設為首頁收藏本站

個人Points:4514   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-8 00:54:41

其實30開的間諜是誰,不要隨便誣陷我們
-
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:4514   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2022-6-8 18:48:09

spinach_eric 發表於 2022-6-8 16:53
6 `3 L0 f8 o1 z! e其實細草現在最好就係咩都唔講、唔做、都唔做任何修改
; A7 @6 H" `+ l6 \4 v( {8 [- [3 \% T; ~5 P. }0 X6 R' @
除左違規外咩都唔理,由現在YC的玩家自己幫遊戲去 ...
3 c$ i$ T$ s& X. Q$ M4 n
問題係,所謂既規則,很多時都是看GM的心情
7 `# M# U" L& s" Y" z1 x# K: B9 z9 n) O  l
邊戰洗分存在了多少年,如果是禁止的,為什麼不明文規定不可以," i# X2 `6 T3 D( \5 R$ d' }
! [8 p; T9 D; ]: w. l& o+ S' A
為什麼忽然"我覺得不應該開",所以現在有人開了就是錯? 如果有JP開,GM會不會也跑出來罵個幾句? 9 B$ B' Q0 O, U* P8 m
! P5 Q! Q& K/ ^/ g
-

文章日期:2022-6-8 19:22:03

原來洗分可以洗到冇人想玩,咁真係幾勁
-

文章日期:2022-6-8 19:55:09

你自己想搞新模式就搞吧. 不用一直說是壞會的原因. 大家都了解你有多講道德

Comment

spinach_eric  細草說壞會就是因為當晚壞會開一堆木頭人 接住拜國就在國頻大聲疾呼「他們很多人啊!」 請問了解問題嗎?完!  !detail! Reply Post on 2022-6-10 08:36
-

文章日期:2022-6-10 18:29:56

細草 發表於 2022-6-10 17:29
  • #城城#
  • $______$

• % w- d9 g! O% b* ?7 J# U* i"我都話都明我當時沒係大草原門口進行過記錄. : m7 x. D8 J! J( ~. [1 E' z  W# V9 n# W) O# \4 [
    所以壘係入口果3x個係咩人真係唔會知"1 F; T3 }" Y& n4 S; {- R# V; G

! P' x( l5 h- h5 g& l4 ]+ n( F0 y0 \見到一個紅心,所以就直接當3X個都係壞會?
    ) e( |: V% m$ D* g0 V6 h( R3 d. }) h, W- A, X4 B  \# d7 V: u, @& H( m
    1.如果係違規,請問違咩規,管理原則邊一項?
    " ^' d6 t% f2 Y3 Y4 ]6 {, V" j3 F8 r2.如果冇違規,咁有幾多人o係邊度o既門口,點解要強調?% l0 J& |7 S# ~
    3.然後冇睇清楚,直接當晒3X個人係壞會? 對壞會作出指控但係自己都未睇清楚幾多個係壞會...
    8 s' H+ d7 C" Z
    , O$ ^: x5 Q+ \/ [' t: |如果禁止洗分,你可以寫明禁止洗分  v# {# v" l, x" t, r7 ^
    如果禁止開別國人物,你大可以禁止邊戰時間開多過一國的角色 (你的電腦技術我從來沒有懷疑)$ U$ t& Y1 J/ c

+ n5 }& S. u1 [你作為管理者要用什麼心態,什麼方法管理,玩家唔會改變到
    : K) P" O( I" P3 W( b6 I; d4 k0 J但係一直用意氣用事o既態度對玩家,玩家自然會用相同o既態度對你
    2 p& k. R' z& T) D/ Y! S2 b
      Y$ L& L: M7 m; F6 R以前o既邊戰唔需要大改,長時間贏幾個月之後自然就會風水輪流轉,因為人數會自然改變,各國自己會改變策略
    ; r+ s' M& b4 T* u3 ^4 t4 G最近你一直為jp ec 大改邊戰 (至少在我的角度看是如此), JP EC 仲會大花心思去考慮如何去贏嗎,我係佢地,我寧願等到你改到可以贏先再打.# I- \8 W1 Y( E7 Z

& G3 L; b4 v, C我相信大家玩o左咁耐,都想個server好,我唯一o既建議係訂好規則,然後各國自由發展,唔好再為所謂"三國平衡"東改改西改改
    , K: i+ ?# j# N8 K5 L1 ^! a! e) I2 Y7 k
    祝各下業務蒸蒸日上
    , H, ?$ ^' M7 p/ I9 _9 e& W
    ! H- G; p" _( H4 h. j5 c不用回覆我,我亦不打算繼續參與各位的罵戰
    + N  v9 W  o3 r! p( G2 {7 J. C& X# D6 s' r3 G
    -

文章日期:2022-6-12 13:16:15

rock743030 發表於 2022-6-12 11:31
    % w7 @- T; a* d' [; W小心唷  會長教唆會員去玩無盡龍族  他還是會長沒有以身作者 他還跑去玩 小心惹系草生氣唷  還是你們無所 ...

# W. A9 K- Y4 U, g謝謝洛克告訴我們有其他選擇. D( V# ]! N4 E: u
    -

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-13 17:13 , Processed in 0.106486 second(s), 25 queries , Gzip On.