設為首頁收藏本站
123Next
Return Post new threads

個人Points:84339   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-5-23 18:04:09

有關戰鬥技能 泰班的禮物 Bug 之問題9 G( ?8 l& r8 g" o' w9 l
% p/ w" r4 E; x7 L2 p" L
由於收到回報該技能被惡意不正常地使用, 決定將對該技能停用。1 e9 }) S3 z* `
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:643   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-5-23 21:20:10

停左 D戰士 頂唔到巫D魔法= =

個人Points:5272   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-5-23 22:01:51

dear  gm
. R) f1 l* C7 s  O/ |2 Z+ f" A這個問題是不是該把惡意使用的人停權.而不是把技能停掉吧!!!!
" l3 E3 _- [5 a/ x* C/ E7 m$ S! g
老遊戲做幣方式很多~~~~一舉報就停一種遊戲的某種設定這樣好像太極端了應該有更好的方法
" t& h9 S0 a2 E2 g- M( B9 l, O" c$ y- m  h8 c. |
請gm考慮一下~~~~+ U# U, t- c: {8 r
+ M8 x4 |0 O( M1 f# T% q7 V

( g4 S8 p# o1 s$ b+ H. a+ _* k" _0 D

個人Points:84339   Rank: 9Rank: 9Rank: 9  管理員

文章日期:2012-5-23 23:00:10

其實好難查證當時有冇使用Bug
+ a/ M: h' r3 P7 Q# B' h- X" D但如果花時間去研究/研究成功去修正
! G3 b/ s' X6 Q3 j1 c9 h我又沒呢個時間去做- y7 o4 t# M$ r1 {% y
9 ^( `, O) l% G: r8 e
至於巫師魔法應該都要改動 印象中現在血電攻擊力唔岩正常水平 高了約 20-30%

Comment

小咚咚  WA.... 唔好呀... 你改左我真係唔玩了= = !!  !detail! Reply Post on 2012-5-23 23:02

個人Points:643   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-5-23 23:02:07

細草 發表於 2012-5-23 23:00
! r% n4 |" l& Y( ?6 ~其實好難查證當時有冇使用Bug / T. f; Q  z# N, f- b$ Y
但如果花時間去研究/研究成功去修正 $ t- m3 B+ c7 J0 e+ Z- j+ a1 M  M
我又沒呢個時間去做
# X, j$ F$ p  @+ a0 t: O
WA.... 唔好呀... 你改左我真係唔玩了= = !!# O  E  Z! i" ^- c

( [* Q  `6 P1 J5 e% t

個人Points:703   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-5-24 00:18:54

GM老實講..
* o7 g' Y" _, O& x" Z, n. Y9 A你改左你仲想幾多人玩落去
* }7 M5 s4 q7 |2 b) f! t耐力+唔+ pk都無明顯降傷效果: @( |/ n! j- Z$ z/ s8 ?6 e
我3轉盜賊 一下血電一樣照秒而且又可以拉高Hit數血電 你取消埋泰班 真係佩服
/ u+ _' Z0 i) x: ?( t7 \9 S你完全無平衡過, 依家無埋泰班 推個炎浪 食火放都死 你教教我怎麼打?
+ ^; W# r  s3 q! e, o# ^多重火已經夠秒幾百個人2 }& s6 i. ]0 ~3 {
你自己著住身咁Top既裝姐 你試下著我地玩家G4 G5裝打下架( H, i2 \* O) ~' R" P& e# C
試完你先再決定 我唔知你技術去到邊 不過我唔睇好你兩個GM去到邊

Comment

ziane630  千葉 我幫你拍拍手 我真佩服你 竟然能把黑的說成白的,誇張! 怎樣黑的說成白的 我解釋給你聽! 1轉盜賊 hp33xxx 卡泰班5xxxx 3轉盜賊 hp44xxx 卡泰班66xxx 我想請問一下 1轉戰士 沒太班血多少 3轉戰  !detail! Reply Post on 2012-5-24 01:12

個人Points:786   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-5-24 00:32:30

卡太班 這一直官龍都有用開...  其實也算是技術的一種!  也不是次次都卡倒....GM咁就話要停左個技能!
1 V1 e) ~# b% @- y3 J- u) n" }出連續超快雙重都有人用,,,請停用雙重攻擊!!!!!  

個人Points:703   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-5-24 00:41:08

有大堆Bug怎不禁用?
$ c& v  f8 J7 v# \* Q一字冰呢d都算係bug黎架w0r 雙排冰?
: Z  ?& O/ e7 I# J) `! w; z拉高Hit血電又唔知算唔算
' X$ b) N/ C( g' q8 p洗唔洗出完一招技就禁多一次F1-F8?

文章日期:2012-5-24 00:48:15

卡泰班變相係無敵狀態, 即係變相著住G20 +血% 裝一樣, 既然修改吾到呢個BUG, 定處分又吾服, 9 X$ H- a" k- s) Z* a8 A
咁吾封技咁可以點? 改找續時間? 60秒改成 30秒? ' [2 c& [  O( {9 D( p6 R5 z
2 X2 ]" I  J% o; v% S
其實玩既人都吾多~ 我最想就咩都吾鬼洗改保留現狀吾洗轉呢樣果樣唔洗做呢樣果樣 ,
5 t: V/ `7 m4 p; ^  f$ C4 O/ {太忙了!

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-5-24 01:11:24

132耐力防到20~30%魔法攻擊5 B: f4 _+ G! e* K( O. h
至少, 食火放被破, 點都唔會死
- I+ z: z: ]9 ?7 v8 s, {& k2 a8 F$ V- \/ }9 F0 R4 h, F. e9 M1 w
事實上, 你都知毒同冰系係唔可以同時存在, 而轉招都有一句野寫明, 同在即係扭曲GAME GE原意 , b3 k) h8 W3 H
如果一字冰係BUG, 咁雙9都要CUT, 你諗清楚- G* O0 n1 i* k* V% h7 N6 w: m6 N
2 ~* Y, v; Y0 o, s! s- ^8 G& z/ l
血電係勁, 但你細心玩, 比電車中的機會可以係0%,
  C! b8 Y* }% \3 w9 l$ b& t+ o9 D1 x% X( t* S3 N
雙重就真係要改改, 話說開左技等10秒先打, 可以1砍打6~1X下
) f7 }3 @$ u& z" W9 e
9 P. x* x3 C( f  j8 d3 L事實就係咁...唔鐘意可以唔好玩, 我都係其一
123Next
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-20 22:06 , Processed in 0.101587 second(s), 25 queries , Gzip On.