設為首頁收藏本站

個人Points:1410   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2021-5-29 00:56:47

贏咗淡氣,輸咗人流
M2 討論區 © All Rights Reserved.

個人Points:1410   Rank: 6Rank: 6  金牌會員

文章日期:2021-5-29 03:55:29

2 y' d9 w  o  p5 V5 u4 \$ c; E) T, P, u9 [& x
我洗唔洗貼返同你d line對話上嚟呢?7 R: x* |: J$ L
比緊意見你ser 增加你 ser優點變做- p3 j- o; L2 H
要求你改變政策?  無啦啦莫需有罪名停我ip都搞笑啦
$ \* ?  o$ Q$ j) d+ }6 ^" p包庇外掛copy嗰班你又唔停

文章日期:2021-5-29 04:14:30

本帖最後由 leung 於 2021-5-29 04:28 編輯 8 N3 x  c# g! `, `! n1 v$ i6 w# n

1 k% K) E( C/ @. ?( I+ l, S  k跪你拜你就係優質玩家  但呢位優質玩家曾經包庇過copy外掛  好心你啦  成長啦  忠言係亦耳嫁  d好好聽嗰d  但最後結果呢?
2 q2 ]* U9 L9 v9 |% z3 } 人數有加到? 我就睇到減多過加啦!你鐘意聽就聽,唔聽就算Q數啦!

文章日期:2021-5-29 08:42:03

z2 c1 D0 _* U/ ?6 k& o1 c
$ D2 |. S) x+ `# y( t  U3 ~唔怪得人流不升反跌  不公事件就係你所謂立場而引起
+ V& p. N/ V. l8 O! S是否私人恩怨呢?  只有你演繹為私人恩怨,現實就是 你公私不分才能演繹為私人恩怨5 h  _; R& V, d& u$ e; {" j
有些人知情不報(外掛,copy)   短暫懲罰,有些人給意見管理者 意見不合變成嘴炮  一世停權) P* p( F3 @) H
而以 以上思維 究竟是曾經知情不報的人,還是意見不合變成跟管理者作對的人  誰在搞破壞我也分不清( M' u* c: j3 f, A
& P3 c7 `; }/ l! q' e

文章日期:2021-5-29 08:47:57

2 p" @* e5 U( ~1 o/ z' s  P
beanlun 發表於 2021-5-29 07:50
2 [! j: `* {) B. H+ J總結一下,我認為雙方應收起及對過激行為負責
! N# T: _# [: m6 I並積極尋求折衷方案
7 J: m: ~& D6 U; M( J
你錯了,我沒拉隊離場,只是當時我所有跟細草的溝通 全傑也都知道!而他們決定我阻止不了!
. O2 S  F, Q7 i另外先惡言的一方也不是我先   

Comment

beanlun  你肯定也不是全對 就叫你去網咖試一下連線情況都懶的去 管理員已經花了不少努力 好像飯都餵到嘴邊還要幫忙😅  !detail! Reply Post on 2021-5-29 11:36

文章日期:2021-5-30 01:10:10

& J7 w4 h3 }- X/ s1 `4 g. D- Z# _" Q# U2 V3 n  {4 B
有d人 懶得 對牛彈琴先唔出聲 洗唔洗加你入群聽下意見啊?
, O) [/ m* S8 z
9 B7 z6 p8 k1 Y# f$ a5 A另外想講呢,唔係私人恩怨問題,係你處理手法問題!咪成日對號入座啦  我講緊係事件呀  管理者!
5 Z2 J) n4 R6 ?* q2 r2 S8 n" Y5 h" o2 ?
另外我重新,邊戰我無任何意見  我多數上線時間都9點半後  唔該你睇清楚我上線時間先屈我 其他嘢啦

文章日期:2021-5-30 14:47:31

點解要兜圈兜到咁遠?) Z$ Z3 v3 ?0 |9 @# [. C- d2 x
又作故事又盛咁,抵你越嚟越小人2 X7 f2 C7 q& W* Q* y! C* [( f% s
更何況當年我係泰班公會  得我1個上線  1 }: |5 N) B: `: w7 C! _8 z, l
以家你講完終於知道始作俑者係邊個

文章日期:2021-5-30 15:14:43

祝你年年有今日

M2 討論區| (Language : 中文|English) Powered by Discuz! X2.5

GMT+8, 2024-5-10 01:14 , Processed in 0.112002 second(s), 25 queries , Gzip On.