設為首頁收藏本站
12345678Next
Return Post new threads

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:36:52

GOD如果你5滿意呢遊戲可以5玩·····你可以穩D無冰山無-FOOD噶遊戲··講真冰山同-FOOD都系龍族噶特色·····你地就MO冰山MO-FOOD??我地有MO好似你甘··日日系度吠?
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:37:53

唔該GM··。。。。。。

個人Points:1299   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:54:22

笑左...乜我有話唔比你地用冰山-FOOD? 我好enjoy 1v5 你地+冰山 - FOOD. 以我地香港慣例係唔會用既, 好新奇好有趣~
# X( [$ C, M1 v% Q, L5 s& o另外有時我用"大陸仔"既字眼黎形容你地 唔代表貶低你 之不過係我地潛移默化左, 覺得大陸既事物都唔係好野 , even 你自己都覺得比人話大陸仔係唔好既事, 事實上台灣仔或者香港仔又唔同感覺~__~ 不過有時興興地果陣會加個"西"字係後面姐

文章日期:2012-4-19 17:57:11

系論壇度吵都MO用··遊戲見啦強姦犯

個人Points:1057   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 19:05:18

本文章最後由 最強是狼 於 2012-4-19 19:05 編輯
1 o/ e# b. g" E( s
& T. j5 _! G) P  c$ r4 h6 r$ B睇完你地d討論,,我真係笑了...
( x3 b, `# h- w我日日4~5點就見到server 又lag 又斷... !!9 o( P6 P1 t9 V4 d$ }% g5 q
有沒用外掛升..心照啦你地.....$ B4 T! V  S% I6 F' n
個個時間唔係沒人嫁.....我有眼睇....  !!
$ [* [8 c# t+ ]2 Q; \呢到大把問題要跟進, 你當自己係大爺呀? 一定要理你先?
0 k! m7 ]- ^- Y+ h1 B+ J& G: _5 T呢到本應就唔係pk服... 你講到pk 搶野就係遊戲特色?0 A% a; C6 U* K( f4 G
我想答你唔係囉, 呢到係一個體驗服, 係體驗龍族這個遊戲," U/ c! W  ^+ c/ w9 e
pk當然係其中一種體驗既野, 但其他既體驗你已經影響其他人6 S2 i" B; u2 r; _* E
打迷宮, 本應就唔係一個比人搶野既地方, 係一齊體驗打寶品既樂趣& c5 `* O  A5 C2 Y3 r6 w& b
而唔係在迷宮體驗pk既樂趣...., T3 R* ~5 i% v8 `8 o
. y/ R$ c) X1 I4 r2 `
強調呢到唔係一個pk服, 唔係比你用來殺人搶寶品.....
There's 1 ratedM2 Fun Hide Reason
fushau + 10 讚好!

Total: M2 Fun + 10   View rating log

文章日期:2012-4-19 19:40:47

我想問下你··如果呢2晚迷宮系我地輸左呢??你地贏左噶話我念你唔會講埋呢D甘噶野·!- ]; S5 _4 Y2 e5 b! j; f4 k8 x* W4 w

2 E$ ~/ ^) g; p/ F4 S/ T/ m服務器LAG就系我地用外掛??我念4~5點得你一個人上線·系用外掛果個系你自己都5定!  我好肯定你用外掛添···你地班人最中意最系9UP+ {' \3 P% Y' t' ]; t; u
- b$ ~9 G: h! j* K3 k
我MO話我自己系大爺·我只系一個普通玩家!. }3 c9 Q8 y; y2 d  ?, G

' N8 E) @0 h( _7 M) k5 Y* S你覺得出售高級材料都系一種體驗咯??MO曬龍族本身噶意義?請問邊一fuck似體驗服?

fushau  

View fushau's posts fushau From mobile phone

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 20:30:12

最強是狼昵次講得好有道理,體驗服講得好,十卜十卜!!!
# S/ @  e; X1 z3 F7 |% q9 s
# f, @7 _1 C7 G: o+ K甘下次對壘鬥冰山一食物,減完玩帳,既然輸吾起就。

個人Points:1675   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 23:26:25

不是有2個伺服器?2 \0 k9 E# w  ^, p
細草不如讓不想PK的玩家轉移至不PK伺服器" v7 n+ V( o6 ~3 @. a, t9 A! m7 i
該伺服器設定應是 除了邊境.國戰.競技場外其餘地圖無法開PK模式( T$ f; W/ x# t# O7 S
讓該類玩家可以享受安靜的龍族

Comment

fushau  GM連開多個地圖都唔很...而家仲要多個SER比D卜街, 兩邊走, 有冇可能? 而班含家剷你好言對待, 佢就惡言相向 真係唔直得  !detail! Reply Post on 2012-4-20 00:14

個人Points:2400   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 00:13:41

本文章最後由 stan1012 於 2012-4-20 00:15 編輯 , P) ]8 j/ ?9 q' e4 O3 W( v
0 N% n+ V" W( S2 Z: ^$ k
其實嘈落去又有咩結果呢?5 h2 t. V/ F, g7 t) {3 H) H
有人講到此遊戲係「弱肉強食」既世界。0 l: s3 v$ j4 d& h
黎一點我認同,但係想問一句。7 P# R, E4 c2 K* O; q) r# E
若然黎個世界,甚或現實中都一樣,
, r6 k" P- A' B, W5 n- v  L0 n只得某些人或物強到一面倒,8 `+ m1 G( r$ |% A
弱的會如何?我想必然是放棄(遊戲)或死亡(現實)。' v- B' u6 h# ^$ M5 q' a+ v. M5 E; d0 a
那樣強的如何?佢強的只是一時,不會是長久。
# p# i6 h- s; u8 T2 t6 a/ m; }( E  ^正好因為如此,遊戲內才有兩個國家,
5 O: R+ z( D0 t於一定時間有邊境戰、國戰。
3 c; U( j- H1 q: W! m9 @4 R好樣別人一比高下。
$ d" m/ A/ d) a! J; m( v所以我認為弱肉強食,係人與遊戲比拼。
$ r+ Q1 l+ @% m" G- t另一方面,在中立地區上演「弱肉強食」。
3 T* L3 b% |5 p" m我認為唔係話唔可以PK,
: z9 l5 ]0 u; d; D; D5 A但人若然每時每刻來襲,( s8 ~; z3 ~+ }" u
別人又如何來交戲?  H) z' _: x2 _
對一個無對手的人來講,- v: N( U+ N1 o& n7 }
這樣會有樂趣?* I  e' k8 [) t, K. V. W
我相信兩者都很快悶落黎。, y: H: `: g! R* R+ R7 i1 G2 @
所以我認為這要適可而止。
( ~3 g! C, r6 g9 z  ?/ Q(任務內一樣,若然死亡又如何繼續玩?如何升級?如何繼續一轉以後的路?)  Q. }% P+ p3 P% D* }
我相信任何一個人都唔想玩一個單機版的online game。

Comment

fushau  若然你比人封殺到升LV都升唔到邊戰10個打你1個 未打迷官已經比人封門 你認為你番說話行唔行得通呢? 社會係講汰弱留強, 係被動,間接的 畜生先講弱肉強食, 係主動, 直接的 前者係你汁寶唔夠人快, 但都叫有機會  !detail! Reply Post on 2012-4-20 00:39

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 00:14:03

ricky125 發表於 2012-4-19 23:26
- L* s! S' g/ a, ]; O不是有2個伺服器?
. k* a# ~1 A6 v3 D! e5 w5 ?; O細草不如讓不想PK的玩家轉移至不PK伺服器8 O$ {3 H# _  k, b
該伺服器設定應是 除了邊境.國戰.競技場外其餘 ...
3 a& J' i! a4 r* v; F* f, L, k
GM連開多個地圖都唔很...而家仲要多個SER比D卜街,
5 O. Y* d9 p( D, U. G5 R. ^兩邊走, 有冇可能? ; t( k4 H. Z4 g" \. r8 b5 \- u
而班含家剷你好言對待, 佢就惡言相向
' I: z% z' R% O+ P真係唔直得
9 E) r. h3 q: A8 K% a$ t
12345678Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-17 10:55 , Processed in 0.102223 second(s), 30 queries , Gzip On.