設為首頁收藏本站

個人Points:1410   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2021-5-29 00:56:47

贏咗淡氣,輸咗人流
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:1410   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2021-5-29 03:55:29

- l# h, P2 k* W5 Y# [9 y: S
我洗唔洗貼返同你d line對話上嚟呢?
0 E( W) F/ I6 D比緊意見你ser 增加你 ser優點變做
4 \0 L4 M* ^3 j! q要求你改變政策?  無啦啦莫需有罪名停我ip都搞笑啦
4 V& r: I9 Q# u2 n+ L0 j1 t6 {2 m& ~包庇外掛copy嗰班你又唔停

文章日期:2021-5-29 04:14:30

本帖最後由 leung 於 2021-5-29 04:28 編輯 1 s% k) D  U  W  B5 }+ {7 J

, U0 ~$ U5 s# F; c- ]1 y, B跪你拜你就係優質玩家  但呢位優質玩家曾經包庇過copy外掛  好心你啦  成長啦  忠言係亦耳嫁  d好好聽嗰d  但最後結果呢?
9 R: C% r) \2 `% P- a/ q! P. ~ 人數有加到? 我就睇到減多過加啦!你鐘意聽就聽,唔聽就算Q數啦!

文章日期:2021-5-29 08:42:03

! j4 O, X7 B4 t) M( G% H4 v4 A1 F
, u5 ]6 _4 n" t  o: s, F+ m. u唔怪得人流不升反跌  不公事件就係你所謂立場而引起
: [5 A1 c$ G) l6 k是否私人恩怨呢?  只有你演繹為私人恩怨,現實就是 你公私不分才能演繹為私人恩怨' m+ n4 E. b8 i* \' ~
有些人知情不報(外掛,copy)   短暫懲罰,有些人給意見管理者 意見不合變成嘴炮  一世停權; D1 U0 B$ P: V$ w
而以 以上思維 究竟是曾經知情不報的人,還是意見不合變成跟管理者作對的人  誰在搞破壞我也分不清
. w5 s% n# K8 W' X, L$ n. O- K2 M5 o" ?0 x- j

文章日期:2021-5-29 08:47:57

本帖最後由 leung 於 2021-5-29 08:51 編輯 . G# j) F4 {5 _5 K4 L& B
beanlun 發表於 2021-5-29 07:50
1 I# v) s2 X5 M總結一下,我認為雙方應收起及對過激行為負責0 w; W1 Z4 i; L+ A7 T) X
並積極尋求折衷方案
, c+ ^% f5 {' ~
你錯了,我沒拉隊離場,只是當時我所有跟細草的溝通 全傑也都知道!而他們決定我阻止不了!2 W/ I1 d; E# z& u' ?
另外先惡言的一方也不是我先   

Comment

beanlun  你肯定也不是全對 就叫你去網咖試一下連線情況都懶的去 管理員已經花了不少努力 好像飯都餵到嘴邊還要幫忙😅  !detail! Reply Post on 2021-5-29 11:36

文章日期:2021-5-30 01:10:10

: |4 u+ q1 P' E. l, T% U% T) ?3 R有d人 懶得 對牛彈琴先唔出聲 洗唔洗加你入群聽下意見啊?
  S' T( W1 n8 P: W$ R* v( j5 k- K' S2 a5 R1 N% k/ ]
另外想講呢,唔係私人恩怨問題,係你處理手法問題!咪成日對號入座啦  我講緊係事件呀  管理者!+ Q' X) t9 Q  q4 y+ B3 q

9 z; U# }0 n* c$ {$ G另外我重新,邊戰我無任何意見  我多數上線時間都9點半後  唔該你睇清楚我上線時間先屈我 其他嘢啦

文章日期:2021-5-30 14:47:31

點解要兜圈兜到咁遠?
$ Z: f# X4 o  R4 k' K# t又作故事又盛咁,抵你越嚟越小人
" {8 d; ~7 P5 x( r: d) ^2 B更何況當年我係泰班公會  得我1個上線  
  Y- ?3 C; M6 P以家你講完終於知道始作俑者係邊個

文章日期:2021-5-30 15:14:43

祝你年年有今日

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-7 17:20 , Processed in 0.078186 second(s), 25 queries , Gzip On.