設為首頁收藏本站

個人Points:4514   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-8 00:54:41

其實30開的間諜是誰,不要隨便誣陷我們
-
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:4514   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-8 18:48:09

spinach_eric 發表於 2022-6-8 16:53
' D* G6 x9 |( w, O1 @其實細草現在最好就係咩都唔講、唔做、都唔做任何修改
3 b, |" Q/ Q- w# q3 D9 Q2 I
+ m- x  s3 Z) B" }1 V0 M9 Y' a除左違規外咩都唔理,由現在YC的玩家自己幫遊戲去 ...

. O2 Y& o4 e+ y6 @1 w1 D問題係,所謂既規則,很多時都是看GM的心情
9 U2 A9 J7 W9 W; T+ t; _9 J# O- R0 t8 v. S2 k* H4 G" d
邊戰洗分存在了多少年,如果是禁止的,為什麼不明文規定不可以,0 b+ B4 @! P) O' J/ a

- a; t9 P' U3 o  ]- r為什麼忽然"我覺得不應該開",所以現在有人開了就是錯? 如果有JP開,GM會不會也跑出來罵個幾句? " t5 n6 W  Q, I8 @- D9 {) T6 e

" g6 ?( l8 ^' k2 H" N, [2 I
-

文章日期:2022-6-8 19:22:03

原來洗分可以洗到冇人想玩,咁真係幾勁
-

文章日期:2022-6-8 19:55:09

你自己想搞新模式就搞吧. 不用一直說是壞會的原因. 大家都了解你有多講道德

Comment

spinach_eric  細草說壞會就是因為當晚壞會開一堆木頭人 接住拜國就在國頻大聲疾呼「他們很多人啊!」 請問了解問題嗎?完!  !detail! Reply Post on 2022-6-10 08:36
-

文章日期:2022-6-10 18:29:56

細草 發表於 2022-6-10 17:29
  • #城城#
  • $______$

• 4 f  L- I6 ^, A8 R" S9 W"我都話都明我當時沒係大草原門口進行過記錄. : m7 x. D8 J! J( ~. [1 E' z  W3 v; l6 ?3 P; B/ i
    所以壘係入口果3x個係咩人真係唔會知"
    $ I2 @8 y6 G2 ^5 Y& g8 B
    ; U6 w( U/ ?" v, B3 ]' H/ r# R' l見到一個紅心,所以就直接當3X個都係壞會?
    ( K+ a6 U" y1 P: P1 C+ v5 S, F% h7 @; I( I& l# h5 A5 W6 }* C* H
    1.如果係違規,請問違咩規,管理原則邊一項?! c' w  _1 t& g4 t' w9 O% C
    2.如果冇違規,咁有幾多人o係邊度o既門口,點解要強調?  Q7 r. j& h0 D5 R
    3.然後冇睇清楚,直接當晒3X個人係壞會? 對壞會作出指控但係自己都未睇清楚幾多個係壞會...
    ( Q0 `7 w2 ~$ V" D
    * `3 J2 `3 o+ a' X如果禁止洗分,你可以寫明禁止洗分0 S5 q! p' }# C9 R% k( M
    如果禁止開別國人物,你大可以禁止邊戰時間開多過一國的角色 (你的電腦技術我從來沒有懷疑)9 Y: I+ P% J% @" q
    8 }3 l4 ^7 R: m7 C1 J
    你作為管理者要用什麼心態,什麼方法管理,玩家唔會改變到$ c" Y, j' j; S
    但係一直用意氣用事o既態度對玩家,玩家自然會用相同o既態度對你
    9 D* G# ]3 b1 x* m' D1 M. A7 H3 f* L) v/ J& F
    以前o既邊戰唔需要大改,長時間贏幾個月之後自然就會風水輪流轉,因為人數會自然改變,各國自己會改變策略
    5 {: |& L& w' w/ \" \6 d% ?最近你一直為jp ec 大改邊戰 (至少在我的角度看是如此), JP EC 仲會大花心思去考慮如何去贏嗎,我係佢地,我寧願等到你改到可以贏先再打.+ g$ `8 U4 d: l2 }: _6 p
    , B8 Y3 P# d' l# Z% D5 @1 E
    我相信大家玩o左咁耐,都想個server好,我唯一o既建議係訂好規則,然後各國自由發展,唔好再為所謂"三國平衡"東改改西改改
    4 J3 P; \1 z; M7 e: O, c. f& D! v' z. J
    祝各下業務蒸蒸日上
    1 G" e; \# v" t( t0 r' p! @/ b# I, X
    " H$ A& P4 L8 k" x不用回覆我,我亦不打算繼續參與各位的罵戰
    & g1 s0 ~! Q8 U- m0 p0 E, m& u
    + ?1 p" A4 |# N
    -

文章日期:2022-6-12 13:16:15

rock743030 發表於 2022-6-12 11:31
    % V  W1 q8 _( c& Y. |小心唷  會長教唆會員去玩無盡龍族  他還是會長沒有以身作者 他還跑去玩 小心惹系草生氣唷  還是你們無所 ...

- l% L2 b* Q+ {5 l0 k謝謝洛克告訴我們有其他選擇$ R) I$ ~# R6 O# O3 E4 E0 f# d! ^
    -

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-13 23:57 , Processed in 0.106523 second(s), 25 queries , Gzip On.