設為首頁收藏本站
12345Next
Return Post new threads

個人Points:5092   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-27 23:36:00

ballkam1104 發表於 2013-5-27 23:22
6 _0 P3 B' {: H3 ^: j2 P/ S0 ]4 [等你來改星哥其實唔使改啦..你都,,,不死的(用wall)   不如開返場公會戰比你玩22online   呀仲有 ...
7 [" H& ~& Z' }7 O7 A" }; l% ~
我唔同解釋點解我要22
; f0 z+ c1 ]5 K3 E! Y0 G你想我唔用, 你咪叫GM取消個22~ 你唔洗同我講4 y  R. O' q0 @0 o
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:5092   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-27 23:37:52

八目何停風 發表於 2013-5-27 23:25
1 {4 e8 U; D0 f( L' F我要上網搵解釋?  a- F' m$ C* M# i
You are so freakin' funny man
" t* M% Y( }. b2 Y/ q& Y呢個係COMMON SENSE

3 X, I- m- t; F" e識少少扮代表, 你自己唔睇就話人,
$ C! w' P2 J) n. S- u* ?1 p  ^$ ?4 _4 b$ N你查完先再DIU我都未遲啦~
* P' ^  m5 @% [% n% y4 M而家只係為左果幾個字鬥咀, 有乜為?

Comment

八目何停風  嘩頂 賴皮賴到你咁我真係第一次見 唔識字就唔識字啦 我唔會歧視D讀得書少既人 不過我會睇死D扮哂野覺得自己岩哂連個人人識既TERM都用錯仲堅持自己岩既人 你都識咁講,你又回? 自打嘴巴?  !detail! Reply Post on 2013-5-28 00:48

文章日期:2013-5-27 23:40:55

vc5d32 發表於 2013-5-27 23:32
2 @1 ~( ^- T; J' c$ U+ p9 x+ |errrr...其實有咩好嘈呢...?; k' d8 H* G, M1 |- a
泰班會個會長都話佢地成個會一齊train左成個禮拜,日日train. 公會戰前一晚仲兩 ...

5 L& q8 |6 U- G# B& h: M8 ^冇嫁, 佢玩挑釁我咪同佢玩下,
) Q& g, u5 E- V7 X6 ?9 O5 f; U我又有時間, 咪當呃下post~
) [4 t7 s3 N! d

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 00:43:36

# ?5 K1 w  G) S- ~/ i+ Y
vc5d32 發表於 2013-5-27 23:32 & |9 r0 d% K* F& y! d; P
errrr...其實有咩好嘈呢...?. w9 o$ v3 n4 A% ^  Z+ y5 m
泰班會個會長都話佢地成個會一齊train左成個禮拜,日日train. 公會戰前一晚仲兩 ...
7 A  I9 R4 y5 d# l+ K# }
其實冇野好嘈架
! `/ E# B8 f5 d+ z4 E只係想還擊一D睇唔係其他人既對手0 U/ i6 j6 `, n1 l/ M" t- ?! X
視自己不可一世咁- e$ o* D3 D' U# ^- @% h. h
講下,唔得咩?
. I( ^( o5 W/ L% @9 M+ |* ?) W一隻手拍唔響架大哥
7 b7 K8 X) ]3 C2 T' r諗下個真正既因由係點先啦/ [6 `# }+ e4 I8 g+ l+ _
邊個引起罵戰先?' S# o/ b/ t# r) V, {* Z
咪就係當時果班自視過高一味串人廢既玩家LOR

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 00:48:37

winning18 發表於 2013-5-27 23:37
! y  |8 i" ]; C# c/ e識少少扮代表, 你自己唔睇就話人, ( e: a- ]) a! k
你查完先再DIU我都未遲啦~
  {" b  O5 W( V+ `5 M* F$ E/ T& t# w而家只係為左果幾個字鬥咀, 有乜為?
; x2 [3 Z7 d! l, j. S' ?
嘩頂
/ w0 r9 p- L9 s4 j- R; p賴皮賴到你咁我真係第一次見
) D4 o* f% j0 S' }% D唔識字就唔識字啦
, F) M. R4 O6 Z% C; f% T我唔會歧視D讀得書少既人) z3 V& l* k: `; ?9 |
不過我會睇死D扮哂野覺得自己岩哂連個人人識既TERM都用錯仲堅持自己岩既人  H1 l" T, u$ W9 f% g* u4 T! s
你都識咁講,你又回?! x9 ?  P9 n+ g1 C& {' q
自打嘴巴?
5 [" m/ Y6 q; [/ v) ]& t

Comment

winning18  咁我唔回∼  !detail! Reply Post on 2013-5-28 01:34

文章日期:2013-5-28 01:34:55

八目何停風 發表於 2013-5-28 00:48
) p$ h/ Y$ {; f- C( I, i+ G$ O* a6 g2 ~- G嘩頂
6 L) ]+ b1 f/ K1 m賴皮賴到你咁我真係第一次見
! c9 {8 b; }: e2 h: o0 ~  s唔識字就唔識字啦

9 h4 x8 l" P; }- s  S4 V咁我唔回∼& Q  m' _( S) x$ J) F5 d
( I; g8 q1 p8 I! w' @2 i

! T# @( w) _4 k+ Y

個人Points:312   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2013-5-28 06:47:13

看到有人回邊境戰為啥會輸這蠢問題
2 a# C" \  D) O7 x2 u" V1 I& m真想笑
# O( w: i  ~- b- ^: R/ S如果10幾20個人還打不贏1個人% E* b7 h, F# b: y' F$ k
那你們還真該檢討檢討& Q/ n  i7 K& L9 L  P- c+ i+ K
都那麼多人還不贏 還真是丟臉死了

個人Points:3514   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 10:12:48

該檢討不是邊戰吧!是玩家問題!如何吸引更多玩家入yc!不然傑國永遠那麼多人!拜永遠都是高等級老玩家!紋章、法術、遊戲內容!都可以慢慢修改!雖然龍族內容不比現在遊戲繁華!所以就靠大家想想討論囉!

Comment

幸福歌姬  你錯了 我們台啤每天都在帶很多新手 是真的新玩的新手 不是老玩家的分身 一部分是某個只會用金錢欺壓他人 他們為了私慾 連同會都殺  一部分是因為那個公會整天都在西部清清清 然後公頻就喊【大口係邊,出黎  !detail! Reply Post on 2013-5-28 20:44

個人Points:336   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2013-5-28 15:02:28

無論如何都多謝GM攪活動!!* k0 X$ S* k3 l' `, \
期待下次更多人,更完善的活動

個人Points:181   Rank: 2  註冊會員

文章日期:2013-5-28 15:29:27

比賽就有如讀書考試, 總是有人好成績, 有人成績差。 原因太多, 先天智力, 錢(e.g 請私人補習), 興趣, 時間分配(有些人全程投入, 有些人只當作小事), 等等等等~/ ?2 t0 C6 S: X. o5 y  U

! c3 F4 |3 n: Q( N4 ^! _! ]6 J! n$ S  Q記得當年會考,  只有20分, 十分失望 但一位富人生經驗的人教我, 當你考30分時你要想  不要因為一剎那 局部性 的成功而感覺太高興, 這顯得自己是井底之蛙。應該把緊時間虛學習其他領域的知識。 當你不足14分時, 應該想要加緊努力, 同時不要忘記也許自己有其他地方比人優勝。1 J' v7 F: t" k; ^
. ?, m" r$ o2 h0 c2 j6 b5 D
什麼強弱之辨, 只是空談, 任何法律 及 遊戲規則 都很難達到平衡。 勝負又何必看得太重。
9 L  ]7 U4 G) M9 O& r
  A3 h5 L( |# S5 ]6 h, H

Comment

ballkam1104  但你要明白吊拿星條氣唔順😘打幾多次都好∼ 結果一樣😝  !detail! Reply Post on 2013-5-28 19:38
12345Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-16 01:06 , Processed in 0.097204 second(s), 24 queries , Gzip On.