設為首頁收藏本站
12345678Next
Return Post new threads

個人Points:1057   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 18:10:23

我都起馬有個master degree graphic information design, 真係唔知佢咩學歷,
8 r$ z. n& B1 v& z; \: }7 H( A大陸人真係只懂弱肉強食?只懂得搶東西?難怪中國治安敢差,原來佢地人生活世上,! ]9 W5 a- e/ M6 ?. [* n; n
只有一種人生觀念,就係弱肉強食,搶得就搶。不懂得體驗這兩個字。

Comment

Screw  呢位強姦犯! 請問宜家呢個服務器改到甘噶樣!邊一FUCK似體驗服  !detail! Reply Post on 2012-4-20 21:47
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:1057   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 18:17:16

本文章最後由 最強是狼 於 2012-4-20 18:23 編輯
& C  o$ ?6 b8 @: t8 s# F, w
! Y  W; O/ k$ o5 i6 e5 {! o. K" h. j% L) L3 g
想你明白既係,公平這世上是最重要,也是最難成功既一樣野,如果大家都不去努力公平下爭取,8 W7 s6 [8 S8 \+ H8 H) V
這世界就完了,所以先會有規則呢樣野存在。係一個適合既地方有適當既自由係最好,
! e6 e. I$ q. F1 p  F4 A. f何必要每個人每日都玩得唔開心呢。加上呢個係私服,本應就要專重gm做既事。
2 ^( W1 k$ h6 W7 e1 |, |) N6 k  ~有咩講錯得罪到你我唔介意講句唔好意思,但唔好搞到其他想開心玩既人。: \& o; N; s' Y$ w" o. g3 Y

2 x4 d( l. g0 S: T

Comment

Screw  請問呢位強姦犯!! 龍族有邊一條規則指明中立地圖5俾人PK??? 我幾時有5尊重GM噶決定?  !detail! Reply Post on 2012-4-20 21:50

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 21:47:59

最強是狼 發表於 2012-4-20 18:10
9 p1 z: n2 r# e( |. L我都起馬有個master degree graphic information design, 真係唔知佢咩學歷,
0 M9 R- d) h0 G6 a8 `3 x大陸人真係只懂弱肉強食?只 ...
9 J+ w8 |/ N: x' m
呢位強姦犯! 請問宜家呢個服務器改到甘噶樣!邊一FUCK似體驗服1 o1 N* ]  D7 s" d' D. h& K

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 21:50:38

最強是狼 發表於 2012-4-20 18:17 7 J9 B( K, @, O' N( v" r% e7 R
想你明白既係,公平這世上是最重要,也是最難成功既一樣野,如果大家都不去努力公平下爭取,& o% b* Q3 O' h$ {( k; K
這世界就完 ...
& o# U* W8 |$ V* w7 R
請問呢位強姦犯!!
; r/ ~. z+ f* B4 @; D" Q
- E& N' k  J  v' I8 ?龍族有邊一條規則指明中立地圖5俾人PK???; _, b. j7 R% }7 v) Y. ^+ q1 T
# Z! k! T6 x$ k: H/ ?) G8 I
我幾時有5尊重GM噶決定?: D( q* C2 U3 H, f0 L

fushau  

View fushau's posts fushau From mobile phone

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-21 05:56:50

仕狼君,野蠻人同講道理人已經顯然而見。/ }6 Y% Q8 _& r3 r9 q

Comment

Screw  見你系消防員先5同你吵咋~ 費事搞到你MO心情翻工就5好啦  !detail! Reply Post on 2012-4-21 12:35

個人Points:1299   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-21 09:38:42

大陸人係咁-_-" 唔好同佢理論咁多 我地失身份 根本無理性的心態
; x) |0 P1 n& J0 @$ k

個人Points:374   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-4-21 10:34:10

晕 好久没上论坛了。。浏览了下。。。' R3 ]* [) O  p' [5 R
第一SC自己开公司。。。你学历再高自己搞了公司?还是你也是个什么打工皇帝?7 n; b" C/ x% \  h; J4 u, w
第二恶意PK?为什么我前几天刚玩的时候被GODLIKE杀了好多次没有说什么恶意PK 我们反清的时候就来个恶意PK 当然我当时也才107 100多战绩 他杀完人还来个“不够看” 我想不够看就是你的手无缚鸡之力吧$ v3 Y$ F( S) l: @8 d, M4 g8 M
第三你老说大陆什么什么的。。。请问你们工会是不是有个大陆的?* B; Q( |* j* l$ k8 m6 E
第四你要觉得有些技能你不屑用。。那关我鸟事情啊 我们就爱用 我还讨厌你们用究级呢 既然龙族有这个技能为什么不能用
; F) V/ L; M& \3 G3 L第五这是PK不是竞技 没有任何限制的 别拿这些东西来说事0 W3 J, y1 a5 x" H
最后送给GODLIKE哈哈 还记得当初你杀我的时候我说什么”你好威,我暂时打不过你“

個人Points:374   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-4-21 10:54:18

补充一贴。。。如果任务是我们被打出来 我们绝对不会来论坛上说这说那的% ~, ]/ U6 ]3 \$ N" `2 `( O" ]
事实如此。。。那个半支烟也是玩过LAY3的吧/ S- e' \2 _" \1 a
PLAY3我们有上论坛说什么弱肉强食 还讨论到学历治安。。我笑了 HK多大 大陆多大?6 f4 }: J: D8 C+ }
能以点盖面吗?HK大学生源不行靠奖励来招揽大陆的高考高分学生?(10万)如果你说HK大学是个垃圾大学我也没话说9 Q7 ^* I9 X% u3 `9 C
一个游戏 就是要多思考怎么玩 而不是一天无事就上来喷口水的
# {, X, D7 v8 W- }  h' [

文章日期:2012-4-21 12:35:36

fushau 發表於 2012-4-21 05:56 . z7 ~! a1 n% u% F0 p  }2 n
仕狼君,野蠻人同講道理人已經顯然而見。

- N$ h: M, K5 B4 ^; k4 t( P' b! M見你系消防員先5同你吵咋~ 費事搞到你MO心情翻工就5好啦
4 S+ T/ Q6 f$ ]9 V; R' M  K7 u: z, q

個人Points:84345   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-4-22 03:34:40

其實迷宮任務如果被私有化打,  相信打贏也是用外掛,加速等~+ d9 H; M5 ^; I
基本上突然這麼多的2,3轉也是很神奇的事情
. e0 r- L) q$ R' B7 z' D  R( H) d$ S
另外也查看了轉營公告, 也沒有說轉變為全PVP 類伺服器,
2 r' [' g/ {! [5 G( `# R. P不過如果按照情況, 迷宮任務變成非PVP區是需要的  ^8 m4 C* u6 C4 z: d

: L* q8 i) A& S) s: e
8 W& [$ o: ^6 M) s! Z: V$ R另外一句p咩撚野k   , 邊境戰打石仲多過打人,  講到天下無敵爭取pk樂趣咪又係係到先打石而吾係一開始就阻止人打石& o1 Z4 V2 b+ R
根本就係講一套做一套, 唔好將公會恩怨變成種族恩怨
8 W7 c4 p* A4 a# k# V& x5 A8 d' J! Z: ]* J" o
----------------------------------------------------------------------------------
% P0 y# I% w2 }, C6 L8 g! l, ]看來需要變更:
! N4 w% f3 I& }/ B) h7 S- c% S( f  f; g8 F( S
1. 三大迷宮 列作禁止PK區域
/ i( O  j7 L+ S; f) T5 F& ~! A2. 非中立地區列為禁止 惡意 PK 區域 ( 邊境戰時段 / Duel 不適用 )
! {8 \& I% a) w! s3. 取消 100 級以下保護條例# j$ P$ E: T* p8 `) ?+ t
4. 那克之塔、鍚克之塔 列作禁止PK區域5 o9 t3 M" d; T

4 {3 B& K" Q1 E* o* 惡意 PK 指重覆殺同一人或重覆地殺多個人
9 r2 P/ u' R' z* x! p& W  U+ Z$ h* 禁止PK區域 , 指該區域列為禁止PK
3 g' `$ C( O- F; b. ^5 V
1 E# M7 R# U$ n: {5 F% O( o換句話說係 中立地區(除1,4條例地區) 即 西部林地 大草原 幽山 海格 PVP場 國戰 不受限制! z- R! w3 {  j% \/ x! Q0 u2 ~

Comment

peterwang  其實迷宮任務如果被私有化打, 相信打贏也是用外掛,加速等~ 基本上突然這麼多的2,3轉也是很神奇的事情 GM这是你发说的还是别人玩家说的? 我感觉说的好神奇  !detail! Reply Post on 2012-4-22 12:05
12345678Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-20 23:28 , Processed in 0.095397 second(s), 25 queries , Gzip On.