?
做乜又拎台灣人出黎大我地,輸唔起呀,小朋友?
( b( }* Y1 n4 F& A% q+ o( Q/ @) Z
" i- r) O! I/ w6 f& J* E/ B. [; s2 B; h7 S
5 I1 v- _$ t; Z: G( a7 c
6 H* N9 u9 b# _+ T

3 X# l3 U, o( a& v& c6 ^

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2012-8-12 14:09:37

嘩hotingfung你憑乜野令我地唔gur牙T_T. j" N4 u8 m- r/ b
笑料就有你地份,唔gur就做唔到啦T_T2 `/ Z7 h# L6 s
係lor你咪串我地打機上心lorT_T. k1 T8 @9 t+ Z
好過你上唔上心都係打到成pat屎咁/ p$ m% o2 _9 t
你話人打字達人,咁你都唔好享forum打任何一字一句: )咁清高叫你地公會一個人都唔好回應,唔好唔gur我地唔好打機打到咁上心: )

個人Points:538   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-12 14:12:22

hotingfung 發表於 2012-8-12 13:13 9 W+ e! {  a; u; _5 k0 I
又打字達人 一睇你就知唔撚鋸啦:s3 g/ w4 l2 |' Y$ q
打機打到咁上心
! ^3 _) s/ m- q" ]8 R+ H打到做特首都冇撚用t_t
1 L: ^' K/ L/ `7 L4 O  i, i
低能仔,你講野經下大腦啦打機點會打到做特首呀
' j2 o+ O9 m$ c識用把口話人無L用,) p; F6 l' g: G+ ]) c( Y
咁識唔識用翻把口話自己無撚用先,何霆鋒小朋友
, P; w0 n  z9 E0 D, j$ p, n7 N
% n3 d7 @0 {: m1 g6 l0 {
  j( Y2 K1 O& I3 A
# I2 \1 p( H6 Z* \

文章日期:2012-8-12 14:23:25

本文章最後由 八目何停風 於 2012-8-12 15:02 編輯
, w/ W8 |0 j% u- V# ]8 Z7 E( k
8 t. a$ x* U" h; c% H% n仲有,lor野笑你地實在太易,閒來打篇炮文只不過幾分鐘既事,有部電話,出街打又得,食飯打又得,呢個打字達人真係做得好輕鬆: )

個人Points:471    禁止發言

文章日期:2012-8-13 05:13:51

Tips: The author has been banned or deleted, content has been banned automatically

個人Points:662   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-8-13 13:45:36

你地唔上心都唔會咁唔鋸開埋D 高登仔名上FORUM啦 笑死人

Comment

consiu  什麼是高登仔名...? 為什麼我聽不懂呢? 是不是 那一個專出毒撚的那一個壇名? TF 你見識真多 膠壇笑料一蘿蘿......... 我都為左你 做下功課....搵左首歌好岩你聽 http://www.youtube.com/watch?v=DhE5SxNtgYQ  !detail! Reply Post on 2012-8-13 19:15

文章日期:2012-8-13 16:22:50

wow hotingfung你思維真係比正常人進化再進化
+ ^( \0 \& j7 Y1 Y0 d上唔上心關開咩名上forum事T_T
$ h6 ^+ M! o; ^" O+ i點解我覺得冇咩關係ge: (
5 _0 f& w# W3 t- q( m仲有你連咩係高登仔名你都知,我地真係冇你咁有經驗laT_T
1234Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-6-2 16:09 , Processed in 0.115843 second(s), 24 queries , Gzip On.