設為首頁收藏本站
12345Next
Return Post new threads

個人Points:5092   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-27 23:36:00

ballkam1104 發表於 2013-5-27 23:22 0 f: O& S# _; J$ d" q0 @3 L5 X) U" f
等你來改星哥其實唔使改啦..你都,,,不死的(用wall)   不如開返場公會戰比你玩22online   呀仲有 ...
0 Z3 V7 @; h* D) p) K1 b9 y
我唔同解釋點解我要22
/ b& u% Q. t, y2 j- _$ p你想我唔用, 你咪叫GM取消個22~ 你唔洗同我講
, }* |& A  ^* T' j, {# W9 y8 ^% T2 C
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:5092   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-27 23:37:52

八目何停風 發表於 2013-5-27 23:25 6 C# ]$ Q4 a' h2 ^! j' l
我要上網搵解釋?
7 Z& w* J& I, }* G0 S" k; kYou are so freakin' funny man. e$ L  D/ Z5 g7 L
呢個係COMMON SENSE
3 ^$ ^- Z0 H( y7 ^  x0 ?; L
識少少扮代表, 你自己唔睇就話人,   x) q; m, ]" X) S( I8 \) C
你查完先再DIU我都未遲啦~  B( f3 O+ O) _' F
而家只係為左果幾個字鬥咀, 有乜為?

Comment

八目何停風  嘩頂 賴皮賴到你咁我真係第一次見 唔識字就唔識字啦 我唔會歧視D讀得書少既人 不過我會睇死D扮哂野覺得自己岩哂連個人人識既TERM都用錯仲堅持自己岩既人 你都識咁講,你又回? 自打嘴巴?  !detail! Reply Post on 2013-5-28 00:48

文章日期:2013-5-27 23:40:55

vc5d32 發表於 2013-5-27 23:32 * L/ w5 D! T: o- @+ o  ~- A2 D9 g
errrr...其實有咩好嘈呢...?9 X$ r4 K# [8 q) x
泰班會個會長都話佢地成個會一齊train左成個禮拜,日日train. 公會戰前一晚仲兩 ...

7 R) v( G' V5 s- W& s) H冇嫁, 佢玩挑釁我咪同佢玩下,
# a' X# n- f8 k, j我又有時間, 咪當呃下post~; h% h) J/ O6 H; k! Z6 C* }5 _

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 00:43:36

: C0 K- W9 E$ [& ?
vc5d32 發表於 2013-5-27 23:32
, _* H% \' F+ V) H* kerrrr...其實有咩好嘈呢...?
* _% q( S3 @% _* a% k泰班會個會長都話佢地成個會一齊train左成個禮拜,日日train. 公會戰前一晚仲兩 ...

2 ]  E6 e/ i0 Z& y! W6 T其實冇野好嘈架
5 e/ b. N4 }8 D9 f只係想還擊一D睇唔係其他人既對手2 [7 f3 W% V  ]" ~( N) k8 o
視自己不可一世咁  t; O( g" [& Y" a& b: s$ S# \
講下,唔得咩?
% t5 o# K1 j! n一隻手拍唔響架大哥
4 L" V3 B- }4 q& j, l, N諗下個真正既因由係點先啦
4 t' y( A+ S" G邊個引起罵戰先?
  G* B4 G8 i1 O/ m, e咪就係當時果班自視過高一味串人廢既玩家LOR

個人Points:7771   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 00:48:37

winning18 發表於 2013-5-27 23:37 7 ~& V8 }/ {' X; ~$ U( V& D
識少少扮代表, 你自己唔睇就話人,
& T& \8 D$ e5 X你查完先再DIU我都未遲啦~
6 L2 ?; ]. ]. X" ^8 l而家只係為左果幾個字鬥咀, 有乜為?
' @' c3 {: w. D4 g9 o. e
嘩頂9 P9 G, u! M8 B4 P  l
賴皮賴到你咁我真係第一次見
2 n. @9 n3 @2 ]8 o' ]7 N0 t唔識字就唔識字啦# U; @* O$ [4 |% r. z  Y
我唔會歧視D讀得書少既人, h) o+ k) S7 I/ z/ q
不過我會睇死D扮哂野覺得自己岩哂連個人人識既TERM都用錯仲堅持自己岩既人
8 b9 U5 u! M2 ?( o& Q7 x" N7 G% t/ k9 ?你都識咁講,你又回?) f7 m8 p1 R0 z) P* R$ o
自打嘴巴?
$ C) r1 S9 i0 k8 g' y5 K) r! d- ?

Comment

winning18  咁我唔回∼  !detail! Reply Post on 2013-5-28 01:34

文章日期:2013-5-28 01:34:55

八目何停風 發表於 2013-5-28 00:48 9 E4 c; q7 Y( X: M7 G6 G
嘩頂5 L7 t8 d% W+ J3 N; G0 @
賴皮賴到你咁我真係第一次見+ P) `0 C2 f/ w' z% x
唔識字就唔識字啦
3 n, ]# B8 r+ ^! p' N
咁我唔回∼) ]' ]0 S  P* ?7 e
# ?- S4 ?. `0 O8 E6 m6 Q
1 z" k- Y/ I4 q. K

個人Points:312   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2013-5-28 06:47:13

看到有人回邊境戰為啥會輸這蠢問題2 F! F) P! \7 d1 f/ f
真想笑
  q$ `" \* a- [8 K# f如果10幾20個人還打不贏1個人4 [4 h5 j' r5 z' A6 x
那你們還真該檢討檢討
  m/ j/ v' K2 d0 U  j% Q! t6 `都那麼多人還不贏 還真是丟臉死了

個人Points:3514   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 10:12:48

該檢討不是邊戰吧!是玩家問題!如何吸引更多玩家入yc!不然傑國永遠那麼多人!拜永遠都是高等級老玩家!紋章、法術、遊戲內容!都可以慢慢修改!雖然龍族內容不比現在遊戲繁華!所以就靠大家想想討論囉!

Comment

幸福歌姬  你錯了 我們台啤每天都在帶很多新手 是真的新玩的新手 不是老玩家的分身 一部分是某個只會用金錢欺壓他人 他們為了私慾 連同會都殺  一部分是因為那個公會整天都在西部清清清 然後公頻就喊【大口係邊,出黎  !detail! Reply Post on 2013-5-28 20:44

個人Points:336   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2013-5-28 15:02:28

無論如何都多謝GM攪活動!!+ T" T- Z# I0 }2 e2 o0 i
期待下次更多人,更完善的活動

個人Points:181   Rank: 2  註冊會員

文章日期:2013-5-28 15:29:27

比賽就有如讀書考試, 總是有人好成績, 有人成績差。 原因太多, 先天智力, 錢(e.g 請私人補習), 興趣, 時間分配(有些人全程投入, 有些人只當作小事), 等等等等~; q0 b# `+ k& ~' h

! B. P# w' C) {' q4 q記得當年會考,  只有20分, 十分失望 但一位富人生經驗的人教我, 當你考30分時你要想  不要因為一剎那 局部性 的成功而感覺太高興, 這顯得自己是井底之蛙。應該把緊時間虛學習其他領域的知識。 當你不足14分時, 應該想要加緊努力, 同時不要忘記也許自己有其他地方比人優勝。  Y- J2 j, ~2 v9 P- l5 z
; \" P6 Y* p3 o9 `% G& g
什麼強弱之辨, 只是空談, 任何法律 及 遊戲規則 都很難達到平衡。 勝負又何必看得太重。' k' f. \3 ^" Y/ c
( C+ I# R4 q5 p3 S9 b

Comment

ballkam1104  但你要明白吊拿星條氣唔順😘打幾多次都好∼ 結果一樣😝  !detail! Reply Post on 2013-5-28 19:38
12345Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-3 00:28 , Processed in 0.103792 second(s), 24 queries , Gzip On.