設為首頁收藏本站

個人Points:2913   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2024-3-4 22:23:31

a1456233 發表於 2024-2-28 21:42
+ M0 Z& a  C* G& q5 m" j  N# f. C我告訴你吧 這是你的想法罷了 你以為打手進去不會有人追 還可以安心的射鯊魚?
  o2 d& V; h: ~- U6 W$ X/ A那法師怎麼射、戰士怎麼射 ...
6 D3 e" @/ f8 Y7 g
拜國人愛洗分係事實 懶理版本改D咩2 M# k9 |) [2 G
管理員能嚴懲洗分垃圾 改咩我都沒意見... 拜國有幾多英雄好漢 正面對戰 我地心知肚明
; t$ k% k# Q2 k每日WP分 人人都有眼睇
$ a, U. |# v. M2 j: F
% h2 `1 k4 D, C8 S9 F8 R! R人數多過人幾倍 仲要洗分 係咩玩法
' x# D4 O+ n  Q) c3 l我都唔介意 比拜國人開蠟燭黎圍毆...( _8 ]1 p- b  x. _4 w
點解我要接受佢地鍾意明擺著洗分既事實?
, m' [: V6 l' J) N( R
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2913   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2024-3-5 11:55:35

傑少 發表於 2024-3-5 00:21 ( n% X+ c% j5 z( Y8 \5 R
看來閣下打邊戰都不會出現在防守那邊
! T: ^) X) ~+ i, d! w1 i. b) L% h5 E- n1 ]3 m) @2 m
提示一下,你可以去看一下自己國家開多少封門,開多少擋石擋在大 ...
2 B( |7 n3 C1 T4 K1 k, e) r
傑少兄 你少來模糊視線吧9 a* a( S/ T- h+ n- l9 a) k5 |  X1 ]
傑有傑開誇張封門, 你就咁肯定所有傑國封門都係傑國人去開?
" ^6 E- T, V' m# _5 P6 h你拜國都唔少間諜去開封門 我地有不斷去洗?洗到頭幾位都係我地?) m$ \7 \: k$ t+ i# h8 U( ^, Z: Q

& w$ l2 _5 a* _* G* k  n本來我就唔贊成洗分衝門 邊個開都已經唔岩數....更何況你地國既洗分垃圾?
  _) S" F& e- @+ q5 x8 h# \! R3 B, c5 W唔好合理化自已既行徑 原理就好似 裙短就要比人視姦既心態去做事吧7 ^6 a( `/ c; j1 y0 I
我既言論從來都係對準唔贊成洗分衝門, 多過你講開幾多封門吧
# _. Y1 K' g, u  l! |我地開封門既能耐點及得上你貴會幾個主力吧 一個人控2X 到3X 隻弓手 法師$ X, U, G4 L8 a* F: |

$ d6 [2 Z) D; l3 }, f0 C# x$ [我唯一比較欣賞小菜雞果D衝門 祭司 一次衝門死97次 起碼人地實實在在衝門? 你呢?
- }& z% e) e. |

文章日期:2024-3-5 12:06:02

細草 發表於 2024-3-5 01:08
; D- Y9 w% D6 ~6 j洗GF (WP) 是目前衝門免費復活的最直接方法,這個也是一個免費為國家付出衝門的貢獻,1 w6 F2 ~; s9 t8 P) w
當然如果對在大 ...
9 D+ i( E/ `* i$ W+ H0 z
同意...大草原實在太多人開封門 導致分數失衝
6 |8 b7 z. i/ R6 f, P" i免得拜國合理化自己洗分行為
2 a; d; d- b( l. A- D大草殺人不算分是一個好方法
6 X* k) b# [7 i反正每日係門口找樂子既拜國人都唔會介意吧? 洗分既人 我就唔知啦# t$ U3 a* K( L4 g
' J9 f( R# q  O' W. n

文章日期:2024-3-5 19:04:46

傑少 發表於 2024-3-5 13:44 0 P* E. E  [4 `
只是提示一下怨氣大的人要留意一下,不是所有問題都來自拜國  w9 E8 e4 k( `& E% T3 S7 Z% X

2 a+ O1 X+ p; q( U) V" T0 t& s不要一邊說傑國封門都傑國人開? 然後另一邊 ...

1 d" [+ j% _# n. x$ d  B( b有人講過所有問題都出自你拜國咩? 你都幾搞笑/ Z3 V! c: [# z9 ]7 E4 s. D
話你地國洗分又扯到將所有問題歸咎係你地身上6 }1 d# E% U3 c% @  g
有被害妄想症既人我先唔想覆。你唔想覆 你自己先走黎回覆我託咩6 r3 C( Q- p4 \2 P6 |( o
: a3 d" l  [5 R% Z; B' X8 g
你玩咩角色?我會有咩意見姐
8 z% y' }+ S" F8 W& \' ~明明係管理員建議每人都練一隻祭司 我跟住講落去而已: P' o1 k' o1 D& d( V0 X  N
喺你眼中又變成我對你玩什麼角色有咩意見
2 ^) E1 z, c, M+ ?# J+ `
3 E: C. }- d% w) U0 r' w  ?9 E你要我講,我只會講
( i; h/ L3 N( Z3 o: z5 H對啲廢人玩咩角色都無咩意見 連你自己拜巫師點水一半程度都無1 g6 P* q2 p, D- K+ m; M
我就真係唔識比意見啦
3 w1 Z0 ]1 g7 D  X( V
$ k5 a; e! a1 h5 s3 t& [- n1 z8 Q: Q( Z2 M6 {3 V; w

0 g  I0 O5 u8 P9 R3 ^+ J
* `3 o9 j# S; |7 c" C8 y9 S9 Q, A

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-11 17:46 , Processed in 0.092882 second(s), 23 queries , Gzip On.