設為首頁收藏本站
Return Post new threads

個人Points:5520   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 19:38:49

fatasy9 發表於 2013-5-28 15:29
  `7 i# v' q9 d0 `" ?- U比賽就有如讀書考試, 總是有人好成績, 有人成績差。 原因太多, 先天智力, 錢(e.g 請私人補習), 興趣, 時間 ...

! W# D: D- [" {% g8 S% x但你要明白吊拿星條氣唔順😘打幾多次都好∼ 結果一樣😝
+ ?1 [+ L, C% w; a! p, ]

Comment

winning18  都係果句啦, 我條氣冇唔順~只係你個人想法  !detail! Reply Post on 2013-5-28 19:41
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:5092   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 19:41:27

ballkam1104 發表於 2013-5-28 19:38 6 j6 J" l2 g9 t3 B: f! L- g, K" ^
但你要明白吊拿星條氣唔順😘打幾多次都好∼ 結果一樣😝

! ?7 c# o' O% G2 r7 z  y都係果句啦, 我條氣冇唔順~只係你個人想法$ h% B. k# P0 m. W! E5 X2 Y6 c

. m' T; d( A' l. n' E

個人Points:5520   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 19:51:08

如果真係冇放係心😂唔使又話唔完滿又成∼ 仲有唔使回post 咁鬼快~ 明眼人知你點諗啦∼ 星哥! 下年再接再來吧! 大口so sad

Comment

winning18  只係因為佢有個EMAIL好鬼所以我知~ 同我放唔放係心, 係兩回事, 加上, 你個人感受, 唔代表係我既諗法, 你唔好講到好似好了解我咁 如果個ser唔汁, 我都會參加, 講完~  !detail! Reply Post on 2013-5-28 20:23

個人Points:5092   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-5-28 20:23:41

ballkam1104 發表於 2013-5-28 19:51 - h( p6 u. V. h
如果真係冇放係心😂唔使又話唔完滿又成∼ 仲有唔使回post 咁鬼快~ 明眼人知你點諗啦∼ 星哥! 下年再 ...

% X1 X: L9 q) _7 z( |, F只係因為佢有個EMAIL好鬼所以我知~( P3 ?0 V0 Q8 {
同我放唔放係心, 係兩回事,
$ W+ V) J5 @6 f0 Z" h3 K' r加上, 你個人感受, 唔代表係我既諗法, 你唔好講到好似好了解我咁) I  Y1 `4 v0 @2 |+ l
如果個ser唔汁, 我都會參加, 講完~

個人Points:137   Rank: 2  註冊會員

文章日期:2013-5-28 20:44:40

achon520 發表於 2013-5-28 10:12 & Y( b* @9 p3 b+ Y; Y% G0 N
該檢討不是邊戰吧!是玩家問題!如何吸引更多玩家入yc!不然傑國永遠那麼多人!拜永遠都是高等級老玩家!紋章 ...
5 ^0 f! B+ x" S: J: L3 C0 k+ [7 z
你錯了
# B7 \  i2 z4 Z! b" l我們台啤每天都在帶很多新手
* V; x* r# R) S是真的新玩的新手 不是老玩家的分身
* Z% @; o7 X% |% ~一部分是某個只會用金錢欺壓他人 他們為了私慾 連同會都殺 8 k7 u3 S' [, h
一部分是因為那個公會整天都在西部清清清 然後公頻就喊【大口係邊,出黎玩】
' u+ T! E, r' j/ Y' j因此沒團可練而被我們拉過來的 我們沒好人到連不認識的都要帶
, O0 y7 ~& c& P# p. L  S有一次那個會的小戰祭 問可不可以來燒怪
1 o& ?% S9 f6 A6 x然後就掛著一直燒燒燒 喊他也不理
  ?- D/ f; H" u) ^0 c" H我跟同會的說後退先讓怪殺死他 再回去打
/ ?7 L0 p2 ^, a6 M5 ~" ^一退 他就跟著退0 F1 F& K! O8 V* e6 I- B
態度好的不行 你媽的6 A) b% N% {; \; N- G0 M
! m) t! c: u8 r4 o% g" n, S: W
PVP比較金錢的力量是不可否認的+ y2 p. J% m* M* j9 B- v+ ]
承受的了就留下 承受不了就改玩其他私服
2 M* V3 }& P6 q. x7 q. G  F6 k  ~以上只是個人己見 不喜勿回 別對號入座
: q/ j9 d# I+ G+ i' U+ l" R  C

個人Points:84174   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2013-5-29 01:19:57

chingkwan0220 發表於 2013-5-28 15:02 9 \5 Z3 W; a! r8 e1 n- A
無論如何都多謝GM攪活動!!2 N- L- H8 R$ w6 o; ]. E5 B
期待下次更多人,更完善的活動

8 f- j2 B4 \8 ~2 P下次會更好:)
+ o6 ?! |2 _4 O

個人Points:5352   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-6-2 21:17:39

請問一下,會戰有冇錄低5 ~0 g3 b" d% }3 c* E
有冇影片睇?

個人Points:3700   Rank: 8Rank: 8  論壇元老

文章日期:2013-6-3 19:37:56

其實每次活動都會有不同意見
; E: j: }) Z1 `) ~0 k) g% B$ Q- q) V. m5 d! x
結束後大家可以理性討論,期望細草有空間去改善
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-3 02:37 , Processed in 0.096009 second(s), 24 queries , Gzip On.