設為首頁收藏本站
12345678Next
Return Post new threads

個人Points:1057   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 18:10:23

我都起馬有個master degree graphic information design, 真係唔知佢咩學歷,
1 I) c/ Y* t( F1 c4 l8 ~  A大陸人真係只懂弱肉強食?只懂得搶東西?難怪中國治安敢差,原來佢地人生活世上,
, g3 t. B2 ?, h$ i/ N2 n5 F6 X1 z) Q只有一種人生觀念,就係弱肉強食,搶得就搶。不懂得體驗這兩個字。

Comment

Screw  呢位強姦犯! 請問宜家呢個服務器改到甘噶樣!邊一FUCK似體驗服  !detail! Reply Post on 2012-4-20 21:47
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:1057   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 18:17:16

本文章最後由 最強是狼 於 2012-4-20 18:23 編輯
# q0 p' a0 w2 S. r, z2 e
& g7 y" W9 K" v9 @0 P, N9 H3 e/ u4 N/ a& N0 z
想你明白既係,公平這世上是最重要,也是最難成功既一樣野,如果大家都不去努力公平下爭取,
& y& x3 [0 g% k) q: ^這世界就完了,所以先會有規則呢樣野存在。係一個適合既地方有適當既自由係最好,; Q8 B8 Y. c5 P' f* ^. Y; m
何必要每個人每日都玩得唔開心呢。加上呢個係私服,本應就要專重gm做既事。  S, q; W# ]9 `8 u# j
有咩講錯得罪到你我唔介意講句唔好意思,但唔好搞到其他想開心玩既人。2 _% I4 J& y+ G3 F/ l  `  r! w
: \9 L1 }+ ^$ v' x+ i' b7 x

Comment

Screw  請問呢位強姦犯!! 龍族有邊一條規則指明中立地圖5俾人PK??? 我幾時有5尊重GM噶決定?  !detail! Reply Post on 2012-4-20 21:50

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 21:47:59

最強是狼 發表於 2012-4-20 18:10 3 V  H$ a% n# G. s6 p; ~/ k0 `6 W
我都起馬有個master degree graphic information design, 真係唔知佢咩學歷,9 N0 Y; C0 b8 x0 g* n
大陸人真係只懂弱肉強食?只 ...
; F" T5 ]4 }4 [; p
呢位強姦犯! 請問宜家呢個服務器改到甘噶樣!邊一FUCK似體驗服
2 i+ \. L/ i! {5 S$ e/ \% L! D

個人Points:2028   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-20 21:50:38

最強是狼 發表於 2012-4-20 18:17
! U0 N) X: L/ e! Z  q7 Q- m想你明白既係,公平這世上是最重要,也是最難成功既一樣野,如果大家都不去努力公平下爭取,
8 _& i! Q7 y: v' R這世界就完 ...
3 {$ Q) B$ t# ?# v" B
請問呢位強姦犯!!5 s! K; j8 s  L+ B( [
( \- C2 |5 z# H8 _! r9 Z4 |
龍族有邊一條規則指明中立地圖5俾人PK???
; `. |+ x/ G. v9 I
* F, f' h: J' Q+ w我幾時有5尊重GM噶決定?
- M- y5 d  m4 [$ a: H. N

fushau  

View fushau's posts fushau From mobile phone

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-21 05:56:50

仕狼君,野蠻人同講道理人已經顯然而見。3 i% F$ d& i+ A* B

Comment

Screw  見你系消防員先5同你吵咋~ 費事搞到你MO心情翻工就5好啦  !detail! Reply Post on 2012-4-21 12:35

個人Points:1299   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-4-21 09:38:42

大陸人係咁-_-" 唔好同佢理論咁多 我地失身份 根本無理性的心態
+ U& z0 G( o5 e! O& I$ N

個人Points:374   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-4-21 10:34:10

晕 好久没上论坛了。。浏览了下。。。- D  \  _, p6 W  X
第一SC自己开公司。。。你学历再高自己搞了公司?还是你也是个什么打工皇帝?
$ ^+ z/ Q- R# T第二恶意PK?为什么我前几天刚玩的时候被GODLIKE杀了好多次没有说什么恶意PK 我们反清的时候就来个恶意PK 当然我当时也才107 100多战绩 他杀完人还来个“不够看” 我想不够看就是你的手无缚鸡之力吧
4 W( s4 ]5 Z9 M; Y/ ~第三你老说大陆什么什么的。。。请问你们工会是不是有个大陆的?& D- n8 U* `, L
第四你要觉得有些技能你不屑用。。那关我鸟事情啊 我们就爱用 我还讨厌你们用究级呢 既然龙族有这个技能为什么不能用0 U* x% [) x' H. t. x% v
第五这是PK不是竞技 没有任何限制的 别拿这些东西来说事7 Q8 h) \) y4 e0 @( s3 o
最后送给GODLIKE哈哈 还记得当初你杀我的时候我说什么”你好威,我暂时打不过你“

個人Points:374   Rank: 3Rank: 3  中級會員

文章日期:2012-4-21 10:54:18

补充一贴。。。如果任务是我们被打出来 我们绝对不会来论坛上说这说那的
0 ?, N' h) i. r( g3 `" a  Y& ^- {' a事实如此。。。那个半支烟也是玩过LAY3的吧
( M: i1 M2 j- `7 OPLAY3我们有上论坛说什么弱肉强食 还讨论到学历治安。。我笑了 HK多大 大陆多大?
  j+ P8 r) [: k) p能以点盖面吗?HK大学生源不行靠奖励来招揽大陆的高考高分学生?(10万)如果你说HK大学是个垃圾大学我也没话说
; N" h0 M: Q% U' S1 z一个游戏 就是要多思考怎么玩 而不是一天无事就上来喷口水的/ ~5 b9 W- X! t4 f9 T% }4 _3 W" o

文章日期:2012-4-21 12:35:36

fushau 發表於 2012-4-21 05:56
2 C$ g/ g* X$ @仕狼君,野蠻人同講道理人已經顯然而見。
5 i* f  _0 U/ k+ {
見你系消防員先5同你吵咋~ 費事搞到你MO心情翻工就5好啦6 N9 b5 L2 V0 M$ h5 T3 y/ D

個人Points:84323   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-4-22 03:34:40

其實迷宮任務如果被私有化打,  相信打贏也是用外掛,加速等~
& i* W/ ~: `- J) e/ U! q8 k0 M2 K  K基本上突然這麼多的2,3轉也是很神奇的事情
# Z1 ^8 t/ x  z7 Y( ^7 p0 J; P4 Q4 l. k! O# L* o) _% R
另外也查看了轉營公告, 也沒有說轉變為全PVP 類伺服器,
- I" ?& f4 ]; J( q! y不過如果按照情況, 迷宮任務變成非PVP區是需要的
  B: _% P' r+ ]6 I, S/ s
, @. L7 i/ S2 I8 M; Z# ^6 s6 x, r! M3 X3 [2 |3 R
另外一句p咩撚野k   , 邊境戰打石仲多過打人,  講到天下無敵爭取pk樂趣咪又係係到先打石而吾係一開始就阻止人打石
' @& D) v5 N0 [/ u. F9 J9 ?根本就係講一套做一套, 唔好將公會恩怨變成種族恩怨
+ T8 x' a" G3 O9 n+ ]$ u1 @8 d7 W; W' t6 b5 L% X- R9 H
----------------------------------------------------------------------------------
! A6 w1 Y8 a  P$ O4 y看來需要變更:$ D* y* S# Q* A! \/ c. ?8 |9 W

# x: e' j7 y( ^2 |# V% {3 T1. 三大迷宮 列作禁止PK區域
" k( H2 e: A3 L: p1 g2. 非中立地區列為禁止 惡意 PK 區域 ( 邊境戰時段 / Duel 不適用 )4 G8 P6 }0 R, q& x& H; G0 P
3. 取消 100 級以下保護條例
5 k6 n/ n; j7 E1 k9 G; e4. 那克之塔、鍚克之塔 列作禁止PK區域
, a$ m; D0 `' \0 h8 y& x. b; b$ d3 i' l" b: V! M1 S
* 惡意 PK 指重覆殺同一人或重覆地殺多個人
: p/ I  ^. \2 T8 L# ^/ R, p* 禁止PK區域 , 指該區域列為禁止PK
5 }. e: A1 `) z
, X2 v' w% W/ j換句話說係 中立地區(除1,4條例地區) 即 西部林地 大草原 幽山 海格 PVP場 國戰 不受限制
( H3 v8 n; }/ K! G

Comment

peterwang  其實迷宮任務如果被私有化打, 相信打贏也是用外掛,加速等~ 基本上突然這麼多的2,3轉也是很神奇的事情 GM这是你发说的还是别人玩家说的? 我感觉说的好神奇  !detail! Reply Post on 2012-4-22 12:05
12345678Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-19 04:19 , Processed in 0.095789 second(s), 25 queries , Gzip On.