設為首頁收藏本站
12345678Next
Return Post new threads

個人Points:263   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-4-19 17:01:59

这么说吧,之前我们来了一些人在伊斯,看见这个服务器没什么人才离开了,后来SC说现在人不少了,某一天我上线看了一下边境人数,就又叫兄弟们来了,我们大陆玩家的龙族就是以PK为主的,在我们离开的这一段时间内,也应该十多天吧,我们前几天才开始练级做装备,GOD你们也好意思叫禁止一部分PK?不觉得羞耻?这两天的迷宫任务,你们几个2转的跟我们K,其结果呢?今天不死任务又说什么5V7,后来呢?又是你们拜了。玩龙族,有什么游戏恩怨,游戏里面解决可以吗?都不是过家家的小孩子了,别打不过就叫GM来禁止PK。% [4 \: l$ n' i/ ?- O0 @3 @: \
还有一点,游戏就说游戏里面的事,别东拉西扯。
1 _6 J  Q- X$ q' L3 ?0 q' ]细草,你说禁止PK100以下的玩家,我也不反对。但是任务里面不可能,如果对方开一个90多级的祭祀,那不是无限复活?这一点做不到
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:538   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-4-19 17:04:21

Screw 發表於 2012-4-18 19:21 1 u1 r9 H+ Y% g: A( d* ?
你噶意思系我系度趕緊人走啦?   我唔玩就1天都光曬啦···  ·我年紀唔大·先得25···但系我玩龍族已經 ...

( ?* ^8 `& |% C$ Q請你請你 清楚介定咩新手的意思新手=手無寸鐵, 沒有博雞之力的人
" U! K7 L9 h+ W7 s* W7 q, I而唔係LV/1轉以上
! {. `9 z3 S# X% N4 Z6 b好多人都1轉, 得100多DD戰技, 冇裝, 冇排, 你用真言, 滿技滿裝暗殺, 係唔係一個惡意PK的行為
$ d. h( W6 w$ d2 M" G" W日夜做G5, 係你蠢姐, 見到咁難做, 係咁2做G3玩下未算囉, 你咁唔滿意走啦, 25歲煩到成日70歲阿伯, 你OUT喇, 咁唔講道理, 又唔睇人地講咩, 又唔用腦諗一諗, 睇到都覺得你好可憐, 大陸冇13年免費教育我唔怪你冇分代, I forgive u!!!!
' D7 q  a& w3 o; l" O  Y# g  I; P

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:12:13

本文章最後由 fushau 於 2012-4-19 17:13 編輯
( `2 g$ z( Z2 t% X6 u: g+ T& d) U, b; v
SCREW 點解你唔可以好似初初咁咁和平, 咁大方6 f0 n. L  P4 X- M4 C
+ a) z/ ~% W' m% X% L4 X
因為你有FD玩, 就像著人多恃勢凌人, 講得冇錯吧?
) s7 u+ Y( U9 E  M! _) \3 _0 p
* `4 ^5 i2 O1 d4 y, B5 f- P講多都冇謂. 你存心想死, 誰阻得了你同一意思
3 m3 U9 T3 Q2 P

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:13:11

你5明我意思···講翻3轉任務··GM俾我噶回應系有排跟··慢慢等···漫無目的甘等··俾你你嬲唔嬲?
9 c3 \# j4 ~7 Y+ T  q& }
% Y; n# b! a- F, |8 f講翻外掛·1個大陸人用外掛等於所以大陸人都有用外掛??你認識我甘耐有MO見我用過! 香港有好多心裡變態噶人··有好多強姦犯·甘你身為香港人又????死強姦犯翻去你噶監獄啦···岩5岩聽?
1 i9 K+ d0 X9 i) H2 c% K2 \5 V: i6 R- B: N3 g
我在講多次·我已經同意100LV一下5PK····本身中立地圖就系任由人PK··  點解要叫中立地圖???GM4轉 MO理由甘殺卡門會D人幾次··GM我同你一樣都要去睇心理醫生% @$ e- B- |+ Q* p( R3 T

( i$ }1 D/ r2 K2 W, F8 s岩開服果陣做裝備只能夠用最原始噶方法·我點解要日屠夜屠做裝備··點解要練得比你地快??弱肉強食MO聽過?·本身系懶噶人只識念住中六合彩5洗做野自然有飯開。。弟弟

個人Points:1299   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:15:09

Screw 我相信仲有好多人品唔錯既大陸人 但唔會係你地 我知道你黎香港做野, 但我真係擔心你做緊果間公司, 因為你可以係office hour 玩足80%時間, 對唔對得住你間公司? 你仲玩得多過我哩個放緊study leave bba既人. 出糧唔係咁架 可能我唔知你勤力果一面啦...加油吧 同你D FD繼續玩多D私服 你地大把時間=]

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:17:33

GM 殺一敬百, 反正個服係你的, 處死佢一個我包可以天下太平

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:22:17

講個事實俾你知··我話打緊工其實系打緊自己噶工明MO?

文章日期:2012-4-19 17:25:21

迷宮任務5夠我地打就只識系度吠 SO SAD

Comment

yoman1221  知你地人多 4 隻冰山 -FOOD 同埋最重要係 封門^_^ 次次都人多蝦人少=] 我地D人返工返學無你咁多時間 無得比你過PK癮 真係唔好意思 希望下次我係西林 可以再次同你地1打5 ^^ 你又可以同樣冰山同-FOOD我 咁我先可  !detail! Reply Post on 2012-4-19 17:30

個人Points:1299   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:30:31

Screw 發表於 2012-4-19 17:25 $ x" G+ I7 L: B! V  h, a
迷宮任務5夠我地打就只識系度吠 SO SAD

, C' c$ X3 E5 L) g: y( B) v- P, X) B知你地人多 4 隻冰山 -FOOD  同埋最重要係 封門^_^  次次都人多蝦人少=]
1 G; L1 o9 U' W0 w我地D人返工返學無你咁多時間 無得比你過PK癮 真係唔好意思
7 G8 k2 K' |7 ]9 {. Z3 W希望下次我係西林 可以再次同你地1打5 ^^ 你又可以同樣冰山同-FOOD我 咁我先可以過到癮 THX$ F" n7 J9 }# Q$ z& p& m& \9 i

* ]! ?: E' p9 K# Q難道你覺得我地講野無道理T^T? 25歲人啦你都 思路都要闊D 係要比位人入都無計4 i) S  n) v/ J- |2 S

個人Points:84312   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-4-19 17:30:57

轉完server會幫你修好. 呢樣係要入你ac慢慢改 4 F5 n( X4 ~9 E
12345678Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-17 13:13 , Processed in 0.094756 second(s), 25 queries , Gzip On.