設為首頁收藏本站

個人Points:1053   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2021-5-29 22:04:14

* e: B3 ]8 o+ H  l6 S9 X
: O1 U. `/ D$ o, ]; h: Z+ P/ \4 Q9 b0 s+ w你一直話今次係袁艾出黎帶風向證據係邊到?一言不合就封人ip?請問一句佢衰左yc邊條規則比你封ip?  佢顛覆yc政權罪?危害yc安全?成日話你改完之後 玩家又話以樣不滿個樣不滿 咁叻你地比啲意見
6 Q1 C! ?" H; A+ _2 i+ f* G$ S比左意見你就屌人  你係gm 改唔改最後你決定的 你話一句 唔想咁樣改 可以點? 有必要下下起哂鋼咁樣?& J5 k* B' }. E1 C, c: z" _0 _
話人罵你 你對罵字有冇理解錯誤啊請問?好聲好氣同你討論 你就條氣唔順咁..關人帖 封人IP 做左微博香港版?咁耐無番黎玩 變到連講句野都要比人封IP?形象好緊要 好事不出門 醜事傳千里 龍族私服就係得幾個而已 你咁樣態度方式對玩家 封左的人去到其他ser 問起yc 好唔好玩 你估下人地會唔會幫你宣傳話好好玩? 人家就努力沖人數令多玩家黎玩 你就不斷講出啲令人走既說話..玩家有問題 你亦一樣有問題 唔好一直企係道德高地到屌人先得啊 EQ控制好少少 下下都問人今日食左屎未 將心比己 換轉係你 你會覺得點..你封完之後 問題有冇解決到啊?
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:1053   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2021-5-30 01:24:49

1 j) x0 i8 b9 k  W% a) @1 H( I4 U9 m9 o+ f+ O2 j" K' \/ b
講真你都覺得好簡單啊? 你有必要搞到咁複雜 你用以個原因來封佢? 你人唔屌 狗都吠啦( Z; w9 L2 j* {. F+ ^" |
同埋你既意思 係因為佢問得太多 所以要傑國停邊戰?; V; _; w, q2 V5 R
佢停格 LAG 係事實 你有幫佢解決問題亦係事實  咁你都做左你應該做既野 咁未得 你做左自己個部份 佢再問 就話已經無辦法幫你0 q, D. L1 V' F4 R
都係lag既話 玩唔玩就係佢既事啦 & V9 z7 ?+ H5 G* E: v- O
咁點解要封佢啦 你可唔可以答我? # E) r" o1 W7 _
點解你會話邊戰停賽 原兇係佢? 佢做左的咩 原兇係佢? 5 j$ F8 J: m4 s" {4 k
佢係問你ser既問題 唔係邊戰既問題wo 你話因為 傑國又要改以樣個樣  就停邊戰& j; X6 L+ H4 {
但佢係以件事上 無出過聲  你仲要同其他傑國講 有不滿的話 自行認清 你身為GM 你拉扯玩家之間既關係? . ]' M5 [0 Z  e1 w5 n6 E$ u+ O5 o
你用咩居心黎對待玩家啊請問?
/ j. ~# q7 s) [
* L8 `& _3 s* ]" E

Comment

beanlun  如果管理員在事情上做錯了 你最後又想得到什麼的 就想得到一句沒誠意虛偽的道歉嗎 我們三國的玩家也跟他相處了那麼久也很清楚他的性格吧 他肯定不會這樣處理 外面的GM不也就充其量在各個問題上給你們打幾隻字道  !detail! Reply Post on 2021-5-30 08:18
M2 討論區 © All Rights Reserved.

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-12 12:06 , Processed in 0.090324 second(s), 25 queries , Gzip On.