設為首頁收藏本站

個人Points:703   Rank: 4  高級會員

文章日期:2012-5-24 00:18:54

GM老實講..* C2 q5 @$ T) S& C4 H
你改左你仲想幾多人玩落去
; x; b9 ^/ v& L/ R耐力+唔+ pk都無明顯降傷效果
7 G$ W) T7 F/ f8 _) {: _7 K+ r我3轉盜賊 一下血電一樣照秒而且又可以拉高Hit數血電 你取消埋泰班 真係佩服: A, E( b0 ^) j; e2 v
你完全無平衡過, 依家無埋泰班 推個炎浪 食火放都死 你教教我怎麼打?& R) ?9 S6 i5 R3 y! Q  M7 J6 }
多重火已經夠秒幾百個人9 S  }5 Z  V$ I& K: s- G
你自己著住身咁Top既裝姐 你試下著我地玩家G4 G5裝打下架
6 y9 |- o$ O% z* g& V2 g6 w試完你先再決定 我唔知你技術去到邊 不過我唔睇好你兩個GM去到邊

Comment

ziane630  千葉 我幫你拍拍手 我真佩服你 竟然能把黑的說成白的,誇張! 怎樣黑的說成白的 我解釋給你聽! 1轉盜賊 hp33xxx 卡泰班5xxxx 3轉盜賊 hp44xxx 卡泰班66xxx 我想請問一下 1轉戰士 沒太班血多少 3轉戰  !detail! Reply Post on 2012-5-24 01:12
M2 討論區 © All Rights Reserved.

文章日期:2012-5-24 00:41:08

有大堆Bug怎不禁用?
7 J6 a# q7 a7 [$ Y7 b3 Z$ Y& j) o. @( z一字冰呢d都算係bug黎架w0r 雙排冰?
3 A( _( P0 Q) a/ J1 a( S) D拉高Hit血電又唔知算唔算
2 k( q+ f6 t, p+ ^+ I; v' v" _洗唔洗出完一招技就禁多一次F1-F8?

文章日期:2012-5-24 02:48:36

呵 這問題本來就係取巧
$ s. J7 ]: W+ U, d# ~呢d一直存在既野係你呢到要處分?
' P9 P+ U" {2 q  [/ R一堆唔識技巧既人係到嘈 話人用呢樣用果樣5 u0 E7 j8 g* g6 P6 S- O
打左咁耐架 喜憨兒咪一樣學識用
6 p  H2 s$ V! ^4 a% X$ N# d你認為多少個盜賊會穿全攻裝++ 去打架?/ N5 o% F$ f* _2 ^1 c
有幾個白痴法師會穿巫攻放龍璘打架?
7 \, t) ^, V+ i9 M, ~: P會打架都選擇穿ac阿 SC都放守護星 沒看過?
# ~' R4 k% e! I/ k4 e  d8 }! i一群低級的台灣狗沒出個人材就左罵右罵

Comment

ziane630  又再講這是技巧? 正服的時候,不是有"清楚"的說明,不同屬性的戰鬥技能 不能同時使用嗎? 你硬要認為這是技巧就技巧吧 ,畢竟 開封包,洗複製品,開玩具 這些也都有技巧 還有你說法師跟盜賊打架開守護星? 你腦袋破  !detail! Reply Post on 2012-5-24 09:45

文章日期:2012-5-24 23:10:01

台灣的垃圾只會防長阿
) |- P$ J5 V- ?* x: e7 G/ z老實說你們這群台灣的 沒在怕 來十個百個一樣死在我標下3 M$ b* ~$ z4 r' G: K
打不贏我就左查右查 2轉也要查A_A 3轉怎麼不查我阿
$ s8 U& H1 F# X$ R2 B2 P% I* p再繼續找原因叫GM封光你們對手的帳號阿 高手們

Comment

fushau  呢班台狗, 同一個會, 一邊搞事, 一邊又有人講和平 一次又一次欺騙我們的對佢地歡容, 一次又一次狡猾地挑戰我地拜國的底線 打交又狗到出汁, 嘈都晒口水啦, 我係變左!!! 因為我睇清楚你班台狗有幾狗(卑鄙) !!!  !detail! Reply Post on 2012-5-24 23:23

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-20 01:42 , Processed in 0.077205 second(s), 25 queries , Gzip On.