設為首頁收藏本站

個人Points:4512   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-8 00:54:41

其實30開的間諜是誰,不要隨便誣陷我們
-
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:4512   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-8 18:48:09

spinach_eric 發表於 2022-6-8 16:53
) p$ R4 q2 K- s: H9 s) V其實細草現在最好就係咩都唔講、唔做、都唔做任何修改$ X5 D0 h; T2 Z( f# e

2 e1 c: [& x& n: N8 s' i! e除左違規外咩都唔理,由現在YC的玩家自己幫遊戲去 ...
5 H' S) V  T! e( R% Q
問題係,所謂既規則,很多時都是看GM的心情
0 F; c) u2 S6 U# K& w8 L- ]8 R: c& B$ g7 X
邊戰洗分存在了多少年,如果是禁止的,為什麼不明文規定不可以,- H* h4 _2 |- f/ C4 l% N

$ E6 }0 A  `8 i. H; s7 ?4 K+ o8 K" F為什麼忽然"我覺得不應該開",所以現在有人開了就是錯? 如果有JP開,GM會不會也跑出來罵個幾句? " R& V6 I8 `  p

4 i8 C; C5 G& Q, y( T3 V
-

文章日期:2022-6-8 19:22:03

原來洗分可以洗到冇人想玩,咁真係幾勁
-

文章日期:2022-6-8 19:55:09

你自己想搞新模式就搞吧. 不用一直說是壞會的原因. 大家都了解你有多講道德

Comment

spinach_eric  細草說壞會就是因為當晚壞會開一堆木頭人 接住拜國就在國頻大聲疾呼「他們很多人啊!」 請問了解問題嗎?完!  !detail! Reply Post on 2022-6-10 08:36
-

文章日期:2022-6-10 18:29:56

細草 發表於 2022-6-10 17:29
  • #城城#
  • $______$
  • ; D2 n( u6 H1 O* p0 z
    "我都話都明我當時沒係大草原門口進行過記錄. : m7 x. D8 J! J( ~. [1 E' z  W
    # E: [# S$ I  J* x5 [, }, h0 a所以壘係入口果3x個係咩人真係唔會知"
    : H- D# w( n7 ^* {  t5 X+ O2 j7 v# U3 h0 d
    見到一個紅心,所以就直接當3X個都係壞會?
    $ x3 P* \2 J5 k1 f( o+ G( G2 d
    2 n2 f  O  ?+ b3 i1.如果係違規,請問違咩規,管理原則邊一項?4 w( O/ v( T7 B6 t
    2.如果冇違規,咁有幾多人o係邊度o既門口,點解要強調?
    + g# I% {! N: R3.然後冇睇清楚,直接當晒3X個人係壞會? 對壞會作出指控但係自己都未睇清楚幾多個係壞會...
    / H/ Q" G; X2 X# @' m; S( e0 d1 I8 o  ]! Y9 e& z. G% ?
    如果禁止洗分,你可以寫明禁止洗分. u& Z( U8 G) |8 ]9 C
    如果禁止開別國人物,你大可以禁止邊戰時間開多過一國的角色 (你的電腦技術我從來沒有懷疑)
    9 }$ }7 v/ @) C0 V/ Z4 [7 P8 Z5 x1 S1 _% Y6 X$ e
    你作為管理者要用什麼心態,什麼方法管理,玩家唔會改變到. @* M0 h% r* G+ ^3 n/ N- _
    但係一直用意氣用事o既態度對玩家,玩家自然會用相同o既態度對你
    $ E" D; T  j( B7 X* a2 Z5 b: D) x4 {6 b% w
    以前o既邊戰唔需要大改,長時間贏幾個月之後自然就會風水輪流轉,因為人數會自然改變,各國自己會改變策略
    ) o& {; R- \, Q. O, _7 w5 N# @最近你一直為jp ec 大改邊戰 (至少在我的角度看是如此), JP EC 仲會大花心思去考慮如何去贏嗎,我係佢地,我寧願等到你改到可以贏先再打.
    7 D% \# Z, n" F
    1 V& z* z# c7 R- p( u+ s$ D4 K* e. D我相信大家玩o左咁耐,都想個server好,我唯一o既建議係訂好規則,然後各國自由發展,唔好再為所謂"三國平衡"東改改西改改: x: i- r: K( \, J
    ! v) T5 P6 n1 S/ f" p1 r$ S2 d/ V
    祝各下業務蒸蒸日上
    % K) |; w% H1 N
    : M& k  p& c7 s7 p不用回覆我,我亦不打算繼續參與各位的罵戰* f6 H/ {( ?" G, P" X

' W2 M! v2 p1 O2 v
    -

文章日期:2022-6-12 13:16:15

rock743030 發表於 2022-6-12 11:31 $ _/ G: C! s. c, F! c' h# V
    小心唷  會長教唆會員去玩無盡龍族  他還是會長沒有以身作者 他還跑去玩 小心惹系草生氣唷  還是你們無所 ...
    ' E0 O  G! p0 H
    謝謝洛克告訴我們有其他選擇. I6 ?, ~" v* N) O6 e  E: ~
    -

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-13 00:11 , Processed in 0.099427 second(s), 25 queries , Gzip On.