設為首頁收藏本站
12345678Next
Return Post new threads

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:36:52

GOD如果你5滿意呢遊戲可以5玩·····你可以穩D無冰山無-FOOD噶遊戲··講真冰山同-FOOD都系龍族噶特色·····你地就MO冰山MO-FOOD??我地有MO好似你甘··日日系度吠?
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:37:53

唔該GM··。。。。。。

個人Points:1299   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:54:22

笑左...乜我有話唔比你地用冰山-FOOD? 我好enjoy 1v5 你地+冰山 - FOOD. 以我地香港慣例係唔會用既, 好新奇好有趣~: t4 X  O% C2 M# b
另外有時我用"大陸仔"既字眼黎形容你地 唔代表貶低你 之不過係我地潛移默化左, 覺得大陸既事物都唔係好野 , even 你自己都覺得比人話大陸仔係唔好既事, 事實上台灣仔或者香港仔又唔同感覺~__~ 不過有時興興地果陣會加個"西"字係後面姐

文章日期:2012-4-19 17:57:11

系論壇度吵都MO用··遊戲見啦強姦犯

個人Points:1057   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 19:05:18

本文章最後由 最強是狼 於 2012-4-19 19:05 編輯
1 H  }+ \$ O- n. w) c4 m* z) ^$ \6 t
睇完你地d討論,,我真係笑了...& `2 @; M+ }  F' W
我日日4~5點就見到server 又lag 又斷... !!& R* y# M( a$ X6 p
有沒用外掛升..心照啦你地.....% `# Q; {" n. f% \
個個時間唔係沒人嫁.....我有眼睇....  !!
* y; o% u2 N& _, B; q呢到大把問題要跟進, 你當自己係大爺呀? 一定要理你先?2 k, n* Q9 T$ q) f1 ~; x! ?
呢到本應就唔係pk服... 你講到pk 搶野就係遊戲特色?( b5 x$ i1 I- z" }
我想答你唔係囉, 呢到係一個體驗服, 係體驗龍族這個遊戲,
5 ^* w2 H: }8 _( m7 b3 Y* Ppk當然係其中一種體驗既野, 但其他既體驗你已經影響其他人
5 n4 G$ H" f7 {: O" H5 W打迷宮, 本應就唔係一個比人搶野既地方, 係一齊體驗打寶品既樂趣
; c7 y. z. U2 m4 j: {7 }; w3 p而唔係在迷宮體驗pk既樂趣....
7 U$ y7 C& Y+ G! K7 g9 M) A3 \/ c$ {) \0 u8 |+ ~  f
強調呢到唔係一個pk服, 唔係比你用來殺人搶寶品.....
There's 1 ratedM2 Fun Hide Reason
fushau + 10 讚好!

Total: M2 Fun + 10   View rating log

文章日期:2012-4-19 19:40:47

我想問下你··如果呢2晚迷宮系我地輸左呢??你地贏左噶話我念你唔會講埋呢D甘噶野·!1 j+ Z4 q5 F; m/ @' ]( W- y0 c
: i* k" H4 e0 |) z- @+ Z$ x- v
服務器LAG就系我地用外掛??我念4~5點得你一個人上線·系用外掛果個系你自己都5定!  我好肯定你用外掛添···你地班人最中意最系9UP# Q. {  b) Y0 U0 \, Q3 v1 j0 ^

7 p' u+ W2 |) A7 x/ s# x1 M2 T+ t我MO話我自己系大爺·我只系一個普通玩家!" h1 Q" D6 K. v' c1 N$ _  p) E
  I8 Y8 C9 p, j" }; A/ y% @8 e
你覺得出售高級材料都系一種體驗咯??MO曬龍族本身噶意義?請問邊一fuck似體驗服?

fushau  

View fushau's posts fushau From mobile phone

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 20:30:12

最強是狼昵次講得好有道理,體驗服講得好,十卜十卜!!!
& b/ f; a- r" q  J' p0 V# ^+ ]* r0 ~& M- W7 q7 h  [4 R% {' A
甘下次對壘鬥冰山一食物,減完玩帳,既然輸吾起就。

個人Points:1675   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 23:26:25

不是有2個伺服器?! W) B" }* E7 ^' J9 o
細草不如讓不想PK的玩家轉移至不PK伺服器
! t* I$ i7 E; T) m. b該伺服器設定應是 除了邊境.國戰.競技場外其餘地圖無法開PK模式, B& I' H. X; Z& w7 Q
讓該類玩家可以享受安靜的龍族

Comment

fushau  GM連開多個地圖都唔很...而家仲要多個SER比D卜街, 兩邊走, 有冇可能? 而班含家剷你好言對待, 佢就惡言相向 真係唔直得  !detail! Reply Post on 2012-4-20 00:14

個人Points:2400   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 00:13:41

本文章最後由 stan1012 於 2012-4-20 00:15 編輯   V9 K; r6 r/ R* y0 Y7 X' \- K! n. V% s
! h; c1 [0 F. C2 z" _# N+ E  K
其實嘈落去又有咩結果呢?
. q, K$ |: L1 L4 n有人講到此遊戲係「弱肉強食」既世界。
* _6 E  B! Y3 T2 m* D$ F9 x3 R黎一點我認同,但係想問一句。4 l  D7 U# D  q: c+ t8 M/ x) z
若然黎個世界,甚或現實中都一樣,
' M1 o8 v$ o) X" ?/ R- K只得某些人或物強到一面倒,1 }7 ?; O/ K4 C; H, P! q2 J) u4 @- |
弱的會如何?我想必然是放棄(遊戲)或死亡(現實)。
- t" L7 ^- o( t! X( ?1 T9 a那樣強的如何?佢強的只是一時,不會是長久。
, f% B7 d5 Q: n正好因為如此,遊戲內才有兩個國家,
) c; l" F; i) C4 b" z4 G' Q- e於一定時間有邊境戰、國戰。
8 e& g8 w' A/ A3 y$ o2 v好樣別人一比高下。
4 y) H4 z8 ?* D* n' }所以我認為弱肉強食,係人與遊戲比拼。
! M0 g% B2 k  G3 f& K, V8 v另一方面,在中立地區上演「弱肉強食」。
+ A  }4 N* {; u* c; }0 H我認為唔係話唔可以PK,  A& w0 |5 X! I* z$ P8 b
但人若然每時每刻來襲,; c2 y2 ?" t+ c8 X3 L+ v- g% m: k
別人又如何來交戲?
& I- r$ O4 _* E/ E1 B對一個無對手的人來講,
( e& h9 q: T6 N5 f0 ~2 u這樣會有樂趣?
+ ~3 ^' W1 G! E9 K我相信兩者都很快悶落黎。
; Z4 ?; [3 O4 S" ~所以我認為這要適可而止。' Z% k; D4 v, _3 o# C2 H8 t6 _6 U. G; ^
(任務內一樣,若然死亡又如何繼續玩?如何升級?如何繼續一轉以後的路?)
: C% S7 H  x5 N0 M/ b6 @' g7 l我相信任何一個人都唔想玩一個單機版的online game。

Comment

fushau  若然你比人封殺到升LV都升唔到邊戰10個打你1個 未打迷官已經比人封門 你認為你番說話行唔行得通呢? 社會係講汰弱留強, 係被動,間接的 畜生先講弱肉強食, 係主動, 直接的 前者係你汁寶唔夠人快, 但都叫有機會  !detail! Reply Post on 2012-4-20 00:39

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 00:14:03

ricky125 發表於 2012-4-19 23:26
7 m) ?1 d6 g6 V8 {' i/ |3 z8 G9 j不是有2個伺服器?( @( Z' S; k! b. Q
細草不如讓不想PK的玩家轉移至不PK伺服器( h! a4 n7 n- h" Y- O3 T
該伺服器設定應是 除了邊境.國戰.競技場外其餘 ...
5 X, l; e/ v0 D2 P; |
GM連開多個地圖都唔很...而家仲要多個SER比D卜街,& z1 B% l$ D. V* z2 g
兩邊走, 有冇可能? 1 ^& E5 W, R' V* v" K$ Q
而班含家剷你好言對待, 佢就惡言相向7 w4 m: a7 y& x8 j9 x
真係唔直得( g6 e4 H; C% S4 n" a! M
12345678Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-20 21:52 , Processed in 0.103614 second(s), 25 queries , Gzip On.