設為首頁收藏本站
Return Post new threads

個人Points:5520   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 19:38:49

fatasy9 發表於 2013-5-28 15:29
6 a: h' X$ A9 F: J* Q1 @7 p0 M% F比賽就有如讀書考試, 總是有人好成績, 有人成績差。 原因太多, 先天智力, 錢(e.g 請私人補習), 興趣, 時間 ...
- d4 [; l8 r. V! y# d
但你要明白吊拿星條氣唔順😘打幾多次都好∼ 結果一樣😝& W/ g& R( R- u- C' H

Comment

winning18  都係果句啦, 我條氣冇唔順~只係你個人想法  !detail! Reply Post on 2013-5-28 19:41
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:5092   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 19:41:27

ballkam1104 發表於 2013-5-28 19:38
. N' ^5 f& m2 k1 Z但你要明白吊拿星條氣唔順😘打幾多次都好∼ 結果一樣😝

/ C6 L3 |4 r7 C, a5 r: u都係果句啦, 我條氣冇唔順~只係你個人想法
" I6 V+ F- `2 F/ M$ |
* D  V6 A) X! F+ W  s, i0 k/ b

個人Points:5520   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 19:51:08

如果真係冇放係心😂唔使又話唔完滿又成∼ 仲有唔使回post 咁鬼快~ 明眼人知你點諗啦∼ 星哥! 下年再接再來吧! 大口so sad

Comment

winning18  只係因為佢有個EMAIL好鬼所以我知~ 同我放唔放係心, 係兩回事, 加上, 你個人感受, 唔代表係我既諗法, 你唔好講到好似好了解我咁 如果個ser唔汁, 我都會參加, 講完~  !detail! Reply Post on 2013-5-28 20:23

個人Points:5092   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 20:23:41

ballkam1104 發表於 2013-5-28 19:51
; @4 t+ p1 q" M7 Q: b, Y如果真係冇放係心😂唔使又話唔完滿又成∼ 仲有唔使回post 咁鬼快~ 明眼人知你點諗啦∼ 星哥! 下年再 ...
0 ?0 a0 |& R- E5 f6 u& P6 `1 i/ E" Q
只係因為佢有個EMAIL好鬼所以我知~
" P" M  T) }6 Y2 Z" h同我放唔放係心, 係兩回事, $ U6 z+ d; u6 D6 S* M9 B
加上, 你個人感受, 唔代表係我既諗法, 你唔好講到好似好了解我咁# N0 j* l4 z8 [; o
如果個ser唔汁, 我都會參加, 講完~

個人Points:137   Rank: 2  註冊會員

文章日期:2013-5-28 20:44:40

achon520 發表於 2013-5-28 10:12
+ C& l2 q% ^9 k( H0 i+ H8 A  |該檢討不是邊戰吧!是玩家問題!如何吸引更多玩家入yc!不然傑國永遠那麼多人!拜永遠都是高等級老玩家!紋章 ...
. a: h: n1 @2 b6 M8 B( }
你錯了, }* l  ~2 n5 [+ X
我們台啤每天都在帶很多新手
. T( v! C; _) D3 G2 S是真的新玩的新手 不是老玩家的分身
2 s5 l* x$ @. ]5 Z一部分是某個只會用金錢欺壓他人 他們為了私慾 連同會都殺 
  \) M; a$ L$ Y# S7 P, s一部分是因為那個公會整天都在西部清清清 然後公頻就喊【大口係邊,出黎玩】
5 O0 D/ N; H4 C1 v& ?! m因此沒團可練而被我們拉過來的 我們沒好人到連不認識的都要帶
0 Z4 D4 x! H. n6 X9 s有一次那個會的小戰祭 問可不可以來燒怪* o3 Q2 }: `- w; a. c
然後就掛著一直燒燒燒 喊他也不理
0 u5 A. d0 X# U9 @( Q5 |4 r- l我跟同會的說後退先讓怪殺死他 再回去打
9 i1 V+ I9 P/ B+ d: b$ n; U7 B一退 他就跟著退. h9 h8 ~6 n' I) R$ F2 R
態度好的不行 你媽的$ h. {  _& |; v) K1 E6 L
. t* ?5 C( c4 Z- t* g# L
PVP比較金錢的力量是不可否認的
, A3 u9 ?4 v8 i; Q7 B承受的了就留下 承受不了就改玩其他私服
' V3 b/ [# M+ N) v以上只是個人己見 不喜勿回 別對號入座1 ~2 l. n9 k6 T! g7 d5 N# s

個人Points:84302   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2013-5-29 01:19:57

chingkwan0220 發表於 2013-5-28 15:02 6 I1 s% _, E) G- v2 m
無論如何都多謝GM攪活動!!
2 _$ L4 X8 \4 G/ m# {期待下次更多人,更完善的活動

4 x2 D2 E+ E7 ?下次會更好:)) `3 \; l5 z% w6 M

個人Points:5352   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-6-2 21:17:39

請問一下,會戰有冇錄低$ C  K6 B3 k" l7 J$ J1 e
有冇影片睇?

個人Points:3700   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-6-3 19:37:56

其實每次活動都會有不同意見4 s; Q: f! W# I
2 I5 g6 ~* T$ C1 @5 R8 R' H
結束後大家可以理性討論,期望細草有空間去改善
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-15 18:12 , Processed in 0.096734 second(s), 24 queries , Gzip On.