設為首頁收藏本站
12345678Next
Return Post new threads

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:36:52

GOD如果你5滿意呢遊戲可以5玩·····你可以穩D無冰山無-FOOD噶遊戲··講真冰山同-FOOD都系龍族噶特色·····你地就MO冰山MO-FOOD??我地有MO好似你甘··日日系度吠?
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:37:53

唔該GM··。。。。。。

個人Points:1299   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 17:54:22

笑左...乜我有話唔比你地用冰山-FOOD? 我好enjoy 1v5 你地+冰山 - FOOD. 以我地香港慣例係唔會用既, 好新奇好有趣~
9 q; {; O' m# L8 p9 `$ O" `7 V# r另外有時我用"大陸仔"既字眼黎形容你地 唔代表貶低你 之不過係我地潛移默化左, 覺得大陸既事物都唔係好野 , even 你自己都覺得比人話大陸仔係唔好既事, 事實上台灣仔或者香港仔又唔同感覺~__~ 不過有時興興地果陣會加個"西"字係後面姐

文章日期:2012-4-19 17:57:11

系論壇度吵都MO用··遊戲見啦強姦犯

個人Points:1057   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 19:05:18

本文章最後由 最強是狼 於 2012-4-19 19:05 編輯 & F: s; B" |4 k. d4 m, H' A

9 g& Y& v# J) a! c3 C  m睇完你地d討論,,我真係笑了...( j1 a8 }) [- K
我日日4~5點就見到server 又lag 又斷... !!6 Z) r: s  }  Q4 c2 z* }+ s
有沒用外掛升..心照啦你地.....* y. Y1 s* G' D1 ~" J
個個時間唔係沒人嫁.....我有眼睇....  !!4 f0 Y* g9 y. R4 Q# J) J* ^4 }# e
呢到大把問題要跟進, 你當自己係大爺呀? 一定要理你先?
, r) r9 j1 }: d/ A: ^, ~呢到本應就唔係pk服... 你講到pk 搶野就係遊戲特色?1 P0 D) S6 a, E% {7 F7 Z  Y
我想答你唔係囉, 呢到係一個體驗服, 係體驗龍族這個遊戲,3 r3 ]5 f. H5 o
pk當然係其中一種體驗既野, 但其他既體驗你已經影響其他人5 }3 Q* ~' _: v9 \1 I
打迷宮, 本應就唔係一個比人搶野既地方, 係一齊體驗打寶品既樂趣
  b8 j: m5 b4 W而唔係在迷宮體驗pk既樂趣....& M# f0 V" H" j
7 b  H, p6 `3 H( R) P. o( N
強調呢到唔係一個pk服, 唔係比你用來殺人搶寶品.....
There's 1 ratedM2 Fun Hide Reason
fushau + 10 讚好!

Total: M2 Fun + 10   View rating log

文章日期:2012-4-19 19:40:47

我想問下你··如果呢2晚迷宮系我地輸左呢??你地贏左噶話我念你唔會講埋呢D甘噶野·!& D, c# }" [! p- k
( t. V, B; B- ?1 g" R( ?# @
服務器LAG就系我地用外掛??我念4~5點得你一個人上線·系用外掛果個系你自己都5定!  我好肯定你用外掛添···你地班人最中意最系9UP# V% |) E/ k/ W/ j9 `" S6 `

/ {, d5 M8 T) C/ H) x我MO話我自己系大爺·我只系一個普通玩家!. z4 Z7 K: R/ f; {& W
& ]- A  m6 _. ^1 }7 E3 x
你覺得出售高級材料都系一種體驗咯??MO曬龍族本身噶意義?請問邊一fuck似體驗服?

fushau  

View fushau's posts fushau From mobile phone

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 20:30:12

最強是狼昵次講得好有道理,體驗服講得好,十卜十卜!!!
( P  K1 l6 ]+ G# F( d5 Z" `( g& k3 I9 m- |' G4 R, {; h$ Y- s9 X1 v
甘下次對壘鬥冰山一食物,減完玩帳,既然輸吾起就。

個人Points:1675   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-19 23:26:25

不是有2個伺服器?: D1 a( j& i5 a
細草不如讓不想PK的玩家轉移至不PK伺服器- p2 j; u: A( }3 D/ s3 k
該伺服器設定應是 除了邊境.國戰.競技場外其餘地圖無法開PK模式
+ ]" N% h7 ^7 a6 R讓該類玩家可以享受安靜的龍族

Comment

fushau  GM連開多個地圖都唔很...而家仲要多個SER比D卜街, 兩邊走, 有冇可能? 而班含家剷你好言對待, 佢就惡言相向 真係唔直得  !detail! Reply Post on 2012-4-20 00:14

個人Points:2400   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 00:13:41

本文章最後由 stan1012 於 2012-4-20 00:15 編輯
% Y0 X2 v6 X6 q' E' w
- j8 r) L1 C4 F- l6 s其實嘈落去又有咩結果呢?
  r$ p3 ?1 Q/ D; _  @+ S: V4 X有人講到此遊戲係「弱肉強食」既世界。
  ~4 i, o; o3 A6 d: `黎一點我認同,但係想問一句。$ R$ l; ]- ?! N5 f: K2 W9 h
若然黎個世界,甚或現實中都一樣,
1 C# F" `- x8 V& Z( V6 Y* \只得某些人或物強到一面倒,, |4 Z  w5 x$ X1 R
弱的會如何?我想必然是放棄(遊戲)或死亡(現實)。
* ?" U) Y3 Z6 E4 S, {那樣強的如何?佢強的只是一時,不會是長久。
. ~# S; F7 F! i, x! Z" w5 _5 A正好因為如此,遊戲內才有兩個國家,! V# B9 ^; C9 G
於一定時間有邊境戰、國戰。
+ f' e7 _6 O& Z) k! @好樣別人一比高下。
8 b( Y) g- s; b. [所以我認為弱肉強食,係人與遊戲比拼。4 \3 T4 Z& B+ n6 @
另一方面,在中立地區上演「弱肉強食」。% u" G; r; A& A! {# [+ ^8 O$ B0 H' d9 f
我認為唔係話唔可以PK,
; ~9 T6 l7 Y& Y" H0 r% i# ~但人若然每時每刻來襲,8 P$ D' U$ V% f( z
別人又如何來交戲?" y" P! r( N2 ?% D) A6 C& u% U
對一個無對手的人來講,
6 G6 S! r! S$ H這樣會有樂趣?9 U. [$ X8 P* V: H- k2 C
我相信兩者都很快悶落黎。
; E/ z/ E4 G' x8 J所以我認為這要適可而止。! _6 t6 K, g1 V: h& Q& `- J
(任務內一樣,若然死亡又如何繼續玩?如何升級?如何繼續一轉以後的路?)
% s, w' X' }* j6 y* V3 n我相信任何一個人都唔想玩一個單機版的online game。

Comment

fushau  若然你比人封殺到升LV都升唔到邊戰10個打你1個 未打迷官已經比人封門 你認為你番說話行唔行得通呢? 社會係講汰弱留強, 係被動,間接的 畜生先講弱肉強食, 係主動, 直接的 前者係你汁寶唔夠人快, 但都叫有機會  !detail! Reply Post on 2012-4-20 00:39

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 00:14:03

ricky125 發表於 2012-4-19 23:26
0 h% X! o- v9 X% C" o$ ^不是有2個伺服器?
" w' W& S' R$ A8 i6 Z9 e細草不如讓不想PK的玩家轉移至不PK伺服器
( `* w6 m0 |5 A; y6 _& Y! M該伺服器設定應是 除了邊境.國戰.競技場外其餘 ...
( [% W$ H' A9 }  q9 ^
GM連開多個地圖都唔很...而家仲要多個SER比D卜街,
3 p; T5 j- O4 u0 X兩邊走, 有冇可能?
: Y2 n$ Z  y4 ?而班含家剷你好言對待, 佢就惡言相向2 G+ y2 P9 d( H! Q
真係唔直得
* o" m! ?9 P  \5 ?  x$ C! `) f
12345678Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-19 17:20 , Processed in 0.105963 second(s), 30 queries , Gzip On.