設為首頁收藏本站

個人Points:2913   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2024-3-4 22:23:31

a1456233 發表於 2024-2-28 21:42 / R$ k* d! L0 x, Z0 z
我告訴你吧 這是你的想法罷了 你以為打手進去不會有人追 還可以安心的射鯊魚?/ w4 h1 |0 u0 h% e+ @
那法師怎麼射、戰士怎麼射 ...

( ~$ X" k1 X" L: \1 y, r拜國人愛洗分係事實 懶理版本改D咩
1 B5 U3 m) R6 s管理員能嚴懲洗分垃圾 改咩我都沒意見... 拜國有幾多英雄好漢 正面對戰 我地心知肚明0 ?+ m9 J5 r: J6 p; `& P
每日WP分 人人都有眼睇1 a8 ^$ p% p) c. `# D# c; b3 o& s

' n% M' V/ a( e& I  R; L人數多過人幾倍 仲要洗分 係咩玩法
; A5 L1 O, \1 y% D我都唔介意 比拜國人開蠟燭黎圍毆...; f; s9 @. I, e6 s
點解我要接受佢地鍾意明擺著洗分既事實?
2 ]( \1 m& E& f) W: F: j. m% ~
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2913   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2024-3-5 11:55:35

傑少 發表於 2024-3-5 00:21 7 ^0 S/ T. V/ g4 u. M+ j6 H
看來閣下打邊戰都不會出現在防守那邊
/ x4 n: U5 i1 P
2 B( w2 z& m6 w: s* h* P提示一下,你可以去看一下自己國家開多少封門,開多少擋石擋在大 ...

/ S- z( S% a  W1 h傑少兄 你少來模糊視線吧8 `1 _% B* m: s  T2 x* v8 K3 p
傑有傑開誇張封門, 你就咁肯定所有傑國封門都係傑國人去開?7 n- b, e0 }5 t7 o- [( V
你拜國都唔少間諜去開封門 我地有不斷去洗?洗到頭幾位都係我地?
5 K  i5 U& _! E  e4 X# d- Q9 m, D% R% O- F* ]3 ^
本來我就唔贊成洗分衝門 邊個開都已經唔岩數....更何況你地國既洗分垃圾?
- V: t, Z6 q8 i/ E, g: B: c唔好合理化自已既行徑 原理就好似 裙短就要比人視姦既心態去做事吧
0 O7 M# n3 T! Y: C* p5 X) I* E我既言論從來都係對準唔贊成洗分衝門, 多過你講開幾多封門吧- x. S9 }4 j; c' K5 l( s
我地開封門既能耐點及得上你貴會幾個主力吧 一個人控2X 到3X 隻弓手 法師
0 _5 e( C4 c" m9 @' H5 m! ]9 Z, n7 N  ^8 Y; x# {
我唯一比較欣賞小菜雞果D衝門 祭司 一次衝門死97次 起碼人地實實在在衝門? 你呢?" {$ ~- v+ k% T! o9 s

文章日期:2024-3-5 12:06:02

細草 發表於 2024-3-5 01:08
% T3 v& a$ Y; f& D洗GF (WP) 是目前衝門免費復活的最直接方法,這個也是一個免費為國家付出衝門的貢獻,! l) Y: x! D  ?4 A6 X
當然如果對在大 ...

% U. G1 j3 v9 h同意...大草原實在太多人開封門 導致分數失衝
0 X# K3 i/ M+ F  d免得拜國合理化自己洗分行為/ {9 I% w# T( \7 [- l, s+ |
大草殺人不算分是一個好方法; s) |; N4 v2 u# b
反正每日係門口找樂子既拜國人都唔會介意吧? 洗分既人 我就唔知啦/ f% k9 J8 w5 s
; p# k1 x1 L6 C1 A+ h

文章日期:2024-3-5 19:04:46

傑少 發表於 2024-3-5 13:44 $ m0 A% o7 @2 w! L% H
只是提示一下怨氣大的人要留意一下,不是所有問題都來自拜國5 l, R5 p$ |6 B

d; F! p# R0 l2 T- _不要一邊說傑國封門都傑國人開? 然後另一邊 ...

% T" c% t+ ~6 N5 }* ]" m, |. F. E有人講過所有問題都出自你拜國咩? 你都幾搞笑- P6 K" ]2 w$ @4 ^0 `2 e
話你地國洗分又扯到將所有問題歸咎係你地身上' J9 S+ S6 P0 D. ^6 H& I( V( D
有被害妄想症既人我先唔想覆。你唔想覆 你自己先走黎回覆我託咩  T% ]' T4 X2 y( o$ E: u" }4 @

1 M  x( l9 ]5 j4 W) ~, O你玩咩角色?我會有咩意見姐. J+ k# X: x8 P9 }4 H# {& r3 K
明明係管理員建議每人都練一隻祭司 我跟住講落去而已$ `' _  \: V. E& X# V
喺你眼中又變成我對你玩什麼角色有咩意見
, ?4 y) l5 y/ a: C9 E7 }' j2 p5 e/ U
你要我講,我只會講$ z! q$ D0 v, a- P- q
對啲廢人玩咩角色都無咩意見 連你自己拜巫師點水一半程度都無
( L0 Y" l# W. T& n9 S' D我就真係唔識比意見啦& S, t. W: R$ b# u: I
9 Z) c4 e( o/ H; K! H. y
8 S- z! H3 g: c1 Q

4 l* `9 A+ Y  R4 e" B4 v, w: F" K- b' m/ L) L

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-13 13:26 , Processed in 0.079223 second(s), 24 queries , Gzip On.