設為首頁收藏本站

個人Points:8504   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2014-7-24 14:52:04

ryan626 發表於 2014-7-23 13:57 1 m, `2 ]& ^: G2 L+ o  ^" U2 R0 M
是不平衡沒錯 弓盜 提升戰技和換五轉武器之後實在太痛& R' O9 ]0 a4 t6 |; @8 m/ r4 J; R
我是不曉得反對的人有沒有練到五轉 有沒有玩過五轉法 ...
/ q0 O( L* {, s, d1 M% n5 l  j$ f
弓盜打巫師2 3千一下  反而巫電落黎弓盜就訓低
8 p7 g+ O: s6 @巫師要殺戰士祭師難?弓盜就易嗎?, c2 v% M& j8 e) O( U# P) a
吾明d人點解話弓盜勁   其實最冇用就係弓盜4 j  B: d' F- h( {* Z/ s
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:8504   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2014-7-25 08:46:58

lkh1302 發表於 2014-7-24 19:15 ! A& }2 J9 q3 w
講真, 弓手我就不會作評論A_A...賊仔真係勁..因為有冰山...又可以隱形...賊仔加左耐力後血電唔破魔都係難 ...
* @! y) ?& o8 W7 N$ r. \' S
你一定未玩過賊打邊戰    血電吾易死   
$ i. `& @/ E6 F0 }9 h7 I

文章日期:2014-7-25 15:19:34

lkh1302 發表於 2014-7-25 13:42 / @+ N. W5 C4 \3 b4 T/ t
我都有玩賊,易死?其實邊戰時都係好混亂,咩職都易死,加上又lag機,巫比jc吸一吸都收得工,巫同賊我覺得 ...
0 w, b5 |9 O8 o$ S0 ^1 v7 R
賊用左魔法要等成分鍾先出到技…出左之黎呢埋定係用鏢一鏢鏢鏢人?8 F4 [% H' }6 t. k* r1 A, n2 d
用賊係甘玩冰山我不如玩戰士。。係啊攻好似高啊,,但係邊戰血電陣你未打到人成日俾人電死。。
- E/ R9 z0 n( v/ p祭師佢係殺你吾到。。吾通你又影殺佢= =& |) J: G% J1 n5 M

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-20 10:25 , Processed in 0.079310 second(s), 27 queries , Gzip On.