設為首頁收藏本站

個人Points:4498   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-8 00:54:41

其實30開的間諜是誰,不要隨便誣陷我們
-
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:4498   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-8 18:48:09

spinach_eric 發表於 2022-6-8 16:53 3 j: L7 |1 s: n* i8 K
其實細草現在最好就係咩都唔講、唔做、都唔做任何修改
% V! Q9 _4 w) y$ B
8 J) E9 n& F1 o! Z# p; u# M0 V除左違規外咩都唔理,由現在YC的玩家自己幫遊戲去 ...
4 u$ g3 ^7 {; ?0 X2 B3 m
問題係,所謂既規則,很多時都是看GM的心情+ R$ b  ?3 Q0 u
2 N" U# A- J% k9 B' m; @- J! ^% i
邊戰洗分存在了多少年,如果是禁止的,為什麼不明文規定不可以,0 Y' _1 @( [& b1 V) q! W
9 L7 w; z! R8 Y5 `
為什麼忽然"我覺得不應該開",所以現在有人開了就是錯? 如果有JP開,GM會不會也跑出來罵個幾句? . _$ B& C( S2 L) n3 T

' c$ }; K* y4 c
-

文章日期:2022-6-8 19:22:03

原來洗分可以洗到冇人想玩,咁真係幾勁
-

文章日期:2022-6-8 19:55:09

你自己想搞新模式就搞吧. 不用一直說是壞會的原因. 大家都了解你有多講道德

Comment

spinach_eric  細草說壞會就是因為當晚壞會開一堆木頭人 接住拜國就在國頻大聲疾呼「他們很多人啊!」 請問了解問題嗎?完!  !detail! Reply Post on 2022-6-10 08:36
-

文章日期:2022-6-10 18:29:56

細草 發表於 2022-6-10 17:29
  • #城城#
  • $______$
  • 1 p7 ?9 {9 Q' S9 E& s* \5 Z; \
    "我都話都明我當時沒係大草原門口進行過記錄. : m7 x. D8 J! J( ~. [1 E' z  W
    : j$ V% q' f% Q; p所以壘係入口果3x個係咩人真係唔會知"
    / r. a0 ]* S) j( u3 b' ?' x1 S) u+ K- W3 t" U1 v6 o0 v/ g. z
    見到一個紅心,所以就直接當3X個都係壞會?) c; |: B+ Q7 ^; k, S6 R+ j6 V
    : W) c8 B( }. m# E' ]& Z! f" U
    1.如果係違規,請問違咩規,管理原則邊一項?# o5 W9 x4 S7 c. q' F, X( A0 `
    2.如果冇違規,咁有幾多人o係邊度o既門口,點解要強調?
    ( M- K) C( d& F3.然後冇睇清楚,直接當晒3X個人係壞會? 對壞會作出指控但係自己都未睇清楚幾多個係壞會...6 B4 b  G. ?. j4 G% D/ h) u& {
    / H9 D& Z( r1 s  j1 b
    如果禁止洗分,你可以寫明禁止洗分' g8 t6 F4 U4 g) X
    如果禁止開別國人物,你大可以禁止邊戰時間開多過一國的角色 (你的電腦技術我從來沒有懷疑)
    8 Y6 ]+ f( c7 }8 S) T
    ' e0 L* r. w' l  I4 f1 ?8 Q- D( p你作為管理者要用什麼心態,什麼方法管理,玩家唔會改變到6 j: J3 L6 G9 [# j  `
    但係一直用意氣用事o既態度對玩家,玩家自然會用相同o既態度對你1 U$ e% T, b9 c: t9 f2 j8 M
    ) c8 a* _8 E$ o
    以前o既邊戰唔需要大改,長時間贏幾個月之後自然就會風水輪流轉,因為人數會自然改變,各國自己會改變策略
    8 @; Q& ]0 {, S3 [4 U' k最近你一直為jp ec 大改邊戰 (至少在我的角度看是如此), JP EC 仲會大花心思去考慮如何去贏嗎,我係佢地,我寧願等到你改到可以贏先再打.  A5 T3 t- `, }( M1 ^( a

/ e4 ~7 i2 g" i  T  N我相信大家玩o左咁耐,都想個server好,我唯一o既建議係訂好規則,然後各國自由發展,唔好再為所謂"三國平衡"東改改西改改
    5 e1 G: s( F. V1 x' g5 F( C: n9 w  A; _$ P6 a& x3 _
    祝各下業務蒸蒸日上
    7 p; K/ k- @3 ]+ o9 U4 _# w3 X" e; y& L: q' d  b, N1 g6 z0 n# K# S
    不用回覆我,我亦不打算繼續參與各位的罵戰; Q1 a' d4 J+ g* }( M
    & i% K, h* S; `
    -

文章日期:2022-6-12 13:16:15

rock743030 發表於 2022-6-12 11:31
    6 e! O. ^  B+ [6 X. ]: a0 p小心唷  會長教唆會員去玩無盡龍族  他還是會長沒有以身作者 他還跑去玩 小心惹系草生氣唷  還是你們無所 ...

+ j" h4 o0 m0 m; ~) J7 {謝謝洛克告訴我們有其他選擇
    1 ~- U; v+ I2 E% S# B
    -

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-5 21:35 , Processed in 0.104308 second(s), 25 queries , Gzip On.