設為首頁收藏本站
Return Post new threads

個人Points:703   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-5-24 23:10:01

台灣的垃圾只會防長阿, r7 E9 }  W; m# W
老實說你們這群台灣的 沒在怕 來十個百個一樣死在我標下& O8 I5 D) ]: q# s6 w% j8 @
打不贏我就左查右查 2轉也要查A_A 3轉怎麼不查我阿
+ s! U# u$ O+ w. F6 _2 i( c( o. {5 q- B再繼續找原因叫GM封光你們對手的帳號阿 高手們

Comment

fushau  呢班台狗, 同一個會, 一邊搞事, 一邊又有人講和平 一次又一次欺騙我們的對佢地歡容, 一次又一次狡猾地挑戰我地拜國的底線 打交又狗到出汁, 嘈都晒口水啦, 我係變左!!! 因為我睇清楚你班台狗有幾狗(卑鄙) !!!  !detail! Reply Post on 2012-5-24 23:23
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:2692   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2012-5-24 23:23:36

處處留情 發表於 2012-5-24 23:10
" V/ v# N* v6 N. |% K! R" x" W- n4 f台灣的垃圾只會防長阿, h3 m8 y, h; W7 `$ s" K" `
老實說你們這群台灣的 沒在怕 來十個百個一樣死在我標下0 M8 w: m3 r4 [; U/ E" N; W1 j
打不贏我就左查右查 2轉也 ...
  e1 m# w* o' E' L
呢班台狗, 同一個會, 一邊搞事, 一邊又有人講和平
8 h' {2 \( P3 Y/ A+ M一次又一次欺騙我們的對佢地歡容, 一次又一次狡猾地挑戰我地拜國的底線. ^% K9 B7 R& X! k
打交又狗到出汁, 嘈都晒口水啦, 我係變左!!! 因為我睇清楚你班台狗有幾狗(卑鄙) !!!
0 I* W5 }+ q0 f- @# A8 v. d7 I* E
M2 討論區 © All Rights Reserved.
Return Post new threads

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-21 01:25 , Processed in 0.083049 second(s), 24 queries , Gzip On.